Καλησπέρα, γράφω εδώ μιας και δεν υπάρχει ακόμα καταχώρηση στα Studio για τα καινούρια των Βιλλών.
Στοχευμενο πέρασμα από το Paradise2 και την Σάρα ( στο 1 έλεγε δούλευε στο 2 την βρήκα ) όντως έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους εκεί όπως κάποιος προανέφερε.
Η Σάρα από την φώτο μου θύμιζε μια Μιλφ που πηδούσα πρόσφατα και μου άρεσε γενικά από τις φώτο στο site, για αυτό και με την πρώτη ευκαιρία πήγα απευθείας.
Όταν πέρασα ήταν ήδη με πελάτη οπότε περίμενα να την δω πρώτα, (αν δεν βλεπόταν δεν θα έμπενα ),συμπαθητική φάτσα όχι κάτι ιδιαίτερο.Είπα θα περάσω με το απλό πρόγραμμα των 40. Ήρθε η κοπέλα μετα από 5 λεπτά, αφού πρώτα έκανε ντουζάκι. Μιλάει πολύ καλά ελληνικά οπότε στην συννενόηση δεν υπάρχει θέμα, κατευθείαν σκουφάκι χωρίς καλά καλά να σηκωθεί και στον στόμα απεθείας να προσπαθεί να το σηκώσει με το προφυλακτικό. Μετά πολλά σηκώνετε, και μου λέει όποτε θες να μου τον βάλεις πες μου. Μετά από λίγο ξεκινάνει το πανηγύρι. Πρώτη στάση αυτή από πάνω, να κοιτάει το ταβάνι ναι δει αν θέλει βαψιμο, ψέφτικες κραυγές και να λέει συνέχεια τι ζέστη έχει σήμερα! Ε λέω αφού ζεστένεται τόσο να την ξαπλώσω να την χτυπάει το κλιματιστικό...μπας και! Πάλι το κεφάλι γυρισμένο αλλού, να μην θέλει να σε βλέπει ένα πράγμα.
Δυνατό σφυροκόπημα φάνηκε να πονάει αλλά δεν είπε τίποτα. Φιλιά δεν αφήνει ούτε για πλάκα, τις έδωσα δυο στον λαιμό και λέει όχι....και έγλυψα και λίγο ρώγα.
Τελευταία στάση στα 4, όπου την ξεσκισα, ( μου θύμισε την πρωην , ο σωματότυπος το μαλί , όλα ) οπότε μετά από λίγη ώρα έφτασε το τέλος όπου όταν κατάλαβε ότι τελειώνω τραβήχτηκε γρήγορα κρατώντας το προφυλακτικό μην έχουμε ατύχημα...ήταν καπως γενικότερα.
δεν ξέρω αν την ξαναπροτιμησω, ίσως μόνο λόγο της ομοιότητας που ανέφερα.
Αυτά από μένα.