δίαβασα όσα γράψατε ...δεν έχει νόημα να το συζητάμε και να λέμε ποιά θεωρουμε μουνάρα και ποιά όχι....όπως είπε κάποιος φίλος,ετσι και εγω υπάρχουν γυναίκες τις οποίες βλέπουμε ,εχουν γραφτεί πολλές κριτικές και όμως κάποιοι απο εμάς δεν τις προτιμούμε.....όπως για παράδειγμα η Μόνικα η η αξιοπρεπέστατη γαλλίδα Νικόλ ,με τις οποίες και εγω δεν εχω περάσει...αν και εχω περάσει με χειρότερες σε εμφάνιση.....
Όλα ειναι υποκειμενικά και δεν θα κρίνω εγω τον καθένα μας εδω μέσα,για τα γούστα του...εγω για παράδειγμα γουστάρω μία γκόμενα η οποία ειναι ψιλο τσουβαλάκι,αλλα έχω κόλλημα μαζι της ....
περι ορέξεως κολοκυθόπιτα......
Την Μιρέλα για παραδειγμα που είναι μούναρος,αντικειμενικά δεν την προτιμώ ,χωρις να λέω οτι δεν ειναι καλη και ολα τα σχετικά....Δεν νομίζω να έχει νόημα η όλη συζήτηση τελευταίο πέρασμα που εκανα σαββάτο βράδυ
Case D'Amore (Τρίδυμα) δεν μπαίνω...τελευταια ηταν μια Αννα,Καρλα και η μιλφ Αναστασία με την πίκρα στο στόμα
Αχελώου 10 (Studio Godiva)ανοιχτο αλλα δεν μπηκα
Κοροβάγκου 5 (Villa Privé)η Τάνια,δουλεψε σε ενα μαγαζι στη χαλκιδικη,εκει την ειχα δεί.....
Κοροβάγκου 7 (Bad Girls) η Αισα....δεν μου αρεσε και ειχε και υφάκι....
Μινωταύρου & Νικηφόρου Ουρανού η Έλενα η ρουμάνα,δεν εχω περάσει ποτέ μαζι της,αν και μου αρέσει.....
Μινωταύρου 10 (Studio Free House)κλειστό
Μινωταύρου 14 μια μικρουλα βαρεων βαρών,που αν χάσει αρκετα κιλά μπορεί να ειναι καλή μέσα......αμφιβάλω αν μπαινει κανείς μαζί της...
Μινωταύρου 16 (Venus Angels) χμμμμ εδω δεν μπορω να θυμηθώ...πριν δυο βδομάδες ηταν η Αθηνά,πριν ενα μηνα η Αλικη..
Μινωταύρου 3 μια ωραια μικρουλα ουκρανεζα ..οια ολια καπως ετσι μελαχροινο ωραιο πιπινι....
Νικηφόρου Ουρανού 11 (Villa Erotica)Μπήκα με την Λορένα, δεν με γέμιζε αλλά περνάω καλα μαζι της,γουστάρει αρωστημένες καταστασεις,και απο οτι κατάλαβα γουσταρει να σε δαχτυλιάζει και σίγουρα της αρέσουν και τα αυταρχικά για όσους θέλουν να γαμηθούν αντι να γαμήσουν....πα΄ντως μαζι μου ηταν δεκτική σε δάχτυλα .....χρωστάω κριτικη ...
Νικηφόρου Ουρανού 1Α δεν μπήκα αλλα πριν δυο βδομάδε που ειχα περάσει και εδω και διπλαείχε ωραιοα κορμιά....
Νικηφόρου Ουρανού 1Β δεν μπήκα
Νικηφόρου Ουρανού 20 κλειστό
Νικηφόρου Ουρανού 24 & Μινωταύρου Ελενα ουκρανέζα,δεν λέει για μένα...
Νικηφόρου Ουρανού 26 Μιρέλα η γνωστη ρουμανα Δεσποινα Βανδη.....
Νικηφόρου Ουρανού 28 ενα μικρό κοριτσάκι,δεν μπορω να θυμηθω ονομα και εμφανιση
Νικηφόρου Ουρανού 6 εδω είδα την Εμμανουέλα,μουνάρα,απλα πολύ κρύα....ειχα περάσει παλιότερα οταν ηρθε απο Αθηνα και ηταν πολύ μηχανική ....
Νικηφόρου Ουρανού 8 Στελλα μιλφ απο Τσεχία με γυαλιά ξανθια με σχετικα κοντο μαλλι,ωραίο λεπτό κορμί...
Πέτρου Ερημίτη 1 & Μινωταύρου (Las Vegas) 1 Αφροδίτη,ωραίο μουνί ,πιθανολογω πως ειναι μεγάλη ηττα μέσα για αυτο και δεν μπαίνω ουτε για δοκιμή,2 μανταλένα με την χειρότερη τσατσά,την σπασαρχιδω μελαχροινλη απο το Ανδρεου γεωργιου 4,Βαλεντίνα αν θυμάμαι καλά..μεγάλωσε αυτο το κοριτσακι ,αρχισε να θυμίζει γυναίκα..
Πέτρου Ερημίτη 2 Αφροδίτη, για τα γουστα μου, ωραίο μουνί και εγω περναω πλέον σχετικά καλα μαζι της
Πέτρου Ερημίτη 2Α Μίρα...ωραίο μουνί με αμφιλεγόμενες κριτικές
Πέτρου Ερημίτη 3 Μια μικροκαμωμένη μελαχροινη ρουμάνα επίσης νομίζω Χριστίνα
Πέτρου Ερημίτη 5 Χριστίνα μια βουλγάρα με ωραίο κορμί ,μέτρια σε όλα...
Φρίξου 12 μια ελληνίδα ηταν ωραία βυζιά ,αλλά κατα τα άλλα μακριά....
Φρίξου 13 κλειστό νομίζω
Φρίξου 13Α Βικτώρια ,αξιοπρεπέστατο γαμήσι....
Φρίξου 14Α Βιολέτα μια ξανθία λεπτούλα,πιο ξινή πεθαίνεις......
Φρίξου 14Β Σάντρα νόμίζω
Φρίξου 15 δεν μπορω να θυμηθώ,
Φρίξου 9 (Red Light) δεν μπήκα..βλέπει ο καθένας το πρόγραμμα και πάει ..τελευταία ειχα δει την Γκαμπριέλα την Σέρβα...ωραίο μουνί,και περνούσα καλά μαζι της,απλά δεν ξερω δεν με τραβαει
Paradise είδα την Ράνια,για λιγες φορές γιατι θα σταματησει απο οσο εμαθα ,για μένα ειναι ωραίο μουνι ,μιλφιζει.....
και στο δευτερο ηταν η Σάντυ....δεν....
σε αυτο το μαγαζι εχω πάει επισης με την Λορέτα ,η οποια μου αρεσε πολύ σε εμφανιση,αλλα μεσα ηταν αίσχος.....