moikan3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
τα ιδια και τα ιδιαευχαριστω.παιζει και μονικα και νατασσα τσαρινα στο μινωταυρου...χμμ το σκεφτομαι!
τα βαρεθηκα ολα
τα ιδια και τα ιδιαευχαριστω.παιζει και μονικα και νατασσα τσαρινα στο μινωταυρου...χμμ το σκεφτομαι!
CIM με το απλό?Γεια σας συναγωνιστες,στην πολυ ωραια αναφορα του μπουξου ηθελα να διεκρινησω το σπιτακι στην γωνια μινωταυρου με ουρανου το λευκο διυλευει η κορασιδα αγγελικη.εμφανιση που δεν ελκυει να περασεις.στα του αγωνα σου κανει γυμνο στο απλο προγραμμα δεχεται αγριο σφυροκοπημα και εαν θες χυσιμο στο στομα μιλαμε πολυ δυνατη
Πλεον ειναι πρωην τουμπανιεθ χαλασε παρα πολλη σε σχεση με οταν ηταν μονιμα εδω εμενα προσωπικα ενω την επισκεπτομουν τακτικα οταν ηταν εδω πλεον οταν ηρθε την προηγουμενη φορα πηγα μια φορα και ενω στο δωματιο τα εσπαγε ειδα πως χαλασε εμφανησιακα και αυτο ηταν δε μου κανει αισθηση πλεον να ξαναπαωΠαντως εχουμε πολύ πλακα εδώ στο bou .Όταν η Αντριαννα ηταν εδώ μονιμα ,τον ένα του ξυνιζε και τον άλλο του πικριζε.Και τοτε ηταν και πιο ομορφη.Διαβαζες εδώ μεσα ολο αντικρουόμενα σχολια.Τωρα που δεν είναι διαθεσιμη στο πιατο,ειναι "θεα" είναι "αψογη όπως παντα",ειναι "μουναρα" κλπ κλπ.Και δεν τα βαζω με την Αντριαννα,αυτη ότι κανει το κανει καλα, φαινεται εκ του αποτελέσματος .Πηγα την τριτη, κοσμοσυρροή .Εφυγα.Πηγα την πεμπτη,λαοθαλασσα.Εφυγα.Πηγα το σαββατο αποφασισμένος,την πηδηξα μετα από 1,5 ωρα.Πολυ ωραια ηταν,κατα την γνωμη μου όμως εσπασε πια.παντως επειδη ετσι όπως εγινε μοιαζει παρα πολύ την Παολα την τραγουδιστρια,θα χω στο μυαλο μου ότι γαμησα την Παολα,της εριξα και μπατσακια στον κωλο,την εχυσα και στα βυζια.Την αποχαιρετισα κι ολας.
Να ναι καλα εκει που παει,εδω εγραψε μια σημαντικη πορεια.Goodbye Adrianna
Rapman δουλευει η τουμπανιεθ αυτές τις μερες;;;Πλεον ειναι πρωην τουμπανιεθ χαλασε παρα πολλη σε σχεση με οταν ηταν μονιμα εδω εμενα προσωπικα ενω την επισκεπτομουν τακτικα οταν ηταν εδω πλεον οταν ηρθε την προηγουμενη φορα πηγα μια φορα και ενω στο δωματιο τα εσπαγε ειδα πως χαλασε εμφανησιακα και αυτο ηταν δε μου κανει αισθηση πλεον να ξαναπαω
Είναι Θεσσαλονίκη τωρα;πότε ηρθε;Παντως εχουμε πολύ πλακα εδώ στο bou .Όταν η Αντριαννα ηταν εδώ μονιμα ,τον ένα του ξυνιζε και τον άλλο του πικριζε.Και τοτε ηταν και πιο ομορφη.Διαβαζες εδώ μεσα ολο αντικρουόμενα σχολια.Τωρα που δεν είναι διαθεσιμη στο πιατο,ειναι "θεα" είναι "αψογη όπως παντα",ειναι "μουναρα" κλπ κλπ.Και δεν τα βαζω με την Αντριαννα,αυτη ότι κανει το κανει καλα, φαινεται εκ του αποτελέσματος .Πηγα την τριτη, κοσμοσυρροή .Εφυγα.Πηγα την πεμπτη,λαοθαλασσα.Εφυγα.Πηγα το σαββατο αποφασισμένος,την πηδηξα μετα από 1,5 ωρα.Πολυ ωραια ηταν,κατα την γνωμη μου όμως εσπασε πια.παντως επειδη ετσι όπως εγινε μοιαζει παρα πολύ την Παολα την τραγουδιστρια,θα χω στο μυαλο μου ότι γαμησα την Παολα,της εριξα και μπατσακια στον κωλο,την εχυσα και στα βυζια.Την αποχαιρετισα κι ολας.
Να ναι καλα εκει που παει,εδω εγραψε μια σημαντικη πορεια.Goodbye Adrianna
Πρωην τουμπανιεθ και νομιζω οτι την εκανεRapman δουλευει η τουμπανιεθ αυτές τις μερες;;;
συμφωνώ μαζί σου πήγα την είδα και γω και δε με κάνε αίσθηση να μπωΠλεον ειναι πρωην τουμπανιεθ χαλασε παρα πολλη σε σχεση με οταν ηταν μονιμα εδω εμενα προσωπικα ενω την επισκεπτομουν τακτικα οταν ηταν εδω πλεον οταν ηρθε την προηγουμενη φορα πηγα μια φορα και ενω στο δωματιο τα εσπαγε ειδα πως χαλασε εμφανησιακα και αυτο ηταν δε μου κανει αισθηση πλεον να ξαναπαω
Πως να σου εκανε αισθηση να μπεις αφου σε σχεση με πριν ειναι χαλι μαυρο που να την επεξεργαζοσουν και στο δωμα μεσασυμφωνώ μαζί σου πήγα την είδα και γω και δε με κάνε αίσθηση να μπω
Από Πέμπτη πάλι διαθέσιμη.....Μάγκες επέστρεψε η lady Νταϊάνα;
Συγνωμη που θα στο χαλασω συναδελφε,αλλα στο απλο αν δεν εισαι συχνως πελατης δεν κανει τιποτε απο αυτα και αν την πεις να σου κανει κατι εξτρα σου τι λεει κι ολας..ας εδινες κανενα δεκαρικο παραπανω ετσι μου ειπε εμενα.Στα του αγωνα μετρια οπως και η εμφανιση της..μαλιστα αν δεν σου σηκωθει αμεσως με μηδεν προκαταρτικα απο μερια τις, αρχιζει να σου λεει και μαλακιες. Παιδια δεν θα την συνιστουσα σε κανενα.Γεια σας συναγωνιστες,στην πολυ ωραια αναφορα του μπουξου ηθελα να διεκρινησω το σπιτακι στην γωνια μινωταυρου με ουρανου το λευκο διυλευει η κορασιδα αγγελικη.εμφανιση που δεν ελκυει να περασεις.στα του αγωνα σου κανει γυμνο στο απλο προγραμμα δεχεται αγριο σφυροκοπημα και εαν θες χυσιμο στο στομα μιλαμε πολυ δυνατη