Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (1 μέλη και 58 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Otan πρωτοηρθε εκτος απο την ομορφια της που πραγματικα εχει προσωπαρα ηταν καλη μεσα παρα πολλη καλη ο ορισμος του gfe με τον καιρο καηκε γι αυτο και σταματησα να πηγαινω προσωπικα θα τη δωσω αλλη μια ευκαιρια μηπως αλλαξε αν και κατα 99,9% θα πεταξω τα λεφτα μου στα σκουπιδια

Θυμηθηκα τωρα μια Χριστινα Ουκρανεζα που δουλευε στις βιλες περυσι τετοια εποχη δεν εκατσε περισσοτερο απο 1 χρονο ηταν  μοντελε κορασιδα και σχετικα νεα 26 χρ. οχι +30 οπως ειναι οι περισσοτερες στα στουντιο. εκανε παπαδες μεσα στο δωματιο. οσοι επαιρναν το απλο προγραμμα των 40 ευρω η κορασιδα δεν εκανε παιχνιδι αν ομως επαιρνες το προγραμμα των 60 που ειχε γυμνο τσιμπουκι η τυπισσα εδινε ρεστα εφευγες πληρως ικανοποιημενος. ψαχνουμε με το κυαλι πλεον τετοιες υπηρεσιες.

τις προαλες πριν 1 μηνα περιπου πηρα την Ρωσιδα Βαλερια αυτη με τα πολλα ταττου, χαλασε και αυτη ηταν δυνατη στο κρεβατι και τωρα η υπηρεσιες της ειναι διεκπαιρεωτικες πλεον σε βαθμο κομοδινου, σε εμενα που ημουν σχετικα τακτικος της πελατης.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
για πιο λογο αυτη η μεταλαξη της Ελενης; και δεν κανει πλεον GFE υπαρχει περιπτωση να εχει βρει γκομενο και εκοψε τα φιλιά στο στομα με τους πελατες;

εγω θα δοκιμασω μια φορα ετσι για την εμπειρια αν ειναι να φαω καυτη πατατα ας φαω το πολυ πολυ να χασω 40 ευρω  :dunno:
Τη να σε πω κατι παθαινουν ολες μετα απο λιγο καιρο και εκει που ειναι κορυφη πιανουν πατο πχ η Βικτωρια απο βιλες εκει που ηταν κορυφη πλεον πατωσε ακομα κλαιω τα τελευταια 40 που την εσκασα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Θυμηθηκα τωρα μια Χριστινα Ουκρανεζα που δουλευε στις βιλες περυσι τετοια εποχη δεν εκατσε περισσοτερο απο 1 χρονο ηταν  μοντελε κορασιδα και σχετικα νεα 26 χρ. οχι +30 οπως ειναι οι περισσοτερες στα στουντιο. εκανε παπαδες μεσα στο δωματιο. οσοι επαιρναν το απλο προγραμμα των 40 ευρω η κορασιδα δεν εκανε παιχνιδι αν ομως επαιρνες το προγραμμα των 60 που ειχε γυμνο τσιμπουκι η τυπισσα εδινε ρεστα εφευγες πληρως ικανοποιημενος. ψαχνουμε με το κυαλι πλεον τετοιες υπηρεσιες.

τις προαλες πριν 1 μηνα περιπου πηρα την Ρωσιδα Βαλερια αυτη με τα πολλα ταττου, χαλασε και αυτη ηταν δυνατη στο κρεβατι και τωρα η υπηρεσιες της ειναι διεκπαιρεωτικες πλεον σε βαθμο κομοδινου, σε εμενα που ημουν σχετικα τακτικος της πελατης.
Το θεμα ειναι ειναι στο απλο να κανουν παπαδες οχι οταν τα σκας αν κανουν στο απλο και θα τα σκασεις για κατι παραπανω και θα πας και ποιο συχνα απο Βιλες πλεον μονο η Λαρα ειναι αυτη που αξιζει

mhtsakosss

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους, χθες το βράδυ πέρασμα από Αννια, αυτήν με τα σκούρα κόκκινα μαλλιά. Πολύ ωραία κοπέλα, όμορφη κ με διάθεση μέσα στο δωμάτιο. Πρόγραμμα απλό με 30,αλλα η κοπέλα έδωσε ρέστα με παιχνιδάκια στην αρχή κ χωρίς βιασύνες στη συνέχεια.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Το θεμα ειναι ειναι στο απλο να κανουν παπαδες οχι οταν τα σκας αν κανουν στο απλο και θα τα σκασεις για κατι παραπανω και θα πας και ποιο συχνα απο Βιλες πλεον μονο η Λαρα ειναι αυτη που αξιζει
Η Λάρα όντος αξίζει, απλά πριν δύο χρόνια μόνο εγώ το έλεγα κ όλοι την είχαν για κομοδίνο. Γιατί βελτιώθηκε τόσο? Τι άλλαξε από τότε?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Η Λάρα όντος αξίζει, απλά πριν δύο χρόνια μόνο εγώ το έλεγα κ όλοι την είχαν για κομοδίνο. Γιατί βελτιώθηκε τόσο? Τι άλλαξε από τότε?
Παλια οντος ηταν κομοδινο προφανος την εβαλαν χερι και αποφασισε να αλλαξει μπραβο της γιατι εγινε το αστερι της πολης

Marchosias

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Παλια οντος ηταν κομοδινο προφανος την εβαλαν χερι και αποφασισε να αλλαξει μπραβο της γιατι εγινε το αστερι της πολης

Καλημέρα,
όντας νέο μέλος στην σελίδα και μη έχοντας κατανοήσει απόλυτα το λεξιλόγιο, θέλω εάν είναι εφικτό να μου πει κάποιος, όταν γίνεται λόγος για "Βίλες" για ποιο ακριβός "κατάστημα" μιλάμε (οδός κτλ.)

Για να είμαι ειλικρινής όταν μιλάμε για πλήρες πρόγραμμα .... τι υπηρεσίες προσφέρουν οι κοπέλες?

Γιατί επί εποχής μου....βαθιά πίσω το 1995 στα établissement του βαρδάρη δεν υπήρχαν υπηρεσίες ala cart και πακέτα ...και είναι αλήθεια ότι απέχω πάνω από 15 χρόνια από το άθλημα και ψήνομε να επιστρέψω δυναμικά.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
μήπως λέει τη Μαριάννα ?

μπά δεν νομίζω...και δεν πάει το μυαλό μου πλέον ....Αν και θυμάμαι μια με ράστα ,αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ το ονομα της....άσε που εγω κατάλαβα στο μαγαζί που ηταν μετα το πράσινο στη γωνία δηλαδη ακριβως λιγο πιο πάνω....ενω ο van basten μιλάει για το αλουμινάτο.......

όσο για την εμμανουέλα την πατρινιά ,είχα δώσει σε κάποιους συναγωνιστές το τηλεφωνο της.....εκανε βίζιτες για 100 η 120 δεν μπορώ να θυμηθω το ποσό οπότε .....Πάντως για εκείνη την εποχή τα θεώρησα αρκετα για την Εμμανουέλα,οπότε μπορεί να ηταν και πιο πολλά τα λεφτά και για 1 φορά όχι 1 ωρα κάτι που ηταν κοροϊδία .

Ποιός θυμάται την Έλενα την ουκρανέζα που δούλεψε στο αλουμινάτο και σε αυτο το μπουρδέλο λίγο πιο κάτω;;.....Ψηλή γυναικάρα με μικρό στήθος,μάλιστα κάποια στιγμή επέστρεψε και είχε κατι ραγάδες απο εγκυμοσύνη .....Ξανθιά ,ψηλή με ωραίο κορμί και ωραίο κώλο.....

billmi

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα μαγκες θελω τη γνωμη σας..ποια απο τις κοπελες που δουλεύουν αυτην την περιοδο δινουν σιγουρα γλωσσοφυλα?εχω ακουσει για λαρα..ισχύει?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Απογευματινο πέρασμα με Ειρήνη στο Νικ.ουρανου 26...Η οποία έχει επιστρέψει από τη Δευτέρα και όταν επιστρέφει η Ειρήνη ξέρετε τι συμβαίνει  :fuck1:...Να μη μπω σε λεπτομέρειες

Βραδινή βαρδια απόψε...
-Νικ.Ουρανού 28.Το πλάσμα Μιρέλα  :smitten: :smitten:
-Νικ.Ουρανού 24.Η μελαχρινή Σαντρα με το όμορφο πεταχτό κωλαρακι
-Free house 1.Η Ουκρανη Άνια μουναρα ήταν απόψε έφτασα ένα κλικ πριν μπω... Λογικά την επόμενη φορά θα μπω
-Ερημίτη 3α.Ρεμπεκα ρουμανα ωραίο μουνάκι μου θυμίζει την Ειρήνη  :grin:
-Ερημίτη 3.Νατασα όμορφο πιπινάκι μελαχρινο
-Godiva. Μαρία Ρωσσιδα ένα μελαχρινο όμορφο λουκουμακι νε ωραία βυζιά
-Belladonna. Όπως μπαίνουμε αριστερά ένα ξανθό μουνάκι πολύ γραμμωμενο με κοντό μαλλί και γενικά μοντελισιο φερεσθαι... Και στο δεύτερο σπίτι στο βάθος η Μιλανα ξανθιά μουναρα που δε συναντάμε συχνά πλέον στα σπίτια. Μουναρες και οι δύο όμως
-Βιλλα Ερωτικα. Περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις... Η Κάρλα ένα μελαχρινο αδιάφορο που ήθελε και 70 για γυμνό νομίζω με την τσατσα 100 χρόνων  :jerking:...αυτοί έχουν μείνει 7 χρόνια πίσω μάλλον
-Φρίξου 15.Ρουμι ένα καινούργιο ρουμανακι, ντροπαλο και άβγαλτο μέτριας εμφάνισης με 60ευρώ φουλ με κωλαρακι
-Φρίξου 15α.η Ντεσυ
-Φρίξου 15β.η Νικολέτα ξανθό, εκφυλο με καλό κορμί
Φρίξου 14β.η Βιολετα.. Την βλέπω και λέω την τσατσα εντάξει την έχω ξαναδεί την κοπελα...και πετάγεται το μαλακισμενο και μου λέει γιατί έρχεσαι αφού με έχεις ξαναδεί ?την λέω δεν εννοώ απόψε,άλλη φορά... Και μου απαντά η έξυπνη 'καθε βράδυ εγώ είμαι '  :thebigfinger:
Βρε μαλακισμενο δε φτάνει που σε έχουνε μαυρισει και οι πέτρες, μιλάς κιόλας  :jerking:
...θα έρχομαι κάθε βράδυ να σε σπάω τα νεύρα καριολακι... Πλάκα έχουν αυτές ρε
-Φρίξου 12.μια νταρντανουλα έως χοντρουλα που πρώτη φορά έβλεπα αχρωμη,αοσμη, αγελαστη, αδιάφορη...
-Νικ.Ουρανού 8.Εμμουλα την φώναξε η τσατσα  :jerking:...μελαχρινή όμορφο πρόσωπο,περίεργο σώμα αδύνατη από πάνω φαρδιά από κάτω
-Νικ.Ουρανού 20  vis. Ένα όμορφο μελαχρινο που βγήκε πολύ φορτωμένο όμως στο σαλόνι, κάπως με νεύρα...
-Μινωταύρου 16 Venus. Η Σαντρα το κουκλακι, ουκρανη αν θυμάμαι γνωστή από Φρίξου 14.Εδω μπήκα γιατί την πεθυμησα, με το νέο λουκ με το κοντό ξανθό μαλλί είναι πανέμορφη ίσως το ομορφότερο πρόσωπο και τελοσπαντων κάναμε διαφορά βρώμικα κόλπα και πάλι.. Δε τη γαμησα αλλά παίξαμε καλά και την εχυσα και γύρω από το στόμα της που της άρεσει... Η τσατσα μεγάλη καριολα κι εδώ όμως.. Στα 40 λέει γυμνό τσιμπουκι, στα 50 γυμνό και χύσιμο όπου θες και στα 60 69.. Την λέω με 50 για 69 και ας μη τη χύσω στο στόμα μου λέει είναι συγκεκριμένα τα προγράμματα... Τη λέω ρώτα την κοπελα αν συμφωνεί μου ξαναπανταει το ίδιο σαν είχε καταπιεί κασέτα.. Άντε ρε γαμησου σκατογρια... Τουλάχιστον η Σαντρα ξηγηθηκε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Βλέπω τώρα στο άλλο σαϊτ ότι στη Νικ.ουρανου 13 το ένα στούντιο είναι το Belladonna και το άλλο το Black Angels και σύμφωνα με το πρόγραμμα δουλεύει η Βικτωρια που αν κρίνω από τις φωτογραφίες είναι η κοπέλα που είδα και ήταν εντυπωσιακή

Δεν κάνει γυμνό τσιμπουκι όμως  :-

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Βλέπω τώρα στο άλλο σαϊτ ότι στη Νικ.ουρανου 13 το ένα στούντιο είναι το Belladonna και το άλλο το Black Angels και σύμφωνα με το πρόγραμμα δουλεύει η Βικτωρια που αν κρίνω από τις φωτογραφίες είναι η κοπέλα που είδα και ήταν εντυπωσιακή

Δεν κάνει γυμνό τσιμπουκι όμως  :-
:think: :think: ρε μη μου πείτε ότι αυτή είναι η γνωστή Βικτωρια που δούλευε κυρίως στο Βίλα Πριβε...
ας μιλήσει κάποιος  :s&m_1:...έχω φάει το μυαλό μου τώρα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
:think: :think: ρε μη μου πείτε ότι αυτή είναι η γνωστή Βικτωρια που δούλευε κυρίως στο Βίλα Πριβε...
ας μιλήσει κάποιος  :s&m_1:...έχω φάει το μυαλό μου τώρα
H γνωστη του bad girls ειναι μαυρο καταμαυρο απο μενα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
pacino, η Ειρηνη απογευματα δουλευει πλεον; μετα τις 8 μετα την αλλαγη δηλαδη?

Αυτη η Σαντρα στο venus κωλαρακι κανει;

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Otan πρωτοηρθε εκτος απο την ομορφια της που πραγματικα εχει προσωπαρα ηταν καλη μεσα παρα πολλη καλη ο ορισμος του gfe με τον καιρο καηκε γι αυτο και σταματησα να πηγαινω προσωπικα θα τη δωσω αλλη μια ευκαιρια μηπως αλλαξε αν και κατα 99,9% θα πεταξω τα λεφτα μου στα σκουπιδια

συμφωνω απολυτα. Εκανε και πρωκτικο τοτε. Εβαλε και σιλικονες και το μαμησε τελειως

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
pacino, η Ειρηνη απογευματα δουλευει πλεον; μετα τις 8 μετα την αλλαγη δηλαδη?

Αυτη η Σαντρα στο venus κωλαρακι κανει;
όχι κανονικά πρωινή μέχρι τις 7 το απόγευμα.. Τις υπόλοιπες τις είδα στη βραδινή βαρδια

AbtonioL

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Ρε Μαγκες ο τζαστιν γυρισε;;;;γνωριζει καποιος συναγωνιστης κατι;;;

Dalton90

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παίδες!μολις κατέφτασα Θεσσαλονίκη και θα μεινω για λιγο διάστημα! Να ρωτησω στα στουντιο που είναι εκει δυτικη Θεσσαλονίκη παιζει μιλφ 40+ με πλουσια ελαιη κατα προτιμηση κατα τις πρωινες ωρες? Επισης η πρωινη βαρδια τι ωρα ξεκιναει εκει στα στούντιο? Ευχαριστώ εκ των προτερων!

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Φριξου 14Α (Sex and the city), Ιζαμπελα σκίνυ και ψηλή μιλφ, μόνο πρωινά πλην Τρίτης, να διαβάσεις κριτικές.
Φριξου 14Β, το διπλανό ακριβώς, Χριστίνα busty με πολύ καλή περιποίηση, αυτή την εβδομάδα είναι βράδυ, από Δευτέρα πρωί, ομοίως να διαβάσεις κριτικές.
Εγώ τις επισκέφτηκα και τις δύο πρόσφατα, με γυμνό στοματικό στα 40 ΕΥΡΩ (Ιζαμπέλα με 50 τελειωτικό στο στόμα) και έμεινα ευχαριστημένος πιο πολύ από Χριστίνα κυρίως λόγω καλής διάθεσης που έβγαλε κατά το γαμίσι αλλά και λόγω της αριστοτεχνικής πίπας...το ξέρω ότι είναι πολλά τα λεφτά Άρη αλλά δεν κόβεται εύκολα το σπορ…

Ερώτηση κι από εμένα προς τους συναγωνιστές, ποιο είναι το HOT LADY στην Φρίξου 11 που αναγράφει το γνωστό σάιτ και αυτήν την εβδομάδα δούλευε πρωινή μια Κατερίνα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom