Απογευματινο πέρασμα με Ειρήνη στο Νικ.ουρανου 26...Η οποία έχει επιστρέψει από τη Δευτέρα και όταν επιστρέφει η Ειρήνη ξέρετε τι συμβαίνει
...Να μη μπω σε λεπτομέρειες
Βραδινή βαρδια απόψε...
-Νικ.Ουρανού 28.Το πλάσμα Μιρέλα
-Νικ.Ουρανού 24.Η μελαχρινή Σαντρα με το όμορφο πεταχτό κωλαρακι
-Free house 1.Η Ουκρανη Άνια μουναρα ήταν απόψε έφτασα ένα κλικ πριν μπω... Λογικά την επόμενη φορά θα μπω
-Ερημίτη 3α.Ρεμπεκα ρουμανα ωραίο μουνάκι μου θυμίζει την Ειρήνη
-Ερημίτη 3.Νατασα όμορφο πιπινάκι μελαχρινο
-Godiva. Μαρία Ρωσσιδα ένα μελαχρινο όμορφο λουκουμακι νε ωραία βυζιά
-Belladonna. Όπως μπαίνουμε αριστερά ένα ξανθό μουνάκι πολύ γραμμωμενο με κοντό μαλλί και γενικά μοντελισιο φερεσθαι... Και στο δεύτερο σπίτι στο βάθος η Μιλανα ξανθιά μουναρα που δε συναντάμε συχνά πλέον στα σπίτια. Μουναρες και οι δύο όμως
-Βιλλα Ερωτικα. Περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις... Η Κάρλα ένα μελαχρινο αδιάφορο που ήθελε και 70 για γυμνό νομίζω με την τσατσα 100 χρόνων
...αυτοί έχουν μείνει 7 χρόνια πίσω μάλλον
-Φρίξου 15.Ρουμι ένα καινούργιο ρουμανακι, ντροπαλο και άβγαλτο μέτριας εμφάνισης με 60ευρώ φουλ με κωλαρακι
-Φρίξου 15α.η Ντεσυ
-Φρίξου 15β.η Νικολέτα ξανθό, εκφυλο με καλό κορμί
Φρίξου 14β.η Βιολετα.. Την βλέπω και λέω την τσατσα εντάξει την έχω ξαναδεί την κοπελα...και πετάγεται το μαλακισμενο και μου λέει γιατί έρχεσαι αφού με έχεις ξαναδεί ?την λέω δεν εννοώ απόψε,άλλη φορά... Και μου απαντά η έξυπνη 'καθε βράδυ εγώ είμαι ' :thebigfinger:
Βρε μαλακισμενο δε φτάνει που σε έχουνε μαυρισει και οι πέτρες, μιλάς κιόλας
...θα έρχομαι κάθε βράδυ να σε σπάω τα νεύρα καριολακι... Πλάκα έχουν αυτές ρε
-Φρίξου 12.μια νταρντανουλα έως χοντρουλα που πρώτη φορά έβλεπα αχρωμη,αοσμη, αγελαστη, αδιάφορη...
-Νικ.Ουρανού 8.Εμμουλα την φώναξε η τσατσα
...μελαχρινή όμορφο πρόσωπο,περίεργο σώμα αδύνατη από πάνω φαρδιά από κάτω
-Νικ.Ουρανού 20 vis. Ένα όμορφο μελαχρινο που βγήκε πολύ φορτωμένο όμως στο σαλόνι, κάπως με νεύρα...
-Μινωταύρου 16 Venus. Η Σαντρα το κουκλακι, ουκρανη αν θυμάμαι γνωστή από Φρίξου 14.Εδω μπήκα γιατί την πεθυμησα, με το νέο λουκ με το κοντό ξανθό μαλλί είναι πανέμορφη ίσως το ομορφότερο πρόσωπο και τελοσπαντων κάναμε διαφορά βρώμικα κόλπα και πάλι.. Δε τη γαμησα αλλά παίξαμε καλά και την εχυσα και γύρω από το στόμα της που της άρεσει... Η τσατσα μεγάλη καριολα κι εδώ όμως.. Στα 40 λέει γυμνό τσιμπουκι, στα 50 γυμνό και χύσιμο όπου θες και στα 60 69.. Την λέω με 50 για 69 και ας μη τη χύσω στο στόμα μου λέει είναι συγκεκριμένα τα προγράμματα... Τη λέω ρώτα την κοπελα αν συμφωνεί μου ξαναπανταει το ίδιο σαν είχε καταπιεί κασέτα.. Άντε ρε γαμησου σκατογρια... Τουλάχιστον η Σαντρα ξηγηθηκε