Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (2 μέλη και 72 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εγώ Σοφία από Βίλες....

:2funny: :2funny:

η σοφια ειναι χωρισμενη με παιδι, θα πρεπει να αναλαβεις και το μεγαλωμα του παιδιου της

αλλά τουλαχιστον θα εχεις κρεβατι  :knockinb: σουπερ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εγώ πάντως Αφροδίτη,Νατάσα,Μιρελα και κάνα δυο ακόμα που ξεχνάω αυτή τη στιγμή, τις παντρευομουνα άνετα  :grin:  :grin:

δεν θα χρειάζεται να δουλεύεις θα φέρνουν αυτές μεροκάματο στο σπίτι  :cheesy: 

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
με τα λεφτά που βγάζει...στα πα@@@@α σου...μεγαλώνεις και το παιδί της....

μόνο τα θεσπέσια γαμήσια που θα κάνεις μαζί της και τα χρήματα που θα φέρνει στο σπίτι σε καθημερινή βάση, είναι μια παράμετρος σημαντική να παντρευτείς μαζί της για να βγάζεις γούστα σε καθημερινή βάση.  ;)

όταν επιστρέψει από την άδεια της θα πάω με μονόπετρο να της κάνω πρόταση  :grin:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
:orchestra:
μόνο τα θεσπέσια γαμήσια που θα κάνεις μαζί της και τα χρήματα που θα φέρνει στο σπίτι σε καθημερινή βάση, είναι μια παράμετρος σημαντική να παντρευτείς μαζί της για να βγάζεις γούστα σε καθημερινή βάση.  ;)

όταν επιστρέψει από την άδεια της θα πάω με μονόπετρο να της κάνω πρόταση  :grin:

Nα πάς...με τις ευλογίες μου....Πλάκα πλάκα ειναι καλό κορίτσι η Σοφία....ίσως απο τις εξαιρέσεις που έλεγα....... :orchestra:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
:orchestra:

Nα πάς...με τις ευλογίες μου....Πλάκα πλάκα ειναι καλό κορίτσι η Σοφία....ίσως απο τις εξαιρέσεις που έλεγα....... :orchestra:

Σούπερ γυναίκα είναι, προπαντός είναι καλός ως άνθρωπος από τις λίγες εξηγημένες κοπέλες που υπάρχουν στην πιάτσα πλέον  ;)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
μόνο τα θεσπέσια γαμήσια που θα κάνεις μαζί της και τα χρήματα που θα φέρνει στο σπίτι σε καθημερινή βάση, είναι μια παράμετρος σημαντική να παντρευτείς μαζί της για να βγάζεις γούστα σε καθημερινή βάση.  ;)

όταν επιστρέψει από την άδεια της θα πάω με μονόπετρο να της κάνω πρόταση  :grin:
πω ρε ...αράξτε λίγο , δεν θα προλαβαίνω τις κουμπαριές .... :2funny: :2funny:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Όσο για τα κορίτσια,Ποιός θα ξεχάσει τη Σιμόνα που μάλιστα ειχε διαρρεύσει και βίντεο απο το γάμο της.....και πολλές άλλες που ξέφυγαν και κάποιες μάλιστα ήταν και πολύ καλά παιδιά όπως η Λούση ....

Τη Σιμόνα αν δεν κάνω λάθος την έφερνε στη δουλειά ο μετέπειτα σύζυγός της. Α ρε Σιμόνα, τσιμπούκι αξέχαστο  :pipa2:

Η Λούση ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, έχω την εντύπωση ότι παντρεύτηκε και αυτή. Να είναι καλά όπου και αν είναι.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Τη Σιμόνα αν δεν κάνω λάθος την έφερνε στη δουλειά ο μετέπειτα σύζυγός της. Α ρε Σιμόνα, τσιμπούκι αξέχαστο  :pipa2:

Η Λούση ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, έχω την εντύπωση ότι παντρεύτηκε και αυτή. Να είναι καλά όπου και αν είναι.

Ναί απο τα καλύτερα παιδιά......παντρεύτηκε....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ναί απο τα καλύτερα παιδιά......παντρεύτηκε....

η Λιλιάνα  μου είπε θέλει να παντρευτεί, αν βρεθεί κάποιος σοβαρός τύπος δεν θα πει όχι σε μια ενδεχόμενη πρόταση γάμου

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
ε να της βρούμε κάποιον.. :2funny:...τόσα καλά παιδιά κυκλοφορούν εδώ ..... :rockon:
Ρε μαλακες σταματήστε το τρολλ και μην ασχολείστε με τα προσωπικά των πουτανων,στα παπαρια μας τι θέλει η κάθε μία,το θέμα είναι τι θέλουμε εμείς!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε μαλακες σταματήστε το τρολλ και μην ασχολείστε με τα προσωπικά των πουτανων,στα παπαρια μας τι θέλει η κάθε μία,το θέμα είναι τι θέλουμε εμείς!!!
το τι θελουμε εμεις το εχουμε λυσει απο τοτε που αποκτησαμε καυλες,

το τι θελουν οι γυναικες, οι πουτανες, οι νοικοκυρες, οι συναδελφισες και λοιπα θηλυκα που δεν ξερουν ουτε τα ιδια τι θελουν μπορει μονο να αποτελεσει θεμα συζητησης,

και εδω ειναι το καταλληλο μερος, τα αθλητικα και τα πολιτικα που συνηθως συζηταμε ειναι εκτος θεματος, οχι τα ερωτικα των πουτανων σε ενα σαητ για πουτανες

• Like
Αντιδράσεις: pasok

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Καλησπέρα η Νταϊάνα η μολδαβη δουλεύει ακόμα στο free house;;;
Και ποιες μέρες;;

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21

ωραιος ο τυπος,πηγαινε αγαπη μου στη δουλεια να σε παρουν αλλοι 10 και βλεπουμε,ειχα δει παλιοτερα κατι φωτογραφιες,νομιζω δουλευε στο λαφαμ αλλα απο κει η μονη που μου αρεσε ηταν η λουνα...

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
κλειστό το Free house σήμερα , πέρασμα απο Ηρα , η τσατσα όντως έχει θέμα η κοπελίτσα συμπαθητική , απο τις περιγραφές την περίμενα καλύτερη σε όλα , ανύπαρκτο βυζί , μέτρια πίπα , πρωτοβουλίες μηδενικές , ευχάριστη όμως γενικά και παιχνιδιάρα δεν τα κλαις όπως με πολλές .

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
κλειστό το Free house σήμερα , πέρασμα απο Ηρα , η τσατσα όντως έχει θέμα η κοπελίτσα συμπαθητική , απο τις περιγραφές την περίμενα καλύτερη σε όλα , ανύπαρκτο βυζί , μέτρια πίπα , πρωτοβουλίες μηδενικές , ευχάριστη όμως γενικά και παιχνιδιάρα δεν τα κλαις όπως με πολλές .

εδώ θα διαφωνήσω ως προς την πίπα όχι και μέτρια, η τύπισσα κάνει μαεστρικό τσιμπούκι με αρχιδογλύψιμο

για τις πρωτοβουλίες που αναφέρεις ίσως να μην είχατε χημεία στο σεξ, σε εμένα συνέβει ακριβώς το αντίθετο η Ηρα είχε foul συμετοχή κατά τη διάρκεια του σεξ

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
εδώ θα διαφωνήσω ως προς την πίπα όχι και μέτρια, η τύπισσα κάνει μαεστρικό τσιμπούκι με αρχιδογλύψιμο

για τις πρωτοβουλίες που αναφέρεις ίσως να μην είχατε χημεία στο σεξ, σε εμένα συνέβει ακριβώς το αντίθετο η Ηρα είχε foul συμετοχή κατά τη διάρκεια του σεξ

πίπα με δόντι μαεστρικό δε το λες , χωρίς να το βάζει όλο στο στόμα καλό δεν το λες , οτι ασχολείται με τα μπαλάκια αλήθεια είναι,  δεν την ακύρωσα την κοπελίτσα καλή είναι αλλα οχι κάτι το εξαιρετικό , θα μου πεις ποια θεωρείς εξαιρετική !

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
πίπα με δόντι μαεστρικό δε το λες , χωρίς να το βάζει όλο στο στόμα καλό δεν το λες , οτι ασχολείται με τα μπαλάκια αλήθεια είναι,  δεν την ακύρωσα την κοπελίτσα καλή είναι αλλα οχι κάτι το εξαιρετικό , θα μου πεις ποια θεωρείς εξαιρετική !

σ' εμένα η πίπα της ήταν εξαιρετική ούτε δόντι ούτε τίποτα και αρκετά βαθιά μπουκώματα με μπόπλικο αρχιδογλύψιμο, τώρα γιατί εσύ δεν ευχαριστήθηκες, την απάντηση μόνο εσύ ο ίδιος την γνωρίζεις. εγώ πάντως πέρασα σούπερ με την Ηρα γαμήθηκε σαν να ήταν γκομενά μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom