Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (4 μέλη και 63 επισκέπτες)

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Χθες μεσηεμρι πηγα καρφωτος για Αφρο..Εχω να την παρω πανω απο δυο χρονια...κοντα τρια...

Δυστυχως ηταν κλειστο..
Περασα και απο Νικ Ουρανου 11,για μια Λιζα...Τιποτα ιδιαιτερο..
Γνωριζει κανεις αν η Αφρο λειπει σε διακοπες η αν ειναι εκει ?

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206
Χθες μεσηεμρι πηγα καρφωτος για Αφρο..Εχω να την παρω πανω απο δυο χρονια...κοντα τρια...

Δυστυχως ηταν κλειστο..
Περασα και απο Νικ Ουρανου 11,για μια Λιζα...Τιποτα ιδιαιτερο..
Γνωριζει κανεις αν η Αφρο λειπει σε διακοπες η αν ειναι εκει ?

Έτσι την πάτησα κι εγώ προχθές. Πήγα χωρίς να πάρω πρώτα τηλέφωνο κι έφαγα το άκυρο. Διακοπές μου είχε πει ότι θα πάει τον Αύγουστο. Ή είχε τα γυναικολογικά της ή το μαγαζί έχει κάποιο θέμα με την άδεια λειτουργίας. Γι' αυτό άλλωστε η Άφρο σε λίγο καιρό θα μεταφερθεί στο πράσινο στη Νικηφόρου Ουρανού 1β (το οποίο ήταν κι αυτό κλειστό τη Δευτέρα).

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Έτσι την πάτησα κι εγώ προχθές. Πήγα χωρίς να πάρω πρώτα τηλέφωνο κι έφαγα το άκυρο. Διακοπές μου είχε πει ότι θα πάει τον Αύγουστο. Ή είχε τα γυναικολογικά της ή το μαγαζί έχει κάποιο θέμα με την άδεια λειτουργίας. Γι' αυτό άλλωστε η Άφρο σε λίγο καιρό θα μεταφερθεί στο πράσινο στη Νικηφόρου Ουρανού 1β (το οποίο ήταν κι αυτό κλειστό τη Δευτέρα).
Οποτε να μην τραβιεμαι παλι σημερα μεσα στη ζεστη μεχρι εκει...Εισαι αρχοντας

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Πηρα τηλεφωνο και "ο συνδρομητης που καλεσατε δεν ειναι διαθεσιμος"
Μαλλον δηλαδη ειναι κλειστο το μαγαζι

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Σημερα ειπα να παω μετα απο παααααααααααααααααααααααρα πολλη καιρο στην Αντζελα στις βιλες μιας και τη Βικτωρια την πετυχα σε προγραμμα και βαριομουν να περιμενω ενα εχω να πω τη photoshop ειναι αυτο στις φωτο της ρε μαγκες απο κοντα ειναι χαλι μαυρο στη μαπα και το λεω γιατι λιγο παλιοτερα φαινοταν και τα προσωπα στο αλλο site καλα βυζι ανυπαρκτο και εχει και ενα εξογκωμα σαν κυστη να το πω σπυρι να το πω ουτε και και εγω δε ξερω πως να το πω δεξια η αριστερα κατω απο τον κωλο ξενερωσα τη ζωη μου τζαμπα το 40αρι πηγε

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
οχι, Ουγγαρεζα ειναι αυτη..
δουλευει πρωϊνά...
Αν εννοεις την Αννουλα με τα δοντακια σαν μπακς μπανυ ρουμανοουγγαρεζα λεει οτι ειναι αλλα παπαρια Ρουμανα ειναι καπου ειχε ειπωθει οτι ειναι αδερφη της Μιρας

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Αν εννοεις την Αννουλα με τα δοντακια σαν μπακς μπανυ ρουμανοουγγαρεζα λεει οτι ειναι αλλα παπαρια Ρουμανα ειναι καπου ειχε ειπωθει οτι ειναι αδερφη της Μιρας

εχω να την παρω καιρο. Ισως να εχει μπαγκς μπανη δοντια!!
δεν θυμαμαι...

anal-lytis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
261
Πόντοι
281
Σημερα ειπα να παω μετα απο παααααααααααααααααααααααρα πολλη καιρο στην Αντζελα στις βιλες μιας και τη Βικτωρια την πετυχα σε προγραμμα και βαριομουν να περιμενω ενα εχω να πω τη photoshop ειναι αυτο στις φωτο της ρε μαγκες απο κοντα ειναι χαλι μαυρο στη μαπα και το λεω γιατι λιγο παλιοτερα φαινοταν και τα προσωπα στο αλλο site καλα βυζι ανυπαρκτο και εχει και ενα εξογκωμα σαν κυστη να το πω σπυρι να το πω ουτε και και εγω δε ξερω πως να το πω δεξια η αριστερα κατω απο τον κωλο ξενερωσα τη ζωη μου τζαμπα το 40αρι πηγε

Και οτι θα ρωτουσα γνωμη για Αντζελα γιατι σκεφτομουν να παω, αλλα συμφωνα με αυτα που λες χλωμο.
Φιγουραρει απο σημερα νεο προσωπο στις βιλλες στα κακα κοριτσια, μια Χριστινα. Σας λεει κατι? Νομιζω την εχω πετυχει Αθηνα αλλα δεν ειμε σιγουρος οτι ειναι αυτη. Θα δειξει το σαλοναρισμα

neos_3

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους
Νεος στην παρεα
Υπαρχει κανενα σπιτακι με μιλφ προς γκιλφ?

klaftas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Και οτι θα ρωτουσα γνωμη για Αντζελα γιατι σκεφτομουν να παω, αλλα συμφωνα με αυτα που λες χλωμο.
Φιγουραρει απο σημερα νεο προσωπο στις βιλλες στα κακα κοριτσια, μια Χριστινα. Σας λεει κατι? Νομιζω την εχω πετυχει Αθηνα αλλα δεν ειμε σιγουρος οτι ειναι αυτη. Θα δειξει το σαλοναρισμα

Για Αντζελα τυπε πιστεύω οτι πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία, για μένα είναι απο τις αγαπημένες μου επιλογές παρά αυτά που αναφέρει ο συναγωνιστής και είναι αλήθεια, για μένα είναι και τα μονα της ψεγάδια. Κορμί μοντελέ, πολυ σωστή επαγγελματίας με καλή διάθεση και συμμετοχή. Εγώ την παιζω GFE αλλά πιστέυω οτι τα παει καλά και σε άλλα γούστα. Αυτά τα ολιγα γιατι και εμενα απο εδω μεσα μου την σύστησαν και οφειλω να ενημερωσω με την σειρά μου

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Α δηλαδη γύρισε η βικτωρια, αυτή δεν ήτανε σε άδεια τελευταία η κάνω λάθος ?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Χαιρετώ αγωνιστικά τους συναθλητές....Μετά από πολλά χρόνια έχω την ευκαιρία να κάνω ένα πέρασμα από τα μαγαζιά της Θεσνίκης λογικά μέσα στον Αύγουστο.Όπως πάντα ψάχνω χοντρές και grande βυζιά....Πριν 2-3 χρόνια πέρασα ωραία με τη Νίκη στα τρίδυμα που έιχε αρκετά μεγάλα στήθη (για τα γούστα μου)....Φυσιολογικά θα την ξανατιμήσω...Ρωτάω όμως τους σταθερούς εξερευνητές αν έχει πέσει στην αντίληψή τους χοντρή,gilf,ή σούπερ τεράστια βυζιά....Τις παρατηρήσεις σας λοιπόν εκλεκτοί μου!!!
Πολύ ωραία βυζιά έχει και η εβελίνα απο τα τρίδυμα , μπορει να μην είναι τεράστια αλλα είναι σε ικανοποιητικό μέγεθος και μάλιστα είναι και στητά , απο βάρος χοντρή δεν είναι αλλα έχει πάρει κιλά σε σχέση με παλιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom