Από Πέμπτη πάλι διαθέσιμη.....
Σύμφωνα με την υπηρεσία...
Από προγράμματα τι κάνει;
Από Πέμπτη πάλι διαθέσιμη.....
Σύμφωνα με την υπηρεσία...
Περασαν 8 μηνες και δεν την εχω ξαναδει,τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο και θεμα συμπτωσης!!!
[/quoteΘέλει προσοχή φίλε. Γιάυτό βάζουμε προφυλακτικό για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο (εκτός βέβαια απο κονδυλώματα)
Ξεκίνησα σήμερα μεσημέρι προς απόγευμα φουλ καυλωμενος,όπως πάντα δηλαδή,να πάω να γαμήσω χωρίς να έχω στόχο διότι διάβασα ότι η Νταϊάνα επιστρέφει Πέμπτη...
Τελοσπαντων είχε και αστυνομία στην περιοχή και τα περισσότερα σπίτια ήταν κλειστά... Γιατί άραγε ?
Στα τριδυμα ήταν η μιλφ Κλαουντια,που τη ξεθαψαν αυτή ρε... Και στο βάθος Αννα τσεχακι
Τα Λας Βέγκας αναμμένα φώτα αλλά δεν ανοιγανε....
Στου ερημιτη 2μια χοντρή γυφτισσα πατσαβουρα,μπορεί να ήταν η Ρωξανη κιόλας. Την έχω γαμησει τη Ρωξανη αλλά δε τη θυμάμαι καθόλου.
Νικ.ουρανου όλα κλειστά, free house κλειστό, Φριξου κλειστά και οι τσατσαδες στο δρόμο....
Βλέπω godiva ανοιχτό και λέω ας μπω και ήταν η Νταϊάνα.
Η υπέροχη Νταϊάνα,ένας μύθος των μπουρδελων,η βασίλισσα των κριτικών,μια γυναίκα που άφησε πολύ έντονο το στίγμα της με τις επιδόσεις της στο δωμάτιο και που επέστρεψε μετά από δύο χρόνια για να μας θυμήσει τα παλιά.
Εντάξει με είχε κάνα 40λεπτο στα πούπουλα,είναι αξιαγαπητη γυναίκα και έχουμε πέρασει πολύ όμορφες στιγμές μαζί
η Νταϊάνα είναι παλιά φίρμα από Βαρδαρη για χρόνια και στη συνέχεια στο Godiva...πολυ προβολη αυτη η νταινα!ειναι τοσο καλη?απο εμφανιση τι λεει?μονο πρωινα δουλευει?
η Νταϊάνα είναι παλιά φίρμα από Βαρδαρη για χρόνια και στη συνέχεια στο Godiva...
Ξανθιά όμορφη στο πρόσωπο,νταρντανουλα με βυζάρες και κωλάρα,πολύ μυαλό και προσωπικότητα και ευτυχώς δεν άλλαξε τίποτε στη συμπεριφορά της. Ίσα ίσα μου φάνηκε και πιο λυσσαρα σήμερα, φουλ προγράμματα και για τους μερακλήδες εξειδικευμένα προγράμματα αυταρχικού σοδομισμού.
Πάντα πρωινή και σχολαει στις 6το απόγευμα
ναι μοιάζει...στις πιπες δυσκολεύομαι να καταλήξω ποια τον καταπινει πιο άνεταχμμ ευχαριστω για την απαντηση.μοιαζει καθολου με την νατασσα την τσαρινα?!οταν λες νταρντανα?χμμμ...
ναι μοιάζει...στις πιπες δυσκολεύομαι να καταλήξω ποια τον καταπινει πιο άνετα
Η Νατάσα με Διάφορα!!!
χμμ ευχαριστω για την απαντηση.μοιαζει καθολου με την νατασσα την τσαρινα?!οταν λες νταρντανα?χμμμ...
Η τσαρινα ειναι πιο στεγνη και απο παξιμαδι, και η νταιανα ειναι χοντρουλα, τι να μοιαζουν.
Δε μετραει εμφανησιακα εκτος κι αν σου αρεσουν οι γεματες
και Μονικα εεεντιανα νατασσα εφη αφροδιτη αντριανα-ισπανιδα και ειρηνη τα βαρια χαρτια της θεσσαλονικης κατι σαν σαραφης κουδας χατζηπαναγης κουης ιωσηφιδης γουναρης