Έχει επιστρέψει Ή θα επιστρέψει;;Παικτη για να μην αγχωνεσαι την ντιανα την μολδαβη εννοει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (3 μέλη και 63 επισκέπτες)
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 1.720
Μεσαιου μεγεθους τσαρκα χτες βραδυ, μπηκαμε σχεδον στα μισα.
Καλές παρουσίες για εμένα 3 μόνο και αναφέρω αυτές.
1η η Αμαρυλλις στο paradise. Είχε ουρά και μάλλον δεν έκλεινε μπούτι.
2η η Μίρα με πορνογυαλί στο καινουριο της Π. Ερημίτη
3η η Έλενα στο πράσινο γωνιακό της Ν. Ουρανού.
Άλλη μια που μου άρεσε και μου ξύπνησε πρόστυχα ένστικτα ήταν μια μιλφάρα γεματούλα στο free house. Στο ένα από τα δυο που ήταν ανοικτό χτες. Είπε όνομα Λίνα. Από Ρωσία. Άνοιξε την πόρτα η ίδια με τις βυζάρες φόρα παρτίδα. Φάτσα μου θύμισε Άννα Βίσση. Την έχει δοκιμάσει κανείς?
Άλλη μια που μου άρεσε και μου ξύπνησε πρόστυχα ένστικτα ήταν μια μιλφάρα γεματούλα στο free house. Στο ένα από τα δυο που ήταν ανοικτό χτες. Είπε όνομα Λίνα. Από Ρωσία. Άνοιξε την πόρτα η ίδια με τις βυζάρες φόρα παρτίδα. Φάτσα μου θύμισε Άννα Βίσση. Την έχει δοκιμάσει κανείς?
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
Έχει επιστρέψει Ή θα επιστρέψει;;
Δε γνωριζω λεπτομερειες απλα η υπηρεσια με ενημερωσε οτι κανει comeback στο godiva
Σκέφτομαι να δοκιμάσω βικτωρια, οι μέρες που δουλεύει είναι μόνο τετάρτη παρασκευή πρωινη στο bad girls ετσι οπως γράφει το άλλο σάιτ ? Η μπορεί να δουλεύει και σε άλλο στούντιο και απλά να μην είναι ενημερωμένο το σαιτ ?
katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 206
Σκέφτομαι να δοκιμάσω βικτωρια, οι μέρες που δουλεύει είναι μόνο τετάρτη παρασκευή πρωινη στο bad girls ετσι οπως γράφει το άλλο σάιτ ? Η μπορεί να δουλεύει και σε άλλο στούντιο και απλά να μην είναι ενημερωμένο το σαιτ ?
Το σάιτ ενημερώνεται κάθε Δευτέρα. Μπες αύριο και δες ποιες μέρες θα δουλέψει και σε ποια μαγαζιά. Καλού κακού κάνε κι ένα τηλεφώνημα πριν πας.
johnnyfive23
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Μεσαιου μεγεθους τσαρκα χτες βραδυ, μπηκαμε σχεδον στα μισα.
πω-πω αυτη την μιρα θελω να την μπατσισω!πολυ βαρεμενη-μαλακισμενη και αξεστη μεσα στο δωματιο,ενω εξω φαινεται μαγκιορισα...χαχα
το comeback στο godiva ολοκληρωθηκε ειναι και παλι στο ποστο της....Δε γνωριζω λεπτομερειες απλα η υπηρεσια με ενημερωσε οτι κανει comeback στο godiva
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
ειναι ακομα σαν ρολο κοτοπουλο;το comeback στο godiva ολοκληρωθηκε ειναι και παλι στο ποστο της....
ειναι ακομα σαν ρολο κοτοπουλο;
μπορεις να το πεις και ετσι...
μεγαλη απουσια απο το αθλημα
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Xθεσινη μεσημεριανη τσαρκα. Αρκετος κοσμος στους οικους για τετοιες θερμοκρασιες και οι περισσοτεροι σε προγραμματα οποτε οσα δεν αναφερονται ειτε ηταν σε προγραμμα η κοπελα η ηταν κλειστα. ΠΑΜΕ...
Ερημιτη 2 => Τσιγγανα, ψιλοχοντρη με κανοναρες. Νομιζω οτι εδω θα βρει τον στοχο του ο ΝΟΤΝΟΤ. ;)
Las Vegas 1 => H Tζενη, βγηκε τελειως γυμνη στο σαλονι. :-* :-*
Las Vegas 2 => Η Χριστινα η αλβανιδα (χωρις να ειμαι σιγουρος), βγηκε με απιστευτο τσαμπουκα και προσβολες στο σαλονι. Αν ειναι δυνατον να περασει καποιος ετσι στο δωματιο.
Las Vegas 3 => Η Μαρια η μολδαβη σε προγραμμα.
Μινωταύρου 3 => Μετρια, ξανθια μιλφ, κακοτροπη και κακοδιαθετη. Την ειχα παρει παλιοτερα και την ειχα χυσει παντου αλλα δεν θυμαμαι ονομα
Μινωταυρος ξυλινος => Μαρινα, αλλη μια κακοτροπη και βαρεμενη gilf που ποτε δεν εχω περασει καλα.
Νικηφόρου Ουρανού 24 => Η Αννα η ουγγαρεζα ειπε η τσατσα, σε προγραμμα.
26 => Ειρηνη
28 => Μια ακομα μιλφ με βυζαρες. Δεν βγηκε εξω στο σαλονι για να την δω καλα, απλα τραβηξε την κουρτινα και περιμενε εκει.
Free house (δεξια) => Η Μονικα ειπε η τσατσω σε προγραμμα και αυτη.
Τριδυμο 1 => Ρωσομιλφ με πορνοκοκκινο, φετιχιστικο μαλλι, οκ προσωπο, καλο στηθος και μετριο σωμα. Αν δεν εβγαινε με παντοφλες μαλλον θα περνουσα
Τριδυμο 2 => Το μικρο πιπινοχριστινακι σε προγραμμα.
Τριδυμο 3 => Η πορνοτσεχα Αννα. Σημερα που την ειδα καλα μου αρεσε πολυ. Προστυχη σλαβοφατσα, καλο στητο 2αρι στηθος και σωματακι αναλογο με ωραιο κωλι.
Φριξου 14Α => Ψηλη, ξανθια μιλφ με αριστοκρατικο στυλ. Βγηκε σπασμενη και
νευριασμενη στο σαλονι αλλιως θα περνουσα ανετα για αρρωστη κατασταση.
Φριξου 14Β => Δεν μπηκα αλλα στα σκαλοπατια εξω καθοταν ενα μελαχρινο τσουβαλι.
Φρίξου 15 => Η Λινα ειπε η τσατσα, αλλα ηταν σε προγραμμα
Φρίξου 13Α => Η ξανθια, καυλαρα Βικτωρια. Εχω πολυ καιρο να περασω με το μωρο και θα της το δωσω τις επομενες μερες.
Αριστερα απο το 13Α το καινουργιο => Η γυφτοτζουλια με καλη διαθεση.
Highlight
Πανω στην τσαρκα πετυχαμε αλλους δυο συναγωνιστες και τσαρκαραμε μαζι για λιγο. Με ρωταει ο ενας σε ποσο θα τελειωσει η Μαρια η Μολδαβη. Του λεω σε κανα 40λεπτο οποτε ρωταει "Ποιος γαμαει τοση ωρα?" και πεταγεται ο αλλος συναγωνιστης "Ο Σπαλιαρας"
ΥΓ 1 Χαιρετισματα στον Βερολινεζο και τον Μεξικανο απο την τσαρκα προχθες το βραδυ
Ερημιτη 2 => Τσιγγανα, ψιλοχοντρη με κανοναρες. Νομιζω οτι εδω θα βρει τον στοχο του ο ΝΟΤΝΟΤ. ;)
Las Vegas 2 => Η Χριστινα η αλβανιδα (χωρις να ειμαι σιγουρος), βγηκε με απιστευτο τσαμπουκα και προσβολες στο σαλονι. Αν ειναι δυνατον να περασει καποιος ετσι στο δωματιο.
Μινωταύρου 3 => Μετρια, ξανθια μιλφ, κακοτροπη και κακοδιαθετη. Την ειχα παρει παλιοτερα και την ειχα χυσει παντου αλλα δεν θυμαμαι ονομα
Μινωταυρος ξυλινος => Μαρινα, αλλη μια κακοτροπη και βαρεμενη gilf που ποτε δεν εχω περασει καλα.
26 => Ειρηνη
28 => Μια ακομα μιλφ με βυζαρες. Δεν βγηκε εξω στο σαλονι για να την δω καλα, απλα τραβηξε την κουρτινα και περιμενε εκει.
Τριδυμο 1 => Ρωσομιλφ με πορνοκοκκινο, φετιχιστικο μαλλι, οκ προσωπο, καλο στηθος και μετριο σωμα. Αν δεν εβγαινε με παντοφλες μαλλον θα περνουσα
Τριδυμο 3 => Η πορνοτσεχα Αννα. Σημερα που την ειδα καλα μου αρεσε πολυ. Προστυχη σλαβοφατσα, καλο στητο 2αρι στηθος και σωματακι αναλογο με ωραιο κωλι.
Φρίξου 13Α => Η ξανθια, καυλαρα Βικτωρια. Εχω πολυ καιρο να περασω με το μωρο και θα της το δωσω τις επομενες μερες.
Highlight
Πανω στην τσαρκα πετυχαμε αλλους δυο συναγωνιστες και τσαρκαραμε μαζι για λιγο. Με ρωταει ο ενας σε ποσο θα τελειωσει η Μαρια η Μολδαβη. Του λεω σε κανα 40λεπτο οποτε ρωταει "Ποιος γαμαει τοση ωρα?" και πεταγεται ο αλλος συναγωνιστης "Ο Σπαλιαρας"
ΥΓ 1 Χαιρετισματα στον Βερολινεζο και τον Μεξικανο απο την τσαρκα προχθες το βραδυ
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Xθεσινη μεσημεριανη τσαρκα. Αρκετος κοσμος στους οικους για τετοιες θερμοκρασιες και οι περισσοτεροι σε προγραμματα οποτε οσα δεν αναφερονται ειτε ηταν σε προγραμμα η κοπελα η ηταν κλειστα. ΠΑΜΕ...
26 => Ειρηνη
Highlight
Συντομα θα τσαρκαρω κι εγω! Μας γκαβλωσες παναθεμα σε!
Πήγα εχθές καρφωτός για να δω τη Λινα τη milf που ανέφερε ο φίλος στο studio free house. Δε πάμε καλα με άνοιξε η ίδια με τα βυζια φορά παρτίδα και φορούσε σαγιονάρες, από πρόσωπο αστά να πάνε μόνο Άννα Βισση δεν είναι αυτή, που ανέφερε ο συναθλητής. Πήγα με λαχτάρα και γύρισα με σπασμένα φτερά
tayrus1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 783
- Πόντοι
- 311
Γνωρίζει κανείς "παλιός''συναγωνιστής τι απέγινε η Μαίρη από το παλιό μπλε σπιτάκι?
foxio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.090
- Πόντοι
- 361
η τζενη σταματησε ,μολις τωρα γυρισα
μου το πε η τσατσα
Επιστρεφει Ιταλια μονιμα. Ισως δουλεψει, μια δυο μερες βραδυ, πριν φυγει !
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Βολτα πριν λιγο σε επιλεγμενα σπιτακια!!!
Τριδυμο Νο1: Τανια. Ελεος με το τζιλφ,δεν μαζεψε ακομα τα απαιτουμενα ενσημα για συνταξη?! ..Περιμενα να δω το καλουτσικο μιλφακι που ελεγε ο blast αλλα τζιφος! :-*
Πετρου Ερημιτη 2: Γυφτοπουλα με μεγαλες βυζαρες. ( ) ,αυτη ειχε κ περασμα απο το las vegas με το ονομα Μαρια αν δεν κανω λαθος! Τσατσα: "καινουργια κοπελα! Πρωτη μερα δουλευει...μπορει να ειναι λιγο χοντρουλα αλλα μεσα ειναι φανταστικη!" Ας παει το Μαυρο μελος να γνωρισει το αλλο του μισο!
Φριξου 13Α: Βικτωρια. Η ξανθια βουλγαρα που ειναι καλη μεσα!
Φριξου (ΡΟΖ καινουργιο): Τζουλια. Η γυφτορουμανα μου φορουσε τα κολλητα της..ολος ο κωλος απο εξω κ ξυπολητη! Πρωτη φορα μπαινω σε studio τουνελ(15m. Περπατουσα για να φτασω στο σαλονι) . Το δωματιακι της κοπελας το καλυπτει παραβαν( ). Ρε μλκες ελεος δεν εχετε αφησει αποθηκη κινεζων ουτε για δειγμα,ολα στουντιο τα κανατε!
Το μονο θετικο μπορω να πω ειναι πως στου Πετρου Ερημιτη 2 στον καναπε βρηκα ενα 2€ κ εβγαλα το πρωινο μου(2 κουλουρακια και ενα κωλοφρεντο σε πλαστικο)
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!!
Τριδυμο Νο1: Τανια. Ελεος με το τζιλφ,δεν μαζεψε ακομα τα απαιτουμενα ενσημα για συνταξη?! ..Περιμενα να δω το καλουτσικο μιλφακι που ελεγε ο blast αλλα τζιφος! :-*
Πετρου Ερημιτη 2: Γυφτοπουλα με μεγαλες βυζαρες. ( ) ,αυτη ειχε κ περασμα απο το las vegas με το ονομα Μαρια αν δεν κανω λαθος! Τσατσα: "καινουργια κοπελα! Πρωτη μερα δουλευει...μπορει να ειναι λιγο χοντρουλα αλλα μεσα ειναι φανταστικη!" Ας παει το Μαυρο μελος να γνωρισει το αλλο του μισο!
Φριξου 13Α: Βικτωρια. Η ξανθια βουλγαρα που ειναι καλη μεσα!
Φριξου (ΡΟΖ καινουργιο): Τζουλια. Η γυφτορουμανα μου φορουσε τα κολλητα της..ολος ο κωλος απο εξω κ ξυπολητη! Πρωτη φορα μπαινω σε studio τουνελ(15m. Περπατουσα για να φτασω στο σαλονι) . Το δωματιακι της κοπελας το καλυπτει παραβαν( ). Ρε μλκες ελεος δεν εχετε αφησει αποθηκη κινεζων ουτε για δειγμα,ολα στουντιο τα κανατε!
Το μονο θετικο μπορω να πω ειναι πως στου Πετρου Ερημιτη 2 στον καναπε βρηκα ενα 2€ κ εβγαλα το πρωινο μου(2 κουλουρακια και ενα κωλοφρεντο σε πλαστικο)
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!!
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
H πρωην τουμπανιεθ θες να πεις γιατι μονο τουμπανιεθ δεν ηταν οταν ειχε επιστρεψειειμαι περιεργος να δω πως εχει γινει η τουμπανιεθ μετα απο τοσο καιρο!!
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
χαχαχαχα ακριβως!!απλα για να δωσω στιγμα!!H πρωην τουμπανιεθ θες να πεις γιατι μονο τουμπανιεθ δεν ηταν οταν ειχε επιστρεψει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις