Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
Εγώ Σοφία από Βίλες....

η σοφια ειναι χωρισμενη με παιδι, θα πρεπει να αναλαβεις και το μεγαλωμα του παιδιου της
αλλά τουλαχιστον θα εχεις κρεβατι

Εγώ Σοφία από Βίλες....
Εγώ πάντως Αφροδίτη,Νατάσα,Μιρελα και κάνα δυο ακόμα που ξεχνάω αυτή τη στιγμή, τις παντρευομουνα άνετα![]()
![]()
![]()
η σοφια ειναι χωρισμενη με παιδι, θα πρεπει να αναλαβεις και το μεγαλωμα του παιδιου της
αλλά τουλαχιστον θα εχεις κρεβατισουπερ
με τα λεφτά που βγάζει...στα πα@@@@α σου...μεγαλώνεις και το παιδί της....
μόνο τα θεσπέσια γαμήσια που θα κάνεις μαζί της και τα χρήματα που θα φέρνει στο σπίτι σε καθημερινή βάση, είναι μια παράμετρος σημαντική να παντρευτείς μαζί της για να βγάζεις γούστα σε καθημερινή βάση. ;)
όταν επιστρέψει από την άδεια της θα πάω με μονόπετρο να της κάνω πρόταση![]()
Nα πάς...με τις ευλογίες μου....Πλάκα πλάκα ειναι καλό κορίτσι η Σοφία....ίσως απο τις εξαιρέσεις που έλεγα.......![]()
πω ρε ...αράξτε λίγο , δεν θα προλαβαίνω τις κουμπαριές ....μόνο τα θεσπέσια γαμήσια που θα κάνεις μαζί της και τα χρήματα που θα φέρνει στο σπίτι σε καθημερινή βάση, είναι μια παράμετρος σημαντική να παντρευτείς μαζί της για να βγάζεις γούστα σε καθημερινή βάση. ;)
όταν επιστρέψει από την άδεια της θα πάω με μονόπετρο να της κάνω πρόταση![]()
Όσο για τα κορίτσια,Ποιός θα ξεχάσει τη Σιμόνα που μάλιστα ειχε διαρρεύσει και βίντεο απο το γάμο της.....και πολλές άλλες που ξέφυγαν και κάποιες μάλιστα ήταν και πολύ καλά παιδιά όπως η Λούση ....
Τη Σιμόνα αν δεν κάνω λάθος την έφερνε στη δουλειά ο μετέπειτα σύζυγός της. Α ρε Σιμόνα, τσιμπούκι αξέχαστο
Η Λούση ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, έχω την εντύπωση ότι παντρεύτηκε και αυτή. Να είναι καλά όπου και αν είναι.
Ναί απο τα καλύτερα παιδιά......παντρεύτηκε....
η Λιλιάνα μου είπε θέλει να παντρευτεί, αν βρεθεί κάποιος σοβαρός τύπος δεν θα πει όχι σε μια ενδεχόμενη πρόταση γάμου
Ρε μαλακες σταματήστε το τρολλ και μην ασχολείστε με τα προσωπικά των πουτανων,στα παπαρια μας τι θέλει η κάθε μία,το θέμα είναι τι θέλουμε εμείς!!!ε να της βρούμε κάποιον.....τόσα καλά παιδιά κυκλοφορούν εδώ .....
![]()
το τι θελουμε εμεις το εχουμε λυσει απο τοτε που αποκτησαμε καυλες,Ρε μαλακες σταματήστε το τρολλ και μην ασχολείστε με τα προσωπικά των πουτανων,στα παπαρια μας τι θέλει η κάθε μία,το θέμα είναι τι θέλουμε εμείς!!!
Τη Σιμόνα αν δεν κάνω λάθος την έφερνε στη δουλειά ο μετέπειτα σύζυγός της. Α ρε Σιμόνα, τσιμπούκι αξέχαστο![]()
κλειστό το Free house σήμερα , πέρασμα απο Ηρα , η τσατσα όντως έχει θέμα η κοπελίτσα συμπαθητική , απο τις περιγραφές την περίμενα καλύτερη σε όλα , ανύπαρκτο βυζί , μέτρια πίπα , πρωτοβουλίες μηδενικές , ευχάριστη όμως γενικά και παιχνιδιάρα δεν τα κλαις όπως με πολλές .
εδώ θα διαφωνήσω ως προς την πίπα όχι και μέτρια, η τύπισσα κάνει μαεστρικό τσιμπούκι με αρχιδογλύψιμο
για τις πρωτοβουλίες που αναφέρεις ίσως να μην είχατε χημεία στο σεξ, σε εμένα συνέβει ακριβώς το αντίθετο η Ηρα είχε foul συμετοχή κατά τη διάρκεια του σεξ
πίπα με δόντι μαεστρικό δε το λες , χωρίς να το βάζει όλο στο στόμα καλό δεν το λες , οτι ασχολείται με τα μπαλάκια αλήθεια είναι, δεν την ακύρωσα την κοπελίτσα καλή είναι αλλα οχι κάτι το εξαιρετικό , θα μου πεις ποια θεωρείς εξαιρετική !