Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Συνεχίστηκε και σήμερα ο μεσημεριανός πορνομαραθώνιος με την αγαπημένη μου,ξεχωριστή και απολαυστική γυναικάρα Αφροδίτη στην Κωλέτη,την ξανθιά ρωσσιδα με την κορμαρα και τις βυζάρες που όποιος δε δοκίμασε ακόμα χάνει  :grin:

Χάδια,στοργή,αισθησιασμός,ισπανικό με βυζομαλακία και κάνα μισάωρο σφυροκόπημα στη μουναρα της μέχρι που την εχυσα τέρμα μέσα. Μετά μου'κανε και μασάζ... Την αγαπάω αυτή τη γυναίκα  :smitten: :smitten:
Την άλλη βδομάδα θα δουλέψει Δευτέρα και Τετάρτη πρωινή

Στο νέο σπίτι της αλυσίδας στο Νικ.ουρανου 1β δουλεύει η μιλφ Μόνικα δήθεν μεξικανα,περουβιανή και ό,τι άλλο θέλει... Πιο πολύ για μπεροβιανή μου κάνει  :2funny:
Και σιγά σιγά θα τραβηχτεί και η Αφροδίτη εκεί όπως είχα γράψει και την άλλη φορά

Αυτά για σήμερα και συνεχίζουμε αύριο πάλι  :zfuck: :fuck1:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
Συνεχίστηκε και σήμερα ο μεσημεριανός πορνομαραθώνιος με την αγαπημένη μου,ξεχωριστή και απολαυστική γυναικάρα Αφροδίτη στην Κωλέτη,την ξανθιά ρωσσιδα με την κορμαρα και τις βυζάρες που όποιος δε δοκίμασε ακόμα χάνει  :grin:

Χάδια,στοργή,αισθησιασμός,ισπανικό με βυζομαλακία και κάνα μισάωρο σφυροκόπημα στη μουναρα της μέχρι που την εχυσα τέρμα μέσα. Μετά μου'κανε και μασάζ... Την αγαπάω αυτή τη γυναίκα  :smitten: :smitten:

Στο νέο σπίτι της αλυσίδας στο Νικ.ουρανου 1β δουλεύει η μιλφ Μόνικα δήθεν μεξικανα,περουβιανή και ό,τι άλλο θέλει... Πιο πολύ για μπεροβιανή μου κάνει  :2funny:
Και σιγά σιγά θα τραβηχτεί και η Αφροδίτη εκεί όπως είχα γράψει και την άλλη φορά

ρε κουφαλα και εγω περασα σημερα απο Αφρουλα :) μακρυνε και το μαλλακι της, σουπερ εχει γινει το τουμπανο.

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1

αυτη που εκανε γλυφοκολαδες;

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1
την κατερινα απο βιλλες την εχει δοκιμασει κανεις;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Πλέον στην Αθήνα και στο 20αρικο βρίσκεις αξιόλογα μαγαζιά κ με ωραίες γυναίκες.Μετακόμισα εδώ πριν δυο χρόνια κ αυτό βλέπω.

ακριβώς...
λογω της ποσοτητας βρισκεις κ' καλα κομματια με 20€πουλάκια...
αντε ας ελπιζουμε μελοντικώς να κατεβουν κ' σε μας...οχι τιποτα αλλο!  πιο πολυ πελατία θα έχουνε...

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
κανει και φουλ με λωκο, αλλα στα 70 ....

ναι και γω πριν καμια βδομαδα που πηγα την αντικρυσα ,ενα κοντοπουτανο ολο χαρα και η τσατσα μου ειπε για το προγραμμα των 70ευρω,με ελευθερο στοματικο,με κωλο και οτι μπορεις να τελειωσεις οπου θελεις,προγραμμα μισης ωρας.την ρωτησα την τσατσα για ποσες εκτονωσεις ειναι και μου ειπε για δυο εαν ειμαι γρηγορος στην πρωτη..αληθεια ισχυει?

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
Και επισης μια ερωτηση.Αυτη η τζεσσυ στις βιλλες ειναι η ιδια τζεσσυ που δουλευε πριν απο 3-4 μηνες?ρωταω γιατι δε την εχω δει απο κοντα και βλεπω αλλαγμενες τις φωτογραφιες της στο site που διαφημιζονται οι βιλλες.ευχαριστω!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Και επισης μια ερωτηση.Αυτη η τζεσσυ στις βιλλες ειναι η ιδια τζεσσυ που δουλευε πριν απο 3-4 μηνες?ρωταω γιατι δε την εχω δει απο κοντα και βλεπω αλλαγμενες τις φωτογραφιες της στο site που διαφημιζονται οι βιλλες.ευχαριστω!
Η ιδια ειναι....στο αφεντικο επεσε καλο photoshop! :grin:

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Την Σαρα απο το paradise την εχει παρει κανεις???

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
Ναι εε;;
Κριμα...
Εχει κ' φοβερο σωμα...

οντως θελω και γω να την παρω!τετοιος κωλος απιστευτος!πως γινεται να χουν αυτη και η αμαρυλλις τοσους πελατες και να μην ειναι καλες?και το 40αρι στις μερες μας δεν βγαινει τοσο ευκολα!

sexalonikios

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2017
Like
8
Πόντοι
0
οχι φιλε την ΕΜΜΑ τον γερμανων εννοουσα.. ;) ;) ;)

Συνημμένα

• pic_1021149613560732633lathen.jpg
    pic_1021149613560732633lathen.jpg
    231,1 KB · Εμφανίσεις: 30

geozz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2015
Κριτικές
9
Like
208
Πόντοι
280
Επίσκεψη στις 7 το απόγευμα στο κόκκινο διαμάντι προς συνάντηση με την Αντριάνα.. κλειστό το μαγαζάκι. Ούτε πρόγραμμα ξέρουν να βγάζουν; Έλεος

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
οντως θελω και γω να την παρω!τετοιος κωλος απιστευτος!πως γινεται να χουν αυτη και η αμαρυλλις τοσους πελατες και να μην ειναι καλες?και το 40αρι στις μερες μας δεν βγαινει τοσο ευκολα!
Ετσι ακριβως...

makis_astatozz

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες νέο μέλος...και θέλω να κάνω μια ενημέρωση για την χθεσινή τσάρκα. Ονόματα δεν θυμάμαι σπιτάκια όμως θυμάμαι.
Πέρασμα αρχικά από LAS VEGAS, στο τελευταίο μια ωραία κοπέλα οπού μου έκανε καλή εντύπωση από την συμπεριφορά στο σαλόνι
η συνεχεία Πέτρου ερημίτη 2 μια κοπέλα σχετικά ωραία που την είχα ξαναδεί πριν κανα μήνα νικ ουράνου στο τελεύταιο το πράσινο ρεμπέκα νομίζω οπού δεν με εντυπωσίασε αν και έκανε παιχνίδι με τις τιμές για να μπει ένα απο τούς δυο πού ήμασταν.
Πέτρου ερημίτη 2A στο δίπλα σχετικά καινούρι μια ωραία κοπελίτσα κοντούλα μελαχρινή αλλά με ξενέρωσε κάπως το υφάκι της έδινε την αίσθηση της αρπαχτής.
Μινοταύρου μας βγήκε μια ξανθιά γυμνόστηθη σχετικά καλη παρουσία και εμφάνιση
νικ ουρανού 26 μια γυφτοφάση πολύ ξενερωμένη και την κάναμε με την μια
free house στο ένα που ητάν ανοιχτό μια milf
και με τα λίγα καταλήγω στο VEGAS στο τελευταίο οπού μπαίνω με απλό η κοπέλα φουλ κεφάτη με ώρεξη για παιχνίδια... και καλή περιποίηση...ένα εικοσάλεπτο κράτησε η φάση και έμεινα φουλ ευχαριστημένος.
συνεχίζουμε μετά προς αναζήτηση και για τον άλλο...
πάμε αρχικά φρίξου 13 όπου ήταν μια νταρντανοφάση που μας την προμόταρε η τσατσά σαν ΤΗΝ ευκαρία
στο δίπλα μπλε casa κατι δεν άνοιγαν
στο παραδίπλα είχε φουλ κίνηση και την κάναμε
απέναντι στο γωνιακό μια ξανθιά Ρωσσίδα καλή σχετικά αλλά δεδομένου ότι έιχαμε δεί και καλύτερες την κάναμε
στον bad girls είχε μια ωραία κοπέλα μαυρομάλα ψηλή
στο γωνιακό μια καλοσυνάτη παρουσία που όμως δεν εντυπωσίασε
RED DIAMOND μια ξανθία μέτρια κατ εμένα όπου δεν άξιζε το 40αρι πρότεινε να μπει ο άλλος με 30 εκεί αλλα δεν...
και φεύγοντας σταματάμε στα τελευταία απέναντι απο το Paradise στο έξω που είναι καινούριο και μπαίνουμε βγαίνει μια ωραία μαυρομάλα κοπελίτσα agora καπως έτσι νομίζω και εκεί μπήκε και ο άλλος με απλό και αξιζε η κατάθεση απ ΄ότι μ είπε...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Συνεχιστηκε και σημερα το ερωτικο παραλήρημα με δυνατο ξεκωλιασμα στη μιλφ Συλβια στο Μινωταυρου 3.
Ξανθια ουγγαρεζα,σιτεμενη στο κορμι,συμπαθητικη στη φατσα την εχω γαμησει αρκετες φορες και παντα μου κανει καλα γουστα.
Αρχικα μου το'παιζε δυσκολη για κωλο,δηθεν το εκοψε αλλα τελικα τον εφαγε κανονικα και της αρεσε κιολας...Γυμνο τσιμπουκι,πουτσοτριψιματα,ισπανικο,αρχιδογλειψιμο τα κανει ολα δηλαδη...μια φορα την εχυσα και στη μαπα
Δουλευει σηνηθως μονη χωρις τσατσα.

Επισης στο free house ειναι αυτη τη στιγμη και η μιλφ Μονικα για οσους ψηνονται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom