Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Καλημέρα στην παρέα.

Λοιπον παλικάρια οσοι θέλετε να δείτε ενα τουμπανο που ήρθε στον βαρδαρη και να το γαμησετε με ενα 20αρικο παντε μεσημεράκι να το δείτε!!
Την παρασκευη μεσημέρι κατα τις 17.00 παω για μαρια στο πρασινο στον βαρδαρη γιατι την δοκιμασα μια φορα και μου άρεσε αλλα ανταυτου βρηκα μεσα ενα βουλγαρακι που μεγάλωσε και δουλεψε γερμανια!
Σωμα μοντελε με βυζακια σιλικόνης αλλα πολυ ωραία στην αφη.
Εμφανιση γκομενας να δουλεψει σιτι τουρ!!
Οταν την ειδα επαθα πλακα και την πηρα με ενα 20αρικο μιας και στον βαρδαρι ποτε δεν δινω 25!!
Απο υπηρεσίες το απολυτο 0! Δεν ειναι σαν την μαρια αλλα και μονο που θα πιάσεις τετοιο βυζι και τετοιο κορμι αξιζει να χαλάσεις τοσα!
Δεν αφηνει δαχτυλα ουτε φιλια στο στόμα παρα μονο στο στήθος της και στο σωμα τής!

Ηθελα να σας γραψω την πςρασκευη το βραδυ αλλα προλαβα μόλις σήμερα!! 
Το μικρο θα κατσει καμια βδομάδα απο οτι μου ειπε.
Σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν στα στουντιο της πόλης μας το κορίτσι ειναι πολυ μπροστά απο εμφανιση!!!
Παιδια ονομα δεν θυμάμαι αλλα και μονο που θα την δείτε θα καταλάβετε οτι ειναι αυτη!!
Δεν θα πιστεύετε στα ματια σας για το τι μουνι βαλανε εκει μεσα!!

Ακομα να πω για την μαρια που και αυτην την πήρα στο ιδιο μαγαζι, για τα λεφτα τής μια χαρα! Πολυ καλύτερη απο πολλές των στουντιο!! Και σε εμφανιση θα το ελεγα!!

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
1
Τι εννοείς τη πήρες με 20αρικο? Από 25 δεν αρχίζει το απλό εκεί πέρα? Αυτή είναι φθηνότερη?

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Εννοώ οτι.......
Ρωτώ την τσατσα να περασω με την κοπέλα με ενα 20αρικο.
Και στα μπουρδελα πάντα αυτο κανω!

Μου το έπαιξε δυσκολη στην συγκεκριμένη και μου ελεγε οτι δήθεν καινουργια κοπέλα και καλα οτι δεν την δινει με 20.
Βαζω τα λεφτα μεσα στο πορτοφολι και καλα να φυγω οποτε αλλάζει γνωμη και μου λεει πέρνα!!
Τι νομιζεις ρε συ red. Ψοφανε για πελάτες εκει!
Αν γουσταρω την κοπέλα δινω το αλλο 5 μεσα σε αυτην οποτε να μην μου κανει κομπλες για τον χρονο!!

ΚΟΙΝΩΣ παζαρι.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Τι εννοείς τη πήρες με 20αρικο? Από 25 δεν αρχίζει το απλό εκεί πέρα? Αυτή είναι φθηνότερη?

Τυπε,εχεις παει και το γνωριζεις?
Γενικα εχεις παει σε καμια να μας πεις πως περασες και αν ειναι καλη για να παμε και μεις..

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
Καλημέρα στην παρέα.

Λοιπον παλικάρια οσοι θέλετε να δείτε ενα τουμπανο που ήρθε στον βαρδαρη και να το γαμησετε με ενα 20αρικο παντε μεσημεράκι να το δείτε!!
Την παρασκευη μεσημέρι κατα τις 17.00 παω για μαρια στο πρασινο στον βαρδαρη γιατι την δοκιμασα μια φορα και μου άρεσε αλλα ανταυτου βρηκα μεσα ενα βουλγαρακι που μεγάλωσε και δουλεψε γερμανια!
Οταν την ειδα επαθα πλακα και την πηρα με ενα 20αρικο μιας και στον βαρδαρι ποτε δεν δινω 25!!
Απο υπηρεσίες το απολυτο 0! Δεν ειναι σαν την μαρια αλλα και μονο που θα πιάσεις τετοιο βυζι και τετοιο κορμι αξιζει να χαλάσεις τοσα!
Καλημέρα στην παρέα.

Δεν αφηνει δαχτυλα ουτε φιλια στο στόμα παρα μονο στο στήθος της και στο σωμα τής!

Σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν στα στουντιο της πόλης μας το κορίτσι ειναι πολυ μπροστά απο εμφανιση!!!
Παιδια ονομα δεν θυμάμαι αλλα και μονο που θα την δείτε θα καταλάβετε οτι ειναι αυτη!!

Ακομα να πω για την μαρια που και αυτην την πήρα στο ιδιο μαγαζι, για τα λεφτα τής μια χαρα! Πολυ καλύτερη απο πολλές των στουντιο!! Και σε εμφανιση θα το ελεγα!!

για το μπουρδελο στην τανταλου και σαπφως μιλας?ειναι ανοικτο αυτο?μια μαρια βλεπω στις κριτικες οτι δουλευει εκει..

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
στην φριξου 12 ενα κοντοπουτανο ελληνικης καταγωγης με τατου τι λεει δοκιμασε κανας συναγωνιστης?εκει που εχει ενα banner και γραφει kaka koritsia νομιζω?

Συνημμένα

• 739933581871463.jpg
    739933581871463.jpg
    332 KB · Εμφανίσεις: 50

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
ναι ρε φιλε και εσκασα , καποια μοιαζει , καποια μοιαζει..... Η σουζανα του club ...και την ειχα παρει....ρε δες αλλαγη....εκει εμφανιζοταν ως ισπανιδα ...και την ρωτησα ρε εσυ λατινα μοιαζεις...και με κοιταξε λιγο παραξενα
ναι ρε σουζανα...και εστειλα στο μαλλια οτι ητανε η αλεξανδρα..μπερδεψα τα ονοματα..

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266
Καλημέρα στην παρέα.

Aδερφε δεν αμφισβητω το μουνι που ειδες αλλα μονο ο κωλο χωρος και οι κατα τα λεγομενα σου μηδενικες υπηρεσιες εχουμε ενα πεταμενο 25αρι η 20αρι εγω προσωπικα αν ειναι να πεταξω 20 με 25 ευρω προτιμω να βαλω 15 η 20 ακομα και να παω βιλες στη Λαρα η στη Βικτωρια το να γαμησω απλα ενα μοντελε μουνι για να λεω οτι το γαμησα σε μενα δε λεει κατι

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ναι ρε σουζανα...και εστειλα στο μαλλια οτι ητανε η αλεξανδρα..μπερδεψα τα ονοματα..
η πλακα ειναι οτι τοτε με 120 την γαμουσες 1 ωρα , της τα έδινες στο στομα και στην μαπα, και σπιτι σου ...και τωρα ζηταει 80 ευρω για ενα βαριά 5λεπτο γυμνο μπουκιτσι ....  :jerking: :jerking:

artemhss

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2014
Κριτικές
9
Like
31
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς για το petros beach στην Ασπροβάλτα τίποτα??ακούγεται από παλιά ότι φέρνει πουτανες

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
στην φριξου 12 ενα κοντοπουτανο ελληνικης καταγωγης με τατου τι λεει δοκιμασε κανας συναγωνιστης?εκει που εχει ενα banner και γραφει kaka koritsia νομιζω?

Η Αθηνά ήταν χθές που πέρασα το απόγευμα και την είδα... Και εγώ αν δεν την είχα πάρει και δοκιμασει θα έκανα ξανά την απόπειρα μη αντεχοντας στη θέα των βυζαρων της... Λίγο πιο πάνω είδα την Σάντα την Ρωσίδα και έκανα την καταδρομικη.... Κατα τα άλλα δεν θυμάμαι κάτι καινούριο και κάτι αξιόλογο..... Παπαριες.... Όσο για την Σάντρα είχε διάθεση αλλά λίγα πράγματα.... Δεν θα την θυμάμαι σε μερικές μέρες...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Κατά τα άλλα είδα στην Μινωταυρου στο Βενους την μικρούλα λεπτουλα ουκρανεζα πολλά υποσχόμενη.... Αλλά ήταν μινιον για τα γούστα μου.....

Να γράψω λίγο για Χαλκιδική σε ένα στούντιο που πήγα είχε μια Τσεχα σγουρομαλα με ωραίο κορμακι και μέτρια στο πρόσωπο... Μέσα όλα μέτρια..... Και πέρασα και από Κατερίνη σε εκείνο το στούντιο μετά τον σβορωνο.... Είχε ένα μπάζο, μέσα σκοτάδι πισα.... Απορώ δηλαδή για πόσο μαλακες μας περνανε? Νομίζουν ότι θα μπούμε από φιλότιμο? Η μας θεωρούν φιλοπτωχο ταμείο?

Τουλάχιστον στον άγιο μαμα στο στούντιο Bella έχει και αλλαγές ανά βδομάδα, ενώ εκεί στην Κατερίνη... Ωχ Θεέ μου 40ευρω δεν θα πήγαινα μαζί της ούτε και αν με πληρωνε

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
η πλακα ειναι οτι τοτε με 120 την γαμουσες 1 ωρα , της τα έδινες στο στομα και στην μαπα, και σπιτι σου ...και τωρα ζηταει 80 ευρω για ενα βαριά 5λεπτο γυμνο μπουκιτσι ....  :jerking: :jerking:

Το έκανε 70€ Τώρα,το είπε μ'ένα παράπονο που ήμουν έτοιμος να κλάψω  :2funny: Όταν την είπα ότι δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο στην πίπα,Ούτε γλείφει τα αρχιδια,άρα ποιος ο λόγος για το +30€ από το άλλο?
Άσε που το μουνι της είναι πηγάδι και πρέπει να το δηλώσει γιατί θα έχει πρόβλημα

Συνημμένα

• FB_IMG_1502024794344.jpg
    FB_IMG_1502024794344.jpg
    44 KB · Εμφανίσεις: 18

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
1
Η καινούργια στο Venus angels είναι εδώ καμιά βδομάδα τώρα είπε ο τσάτσος και τη λένε Σάρα. Από εμφάνιση για μένα είναι 9. Νέα, καστανομαλλα, λεπτό κορμί με ένα υπέροχο κώλο, και σφιχτό μικρό βυζάκι. Ο σωματότυπος της είναι ίδιος με τη Λάρα από τις βίλλες θα έλεγα. Μέσα όμως δεν έδειξε ιδιαίτερη διάθεση, κοιτούσε την ώρα κάθε τόσο πότε είναι να τελειώσει. Τουλάχιστον δεν ήταν μιγιαγκιχτη, και ότι στάσεις ήθελες έκανε. Υπάρχουν πολυ χειρότερα, το 30αρι δεν θα σου βγει πεταμένο.

Μια ερώτηση και στη παρέα, ποιες έχετε βρει που να μπαίνουν με διάθεση στο δωματιο και να συμμετέχουν?

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1
ελεονωρα καινουργιο μιλφ στις βιλλες

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
Πωω. Νατασσα και αφρο φυγανε μαλλον σε αδεια.. παει καταστραφηκα.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
στο venus  περιμενα να δω την μικρη και βγαινει ενας απο το δωματιο ουρλιαζοντας για τον ''πουτσο καβαλα''....εφυγα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom