Χθεσινη βραδυνη Τσαρκα. Πιστευα πως θα ηταν αποτυχια η Συναντηση,με ακυρωσαν πολλοι αλλα τελικα στις καθυστερησεις εγινε ντεμαραζ αφιξεων!
Τιμης ενεκεν ξεκιναω με τον:
jamaican...η αλλιως???
pame gia alla... ομολογω οτι το μαυρο αυτιστικο μου παρηγγειλε ωραια σαλατα στην πιτσαρια!
alladalla... τσομπανο μου ποιον ειδες εξω απο τα σπιτακια κ καταλαβες πως ημασταν εκει?
teochatz... το μικρο μας αυτιστικ!
menathor... μλκ μου μην ξαναφας 100€ στα κωλομπαρα!
blackadder... ελα μλκ μου δεν γαμας κ χρησιμοποιεις τις καποτες στα αμαξια!
Studio lux Νικ.1α: Βανεσσα. Ουκρανικο μωρακι που κανει τελεια!
Patadise (1): Αμαρυλλις. Το μαυρο παιδι εδωσε για το πρωην εσκορτακι 120€ ως Σονια. Καλος μλκ μπορω να πω!
Paradise (2): Σαντυ. Αυτο το τσουβαλακι που βγηκε toples αν ηταν στα 30€ θα το δοκιμαζα. :-*
Red diamond: Αισα. No comment(
).. Στο ασανσερ το γελιο
"ρε μλκες οχι κ οι 2 χοντροι μεσα δεν θα χωραμε" Τελικα χωρεσαν οι μλκες μου!
Villa erotika: Αλεξανδρα. Σαν την Αισα ενα πραγμα με 10 κιλακια παραπανω! Αξιοπροσεκτο το μωρο.
Φριξου 12: Χριστινα. Το γυφτοβουλγαρακι με το ωραιο σωματακι! Ευτυχως η μποχα υποχωρησε!
Φριξου 13: Μιρελλα. Φουρνε το μωρο σου!
Φριξου 13Α: Βικτωρια. Σαν να μουνεψε παλι το μωρακι!
Φριξου 14Β: Χριστινα. Η γνωστη ρουμανα γυμνοστηθη οπως παντα! Η χαζοτσατσα "φυγετε απο το μηχανημα κοντα, θα βαραει συνεχεια!"
Φριξου 14Α: Σαντρα. Καλουτσικο σε εμφανιση μωρο,αλλα στο σαλονι βγαζει μια εικονα ντιβας με αρκετο εκνευρισμο! :-
Τριδυμα: Εβελινα... (
) κ Αννα (
)!
Godiva: Μαρια. Ουκρανακι συμπαθητικο κοριτσακι που πλεον δεν γουσταρει την δουλεια! :S
Νικ. 24: Ελενα. Αντε black ορμα στο μωρο!
Νικ. 26: Καρινα. Το Ουκρανικο μωρο με το βαθυ λαρυγγι. Στα 40€ τελειωνεις στο στομα της!(
) Ποιος μλκ μου με ειπε στο σαλονι Προεδρε κ με καταλαβε η τσατσα?
Αφου μας πηρε χαμπαρι την λεω
"εβγαλα τα αυτιστικα μου για βολτα"!
Νικ. Ουρανου με Μινωταυρου: Ελενα. Το Ουκρανικο προμιλφ!
Freehouse(1): Αννια. Το κωλαρακι της ασπρο κ τα μπουτια της μαυρα. Μαλλον με ολη την οικογενεια εκανε διακοπες! Μυριζομαι gfe κατασταση!
Νικ.28: Ρωξαννη. Ξανθο ρουμανακι με πολυ σκουροχρωμη επιδερμιδα μαλλον απο solarium. Ρωταει ο Μαυρος στην τσατσα " Ποδολαγνεια κανει ?" κ παει η αλλη κ ρωταει την κοπελα!
Τελικα αρνητικη απαντηση πηραμε!
Μινωταυρου 16. (Venus angels): Αλικη. Γνωστη κ απο το Vis 9!
Μινωταυρου 14: Ελενη. Σαλοναρισμα γυμνοστηθο το μωρο! Εχει πολλα παραπανισια κιλα..Αλλα (
) Αναρωτιοντουσαν αν την γαμαει κανενας αυτην κ πεταχτηκα
"εγω την γαμαω"!
Πετρου Ερημιτη 2: Αφροδιτη. Με την κωλαρα!
Πετρου Ερημιτη 2Α: Μιρα.
Πετρου Ερημιτη 5: Μπια. Δουλευε κ στο Φριξου 15! Σαν εμφανιση...
Πετρου Ερημιτη 3: Χριστινα. Μινιον και εδω χωραει ενα ..
Μινωταυρου 3: Ολια. Το μωρο μολις ειδε τον Λαο αναφωνησε
"Oh my god"!
Υ.γ.: Και μυαλο να ειχα παλι εκει θα βρισκομουν! Παλι περασαμε υπεροχα. Θα εχουμε κ Συνεχεια μλκες μου....
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!! Ως Διοργανωτης Ευχαριστω!