moikan3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
γιατι ουρλιαζε;στο venus περιμενα να δω την μικρη και βγαινει ενας απο το δωματιο ουρλιαζοντας για τον ''πουτσο καβαλα''....εφυγα....
τον σφαξανε;
γιατι ουρλιαζε;στο venus περιμενα να δω την μικρη και βγαινει ενας απο το δωματιο ουρλιαζοντας για τον ''πουτσο καβαλα''....εφυγα....
οταν την πηρα ως σουζανα δεν ηταν ετσι (πηγαδι) τωρα αν περναει κανα συνταγμα την ημερα απο εκει...ασε που εκει στις βιλλες , βαζουν ολη την παραγωγη της Ελαις στο νιμου τους...αλλη γνωστη πηγαδομουνοβα η μουναρα η Βανεσσα... αλλα μαλλον ειναι γενικο το προβλημα εκει...Το έκανε 70€ Τώρα,το είπε μ'ένα παράπονο που ήμουν έτοιμος να κλάψω Όταν την είπα ότι δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο στην πίπα,Ούτε γλείφει τα αρχιδια,άρα ποιος ο λόγος για το +30€ από το άλλο?
Άσε που το μουνι της είναι πηγάδι και πρέπει να το δηλώσει γιατί θα έχει πρόβλημα
Πωω. Νατασσα και αφρο φυγανε μαλλον σε αδεια.. παει καταστραφηκα.
ρε φιλε δεν ρωτησα, χαχαχα...ξερω εγω φαντασου...κατι δεν γουσταρε ...γιατι ουρλιαζε;
τον σφαξανε;
Δεν ειπα οτι παιρνεις μιζα η προωθης την κοπελα συναδελφε.Κι εγω παντα ειμαι καθαρος οταν παω σε μια κοπελα και αν τυχη να παω μετα απο δουλεια ζηταω να κανω ντους εκει.Η κοπελα μ'εμενα και τις δυο φορες που πηγα και την πηρα με το απλο δεν μου εκανε τιποτα απο αυτα που γραφεις.Μπορει μ'εσενα να τα εκανε.. καμια φορα γουσταρει η ιεροδουλη η ειναι στα καλα της εκεινη την μερα και προσφερει δωρακια, αλλα ετσι οπως το εγραψες δινεις την εντυπωση στους αλλους οτι τα κανει με ολους αυτα κατι που μ'εμενα δεν εγινε.Φιλε μου εγω δεν ειμαι συχνος πελατης παω μια φορα τον μηνα παντα καθαρος παντα κυριος.μονη της με ρωτησε θες γυμνο και φυσικα απαντηση θελω και εκει που την ειχα στα τεσσερα παλι απο μονη της με ειπε εαν θα χυσω τα παιρνω στο στομα και ετσι εγινε.ουτε παιρνω μιζα ουτε την προωθω την κοντοπουτανη απλα καταθετω την εμπειρια μου
Το λα καμπαρε στη Κατερινη το εχει ο ιδιος που εχει και στη Θεσσαλονικη.Λογικα θα δουλευει το ιδιο δηλαδη στριπτιτζαδικο κολομπαρο.Καλησπερα συναδελφοι! πηγαινοντας απο κατερινη προς παραλια προσεξα καπου στα μισα τις διαδρομης απο δεξια οτι ανοιξε ενα καινουργιο στουντιο η στριπτιτζαδικο. νομιζω λα καμπαρε λεγεται.Γνωριζει καποιος απο την περιοχη να μας ενημερωση τι παιζει σε αυτο το μαγαζι?
Οχι πρωτη φορα το ακουω αυτο το στουντιο,στην κατερινη ειναι?Το λα καμπαρε στη Κατερινη το εχει ο ιδιος που εχει και στη Θεσσαλονικη.Λογικα θα δουλευει το ιδιο δηλαδη στριπτιτζαδικο κολομπαρο.
Το καινουργιο το sex studio Playboy ανοιξε;ξερεις κατι;
Ναι Κατερινη ειναι αλλα δε ξερω αν εχει ανοιξειΟχι πρωτη φορα το ακουω αυτο το στουντιο,στην κατερινη ειναι?
Την επομενη φορα που θα ερθω στην πολη θα ριξω μια ματια..ξερεις που κοντα ειναι αυτο?Ναι Κατερινη ειναι αλλα δε ξερω αν εχει ανοιξει
Ειναι στον παραδρομο της εθνικης οδου απο την κατω μερια στο υψος της εισοδου του τουνελ απο τη μερια της Λαρισας.Την επομενη φορα που θα ερθω στην πολη θα ριξω μια ματια..ξερεις που κοντα ειναι αυτο?
Ανεβασα κριτικη για Ραισα
Η Αθηνά ήταν χθές που πέρασα το απόγευμα και την είδα... Και εγώ αν δεν την είχα πάρει και δοκιμασει θα έκανα ξανά την απόπειρα μη αντεχοντας στη θέα των βυζαρων της... Λίγο πιο πάνω είδα την Σάντα την Ρωσίδα και έκανα την καταδρομικη.... Κατα τα άλλα δεν θυμάμαι κάτι καινούριο και κάτι αξιόλογο..... Παπαριες.... Όσο για την Σάντρα είχε διάθεση αλλά λίγα πράγματα.... Δεν θα την θυμάμαι σε μερικές μέρες...
σε ποιο δουλευει;Τι μουνακι ειναι αυτο ρεσυ μποτοφιλε.!! Διαβασα την κριτικη σου και πηγα σημερα, τρελο μωρο οπως τα περιγραφεις.!! Εχουμε παρομοια γουστα στις γυναινες μαλλον.!
Η Ραισα ειναι ενα μελαχρινο 19χρωνο κοριτσακι, ουκρανεζα μου ειπε.??? με φουντοτο μαλι, πολυ ομορφο προσωπακι, βυζακι μικρο, κωλαρακι αν ειχε λιγο ποιο μεγαλο θα ηταν το απολυτο ξεμουνο.!! Μαυρα εσωρουχα με ζαντιερες και καλτσον που εχει φυγει ο ποντος, μεικαπ και μαυρα χιλια βαμενα, κολιε στο λαιμο και διαμαντακια σκουλαρικι στον αφαλο, το κοριτσι τα σπαει εμφανησιακα, σε καμια 10 χρονια.?? θα ειναι Το μουνι.!! στο κρεβατι ηταν καλη θα ελεγα, δεν εβγαλε γουστα, αλλα το 40αρι το αξιζε.
Στο site γράφει ότι δουλεύει στο villa prive σημερα κ αυριο 20-06.σε ποιο δουλευει;
Στο site γράφει ότι δουλεύει στο villa prive σημερα κ αυριο 20-06.