Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (2 μέλη και 55 επισκέπτες)

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
336
Πόντοι
36
:new_shocked: έρχεται η Αντριάνα η τουμπανιεθ τη τελευταία φορά που ήρθε δεν την είδα πως εγινε, ελπίζω τώρα να τη πετύχω

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Κάνοντας μια μίνι τσάρκα κατά τις 6 το απόγευμα,τα πράγματα ήταν απογοητευτικά.Να τονίσω ότι προστέθηκε καινούργιο στούντιο στις βίλες,το Bella Dona όπου άνοιξε σήμερα.Το σαλόνι τουλάχιστον είναι το κάτι άλλο σε σχέση με τα υπόλοιπα.Η Βανέσα ήταν αλλά δεν μπήκα.Νοοτροπία χειρότερη και από δημοσίου υπαλλήλου πάντως γενικά.Τα μισά κλείσαν από τις 6 και κάλεσαν και ταξί κιόλας μερικά.Η πρώτη βάρδια θα πρέπε να τελειώνει μια ώρα αργότερα όπως φυσικά και να ξεκινούσε μια ώρα αργότερα.Ποιος ανώμαλος πάει να γαμήσει 10-11 το πρωί; Πέτρου Ερημίτη 2 μου κάνε εντύπωση μόνο μια νταρντανομιλφ με βυζάρες,στα 40 είχε ισπανικό με χύσιμο στα βυζιά και γυμνό.Εν τέλη την έβγαλα με Λίλυ στο Λας Βέγκας και σε λίγο θα ανεβάσω κριτική

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Τα μαγαζιά στην ΑΘήνα του 20άρικου και του 10άρικου είναι η φάση Βαρδάρης και χειρότερα. Τα μαγαζιά τύπου βίλες στην Αθήνα ξεκινάνε από 50άρικο και βάλε. Επίσης με το 20άρικο έχεις 10-15 λεπτά μαξ και υπηρεσίες συνήθως όχι πολύ καλές. Το θέμα δεν είναι τα περισσότερα μαγαζιά, αλλά να είναι καλά αυτά που ήδη υπάρχουν γιατί όντως έχει πολύ καιρό που τα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη προσφέρουν χαμηλές υπηρεσίες. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν περνάει πολύς κόσμος πλέον μέσα και οι τσατσάδες είναι μέσα στα νεύρα. Κατα τα άλλα θα συμφωνήσω, για τις βίλλες δεν αξίζει τα 40 ευρώ σε καμία περίπτωση. Αν τα σπίτια είχαν 20 ευρώ και τα "stduio" που είναι πιο "κυριλέ" ήταν στα 30 τα πράματα ναι θα ήταν καλύτερα

Σωστος...συμφωνω...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Όντως κι εγω το σκέφτομαι να πάω βίλλες γιατι πέρνω συνήθως πρόγραμμα με γλειφομούνι το οποίο απο οτι ακούω βγαίνει στα 60 αντι για 40 που θα έδινα αλλου.

Ετσι...για τα σημερινα δεδομενα ειναι λιγο ακριβουτσικα...την ωρα που στο εξωτερικο εχει 30€πουλακια το απλο...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
:new_shocked: έρχεται η Αντριάνα η τουμπανιεθ τη τελευταία φορά που ήρθε δεν την είδα πως εγινε, ελπίζω τώρα να τη πετύχω

Οταν το μαγαζι δεν βγαζει τα βασικα,φωναζει τα παλια μελη για ενισχυση  :jerking:

Ετσι...για τα σημερινα δεδομενα ειναι λιγο ακριβουτσικα...την ωρα που στο εξωτερικο εχει 30€πουλακια το απλο...

Για ποιο μερος μιλας τυπε??  :think:

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
586
Πόντοι
311
Υπάρχει καμιά βαριά βυζαρού να παίξουμε γιατί Δευτέρα πήγα και πήγα και όλες κόκαλο στο τέλος κατέληξα σε μια ρωσιδα Φριξου 14Α full με 50αρι με έβαλες και ήταν καλή

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
1
Ξέρετε τι μπορώ να περιμένω απο αυταρχικα πρόγραμματα που μερικές κοπέλες προσφέρουν? Τι περιλαμβάνουν δηλαδή? Έχετε καμία πρόταση για κοπέλα που να είναι καλή στο αυταρχικό?

mptm8791

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα σήμερα από το Godiva να επιβαιώσω την επιστροφή της Νταϊάνας. Το κορίτσι επέστρεψε σε λιγότερα κυβικά από αυτά που την είχαμε αφήσει, αλλά πάλι χρειάζεται κάποιος μερακλής για να κάνει κουμάντο. Όπως και να έχει θέλω να κάνω ένα σχόλιο για τις τσατσάδες στο godiva η οποία έπρηξε λίγο με τη συμπεριφορά της και ήταν πολύ επιθετική και αγενής. Στο ίδιο studio πριν δύο βράδια πάλι η τσατσά με το που μπήκα άρχισε να με ρωτάει θα περάσεις χωρίς καν να έχω δει τη κοπέλα και όταν λέω να δω το κορίτσι αρχίζει να ψιλοφωνάζει και να κράζει σε φάση άσε μας, βόλτες κάνετε και δεν μπαίνετε και τι να δεις το κορίτσι δεν θα το παντρευτείς και άλλα τέτοια φαιδρά. Προφανώς δεν έκατσα να δω ούτε καν το κορίτσι, της είπα ότι "είσαι εντελώς για τον πέο και άει και γαμήσ'"
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΤΑΙΝΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΡΑΡΙΟ.

mptm8791

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
τελευταια η νταιανα ειχε δουλεψει στο κολλητο με τον καλλιγουλα, το ισογειο όχι το επανω εκει την ειχα παρει, για μενα που μου αρεσουν τα πολλα κυβικα μια χαρα, ξανθια, γαλανοματα, καλοπροαιρετη, ερωτευσιμη
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ RED DIAMOND.

sabou4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια νεο προφιλ παλιος χρηστης λογο του ημουν εξωτερικο. Θα ηθελα να ρωτισω τους εδω γνωστες της φασης παιζει κανενα μιλφ-γκιλφ πουθενα ??? Ευχαριστω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
προσοχή εφυγε από το σεξ αντ δε σιτι η χριστινα η ρουμανα για κανα μηνα, που λεγεται ως χειρουργημενη και θεση της ειχε μια σαντρα ρωσιδα πολύ τουπε στο σαλοναρισμα , σκυλι, με επισης υποπτες αναλογιες από μπροστα και ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΩΛΟΥ από πισω που επιμελως απεφευγε να επιδειξει και γι αυτό εξαφανιστηκε γρηγορα γυριζοντας.
στο καινουριο το διπλο με το παρκιν που είναι η μπεατρις με τα γυαλακια, την εχω δοκιμασει καλη και φιλικη μεσα και ωραιο κωλαρακι, και το ωραιοτερο κωλαρακι της βραδιας η συνάδελφος στο διπλανο της. γενικα η βραδυνη βαρδια εχει αρκετα λεπτα καλούτσικα κορμια χωρις όμως να εχει κανενα εντυπωσιακο συνολο προσωπου-κορμιου που να κανει μπαμ, πλησιαζει το μπαμ για εμενα πχ η αφροδιτη στο λας βεγκας αλλα δεν εχουν γραφτει καλα λογια για αυτην,

επισης απαραδεκτο να εχουμε σε ακτινα 500 μετρων 30 μαγαζια και να χρειαζομαστε 2 ωρες να τα γυρισουμε, νοσταλγω εποχες βαρδαρη που στα 50 μετρα ηταν σχεδόν όλα τα 15 μαγαζια της πολης και μαλιστα τοτε ειχε και κανα 2-3 μαγαζια περιξ της ναυαρινου.

GAMALILEOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
366
Πόντοι
311
Επίσκεψη χθές στην Βουλγάρα βυζαρού Γαλήνη :tits: στο Red Light. Τι βυζάρες είναι αυτές ρε μαλάκες; Δεν χορταίνονται με τίποτα  :tits2:. Έχω γράψει και κριτική

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
πηγα σημερα 9 το πρωι να γαμησω και οι αλητες ηταν ολοι κλειστοι  :grin:
Μονο Φριξου 15 ηταν μια Βικυ ρωσσιδα πιτσιρικα λιγο νταρντανουλα αλλα πολυ ξινισμενη...η τσατσα αφηνε 40ε το γυμνο και 60ε κωλαρακι...δε με επεισε  :'(

και μετα φευγοντας στη Νικ .Ουρανου ενα ταξι αφηνε μια ξανθια μουναρα που νομιζω ειναι πρωην εργαζομενη και νυν τσατσα περιστασιακα,πρωην αγαπημενη του gl αν θυμαμαι σωστα με καριερα στο Λαφαμ...το ονομα μου διαφευγει,ξανθια ομορφη ρωσσοφατσα οχι πολυ μεγαλη...τωρα για να γαμηθει πηγαινε ή για να κανει την τσατσα δεν ξερω

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Ακριβως...βαρατε παιδια...
Ισως μειωσουν τις τιμες οταν θα υπαρξουν πολλα μαγαζια, οπως κ στην Αθηνα...
Τα αντιστοιχα στούντιο στην Αθήνα ξεκινούν από 50, έτσι ήταν όσο ήμουν φαντάρος κάτω τουλάχιστον. Κατά την γνώμη μου οι Βίλλες δικαιολογουν το δεκαρικο παραπάνω γιατι ο μεσος ορος ποιότητας και των κοριτσιών και των μαγαζιών είναι ανώτερος από αυτά που ζητούν 30 δεν είναι αδικαιολόγητη αύξηση. Αν πρόσφεραν τα ιδια με δέκα ευρώ παραπάνω θα έλεγα να πανε να μπιπ, δε ισχύει όμως. Προσωπικά μην πω μόνο βίλλες πατάω γιατί εκτιμώ αυτό το κάτι παραπάνω. Είδα και τα εικοσάρικα στην Αθήνα υπήρχαν περιπτώσεις που έφυγα τοίχο τοίχο από αυτό που αντίκροισα και η βρώμα ήταν έκδηλη.

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Μονο Φριξου 15 ηταν μια Βικυ ρωσσιδα πιτσιρικα λιγο νταρντανουλα αλλα πολυ ξινισμενη...η τσατσα αφηνε 40ε το γυμνο και 60ε κωλαρακι...δε με επεισε  :'(

και μετα φευγοντας στη Νικ .Ουρανου ενα ταξι αφηνε μια ξανθια μουναρα που νομιζω ειναι πρωην εργαζομενη και νυν τσατσα περιστασιακα,πρωην αγαπημενη του gl αν θυμαμαι σωστα με καριερα στο Λαφαμ...το ονομα μου διαφευγει,ξανθια ομορφη ρωσσοφατσα οχι πολυ μεγαλη...τωρα για να γαμηθει πηγαινε ή για να κανει την τσατσα δεν ξερω
α ρε Πατσίνο τι μου θυμησες;

dogofwar

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρά. Καινούριος στη Θεσσαλονίκη γενικά και πρώτο μου ποστ εδώ.

Έκανα μία μικρή τσάρκα κατά τις 5 το πρωί. Πολύς κόσμος και δεν μπορέσαμε να δούμε τις περισσότερες κοπέλες επειδή ήταν σε δωμάτιο. Αυτές που είδαμε ήταν:

- Red Diamond - Όνομα δε θυμάμαι. Η τσατσά είπε ότι είναι καινούρια. Ψηλή όμορφη με ωραίο κώλο και σχετικά μικρό βυζάκι. Θα έμπαινα αν δεν ξεκινούσε στα 40.
- Πέτρου Ερημίτη 2 - Ρεβέκκα. Θα έμπαινα εδώ αλλά η τσατσά είπε στα προγράμματα δέχεται και χύσιμο στο στόμα και με ξενέρωσε.
- Πέτρου Ερημίτη 5 - Χριστίνα (αν θυμάμαι καλά το όνομα). Ωραίο σώμα αλλά στο πρόσωπο δε με ενθουσίασε.
- Las Vegas - Μόνο ένα ήταν ανοιχτό εκείνη την ώρα και είχε τη Μανταλίνα. Χαριτωμένη μικροκαμωμένη με καλή διάθεση, αλλά είχα ήδη ξενερώσει γενικά.

Ακόμα και σε αυτά χρειάστηκε αναμονή μέχρι να βγουν οι κοπέλες από τα δωμάτια. Στα περισσότερα βαρεθήκαμε και δεν περιμέναμε καν. Φαντάζομαι λόγω Σαββάτου η κίνηση ήταν αυξημένη.

Αυτά. Τελικά είναι πιο δύσκολο να γράφεις ενημέρωση απ' ότι νόμιζα... Μόνο 4 κοπέλες είδα κι αυτές με το ζόρι τις θυμάμαι, μαζί με τις διευθύνσεις τους.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
πηγα σημερα 9 το πρωι να γαμησω και οι αλητες ηταν ολοι κλειστοι  :grin:
Μονο Φριξου 15 ηταν μια Βικυ ρωσσιδα πιτσιρικα λιγο νταρντανουλα αλλα πολυ ξινισμενη...η τσατσα αφηνε 40ε το γυμνο και 60ε κωλαρακι...δε με επεισε  :'(

Νομίζω κατάλαβα ποια λες ήταν τσατσα στο καινούριο μαγαζί από τις βιλλες αυτές τις μέρες.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316

Δεν πιστεύω να λες την Μαρία την τσεχα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom