Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Αν παρεις προγραμμα με 2 εκτονωσεις πληρωνεις 2 απλα (είτε 60€, είτε 80€ αν πας βιλλες)!  :2on1:

Δεν παω πλεον βιλλες παιχτη μου. Νατασσα τσαρινα και που και που στην Αφρο.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Δεν παω πλεον βιλλες παιχτη μου. Νατασσα τσαρινα και που και που στην Αφρο.
Μου δινεις ωραια πασα τωρα...ξεκιναω σημερα το μεσημερι για Αφροδιτη γιατι την πεθυμησα τη γυναικαρα μου αλλα ειχε δυο πελατες και εφυγα,βαριομουν να περιμενω...ειχα κατα νου και τη Γαληνη αλλα πηγα μεχρι Free house και πετυχα τη Νατασα το νινί μου  :smitten:

Ειχαμε και καιρο να βρεθουμε και επεσε ενα θεϊκο γαμησι και παλι αλλα πιο πολυ με εντυπωσιασε η πιπα της,για κανα 20λεπτο τον καταπινε μεσα εξω ασταματητα χωρις να σταματησει δευτερολεπτο να παρει μια κανονικη ανασα και μουγκριζε απο την καυλα.Ηταν λυσσασμενη για πιπα και την σταματησα εγω γιατι θα εχυνα αν συνεχιζε λιγο ακομα
H θεια Μονικα δε δουλευε σημερα και ουτε καν ρωτησα ποια ηταν διπλα

Και τελος εχουμε ξαναπει 100 φορες οτι στην πρωινη βαρδια ειναι το ζουμι,η νυχτα εχει μεινει μαλλον πισω.Εγω και απο τις δικες μου χειμερινες εμπειριες αλλα και απο αυτα που διαβασα εδω μεσα δε καταλαβα ποια ηταν η φιρμα του χειμωνα,το στανταρακι στη βραδυνη βαρδια...ενω ας πουμε σημερα πρωι ειχε Αφρο,Νατασα,Γαληνη,προφανως Νταϊανα και Ειρηνη αν δεν εφυγε διακοπες αυτη...απο αυριο βλεπω ξεκιναει και η Αντριαννα δηλαδη παντα βρισκεις το πρωι δυνατο στανταρακι

• Like
Αντιδράσεις: houdin

Gkargkas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους σας!

Πιο πολυ (αν και ακομη πολυ νεος στο χωρο) εχω κανει δοκιμες σε μαζασ.
Ποια ειναι η διαφορα?

Χρηματιμα,υπηρεσιες και μαγαζια.

Μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του.
Δεκτα και τα τρολιασματα!

Υ.Γ αν δε θελετε στο φορουμ στειλτε μου και p.m
Ευχαριστω πολυ!

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Χαμός σήμερα το πρωί στην Αντριάνα. Γεμάτα δωμάτια και 3-4 άτομα να περιμένουν.
Μελαχρινή πλέον και στις υπηρεσίες της άψογη όπως πάντα και πολύ όμορφη-σίγουρα καλύτερη από την προηγούμενη φορά καθώς πήρε λίγα κιλά.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Χαμός σήμερα το πρωί στην Αντριάνα. Γεμάτα δωμάτια και 3-4 άτομα να περιμένουν.
Μελαχρινή πλέον και στις υπηρεσίες της άψογη όπως πάντα και πολύ όμορφη-σίγουρα καλύτερη από την προηγούμενη φορά καθώς πήρε λίγα κιλά.
εμαθες αυτην την φορα αν θα κατσει για καιρο ή κανα 10ημερο παλι??

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177

sexalonikios

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2017
Like
8
Πόντοι
0
τελιο μαγαζί  κε η ΈΜΜΑ απίστευτο πλασματάκι  :respect: :respect: :respect:

Συνημμένα

• pic_10211501755819195172lathen.jpg
    pic_10211501755819195172lathen.jpg
    251,5 KB · Εμφανίσεις: 28
  • pic_10211501755819195172lathen.jpg
    pic_10211501755819195172lathen.jpg
    251,5 KB · Εμφανίσεις: 47

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Πήγα έλιωσα τη θεία Μόνικα σήμερα το μεσημέρι γιατί ήμουν και πάλι φουλ καυλωμενος  :wanker:.... Δεύτερες έχει ρεπό γι'αυτο και δεν ήταν χθες αλλά και σήμερα ήταν η Νατάσα στο αριστερό σπίτι free house η οποία δουλεύει 2 το μεσημέρι με 11 το βράδυ όπως μου είπε...Τελοσπαντων με τη Μόνικα είχαμε πάλι ένα πολύ δυνατό και βρώμικο γαμησι με φτυσιδια,σφαλιάρες,πουτσοτριψιματα,κωλοδάχτυλα,μπινελίκια και τελικά ένα εξαντλητικο ξεκώλιασμα όπου κοντεψε να σπάσει ο πουτσος μου μες το κωλάντερο της.
Για όσους απορούν ακόμα λοιπόν τη Μόνικα δε την προτείναμε ποτέ ούτε ως μοντέλο ούτε ως πιπινάκι αλλά ως μία πολύ έμπειρη γυναίκα,λυσσασμένη για πουτσο που θα σου κάνει ό,τι γουστάρεις και θα κοιτάξει να φύγεις ευχαριστημένος και έτσι έχτισε την όποια φήμη  έχει όλα αυτά τα χρόνια

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.808
Πόντοι
3.665
Για όσους απορούν ακόμα λοιπόν τη Μόνικα δε την προτείναμε ποτέ ούτε ως μοντέλο ούτε ως πιπινάκι αλλά ως μία πολύ έμπειρη γυναίκα,λυσσασμένη για πουτσο που θα σου κάνει ό,τι γουστάρεις και θα κοιτάξει να φύγεις ευχαριστημένος και έτσι έχτισε την όποια φήμη  έχει όλα αυτά τα χρόνια
Ακριβώς αυτό... Σε μία πρόταση ο ορισμός της Μόνικας.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Και ένα σχόλιο για την περίφημη Αντριάννα η οποία επέστρεψε από σήμερα. Είχα γράψει πριν 3χρόνια περίπου μια ωραία κριτική με τίτλο ' το άλυτο αίνιγμα 4ετών' όπου στην ουσία περιέγραφα ότι η Αντριαννα λειτουργεί με τις καύλες της. Μπορεί στο απλό πρόγραμμα να σε βιασει από μόνη της και μπορεί άλλη φορά με πρόγραμμα να σε ξενερώσει και λίγο... Είναι όμως μια καλή γυναίκα με τύπο και προσωπικότητα,πολύ έμπειρη στο σεξ,δεν υπήρξε ποτέ από τις αγαπημένες μου αλλά έχει τους φαν της και δικαιολογημένα θα κάνει ντόρο το επόμενο διάστημα εφόσον παραμείνει...

Εγώ αν θέλει ο Θεός λέω να συνεχίσω αύριο με Αφροδίτη και μεθαύριο με Νταϊάνα.
Το Νικ.ουρανου 26 το είδα κλειστό σήμερα άρα η Ειρηνούλα μας μάλλον την έκανε για διακοπές

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
πηγα σημερα 9 το πρωι να γαμησω και οι αλητες ηταν ολοι κλειστοι  :grin:
Μονο Φριξου 15 ηταν μια Βικυ ρωσσιδα πιτσιρικα λιγο νταρντανουλα αλλα πολυ ξινισμενη...η τσατσα αφηνε 40ε το γυμνο και 60ε κωλαρακι...δε με επεισε  :'(

και μετα φευγοντας στη Νικ .Ουρανου ενα ταξι αφηνε μια ξανθια μουναρα που νομιζω ειναι πρωην εργαζομενη και νυν τσατσα περιστασιακα,πρωην αγαπημενη του gl αν θυμαμαι σωστα με καριερα στο Λαφαμ...το ονομα μου διαφευγει,ξανθια ομορφη ρωσσοφατσα οχι πολυ μεγαλη...τωρα για να γαμηθει πηγαινε ή για να κανει την τσατσα δεν ξερω
Στοχευμενη καταθεση μετα απο καιρο στη Βανεσα στο καινουργιο Μπελα Ντονα. Η Βανεσα ειναι στανταρακι για μενα και περασα πολυ καλα αν και προσεξα οτι εχει γινει πιο μηχανικη στις κινησεις της αλλα πηρα αυτο που ηθελα οποτε ολα καλα. Οσο αφορα την παραθεση τωρα η τσατσα στο μαγαζι ηταν σιγουρα η μουναρα που ειδε ο Αλ πατσινο. Χειλαρες, βυζαρες σιγουρα αν εργαζοταν θα ειχε ουρα. Στο τσακ ημουνα να την ρωτησω αν εργαζεται και αυτη αλλα η ολη συμπεριφορα της ηταν λιγο ξινη, οταν εφευγα καθοταν με τα ποδια πανω στον καναπε.
Σκεφτομουνα οσους πανε μονο για τσαρκα οτι με αυτη την τσατσα δεν θα φευγουν απο το σαλονι θα βγαινει η κοπελα και αυτη θα κοιτανε την τσατσα και θα ψαχνουν δικαιολογια να κατσουν κι αλλο. Καλα θα κανει μετα το εικοσαλεπτο να χρεωνει την παραμονη στο σαλονι γιατι αλλιως βλεπω καποιοι να στηνουν αντισκηνο.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Στοχευμενη καταθεση μετα απο καιρο στη Βανεσα στο καινουργιο Μπελα Ντονα. Η Βανεσα ειναι στανταρακι για μενα και περασα πολυ καλα αν και προσεξα οτι εχει γινει πιο μηχανικη στις κινησεις της αλλα πηρα αυτο που ηθελα οποτε ολα καλα. Οσο αφορα την παραθεση τωρα η τσατσα στο μαγαζι ηταν σιγουρα η μουναρα που ειδε ο Αλ πατσινο. Χειλαρες, βυζαρες σιγουρα αν εργαζοταν θα ειχε ουρα. Στο τσακ ημουνα να την ρωτησω αν εργαζεται και αυτη αλλα η ολη συμπεριφορα της ηταν λιγο ξινη, οταν εφευγα καθοταν με τα ποδια πανω στον καναπε.
Σκεφτομουνα οσους πανε μονο για τσαρκα οτι με αυτη την τσατσα δεν θα φευγουν απο το σαλονι θα βγαινει η κοπελα και αυτη θα κοιτανε την τσατσα και θα ψαχνουν δικαιολογια να κατσουν κι αλλο. Καλα θα κανει μετα το εικοσαλεπτο να χρεωνει την παραμονη στο σαλονι γιατι αλλιως βλεπω καποιοι να στηνουν αντισκηνο.
Η Βανέσα ειναι πολυ ομορφη και γλυκια κοπελα , αλλα οπως λες εχει ψιλογινει επαγγελματιας , αλλα και κανει χρηση υπερβολικου τζελ που μειωνει αισθητα την αισθηση , αλλα το κανουν πολλες...

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Η Βανέσα ειναι πολυ ομορφη και γλυκια κοπελα , αλλα οπως λες εχει ψιλογινει επαγγελματιας , αλλα και κανει χρηση υπερβολικου τζελ που μειωνει αισθητα την αισθηση , αλλα το κανουν πολλες...
Ναι οσο παει χαλαει τις υπηρεσιες της αλλα θελει να ικανοποιησει τον πελατη, πρεπει να εισαι πιο απαιτητικος για μην σε ξεπεταξει και να παρεις αυτο που θες. Αν μαθει και ελληνικα επιτελους σε σημειο να μπορουμε να συνεννοηθουμε θα βελτιωθει αρκετα. 

tolisspower

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0

καλ
Ναι οσο παει χαλαει τις υπηρεσιες της αλλα θελει να ικανοποιησει τον πελατη, πρεπει να εισαι πιο απαιτητικος για μην σε ξεπεταξει και να παρεις αυτο που θες. Αν μαθει και ελληνικα επιτελους σε σημειο να μπορουμε να συνεννοηθουμε θα βελτιωθει αρκετα. 

καλυτερα στην ΒΙΟΛΕΤΑ στο las vegas

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
36
Πήγα εχθές είδα την Αντριάνα στο red diamond, παραμένει ίδια από σώμα με τα tattoo ασορτί, τα μαλλιά τα έκανε καστανόξανθα, είχα πει ότι θα περάσω αλλά στο τέλος κάτι με σταμάτησε και φυγα, νομίζω όμως αν μείνει θα την επισκεφτώ. By the way δεν είχε ουρά πολύ να τη περιμένουν.

tayrus1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
783
Πόντοι
311
Τα αντιστοιχα στούντιο στην Αθήνα ξεκινούν από 50, έτσι ήταν όσο ήμουν φαντάρος κάτω τουλάχιστον. Κατά την γνώμη μου οι Βίλλες δικαιολογουν το δεκαρικο παραπάνω γιατι ο μεσος ορος ποιότητας και των κοριτσιών και των μαγαζιών είναι ανώτερος από αυτά που ζητούν 30 δεν είναι αδικαιολόγητη αύξηση. Αν πρόσφεραν τα ιδια με δέκα ευρώ παραπάνω θα έλεγα να πανε να μπιπ, δε ισχύει όμως. Προσωπικά μην πω μόνο βίλλες πατάω γιατί εκτιμώ αυτό το κάτι παραπάνω. Είδα και τα εικοσάρικα στην Αθήνα υπήρχαν περιπτώσεις που έφυγα τοίχο τοίχο από αυτό που αντίκροισα και η βρώμα ήταν έκδηλη.
Πλέον στην Αθήνα και στο 20αρικο βρίσκεις αξιόλογα μαγαζιά κ με ωραίες γυναίκες.Μετακόμισα εδώ πριν δυο χρόνια κ αυτό βλέπω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom