Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (4 μέλη και 60 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Πριν λιγο...

Ερημιτη 5 => Γυφτικο μελαχρινο μωρο, μονο για τους λατρεις του ειδους.

Ερημιτη 3 => Βανεσα, καβλωτικο μιλφ με πορνοστοκινγκς. Εκανε κατι πορνοκολπα στο σαλονι αλλα δεν με επεισε. Ισως καποια στιγμη στο μελλον την καρφωσω  :knockinb:

Ερημίτη 2 => Η μελαχρινη νταρντανοαφροδιτη, με τον γνωστο τσαμπουκα της στο σαλονι.

Ερημίτη 2Α => Η Μιρα, ξανθια(πλεον), μοντελε, καυλαρα αλλα με μενα δεν αποδιδει.

Las Vegas 1 => H αλλη μελαχρινη Αφροδιτη.

Las Vegas 2 => Μανταλενα. Σημερα την ειδα απο κοντα, πανεμορφο μελαχρινο κουκλακι με καλη διαθεση.  :smitten: :smitten:

Las Vegas 3 => Ιωαννα.

Νικηφόρου Ουρανού 24 => Ελενα, μου φανηκε αδυνατισμενο το μωρο, πολυ δυνατη παρουσια και αναλογη στο δωματιο.

Νικηφόρου Ουρανού 28 => Καρινα, ψηλη, μοντελε, γκαυλα με σκυλοφατσα αλλα βγηκε πολυ ξινισμενη στο σαλονι. Επισης αυτα τα ακραια που ελεγε η τσατσα για χυσιματα στο λαρυγγι κλπ με αποτρεπουν.  :huh: :huh:

Νικηφόρου Ουρανού 26 => Ρεβεκα, γενικα μια μετρια παρουσια αλλα φορουσε και αυτη πορνοστοκινγκς.

Free house (δεξια) => Απαραδεκτη γκομενα. Βγηκε με παντοφλες και εχει μια κοιλια σαν να ειναι στον εβδομο μηνα  :vomit:

Τριδυμο 2 => Πηγα για Εβελινα αλλα στην θεση της ηταν η Καρλα, ενα μελαχρινο γλυκο καβλακι. :smitten: Ηθελα να περασω αλλα θυμηθηκα τις αναφορες των συναγωνιστων που ελεγαν οτι δεν ειναι καλη...αλλα πολυ περιεργο ρε παιδι μου, τοσο παιχνιδιαρικο μωρο στο σαλονι να βγαινει φολα στο δωματιο. Η Εβελινα επιστρεφει μετα απο 10 μερες.

Φριξου 14Α => Βιολετα, ξανθο, μοντελε μωρο με πολυ ομορφο κωλαρακι.

Φριξου 14Β => Η Χριστιναρα με τα κανονια της οπου και εγινε η καταθεση. Παντα περναω καλα μ'αυτη την γυναικα αλλα γενικα μου βγαζει και μια βιασυνη. Σε λιγες μερες θα την κανει κι αυτη για διακοπες και επιστροφη απο Σεπτεμβρη.

Φρίξου 13 => Η Μιρελα.

...και δυο επισκεψεις απο την μικρη χθεσινη τσαρκα.

Τριδυμο 2 => Για τον φιλο που ψαχνει gilf ηταν η Τανια με τα κανονια της.

Φριξου 14Α => Λαουρα, ξανθια ψηλη μιλφ οπου εκανα μια απο τις καλυτερες και αρρωστες καταθεσεις της πορνοκαριερας μου.  :tn04: Η τσατσα με ειπε οτι εχει 1 μηνα στο μαγαζι και οτι θα δουλεψει ακομα Κυριακη και Δευτερα και μετα θα επιστρεψει απο Σεπτεμβρη.

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Χθές βράδι στο Bad Girls πέρασα με την καινούργια Μουνάρα-Γυναικάρα-MILFάρα Χριστίνα και κάναμε ένα από τα καλύτερα **μήσια της πορνοκαριέρας μου. Είναι μελαχρινή με απίστευτο σώμα γύρω στο 178-180 (χωρίς τακούνια),καυλιάρικια μιλφοφατσα, απίστευτη συμμετοχή , μου δώθηκε ολόψυχα στο κρεβάτι και απόλαυσα μια θεά  του sex! Δεν ξέρω αν είναι υπερβολικά θετική η αντίδρασή μου μετά το χθεσινό shock αλλά είμαι καυλοενθουσιασμένος. Μάγκες νομίζω οτι άνοιξε τρύπα στο πορτοφόλι μου....

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1
για αυτην την κατερινα απο βιλλες
εχει κανεις αποψη;

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Για Αντζελα τυπε πιστεύω οτι πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία, για μένα είναι απο τις αγαπημένες μου επιλογές παρά αυτά που αναφέρει ο συναγωνιστής και είναι αλήθεια, για μένα είναι και τα μονα της ψεγάδια. Κορμί μοντελέ, πολυ σωστή επαγγελματίας με καλή διάθεση και συμμετοχή. Εγώ την παιζω GFE αλλά πιστέυω οτι τα παει καλά και σε άλλα γούστα. Αυτά τα ολιγα γιατι και εμενα απο εδω μεσα μου την σύστησαν και οφειλω να ενημερωσω με την σειρά μου
Εγώ είμαι κάπου στην μέση με Αντζελα πέρασα καλα και έχει καλή συμμετοχη αλλά τα αρνητικά ισχύουν επίσης και κάνουν μπαμ που με απέτρεψε να ξαναπάω. Δεν μετάνιωσα δηλαδή τα λεφτά μου αλλά ουτε και ενθουσιάστηκα για να γίνω τακτικός.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Πριν λιγο...

Ερημιτη 3 => Βανεσα, καβλωτικο μιλφ με πορνοστοκινγκς. Εκανε κατι πορνοκολπα στο σαλονι αλλα δεν με επεισε. Ισως καποια στιγμη στο μελλον την καρφωσω  :knockinb:

Ερημίτη 2 => Η μελαχρινη νταρντανοαφροδιτη, με τον γνωστο τσαμπουκα της στο σαλονι.

Ερημίτη 2Α => Η Μιρα, ξανθια(πλεον), μοντελε, καυλαρα αλλα με μενα δεν αποδιδει.

Las Vegas 2 => Μανταλενα. Σημερα την ειδα απο κοντα, πανεμορφο μελαχρινο κουκλακι με καλη διαθεση.  :smitten: :smitten:

Las Vegas 3 => Ιωαννα.

Νικηφόρου Ουρανού 24 => Ελενα, μου φανηκε αδυνατισμενο το μωρο, πολυ δυνατη παρουσια και αναλογη στο δωματιο.

Νικηφόρου Ουρανού 28 => Καρινα, ψηλη, μοντελε, γκαυλα με σκυλοφατσα αλλα βγηκε πολυ ξινισμενη στο σαλονι. Επισης αυτα τα ακραια που ελεγε η τσατσα για χυσιματα στο λαρυγγι κλπ με αποτρεπουν.  :huh: :huh:

Νικηφόρου Ουρανού 26 => Ρεβεκα, γενικα μια μετρια παρουσια αλλα φορουσε και αυτη πορνοστοκινγκς.

Free house (δεξια) => Απαραδεκτη γκομενα. Βγηκε με παντοφλες και εχει μια κοιλια σαν να ειναι στον εβδομο μηνα  :vomit:

Τριδυμο 2 => Πηγα για Εβελινα αλλα στην θεση της ηταν η Καρλα, ενα μελαχρινο γλυκο καβλακι. :smitten: Ηθελα να περασω αλλα θυμηθηκα τις αναφορες των συναγωνιστων που ελεγαν οτι δεν ειναι καλη...αλλα πολυ περιεργο ρε παιδι μου, τοσο παιχνιδιαρικο μωρο στο σαλονι να βγαινει φολα στο δωματιο. Η Εβελινα επιστρεφει μετα απο 10 μερες.

Φριξου 14Β => Η Χριστιναρα με τα κανονια της οπου και εγινε η καταθεση. Παντα περναω καλα μ'αυτη την γυναικα αλλα γενικα μου βγαζει και μια βιασυνη. Σε λιγες μερες θα την κανει κι αυτη για διακοπες και επιστροφη απο Σεπτεμβρη.

Φρίξου 13 => Η Μιρελα.

Φριξου 14Α => Λαουρα, ξανθια ψηλη μιλφ οπου εκανα μια απο τις καλυτερες και αρρωστες καταθεσεις της πορνοκαριερας μου.  :tn04: Η τσατσα με ειπε οτι εχει 1 μηνα στο μαγαζι και οτι θα δουλεψει ακομα Κυριακη και Δευτερα και μετα θα επιστρεψει απο Σεπτεμβρη.

Φιλε η Ελενα που αναφερεις ειναι αυτη που δουλευε Φριξου 15 που λεγαν ολοι πολυ ομορφη αλλα οχι καλη μεσα; δεν την εχω δει και την ψαχνω

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
οχι την ελενα την μελαχρινη πρασσινοματα την Ρουμανα εννοει στο Νικ Ουρ 24

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Για Αντζελα τυπε πιστεύω οτι πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία, για μένα είναι απο τις αγαπημένες μου επιλογές παρά αυτά που αναφέρει ο συναγωνιστής και είναι αλήθεια, για μένα είναι και τα μονα της ψεγάδια. Κορμί μοντελέ, πολυ σωστή επαγγελματίας με καλή διάθεση και συμμετοχή. Εγώ την παιζω GFE αλλά πιστέυω οτι τα παει καλά και σε άλλα γούστα. Αυτά τα ολιγα γιατι και εμενα απο εδω μεσα μου την σύστησαν και οφειλω να ενημερωσω με την σειρά μου
εννοειται οτι τα σπαει η αντζελα...ασημοφατσα αλλα γαμιεται σαν σκυλι...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
λετε ηια την αντζελα που φωναζει υπερβολικα πολυ στο σεξ? που ειναι χρονια στο κουρμπετι? μια skinny μελαχρινη με ανοιχτοχρωμα ματια?

seboy21m

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά γιατι στην Αθήνα τα κόκκινα σπιτακια ξεκινάνε όλα από 20€ (βγάζω έξω τις μαυρουλες του 10ευρου) και εδώ Θεσσαλονίκη από minimum 30€???

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Ρε παιδιά γιατι στην Αθήνα τα κόκκινα σπιτακια ξεκινάνε όλα από 20€ (βγάζω έξω τις μαυρουλες του 10ευρου) και εδώ Θεσσαλονίκη από minimum 30€???
Eχουμε πιο ωραια μουνια...γι αυτο..

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Πολύ ωραία βυζιά έχει και η εβελίνα απο τα τρίδυμα , μπορει να μην είναι τεράστια αλλα είναι σε ικανοποιητικό μέγεθος και μάλιστα είναι και στητά , απο βάρος χοντρή δεν είναι αλλα έχει πάρει κιλά σε σχέση με παλιά.
Οντος χαλασε λιγο η Εβε και αμα δε προσεξει θα χαλασει πολλη και ειναι κριμα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Πριν λιγο...

Ερημιτη 3 => Βανεσα, καβλωτικο μιλφ με πορνοστοκινγκς. Εκανε κατι πορνοκολπα στο σαλονι αλλα δεν με επεισε. Ισως καποια στιγμη στο μελλον την καρφωσω  :knockinb:

Las Vegas 2 => Μανταλενα. Σημερα την ειδα απο κοντα, πανεμορφο μελαχρινο κουκλακι με καλη διαθεση.  :smitten: :smitten:

Las Vegas 3 => Ιωαννα.

Νικηφόρου Ουρανού 28 => Καρινα, ψηλη, μοντελε, γκαυλα με σκυλοφατσα αλλα βγηκε πολυ ξινισμενη στο σαλονι. Επισης αυτα τα ακραια που ελεγε η τσατσα για χυσιματα στο λαρυγγι κλπ με αποτρεπουν.  :huh: :huh:

Free house (δεξια) => Απαραδεκτη γκομενα. Βγηκε με παντοφλες και εχει μια κοιλια σαν να ειναι στον εβδομο μηνα  :vomit:

Φρίξου 13 => Η Μιρελα.

Φριξου 14Α => Λαουρα, ξανθια ψηλη μιλφ οπου εκανα μια απο τις καλυτερες και αρρωστες καταθεσεις της πορνοκαριερας μου.  :tn04: Η τσατσα με ειπε οτι εχει 1 μηνα στο μαγαζι και οτι θα δουλεψει ακομα Κυριακη και Δευτερα και μετα θα επιστρεψει απο Σεπτεμβρη.
Αδερφε η Μιρα απο τους 10 με τους 8 δεν αποδιδει οποτε μη σκας κριμα φυσικα γιατι θα μπορουσε να ηταν τρελο ονομα στη Θεσσαλονικη αν ηθελε

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Εγώ είμαι κάπου στην μέση με Αντζελα πέρασα καλα και έχει καλή συμμετοχη αλλά τα αρνητικά ισχύουν επίσης και κάνουν μπαμ που με απέτρεψε να ξαναπάω. Δεν μετάνιωσα δηλαδή τα λεφτά μου αλλά ουτε και ενθουσιάστηκα για να γίνω τακτικός.
Εγω προσωπικα θυμηθηκα γιατι σταματησα να πηγαινω ειχα υπερβολικα πολλη καιρο να παω σε αυτην

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Οτι και να κανει jimi εγω με εκεινο το καρουμπαλο που επιασα αηδιασα και μου επεσε με τα χιλια ζορια μου ξανασηκωθηκε και ελεγα αμην να τελειωσω να φυγω ασε που μυριζε και η ανασα της τσιγαριλα ξενερωμα ασχημο και πρωτη φορα μου συνεβη τετοιο πραμα στις Βιλλες απο μενα μαυρο α και μη ξεχασω η γκομενα αξιζει οσκαρ υποκριτικης ετσι πως εκανε μια δοση ημουν ετοιμος να σκασω στα γελια ειπαμε καποια fake αληθοφανη αλλα αυτη το γαμησε το θεμα

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
καλησπερα χτες πεμπτη εκανα βολτα μετα απο κανα τριμηνο στα σπιτακια.Απλα ηθελα να ρωτησω τι λεει η Σαρα στο paradise 2 και η νικολ στο red light μια και δεν υπαρχουν ακομα κριτικες και δεν εχει ανοιξει σχετικο thread για paradise 1-2.ευχαριστω

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
αντε ρε al pacino μας μπριζωνεις πρωτα για την επιστροφη παλιας καραβανας που εγραψε ιστορια και μετα μας αφηνεις με την απορια

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Χθες κατεβηκα μια βολτα και γινοταν της τρελλης απο κοσμο. Εν τω μεταξυ ρε παλικαρια, εκει βρισκετε να περασετε την ωρα σας; εξω απο καθε σπιτι 2-3 ατομα, αραχτοι, καναν τσιγαρο, κουνεντα με τα φιλαρακια τους. Δηλαδη για καποιους που λογω δουλειας μας ενδιαφερει η διακριτικοτητα, μας κανετε να μη μπορουμε να πλησιασουμε. Πατε δειτε, πηδηξτε, μετα πατε στην καντινα και πειτε τα, πρεπει να καθεστε εξω απο το σπιτι σαν τους τσατσους; δε το καταλαβαινω...

Κατα τα αλλα απο τη μικρη βολτα στις Βιλλες, η Χριστινα η καινουργια ψηλη μεν, χαλαρη δε στο σωμα. Η αλλη στο paradise 1 μετρια με ωραια βυζια, και εμφανισιακα καλη μονο η Αμαρυλις, αλλα ειχε λαικο προσκυνημα

• Like
Αντιδράσεις: houdin

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Χθες κατεβηκα μια βολτα και γινοταν της τρελλης απο κοσμο. Εν τω μεταξυ ρε παλικαρια, εκει βρισκετε να περασετε την ωρα σας; εξω απο καθε σπιτι 2-3 ατομα, αραχτοι, καναν τσιγαρο, κουνεντα με τα φιλαρακια τους. Δηλαδη για καποιους που λογω δουλειας μας ενδιαφερει η διακριτικοτητα, μας κανετε να μη μπορουμε να πλησιασουμε. Πατε δειτε, πηδηξτε, μετα πατε στην καντινα και πειτε τα, πρεπει να καθεστε εξω απο το σπιτι σαν τους τσατσους; δε το καταλαβαινω...

Κατα τα αλλα απο τη μικρη βολτα στις Βιλλες, η Χριστινα η καινουργια ψηλη μεν, χαλαρη δε στο σωμα. Η αλλη στο paradise 1 μετρια με ωραια βυζια, και εμφανισιακα καλη μονο η Αμαρυλις, αλλα ειχε λαικο προσκυνημα
εσυ γιατι δεν μπαινεις;νομιζεις οτι καθονται και βλεπουνε ποιος μπαινει;της πουτσας τους τον χαβα εχουνε...μην φοβασαι..

• Like
Αντιδράσεις: houdin

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
αντε ρε al pacino μας μπριζωνεις πρωτα για την επιστροφη παλιας καραβανας που εγραψε ιστορια και μετα μας αφηνεις με την απορια

Παικτη για να μην αγχωνεσαι την ντιανα την μολδαβη εννοει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom