Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Εκανα και πριν λιγο καιρο αυτη την ερωτηση,αλλα απαντηση δεν πηρα...
Μπορει καποιος να μου δωσει καποιες πληροφοριες για το τι φαση ειναι τα studio και ποια η διαφορα με τα μπουρδελα?
Οκ,το μασαζ καταλαβαινω.. Αλλα τα studio το ακριβως ειναι?

Αν δεν θελετε να δωσετε ενημερωση εδω,στειλτε μου pm,ευχαριστω πολυ!
Στην ουσια έχουνε μείνει μόνο στούντιο στην θεσσαλονίκη , σαν μπουρδέλα έχει μόνο τα 2 του βαρδάρη που κανονικά δεν έπρεπε να δουλεύουνε, μιας και τα υπόλοιπα κλείσανε γιατί ήτανε κοντά σε κατοικημένη περιοχή νομίζω , τώρα βέβαια σαν διαφορές δεν νομίζω να υπάρχουνε και πολλές των σημερινων στουντιο με τα σπίτια που κλείσανε του βαρδάρη στην πράξη, απλά το στουντιο σε σχέση με το μπουρδέλο είναι υποτίθεται πιο πολυτελείας , πιο καθαρό κτλ. Θα μπορουσες να πεις οτι στουντιο πλέον ειναι οι βίλλες και μπουρδέλα τα υπολοιπα παρόλο που δεν έχω πάει βίλλες αλλα εχω ακουσει οτι έχουνε κάποια έξτρα όπως παντόφλες μιας χρήσης και listerine αν θυμάμαι καλά.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Στην ουσια έχουνε μείνει μόνο στούντιο στην θεσσαλονίκη , σαν μπουρδέλα έχει μόνο τα 2 του βαρδάρη που κανονικά δεν έπρεπε να δουλεύουνε, μιας και τα υπόλοιπα κλείσανε γιατί ήτανε κοντά σε κατοικημένη περιοχή νομίζω , τώρα βέβαια σαν διαφορές δεν νομίζω να υπάρχουνε και πολλές των σημερινων στουντιο με τα σπίτια που κλείσανε του βαρδάρη στην πράξη, απλά το στουντιο σε σχέση με το μπουρδέλο είναι υποτίθεται πιο πολυτελείας , πιο καθαρό κτλ. Θα μπορουσες να πεις οτι στουντιο πλέον ειναι οι βίλλες και μπουρδέλα τα υπολοιπα παρόλο που δεν έχω πάει βίλλες αλλα εχω ακουσει οτι έχουνε κάποια έξτρα όπως παντόφλες μιας χρήσης και listerine αν θυμάμαι καλά.
εχουν και πιστολακι για τους μερακληδες! Επισης κ το πιο σημαντικο που δικαιολογει το 10€ παραπανω ειναι οι μπατονεττες για τα αυτια! :2funny: :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
εχουν και πιστολακι για τους μερακληδες! Επισης κ το πιο σημαντικο που δικαιολογει το 10€ παραπανω ειναι οι μπατονεττες για τα αυτια! :2funny: :2funny:

Από το Λιντλ ψωνίζουν τα ταγάρια και θέλουν και 10€ παραπάνω,υποτιμούν τη νοημοσύνη κάποιων!!!

Συνημμένα

• 20170605_193426.jpg
    20170605_193426.jpg
    3,2 MB · Εμφανίσεις: 57
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Αυτη η Εμμα που ειναι στο αλλο site βλεπω εχει ωραια περιφερεια,πηγε κανεις μαζι της???? απο θεμα συμπεριφορας και τεχνικης υπηρεσιων ειναι καλη???? ειναι το στυλ της γυναικας που θελω,μεγαλη περιφερεια με ωραιο στηθος, εαν ειναι ξεπετα ομως να μου λειπει..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.778
Πόντοι
11.585
Που πηδαμε σημερα το βραδυ συναθλητες.?? Οι βιλες βλεπω στο προγραμμα τιποτα αξιολογο...μονο Γκαμπριελα βλεπω που αξιζει αλλα δεν θελω, και Σαρα που τα σχολια ειναι μαπα το καρμπουζι...
Μαλλον με βλεπω για βολτα, αλλα μην παθω πλακα με αυτα που δω.???  :think: :S

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Εχοντας αφησει πολλα φραγκα τα τελευταια 10 χρονια σε μπουρδελα της θεσσαλονικης, αθηνας σπανιως εξωτερικου λογω παλαιοτερου επαγγελματος, πιο σπανια σε πιατσες και τωρα τελευταια και λιγο στα callgirl, (αναλογιζομενος το ποσο ανετα αγοραζα ενα μικρο διαμερισμα η ενα καλο αυτοκινητο με αυτα τα χρηματα), παρασημοφορεμενος μια φορα πριν 8 χρόνια απο την τοτε μιλφ Αγαπή επειτα απο γυμνη επαφη στο τζακουζι καταλαθος (μπορεις να το πεις και ενα μινι slip) ηρθε η ωρα για το δευτερο παράσημο. Εχω κάνει πολλες μαλακιες στη ζωη μου, οπως εχω παρει και πολλα ρισκα, πολλα απο αυτα με την υγεια, τιποτα δεν έχω μετανιώσει. Και σιγουρα θα κανω και αλλες μαλακιες. Ισως καποτε κατι να με προσγειωσει αλλα επειδη η ζωη ειναι μικρη, ας την ζησω οπως θελω αφου δεν επηρεαζω και κανεναν. Ισως λιγο εγωκεντρικο βεβαια.
Συγγνωμη αν κουρασα στο ζουμι τωρα. Επισκεψη το προηγουμενο σαββατο στο εφοσπιτο. Συναντηση με την κορασιδα εν ονοματι Αλεξανδρα?? νομιζω δηλαδη περασαν και μερες. Ενα μετριο γκομενακι χωρις βυζακι ρουμανακι, μαλλον με κερδισαν τα φιλακια στο σαλονι οχι πως περασα ασχημα δηλαδη. Πιπα ακαπωτη αρκετο πουτσοτριψημο ηταν αρκετα χθες το βραδυ μετα απο μεσημεριανοαπογεματινη ενοχληση στην καθημερινη μου προσωπικη ευχαριστηση να διαπιστωσω εκκριμα ασπροπρασινοκιτρινο χρωματος (σκεψου την μιξα εσυ που με διαβαζεις για να καταλαβεις και το χρωμα και την αφη του.) Επισκεψη σημερα 5μερες σχεδον απο την συναντηση σε δερματολογο αφου πηραμε και δειγματα κτλ θα βγουν την αλλη βδομαδα γοννοκοκκος, χλαμυδια ολε ολε! Κλασικα αφου σχεδον παντα πανε πακετο. Περαστικα μου λοιπον, θα επιστρεψω οταν γινω καλα. Ως τοτε καλα γαμησια γκαρντασια και τον νου σας!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Τι γίνεται ρε παιδιά ??μόνο ο al pacino δε παθαίνει τίποτα ? :2funny: :2funny:

cecell περαστικα και μ'αρεσει που είσαι αμετανόητος  ;)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Τι γίνεται ρε παιδιά ??μόνο ο al pacino δε παθαίνει τίποτα ? :2funny: :2funny:

cecell περαστικα και μ'αρεσει που είσαι αμετανόητος  ;)
φιλε αλ ευχαριστω χααχαχ ξερω γω. Κατεβηκα με στοχο αλλο γκομενακι και κατεληξα εκει. Δεν ακουσα το πορνοενστικτο μου... 100% στα τοσα χρονια που κατεβαινα για αλλη και βολευομουν με εναλλακτικες κατι θα στραβωνε.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
φιλε αλ ευχαριστω χααχαχ ξερω γω. Κατεβηκα με στοχο αλλο γκομενακι και κατεληξα εκει. Δεν ακουσα το πορνοενστικτο μου... 100% στα τοσα χρονια που κατεβαινα για αλλη και βολευομουν με εναλλακτικες κατι θα στραβωνε.
πάντως η μιλφ Αγάπη που ήταν αγαπημένη μου εκείνα τα χρόνια πρέπει να ψαχνόταν για ακάποτο αβασάνιστα....
Αλλά τότε ήμουν αθώος ακόμα  :grin:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Αυτη η Εμμα που ειναι στο αλλο site βλεπω εχει ωραια περιφερεια,πηγε κανεις μαζι της???? απο θεμα συμπεριφορας και τεχνικης υπηρεσιων ειναι καλη???? ειναι το στυλ της γυναικας που θελω,μεγαλη περιφερεια με ωραιο στηθος, εαν ειναι ξεπετα ομως να μου λειπει..
Εγω δεν πήγα μαζί της , αμα ψάξεις όμως έχει κριτικές αρκετές , απλά απο οτι είδα είναι διάσπαρτες στα μαγαζιά των βιλλων , δηλαδη κοροβαγκου 5 , κοροβαγκου 7 , νικηφόρου ουρανου 11 , νικηφόρου ουρανου 6 και φρίξου 9, έχει κριτικές της σχεδόν σε όλα απο οτι είδα.

sexalonikios

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Like
6
Πόντοι
0

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.778
Πόντοι
11.585
Περαστικα στον Cecell, αυτα εχει το αθλημα, αν και εγω τοσα χρονια ειμαι απαρασημος... :grin:
Παντως αν σε παρηγορει, φιλος μου που δεν πηγαινει σε πουτανες κολησε παρασημο απο πιπα με γκομενα, που υποτιθετε οτι δεν πανε με πολους και ειναι και καθαρες...και και και.

Στα τις βραδιας μου σημερα, συντομη τσαρκα, ξεκινησα με το σκεπτικο που να παω, και καταληγω να πω θα παω στην Γκαμπριελα που την ξερω να περασω καλα, απο πριν ειχα δει το προγραμμα της αλλα ειπα να παω πρωτα να δω την Σαρα, δεν προσεξα ομως οτι η Σαρα ξεκινουσε στης 11 και στην θεση της στο Ν.Ουρανου 4 ηταν η Αμαρυλης, ξωβυζη απερηποιητη με σγουρα μαλλια και ενα σλιπακι που δεν την κολακευε, παντως η κωλαρα της με αναστεναξε, στο διπλα η ηταν η μικρη Μπεατρις. Φευγω για Κοροβαγκου 7 για Γκαμπριελα υποτιθετε και στην θεση της βγενει η μιλφαρα Βαλερια, δεν μου κανει κλικ να περασω και τωρα λεω παμε για ψαξιμο. Μπενω στο Φριξου 15, μπας και πετυχω ενα ξανθο κομοδινο την Ελενα.?? που ενα βραδυ δεν με στραγγισε και ελεγα να την ξαναπηδηξω, (που την θυμηθηκα τωρα αυτην.??? και βγενει το μελαχρινο ξοανο η Αλεξια, που λεει και ο συναθλητης ποιο πανω που μοιραζει παρασημα, στην οψη της μου ερχονται εικονες και καταστασεις απο Βαρδαρη, λιγο η μυρωδια απο το σπιτακι, Τανταλου μερια και ετσι, -κλωτσια στα αρχιδια τρωω-, μου δινει και ενα φιλακι στο μαγουλο, βγενω εξω, στο διπλα στο 13.?? η γυφτοτσατσα απο το πρασινο εξω στην πορτα μαζι με την πουτανα...συγγινηθηκα.!!! μου ηρθε να να παω να την χερετησω, θεικες βραδιες στο πρασινο να κοιματε με το ενα ποδαρι στην καρεκλα.!! η πουτανα που ηταν μαζι της, μια ξανθια με καρε μαλι, αδιφορη, δεν ηθελα να την κοιταζω, ποσο να την πληρωσω...
Λεω τωρα θα χωσω την Μιρα με τα γυαλακια της και ας μην εχει καλα σχολια, μπενω μεσα στο Εριμιτη 2Α το καινουριο .. προγραμμα μου λεει η τσατσα η Μιρα ειναι, ελα σε κανα 15λεπτο, μισαωρω δηλαδη, ωραια φευγω...μπενω διπλα στο Εριμητη 2μια μποχα μεσα, υπονομος.?? λεω αντε πηδα τωρα εδω μεσα. Μεσα λεει και εδω η κοπελα, σαν Βικτωρια να μου την ειπε, καπως ετσι. Παω απεναντι στην ανοξοιδωτη πορτα χτυπαω και μου ανοιγει ενα μωρακι μελαχρινο γυρω στα 30, ωραιο προσωπακι, πλασαρισε μονη της τον εαυτο της, 30€ το απλο 40 γλυψιμο κτλ, ωραιο γκομενακι, μαλακια που δεν περασα, σαν τα γκομενακια που βαζουν πορτα στα καφε ενα πραγμα, να την εχεις διπλα στην ξαπλωστρα και να την αλοιφεις λαδι... πια ειναι αυτη ρεσεις.?? ινφο ραιτ ναου.!!
Πεταγομαι στο λας βεγκας, αν και ειπα δεν ξαναπατω εκει μιας και η τσατσα η μαυρομαλα η ψιλη ειναι αχονευτη, μου ανοιγει μια αλλη τσατσα, προμοταρει λεει την Λιλη, την βλεπω, θυμαμαι τις προ-νεκροφιλικες καταστασεις της απο το Α.Γεωργιου 4, την βλεπω καλα, εχει κανει κωλαρα το μικρο, αλλα απο ξινοφατσα ξινοφατσα, και κανω την υπερβαση και την ξανα-πληρωνω τα 30€ που ζηταγε, στα 40€ ειχε ακαποτο, αλλα δεν της τον εδεινα που να σκασει τον γυμνο μου πουτσο...μπηκε μεσα στο δωματιο, μου συστησε τα καινουρια της βυζια 2 μηνων στην ζελατινα, και καναμε κλασικα ενα γαμισι απο αυτα που λεω οτι ειναι με ανταλαγμα το νοικι.!! Δεν εβαλε μυαλο η παλιο-λιλη, τυπικα τα πραγματα ντεζαβου απο τα παλια...
αυτα...

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Αυτη η Ραισα στις Βιλλες στο αλλος site τι φρουτο ειναι; Ρε πουστη μου με το τουφεκι ψαχνουμε μια τουμπανιαρα γκομενα να την πληρωσουμε, απιστευτο.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Αυτη η Ραισα στις Βιλλες στο αλλος site τι φρουτο ειναι; Ρε πουστη μου με το τουφεκι ψαχνουμε μια τουμπανιαρα γκομενα να την πληρωσουμε, απιστευτο.
μηπως ειναι αυτην που ηταν και παλια εκει , μετα πηγε στο vis9 , και τωρα ξαναγύρισε??

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Χθες αφου κατακαβλωσα με τα μωρα που κυκλοφορουσαν εξω και κανενας απο την παρεα δεν ψηνοταν να παμε για καμακι κατεληξα στους οικους...σκετη απογοητευση ειλικρινα βαριεμαι να γραψω αναφορα. Ετσι χοντρικα, Φριξου 14Α μια Σαντρα ψηλη καλη μου φανηκε αλλα ηθελα να τσαρκαρω και λιγο, διπλα η Βιολετα κατακουρασμενη μια καινουργια αβυζη με χαλια προσωπο στο τριδυμο 2, καινουργιο αδυνατο ντροπαλο μωρο στο venus , τα ιδια και στο Ουρανου 24. Αυτη που λεει ο Καραμαν στην Ερημιτη μου εκανε κλικ γιατι ηταν και ευγενικο μωρο αλλα τελικα δεν μπηκα. Καλυτερα να πονταρω το 30αρι σε κανα μωρο εκτος οικων.
Γυρισα αχυστος...пиздец  :headbang:

BigPontios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Παλικαρια μια ερωτησουλα. Εχω χασει τα ιχνη της Εμμανουελας της Ρουμανας της κλασσικης... εχει γαλουχισει γενιες κ γενιες... τελευταια φορα την ειδα πριν κανα χρονο κ μου ειχε πει οτι θα παει Ρουμανια για προσθετικη κωλου. Εχει κανενας συναδελφος καμια ενημερωση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom