Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (2 μέλη και 64 επισκέπτες)

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
H εν λογο τυπε ειναι οτι να ναι ειχα παει πριν κανα 2 μηνο 2 φορες σε αυτην μετα απο πολληηηηηηη και ρο που ειχα να παω την πρωτη φορα ηταν ΤΕΛΕΙΑ εφυγα και πετουσαν πεταλουδιτσες γυρω γυρω μου τη δευτερη ομως μετα απο 4-5 μερες που πηγα ξανα ακομα κλαιω τα φραγκα μου και θυμηθηκα γιατι σταματησα να πηγαινω σε αυτην αν πας ξανα μην εισαι τοσο σιγουρος οτι θα ειναι το ιδιο απο μενα προσωπικα εχει φαει μαυρο

ολες τα ιδια σκατα ειναι τυπε,ολες για τα φραγκα ειναι,γι αυτο λεγονται πουτανες,δηλαδη "γαμιεμαι εναντι αμοιβης" ,το ειπα και πιο πανω δε χωρανε συναισθηματα σε αυτη τη δουλεια..αναλωσιμους μας εχουν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ολες τα ιδια σκατα ειναι τυπε,ολες για τα φραγκα ειναι,γι αυτο λεγονται πουτανες,δηλαδη "γαμιεμαι εναντι αμοιβης" ,το ειπα και πιο πανω δε χωρανε συναισθηματα σε αυτη τη δουλεια..αναλωσιμους μας εχουν.
εγω ξερω περιπτωσεις που ερωτευτηκαν πελατη,
και ειναι αναμενομενο αφου γνωριζουν 1000 αντρες στην δουλεια, με τους 10 θα εχουν χημεια και μπορει να το προχωρησουν και αλλιως,

τελευταια κοπελα την ειδα με τον νυν της και απο γνωριμια μου απο το χωρα μου επιβεβαιωθηκε οτι οντως τον  ειχε γνωρισει ως πελατη.

εν τω μεταξυ η κοπελα ξανθια γαλανοματα ρουμανα γλυκα με τις καμπυλες της οπως πρεπει, την εχουν και φωτογραφιες στα κοριτσια της μπουρδελοκαταστασης θεσσαλονικης και ο τυπος ρωσοποντικας, φαλακρας σκουρος ουραγκοταγκας

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
εγω ξερω περιπτωσεις που ερωτευτηκαν πελατη,
και ειναι αναμενομενο αφου γνωριζουν 1000 αντρες στην δουλεια, με τους 10 θα εχουν χημεια και μπορει να το προχωρησουν και αλλιως,

τελευταια κοπελα την ειδα με τον νυν της και απο γνωριμια μου απο το χωρα μου επιβεβαιωθηκε οτι οντως τον  ειχε γνωρισει ως πελατη.

εν τω μεταξυ η κοπελα ξανθια γαλανοματα ρουμανα γλυκα με τις καμπυλες της οπως πρεπει, την εχουν και φωτογραφιες στα κοριτσια της μπουρδελοκαταστασης θεσσαλονικης και ο τυπος ρωσοποντικας, φαλακρας σκουρος ουραγκοταγκας
αδερφέ τι περίμενες να την κρατήσει κανένας ξανθός Ψηλός πλούσιος παιδαράς; και αυτές μένουν με αυτούς που μπορούν ...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Χθεσινη νυχτερινη τσαρκα προς αναζητηση μιλφ.

Ερημίτη 5 => Ξανθια, πολυ αδυνατη μιλφ, ισως να της το εδινα αυτη την φορα αλλα θα επρεπε να περιμενω 2-3 ατομα πρωτα οποτε ακυρο.

Ουρανού 24/Μινωταυρου γωνια => Σαντρα, μελαχρινο κοντοπουτανο, καυκασια πορνοφατσα, μικρο στηθος και δυνατη κωλαρα. Εκανε κατι προστυχιες και κουνηματα στο σαλονι αλλα ξενερωσε οταν εφυγα και αρχισαν το κραξιμο με την τσατσα  :2funny: :2funny:

Ουρανού 28 => Μιρελα

Φρίξου 15 => Το ξανθο, δρακουλιστικο, μοντελοπιπινι που ειχε ξεκινησει στο γωνιακο Ουρανού 24/Μινωταυρου για οσους θυμουνται. Ειχε γινει ενας μινι ντορος τοτε οτι ηταν πολυ καλη κλπ παρολαυτα δεν με τραβηξε για δοκιμη.

Φριξου 14Α => Ελενα, μελαχρινη, κακοτροπη, τσουβαλα.

Φριξου 14Β => Η ξανθια μοντελοβιολετα, οσες φορες κι αν την δω, δεν μου κανει κλικ.

Φρίξου 13Α => Ντεζυ, μελαχρινο μωρο, μικρο αλλα αρκετα καλο στηθος και κωλαρα κολαση.

Φρίξου 15Β => Τζουλια, μελαχρινη τσουβαλα. Βγηκε απο το δωματιο νευριασμενη και με παντοφλες  :huh: Που πας ρε Καραμητρο.

Φρίξου 13 => Μιλφ Νικολ με τις βυζαρες της.

Φρίξου 12 => Κοκκινομαλα, κοντοπουτανη κι εδω με σωματοτυπο ιδιο με της Σαντρα που εγραψα παραπανω. Αξιο γαμησιου δηλαδη  :fuck1:

Φρίξου 12Β => Καινουργιο μπουρδελο με αρκετα σκαλοπατια. Στο σαλονι η κατασταση θυμιζε αθηναικο μπουρδελο με 20 ατομα να περιμενουν και οι πορτες των δωματιων να ειναι φατσα καρτα στο σαλονι  :S :S. Εδω δουλευε η Παολα ενα ρωσικο πορνοπιπινι με καβλωτικο προσωπακι και αδυνατο σωμα. Ξεκινουσε ομως απο 40, η Μουνοδουλεια ειναι μια...

Νικηφόρου Ουρανού 1Β => Καστανο, αδυνατο (σχεδον κοκκαλο) πορνοπιπινι. Μετα θυμηθηκα οτι πρεπει να ειχε ξεκινησει στο Φρίξου 13Α περυσι το καλοκαιρι. Φορουσε ομως ΜΠΟΤΕΕΕΕΣΣ  :rockon: :rockon:

Νικηφόρου Ουρανού 1Α => Ηρα, ψηλο, μελαχρινο, μοντελισιο μωρο. Κι αυτη βγηκε με θετικη διαθεση στο σαλονι αλλα ουτε αυτη μου εκανε κλικ...

...κι ετσι εφυγα αχυστος :2funny:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Τυπε μπορεί να μας έχουν όλες για τα φράγκα όλες δεν είναι το ίδιο ομως

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.088
Πόντοι
506
Επειδή ξέρω πως διαβάζουν το σάιτ οι κοπέλες τις δουλειάς δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά όντως κάποιες το βλέπουν σκληρά επαγγελματικά (μπράβο τους, μόνο έτσι επιβιώνεις σε τέτοιες δουλειές) κ κάποιες, ξέρω μια, που είναι  πιο άνθρωποι κ εμπλέκονται συνεστηματικα με πελατες. Για αυτήν που ξερω, να πω ότι είναι τυχερός αυτός που είναι μαζι της. Πρωιν πελάτης της

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Επειδή ξέρω πως διαβάζουν το σάιτ οι κοπέλες τις δουλειάς δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά όντως κάποιες το βλέπουν σκληρά επαγγελματικά (μπράβο τους, μόνο έτσι επιβιώνεις σε τέτοιες δουλειές) κ κάποιες, ξέρω μια, που είναι  πιο άνθρωποι κ εμπλέκονται συνεστηματικα με πελατες. Για αυτήν που ξερω, να πω ότι είναι τυχερός αυτός που είναι μαζι της. Πρωιν πελάτης της

Σαφώς συνάδελφε και διαβάζουν οι κοπέλες τα σχόλια μας και τις κριτικές μας που γράφουμε εδώ στο bourdela είτε θετικές είναι αυτές είτε αρνητικές. Άλλωστε αυτό μου το έχουν επιβεβαιώσει αρκετές κοπέλες, η μαγκιά όμως είναι να μην αποκαλύπτουμε ποτέ και σε καμιά κοπέλα το nick name με το όποιο γράφουμε εδώ στο site,  από πολλές απόψεις θα πρέπει να μείνει κρυφό στις κοπέλες το nick name μας.

Όσο για το δεύτερο σκέλος πάλι σαφώς και υπάρχουν κοπέλες που το βλέπουν καθαρά στεγνά επαγγελματικά με τους πελάτες χωρίς συναισθήματα. Αλλά υπάρχουν και κοπέλες που κατά καιρούς έχουν ερωτευτεί πελάτες που στην πορεία τις έβγαλαν και γκόμενες. Γνωρίζω και εγώ μια τέτοια περίπτωση κοπέλας από τα στούντιο που την έβγαλε γκόμενα ένας πολύ γνωστός μου φίλος.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.471
Πόντοι
216
Σαφώς συνάδελφε και διαβάζουν οι κοπέλες τα σχόλια μας και τις κριτικές μας που γράφουμε εδώ στο bourdela είτε θετικές είναι αυτές είτε αρνητικές. Άλλωστε αυτό μου το έχουν επιβεβαιώσει αρκετές κοπέλες, η μαγκιά όμως είναι να μην αποκαλύπτουμε ποτέ και σε καμιά κοπέλα το nick name με το όποιο γράφουμε εδώ στο site,  από πολλές απόψεις θα πρέπει να μείνει κρυφό στις κοπέλες το nick name μας.

Όσο για το δεύτερο σκέλος πάλι σαφώς και υπάρχουν κοπέλες που το βλέπουν καθαρά στεγνά επαγγελματικά με τους πελάτες χωρίς συναισθήματα. Αλλά υπάρχουν και κοπέλες που κατά καιρούς έχουν ερωτευτεί πελάτες που στην πορεία τις έβγαλαν και γκόμενες. Γνωρίζω και εγώ μια τέτοια περίπτωση κοπέλας από τα στούντιο που την έβγαλε γκόμενα ένας πολύ γνωστός μου φίλος.
Υπάρχουν και πολλοί όπως κι εγώ πάντως που έχει πεί το nick σε κοπέλες αλλά δεν είχε και καμιά σημασία. Προσωπικά το έχω πεί στην Αφρούλα και νομίζω πως πολλοί το έχουν πει σε αυτήν. Αν προσέχεις τι γράφεις δε νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Υπάρχουν και πολλοί όπως κι εγώ πάντως που έχει πεί το nick σε κοπέλες αλλά δεν είχε και καμιά σημασία. Προσωπικά το έχω πεί στην Αφρούλα και νομίζω πως πολλοί το έχουν πει σε αυτήν. Αν προσέχεις τι γράφεις δε νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα.

το θέμα είναι αυτό που γράφουμε ως σχόλιο ή κριτική να είναι αξιόπιστο, εγώ προσωπικά δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγο να αποκαλύψω το nick name σε κάποια κοπέλα γιατί μ' αυτό τον τρόπο είναι σαν να εκβιάζω ντε και καλά την κοπέλα να κάνει καλό παιχνίδι ενώ για παράδειγμα αυτή κάνει μόνο τυποποιημένο διεκπαιρεωτικό πρόγραμμα.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.471
Πόντοι
216
το θέμα είναι αυτό που γράφουμε ως σχόλιο ή κριτική να είναι αξιόπιστο, εγώ προσωπικά δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγο να αποκαλύψω το nick name σε κάποια κοπέλα γιατί μ' αυτό τον τρόπο είναι σαν να εκβιάζω ντε και καλά την κοπέλα να κάνει καλό παιχνίδι ενώ για παράδειγμα αυτή κάνει μόνο τυποποιημένο διεκπαιρεωτικό πρόγραμμα.
Αν κάποια κάνει διεκπεραιωτικό πρόγραμμα δεν πρόκειται να το αλλάξει αν της πεις ποιος είσαι. Αν κάποια είναι άρπα κόλλα δεν μπαίνει στην διαδικασία να μάθει και το όνομά σου. Δεν την ενδιαφέρει κάν. Λίγες είναι αυτές που ρωτάνε, όπως παραδείγματος χάρη η Αφρούλα, η Έφη, ή κάποια που θέλει να κάνει κι αυτή όνομα. Οπότε δεν της καίγεται καρφί αν εσύ πας και γράψεις οτιδήποτε......

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αν κάποια κάνει διεκπεραιωτικό πρόγραμμα δεν πρόκειται να το αλλάξει αν της πεις ποιος είσαι. Αν κάποια είναι άρπα κόλλα δεν μπαίνει στην διαδικασία να μάθει και το όνομά σου. Δεν την ενδιαφέρει κάν. Λίγες είναι αυτές που ρωτάνε, όπως παραδείγματος χάρη η Αφρούλα, η Έφη, ή κάποια που θέλει να κάνει κι αυτή όνομα. Οπότε δεν της καίγεται καρφί αν εσύ πας και γράψεις οτιδήποτε......

και ομως υπαρχει μελος που βαζει μπροστα το nick name του για να εισπραξει καλες υπηρεσιες απο διαφορες κοπελες που κομοδινιαζουν. σε καποιες κοπελες πιανει σε καποιες οχι, γιατι απλα ειναι ακρως δικπαιρεωτικες στα προγραμματα τους. επισης βλεπω μερικες φορες κριτικες που με φερνουν σε σκεψεις οτι ειναι στημενες λογο του παραπανω λογου που ανεφερα, οταν εγω ξερω οτι ταδε π.χ. κοπελα ειναι κομοδινο οχι μονο σε εμενα αλλά και σε αλλους συναγωνιστες που την εχουν παρει και καποιος γραφει αποθεωτικα λογια τοτε κατι υποπτο συμβαινει. δεν θελω να καταδειξω καποιο μελος στοχευμενα αλλά μιλαω εντελως αοριστα. πχ. αν ξερεις οτι μια κοπελα δεν κανει γλωσσοφιλα και το πιστοποιουν αρκετοι συναγωνιστες αυτο και πεταγεται καποιος και λεει το αντιθετο λες εδω κατι συμβαινει ή ειναι προμοτωρας ή χρημοποιοει το nick name του για να εισπραξει καλες υπηρεσιες.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
παντως εγω δεν εχω σκοπο να κανω οτιδηποτε απο σχεση μεχρι και να φτασω σε γαμο με μια εργαζομενη ειτε με μη εργαζομενη που εχει φαει ενα σωρο πουτσους,αυτο δεν ειναι ρατσιστικο δεν τις υποβιβαζω,τις σεβομαι και τις εκτιμω για τις υπηρεσιες που προσφερουν,ειμαι πολυ ευγενικος με μια ιεροδουλη ποσο μαλιστα οταν κανει σωστα τη δουλεια της και η συμπεριφορα της ειναι κοσμια απεναντι μου αλλα σε καμια περιπτωση δε θα προχωρησω συναισθηματικα μαζι της οσο και να την εκτιμω,οσο και να με γουσταρει,μπορει να ειμαι πολυ απολυτος με τον εαυτο μου,τι να κανουμε,στο κατω κατω εαν δε βρω  μια γυναικα της δικης μου λογικης θα περασω την υπολοιπη ζωη μου μονος και απλα θα πηγαινω σε ενα σπιτακι θα πληρωνω και θα γαμαω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
φιλε μαλζαχαρ η δικη σου λογικη ειναι αδικη και ανιση,

δηλαδη θες εσυ να εχεις γαμησει πολλες αλλα η σχεση σου να ειναι παρθενα?

εχεις σκεφτει οτι πληθυσμιακα σε καθε 1 αντρα αντιστοιχει 1 παρθενα και οπως εσυ στην ζωη σου γαμησες 10 γκομενες και 100 πουτανες αντιστοιχα και οι γκομενες κατα μεσο ορο γαμιουνται με 10 και οι πουτανες με 100?

εγω αισθανομαι υπερτυχερος που ξεπαρθενιασα 4 σε αυτην την ζωη, αλλα θα ημουν αδικος αν ελεγα σε μια δεν κανω σχεση μαζι σου γιατι ειχες αλλες 10 σχεσεις ή εχεις παει με 100 αντρες,

δηλαδη θελουμε ολοι καινουριο αμαξι αλλα τα μεταχειρισμενα να τα παρει αλλος??? πως θα γινει δεν φτανουν για ολους, τα περισσοτερα στην αγορα γυναικων μεταχειρισμενα ειναι

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.471
Πόντοι
216
και ομως υπαρχει μελος που βαζει μπροστα το nick name του για να εισπραξει καλες υπηρεσιες απο διαφορες κοπελες που κομοδινιαζουν. σε καποιες κοπελες πιανει σε καποιες οχι, γιατι απλα ειναι ακρως δικπαιρεωτικες στα προγραμματα τους. επισης βλεπω μερικες φορες κριτικες που με φερνουν σε σκεψεις οτι ειναι στημενες λογο του παραπανω λογου που ανεφερα, οταν εγω ξερω οτι ταδε π.χ. κοπελα ειναι κομοδινο οχι μονο σε εμενα αλλά και σε αλλους συναγωνιστες που την εχουν παρει και καποιος γραφει αποθεωτικα λογια τοτε κατι υποπτο συμβαινει. δεν θελω να καταδειξω καποιο μελος στοχευμενα αλλά μιλαω εντελως αοριστα. πχ. αν ξερεις οτι μια κοπελα δεν κανει γλωσσοφιλα και το πιστοποιουν αρκετοι συναγωνιστες αυτο και πεταγεται καποιος και λεει το αντιθετο λες εδω κατι συμβαινει ή ειναι προμοτωρας ή χρημοποιοει το nick name του για να εισπραξει καλες υπηρεσιες.
Αυτός που γράφει αντίθετα από την πλειοψηφία μπορεί να λέει και ψέματα. Δεν σημαίνει ότι επειδή το λέει πρέπει να το πιστέψουμε κιόλας. Υπάρχουν και άτομα που τα παρα λένε επίσης.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
παντως εγω δεν εχω σκοπο να κανω οτιδηποτε απο σχεση μεχρι και να φτασω σε γαμο με μια εργαζομενη ειτε με μη εργαζομενη που εχει φαει ενα σωρο πουτσους,αυτο δεν ειναι ρατσιστικο δεν τις υποβιβαζω,τις σεβομαι και τις εκτιμω για τις υπηρεσιες που προσφερουν,ειμαι πολυ ευγενικος με μια ιεροδουλη ποσο μαλιστα οταν κανει σωστα τη δουλεια της και η συμπεριφορα της ειναι κοσμια απεναντι μου αλλα σε καμια περιπτωση δε θα προχωρησω συναισθηματικα μαζι της οσο και να την εκτιμω,οσο και να με γουσταρει,μπορει να ειμαι πολυ απολυτος με τον εαυτο μου,τι να κανουμε,στο κατω κατω εαν δε βρω  μια γυναικα της δικης μου λογικης θα περασω την υπολοιπη ζωη μου μονος και απλα θα πηγαινω σε ενα σπιτακι θα πληρωνω και θα γαμαω.

Eιναι μία συζήτηση που την έχω κάνει πριν πολλα πολλά χρόνια....Οπότε δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω η να πρέπει να αναλύσω το στερεότυπο "αντρας που πάει με πολλές γυναίκες = μάγκας -γυναίκα που πάει με πολλους άντρες = πουτάνα,τσούλα κτλ..

Εγω απλά θα σου πώ το εξής : "Όσο και να προσέχεις και να φυλάς  τα ρούχα σου δεν ξέρεις αν θα το βρέις στο κεφάλι σου χωρίς να το ξέρεις"
Που ξέρεις εσυ αν η γυναίκα σου στο χωριο της στα 20 της είχε φάει τόσους πούτσους όσους η Αφρούλα στα μεγαλεία της;;;
Mπορεί ορισμένες φορές να πέσει μια πάνω σου που να είναι απο σπίτι,κοπέλα για σπίτι ,αλλα να μην εχει χορτάσει πούτσες και όταν γευτεί τον πούτσο να αρχίσει να ξεφεύγει.....

Φυσικά δεν λέω να πάς με μία πουτάνα,ουτε το θεωρώ σοφό...Να είσαι σίγουρος ,ομως πως υπήρξαν περιπτώσεις που ήταν πραγματικά εξαιρετικές(ηταν εξαιρέσεις στον κανόνα).

Τα λέει κάποιος που είναι επίσης όσο απόλυτος είσαι και εσύ.
Εγώ θεωρώ πως είναι το "τυχερό" μας ,αλλά ας έχουμε και εμείς τα μάτια μας λίγο ανοιχτά......Για αυτο και λέγεται "Tυχερό".

πριν 10-15 χρόνια είχα 2-3 περιπτώσεις με τις οποίες ήμουν έτοιμος να βγώ.....Αλλά πάντα κατι συνέβαινε,ίσως κάποιος να με φύλλαγε....
ισως απλά να μην ηταν το τυχερό....

Όσο για τα κορίτσια,Ποιός θα ξεχάσει τη Σιμόνα που μάλιστα ειχε διαρρεύσει και βίντεο απο το γάμο της.....και πολλές άλλες που ξέφυγαν και κάποιες μάλιστα ήταν και πολύ καλά παιδιά όπως η Λούση ....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτός που γράφει αντίθετα από την πλειοψηφία μπορεί να λέει και ψέματα. Δεν σημαίνει ότι επειδή το λέει πρέπει να το πιστέψουμε κιόλας. Υπάρχουν και άτομα που τα παρα λένε επίσης.

σωστά  :thumbsup: παίζει και αυτό

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.471
Πόντοι
216
Μου θύμισες τώρα έναν φίλο που μου έλεγε για μια πιτσιρίκα γειτόνισσά του, που έτυχε να την πετύχουμε έξω. Μόλις είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω της και να κυκλοφορεί, οπότε μια μέρα βγήκε η μάνα της στο μπαλκόνι και την φώναζε: Έλα πίσω και βάλε καμιά φούστα της προκοπής, από τότε που ανακάλυψες τι θα πεί πούτσος δεν μπορούμε να σε μαζέψουμε...
:happy: :happy: :happy:
:tn04: :tn04:
:think:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι