Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

Exiled

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
Τα σπτακια στην Ανδρεου Γεωργιου έχουν κλεισει; Δεν εχω παει ποτε αλλα ουτε προσφατες κριτικες υπαρχουν ουτε μιλαει κανενας για αυτα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Τα σπτακια στην Ανδρεου Γεωργιου έχουν κλεισει; Δεν εχω παει ποτε αλλα ουτε προσφατες κριτικες υπαρχουν ουτε μιλαει κανενας για αυτα

Τυπε,είσαι κοντά 5 μήνες μέλος στο σάιτ και μόνο ρωτας,δεν ξέρω αν διάβασες τους όρους του σάιτ,αλλά να σου πω τουλάχιστον για ένα απο τους ορους:ανταλλαγή πληροφοριών,πες μας τίποτα για τις εμπειρίες σου...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Ανια αναστασια η Ηρα? Βραδυ ολες να φανταστω ε?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538
Τυπε,είσαι κοντά 5 μήνες μέλος στο σάιτ και μόνο ρωτας,δεν ξέρω αν διάβασες τους όρους του σάιτ,αλλά να σου πω τουλάχιστον για ένα απο τους ορους:ανταλλαγή πληροφοριών,πες μας τίποτα για τις εμπειρίες σου...
:jerking:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
έκανα μια διαπίστωση ότι το bourdela.com το διαβάζουν πολλοί ως απλοί αναγνώστες, γράφουμε εμείς τα μέλη μεταξύ μας για ανταλλαγή πληροφοριών και επωφελούνται από αυτό και οι απλοί αναγνώστες. είδατε τελικά ότι η εποχή του internet που ζούμε κάνει την ζωή μας πιο εύκολη.

Xθες Σάββατο πέρασα ξανά πάλι από το μωρό την Ήρα μιλάμε τα δωμάτια ήταν φουλ η κοπέλα δεν έκλεισε μπούτι όλη νύχτα, πολλές υπερωρίες  :knockinb: έκανε χθες Σάββατο λόγο της παρασκευάτικης κριτικής που ανέβασα για την Ήρα. Μου είπε η Ήρα χθες Σάββατο много работa (πολύ δουλειά). Της λέω μάλλον γι' αυτό έπαιξε ρόλο η κριτική μου προς εσένα της είπα, που έγραψα εδώ στο site γι' αυτό και το λαικό προσκύνημα σήμερα για την πάρτη σου. Ίσως μ' αυτό που της είπα πρόδωσα το nick name μου διότι η Ήρα γνωρίζει και διαβάζει μου είπε το site.

για την επαναληπτική χθεσινή συνέδρια με την Ήρα δεν θα γράψω κάτι περαιτέρω τα έχω γράψει ήδη και εδώ στο νήμα και στον κεντρικό κατάλογο κριτική και όσοι έχετε περάσει μαζί της έχετε διαπιστώσει ότι το πιπινάκι είναι θησαυρός.

Υ.Γ. προς το φιλαράκι azazel ακόμη δεν έκανες καταδρομική  :knockinb: με την Ήρα;  :dunno: πήγαινε δοκίμασε τα δικά σου βρώμικα  :tooth: σεξουαλικά κόλπα και γράψε κριτική με σήματα μορς  ;)
Φίλε γράψε και μια καλή κριτική για την Φώφη μπας και βγει πρωθυπουργινα :cheesy:

Exiled

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
Μηπως επειδη δεν εχω και πολλες; (εμπειριες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πέρασα χθες για να επιβεβαιώσω ότι η Ηρα στο Νικ.ουρανου 1 είναι η ίδια από Φρίξου 15α και 15β την οποία είχα γαμησει πριν κάποιους μήνες και πράγματι είναι καλή μέσα και πολύ γλυκό μπουμπουκάκι

Η συγκεκριμένη τσατσα όμως είναι πρόβλημα από την εποχή του αλουμινατου και επειδή ας πούμε συμπαθώ το συγκεκριμένο σπιτάκι και θεωρώ ότι η Ηρα έχει προοπτικές νομίζω πως θα πρέπει να αντικατασταθει το συντομότερο δυνατό.
Φιλικά πάντα  ;)

προσυπογράφω  :hi:  

η συγκεκριμένη τσατσά από την εποχή του βαρδάρη στο σπιτάκι με τις σκάλες δεν έχει αλλάξει καθόλου όλο και περισσότερο ιδιότροπη γίνεται με τα χρόνια.

Χθες στην αναμονή στο σαλόνι κάπνιζα και μου έλεγε μαλακίες δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και εγώ της λέω εσύ γιατί καπνίζεις;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Μηπως επειδη δεν εχω και πολλες; (εμπειριες)

Αφού δεν έχεις εμπειρίες μην έχεις και απαιτήσεις!!!
Κανένας δεν γεννήθηκε έμπειρος σε κανένα θέμα,όλοι μας ψάχνοντας και πετώντας λεφτά μάθαμε..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Την Αναστασία την είδα πριν κανενα μήνα ,μόνο που την είδα γκαυλωσα....ωραίο μουνάκι εξελιχθηκε,πρέπει να εχασε και μερικά κιλά.....Απο απόδοση όμως στις αρχές δεν ηταν τιποτα το ιδιαίτερο....Αν δεν άλλαξε μέσα προς το καλύτερο δεν αξίζει.....

δεν άλλαξε τίποτα όσο αφορά την Αναστασία το ίδιο κομοδίνο παραμένει  :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Σχετικά με την Ήρα, πολλές φορές σκέφτομαι να μπω αλλά λόγο τσα2 δεν μπήκα ποτέ. Το ότι διαβάζει το σάιτ δεν μου κάνει εντύπωση γιατί οι περισσότερες  το διαβάζουν, κ είναι κ λογικό αν σκεφτείς ότι για αυτές γράφουμε.

Άσε την τσατσά κατά μέρος και κοίτα να περάσεις εσύ καλά μην σε αποτρέπει η τσατσά στο να κάνεις παιχνίδι με την Ήρα.  :hi:

κανονικά δεν πρέπει να το γράψω αυτό, αλλά ας το πάρει το ποτάμι για να μην νομίζουν κάποιοι ότι γλύφω την Ήρα και με χαρακτηρίσουν προμώτορα της. Δεν έχει το κορίτσι ανάγκη από τα καλά μου λόγια το ξέρει και ίδια ότι μετράει πολύ ως γυναίκα.
Η Νικολέτα από τη φρίξου μου το πέταξε το καραφάκι την Παρασκευή για την Ήρα όταν της είπα πάω στην Ήρα για  :knockinb:  
''τι παραπάνω έχει αυτή από εμένα μου λέει με ξυνισμένα μούτρα η Νικολέτα''.

η Ήρα φίλε μου έχει όλο το πακέτο ως γυναίκα σε ομορφιά και καλό χαρακτήρα και συνάμα εμένα μου θυμίζει κάτι από το παρελθόν μου που με στιγμάτισε με όμορφες αναμνήσεις...  

και επειδή μας διαβάζει εδώ εμάς που γράφουμε θα της αφιερώσω αυτό το κομμάτι διότι είναι το Νο 1 αυτή τη στιγμή και το ξέρει και η ίδια η Ήρα ότι είναι το Νο 1 δεν χρειάζεται την επιβεβαίωση μας, έχει γνώση των δυνατοτήτων της.  ;)

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
λοιπον περασα με Βικτωρια στο bad girls το σαββατο απλα με τρελανε,μεχρι που μου ειπε οτι της αρεσω πολυ,μεχρι που μου γλυψε τα @@ κι απο πανω μεχρι κατω σε ολο μου το σωμα,δεν το περιμενα πραγματικα αλλα εκτος απο μουναρα και καλη εμφανιση ηταν τοσο ζεστη μαζι μου που νομιζα οτι τα ειχαμε καιρο,επισης μου ειπε οτι ειμαι καθαρος και με φιλησε στο στομα στα προκαταρκτικα,δεν πηγα για γλωσσοφυλο επειδη ειχα καποιες επιφυλαξεις αν και θα μπορουσα να το ειχα κανει κι αυτο,μετα μολις τελειωσαμε με αγκαλιασε τοσο σφιχτα με πεθανε ηθελε να με φιλησει στο στομα ξανα απεφυγα και τη φιλησα στο μαγουλο,ημασταν αγκαλιασμενοι για τρια λεπτα πωωωωωωωωωω κι αν δεν ειχε κοσμο να περιμενει μπορει να με ειχε αγκαλια κανα μισαωρο στο απλο.....νομιζα οτι με πληρωσε αυτη να τη γαμησω παρα εγω,αν και δεν εχω πολλες εμπειριες με ιεροδουλες 3-4 εχω περασει και μια ηταν Αθηνα πρωτη φορα μου συμβαινει......εχω ξεμεινει απο φραγκα ομως και περιμενω να ξαναπληρωθω για να ξαναπαω,βεβαια μην περιμενετε με τον καθε πελατη να συμπεριφερθει ετσι γιατι μου ειπε οτι ο προηγουμενος μυριζε ασχημα και παρολα αυτα εκανε σεξ μαζι του,Moldavia respect!!!!!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
λοιπον περασα με Βικτωρια στο bad girls το σαββατο απλα με τρελανε,μεχρι που μου ειπε οτι της αρεσω πολυ,μεχρι που μου γλυψε τα @@ κι απο πανω μεχρι κατω σε ολο μου το σωμα,δεν το περιμενα πραγματικα αλλα εκτος απο μουναρα και καλη εμφανιση ηταν τοσο ζεστη μαζι μου που νομιζα οτι τα ειχαμε καιρο,επισης μου ειπε οτι ειμαι καθαρος και με φιλησε στο στομα στα προκαταρκτικα,δεν πηγα για γλωσσοφυλο επειδη ειχα καποιες επιφυλαξεις αν και θα μπορουσα να το ειχα κανει κι αυτο,μετα μολις τελειωσαμε με αγκαλιασε τοσο σφιχτα με πεθανε ηθελε να με φιλησει στο στομα ξανα απεφυγα και τη φιλησα στο μαγουλο,ημασταν αγκαλιασμενοι για τρια λεπτα πωωωωωωωωωω κι αν δεν ειχε κοσμο να περιμενει μπορει να με ειχε αγκαλια κανα μισαωρο στο απλο.....νομιζα οτι με πληρωσε αυτη να τη γαμησω παρα εγω,αν και δεν εχω πολλες εμπειριες με ιεροδουλες 3-4 εχω περασει και μια ηταν Αθηνα πρωτη φορα μου συμβαινει......εχω ξεμεινει απο φραγκα ομως και περιμενω να ξαναπληρωθω για να ξαναπαω,βεβαια μην περιμενετε με τον καθε πελατη να συμπεριφερθει ετσι γιατι μου ειπε οτι ο προηγουμενος μυριζε ασχημα και παρολα αυτα εκανε σεξ μαζι του,Moldavia respect!!!!!!

την ειχα δοκιμασει πιο παλια και εκανε καλο παιχνιδι, τωρα εχω πολυ καιρο να βρεθω μαζι της για  :knockinb: και δεν εχω αποψη

καποιοι συναγωνιστες εγραψαν οτι τωρα τελευταια χαλασε πολυ απο πλευρας υπηρεσιων και εγινε κομοδινο  :dunno:. θα δοκιμαστει σε καταδρομικη επισκεψη ξανα και θα βγουν ασφαλη συμπερασματα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σου ολους συμβαινει καποια στιγμη φιλε. Μπραβο. Στις 100 πουτανες οι 10 οντως σε γουσταρουνε και οι 5 θα στο δείξουν. Χωσου να βρεθειτε εκτος μαγαζιου να την βγαλεις γκομενα να μην ξεπαραδιαζεσαι

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Άσε την τσατσά κατά μέρος και κοίτα να περάσεις εσύ καλά μην σε αποτρέπει η τσατσά στο να κάνεις παιχνίδι με την Ήρα.  :hi:

κανονικά δεν πρέπει να το γράψω αυτό, αλλά ας το πάρει το ποτάμι για να μην νομίζουν κάποιοι ότι γλύφω την Ήρα και με χαρακτηρίσουν προμώτορα της. Δεν έχει το κορίτσι ανάγκη από τα καλά μου λόγια το ξέρει και ίδια ότι μετράει πολύ ως γυναίκα.
Η Νικολέτα από τη φρίξου μου το πέταξε το καραφάκι την Παρασκευή για την Ήρα όταν της είπα πάω στην Ήρα για  :knockinb: 
''τι παραπάνω έχει αυτή από εμένα μου λέει με ξυνισμένα μούτρα η Νικολέτα''.

η Ήρα φίλε μου έχει όλο το πακέτο ως γυναίκα σε ομορφιά και καλό χαρακτήρα και συνάμα εμένα μου θυμίζει κάτι από το παρελθόν μου που με στιγμάτισε με όμορφες αναμνήσεις... 

και επειδή μας διαβάζει εδώ εμάς που γράφουμε θα της αφιερώσω αυτό το κομμάτι διότι είναι το Νο 1 αυτή τη στιγμή και το ξέρει και η ίδια η Ήρα ότι είναι το Νο 1 δεν χρειάζεται την επιβεβαίωση μας, έχει γνώση των δυνατοτήτων της.  ;)
Καλημερα συναδελφε.Να πω την αληθεια μ'εχεις ψιλο ψησει να την δοκιμασω..οποτε βρω ευκαιρια θα περασω και αν μου κανει κλικ εμφανισιακα θα μπω.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Σου ολους συμβαινει καποια στιγμη φιλε. Μπραβο. Στις 100 πουτανες οι 10 οντως σε γουσταρουνε και οι 5 θα στο δείξουν. Χωσου να βρεθειτε εκτος μαγαζιου να την βγαλεις γκομενα να μην ξεπαραδιαζεσαι
Ουτε δεκα συναδελφε,συμβαινει αλλα σπανια...απλα προσποιουνται για να σε κερδισουν ωστε να γινεις πιο συχνος πελατης.

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Παιδες η αληθεια ειναι την ανια δεν την εχω δει ποτε. Σε σχεση με τσαρινα πως ειναι? Ειμαι τακτικος πελατης της τσαρινας και βγαζω γουστα μαζι της να δοκιμασω λετε την ανια? Αξιζει?
Ειναι αστερι απο ολες τις αποψεις θα ξεχασεις την Τσαρινα που τελευταια δεν μας τα λεει καλα

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Ουτε δεκα συναδελφε,συμβαινει αλλα σπανια...απλα προσποιουνται για να σε κερδισουν ωστε να γινεις πιο συχνος πελατης.

φιλε Το σκεφτηκα κι εγω αυτο,ισως να ηθελε να με καλοπιασει γι αυτο κραταω μια πισινη,σε αυτη τη δουλεια δε χωραει το συναισθημα απο οτι ξερω,ειναι λιγο δυσκολο και ειδικα με την πρωτη φορα να μου την πεσει ετσι κρατω μια επιφυλαξη,το μονο που τις ενδιαφερει ειναι τα φραγκα και να βγαζουν τα λεφτα ιδιοκτητες,πουτανες,τσατσαδες....

ωραια τα λες το σκεφτηκα κι αυτο,αυτες οι περισσοτερες μπορει και ολες εχουν προστατες και νταβαδες απο πισω που τις φερνουν απο το σπιτι και τις πανε παλι πισω,που πηδιουνται μαζι τους οταν εχουν ρεπο κτλπ κτλπ,αντε να ζητησω τηλ να δεχτει η κοπελα να παμε για ποτο η καφε και να μου την πεσουν οταν θα φευγω 2-3 ατομα  κι απο κει που δεν το περιμενεις να σε εχουν στη μπουκα και να μπλεξεις απο το πουθενα....δεν ειναι τοσο απλο να βγεις με πουτανα εξω....γιατι μηπως το εχει επιχειρησει κανεις εδω μεσα??? να μας πει αν ειναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom