al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Συνεχίστηκε και σήμερα ο μεσημεριανός πορνομαραθώνιος με την αγαπημένη μου,ξεχωριστή και απολαυστική γυναικάρα Αφροδίτη στην Κωλέτη,την ξανθιά ρωσσιδα με την κορμαρα και τις βυζάρες που όποιος δε δοκίμασε ακόμα χάνει
Χάδια,στοργή,αισθησιασμός,ισπανικό με βυζομαλακία και κάνα μισάωρο σφυροκόπημα στη μουναρα της μέχρι που την εχυσα τέρμα μέσα. Μετά μου'κανε και μασάζ... Την αγαπάω αυτή τη γυναίκα
Την άλλη βδομάδα θα δουλέψει Δευτέρα και Τετάρτη πρωινή
Στο νέο σπίτι της αλυσίδας στο Νικ.ουρανου 1β δουλεύει η μιλφ Μόνικα δήθεν μεξικανα,περουβιανή και ό,τι άλλο θέλει... Πιο πολύ για μπεροβιανή μου κάνει
Και σιγά σιγά θα τραβηχτεί και η Αφροδίτη εκεί όπως είχα γράψει και την άλλη φορά
Αυτά για σήμερα και συνεχίζουμε αύριο πάλι
Χάδια,στοργή,αισθησιασμός,ισπανικό με βυζομαλακία και κάνα μισάωρο σφυροκόπημα στη μουναρα της μέχρι που την εχυσα τέρμα μέσα. Μετά μου'κανε και μασάζ... Την αγαπάω αυτή τη γυναίκα
Την άλλη βδομάδα θα δουλέψει Δευτέρα και Τετάρτη πρωινή
Στο νέο σπίτι της αλυσίδας στο Νικ.ουρανου 1β δουλεύει η μιλφ Μόνικα δήθεν μεξικανα,περουβιανή και ό,τι άλλο θέλει... Πιο πολύ για μπεροβιανή μου κάνει
Και σιγά σιγά θα τραβηχτεί και η Αφροδίτη εκεί όπως είχα γράψει και την άλλη φορά
Αυτά για σήμερα και συνεχίζουμε αύριο πάλι