Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Πηγα χθες να δω την αμαρυλλις paradise .Δεν υπηρχε ψυχη.Πολυ καλο πιπινι ,δε λεω ,μα εγω εχω ένα χουι.Οταν ψαχνουν κάθε ευκαιρια να υπερτιμησουν το μουνι σπαζομαι.Και η κοπελα συμφωνα με την κατασταση της τοπικης αγορας είναι υπερτιμημενη.Σιγα τα ωα.Ευχομαι οι συνάδελφοι να την καταγαμησουν, εγω ηδη την εχω σβησει.
Μετα από βολτα κατεληξα στην ερημιτη ,Ρεβεκκα.Ηταν ευδιαθετη,εργατικη στο κρεββατι,σωμα όχι top,αλλα  ανω του μετριου,μου κανε ένα γλυκο γαμησι που θα θυμαμαι και αυριο,και εκατσα και παρα πολυ ωρα (50e).
Πολύ καλα.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.274
Πόντοι
1.076
πηγα σημερα 9 το πρωι να γαμησω και οι αλητες ηταν ολοι κλειστοι  :grin:
Μονο Φριξου 15 ηταν μια Βικυ ρωσσιδα πιτσιρικα λιγο νταρντανουλα αλλα πολυ ξινισμενη...η τσατσα αφηνε 40ε το γυμνο και 60ε κωλαρακι...δε με επεισε  :'(

και μετα φευγοντας στη Νικ .Ουρανου ενα ταξι αφηνε μια ξανθια μουναρα που νομιζω ειναι πρωην εργαζομενη και νυν τσατσα περιστασιακα,πρωην αγαπημενη του gl αν θυμαμαι σωστα με καριερα στο Λαφαμ...το ονομα μου διαφευγει,ξανθια ομορφη ρωσσοφατσα οχι πολυ μεγαλη...τωρα για να γαμηθει πηγαινε ή για να κανει την τσατσα δεν ξερω
μηπως λεω εγω τωρα ηταν η Γιαννα η ξανθια με τα πιασιματα με τις βυζαρες της που εκανε λιγο πριν κλεισει το Λαφαμ την υπηρεσια.κανα δυο φορες θυμαμαι την πηρα στο μικρο δωματο δεξια ενω δουλευε αλλη κοπελα.απλα δεν ανοιγαν την πορτα γεια να μην μπει αλλος και καταλαβει τι γινεται γειατι η γιαννα δουλευε ως υπηρεσια.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.769
Πόντοι
34.538
Μινι τσαρκα κατα τις 0200 με ΑΖΑ,ΤΡΑΒΕΣΤΟΛΑΓΝΟ και MENATHOR..
Μπηκαμε στο ΠΑΡΑΝΤΑΙΣ οπου ειχε δυο στυλιαρια..ΣΑΡΑ και ΜΠΕΑΤΡΙΣ..
Ειδαμε μια ΛΙΝΑ στο σπιτακι της γωνιας με ΦΡΙΞΟΥ..αυτο με το ασανσερ...ονοματα μη ζητατε..
Και μια ακομα κοπελα απεναντι διπλα απο μεγαλο γωνιακο..
Κανεις δεν τον εχωσε...φυγαμε με τη τσαπου στο χερι..

:rockon: :rockon:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Μινι τσαρκα κατα τις 0200 με ΑΖΑ,ΤΡΑΒΕΣΤΟΛΑΓΝΟ και MENATHOR..
Μπηκαμε στο ΠΑΡΑΝΤΑΙΣ οπου ειχε δυο στυλιαρια..ΣΑΡΑ και ΜΠΕΑΤΡΙΣ..
Ειδαμε μια ΛΙΝΑ στο σπιτακι της γωνιας με ΦΡΙΞΟΥ.a
Σαρα Μπαετρις απο εμφανιση καλες...αλλα μετριοτητες, αν αναλογιστει κανεις οτι θελει μια 50αρα για να κατσεις μεσα τεταρτο

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.769
Πόντοι
34.538

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Ο ΑΖΑ ειπε οτι ειναι μαπα μεσα..
Απο κορμια παντως καλες ειναι..
ωραιο μουνια, ξερεις ειναι σαν να κανεις καποιο αθλημα μαζι τους ολα στεγνα και αποστειρωμενα ρε γαμωτο ...ερωτισμος, νάζι μηδεν...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
να πω οτι η αμαρυλλις εχει αλλο αερα...αλλα ο ενθουσιασμος για αυτην ειναι υπερβολικος, ενω η Λορεττα εχει καλες υπηρεσιες αλλα ως ποιοτητα εμφανισης υπολείπεται , ειναι και μεγαλυτερη και Ελληνις..παντως δεν ειναι καθολου ασχημη γυναικα...Φακιρη νομιζω οτι ταιριαζει στα γουστα σου

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Καλημερα σε ολους. Επειδη εχω λιγο αλτζχειμερ. Μπορει καποιος να μου θυμισει πως πανε τα προγραμματα στα στουντιο? Και αξιζουν καθολου τα ακριβα προγραμματα? Εχει τυχει να παω και να μου πει η τσατσα η κοπελα ειναι σε 45 λεπτο προγραμμα ελατε αργοτερα. Τι περιλαμβανει αυτο το προγραμμα? Στα ποσα λεφτα ειναι? Ειναι με 2 εκτονωσεις? Γιατι αν ειναι 100ε το προγραμμα με 2 εκτονωσεις πιστευω αξιζει καπως ειδικα αμα γουσταρει καποιος πολυ την κοπελα.

GAMALILEOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
366
Πόντοι
311
Καλημερα σε ολους. Επειδη εχω λιγο αλτζχειμερ. Μπορει καποιος να μου θυμισει πως πανε τα προγραμματα στα στουντιο? Και αξιζουν καθολου τα ακριβα προγραμματα? Εχει τυχει να παω και να μου πει η τσατσα η κοπελα ειναι σε 45 λεπτο προγραμμα ελατε αργοτερα. Τι περιλαμβανει αυτο το προγραμμα? Στα ποσα λεφτα ειναι? Ειναι με 2 εκτονωσεις? Γιατι αν ειναι 100ε το προγραμμα με 2 εκτονωσεις πιστευω αξιζει καπως ειδικα αμα γουσταρει καποιος πολυ την κοπελα.
100 ευρώ είναι οι 2 εκτονώσεις. Σίγουρο

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Ακομα το σκεφτομαι. 100ε ειναι πολλα.... χμμμ

anal-lytis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
261
Πόντοι
281
Ο ΑΖΑ ειπε οτι ειναι μαπα μεσα..
Απο κορμια παντως καλες ειναι..

Η Σάρα δοκιμάστικε, έχω γράψει κάπου εδώ κριτική γιατί δεν υπάρχει ακόμα ενότητα. Πολύ τυπικό γαμήσι.
Η Μπεατρίς μακρυά από μας, υπερβολικά αδύνατη, δεν μου έκανε καν την αίσθηση να περάσω, και είχα πάει φτιαγμένοες με από τις φωτό,
και τελικά πήγα τον έδωσα στην γκαμπριέλα την σέρβα που δούλευε.

Στο ντάιμοντ αύριο έχει καινούριο αίμα  (Αντριάνα), αν ειμαι στην περιοχή ίσως το τιμήσω

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αν παρεις προγραμμα με 2 εκτονωσεις πληρωνεις 2 απλα (είτε 60€, είτε 80€ αν πας βιλλες)!  :2on1:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Η Σάρα δοκιμάστικε, έχω γράψει κάπου εδώ κριτική γιατί δεν υπάρχει ακόμα ενότητα. Πολύ τυπικό γαμήσι.
Η Μπεατρίς μακρυά από μας, υπερβολικά αδύνατη, δεν μου έκανε καν την αίσθηση να περάσω, και είχα πάει φτιαγμένοες με από τις φωτό,
και τελικά πήγα τον έδωσα στην γκαμπριέλα την σέρβα που δούλευε.

Στο ντάιμοντ αύριο έχει καινούριο αίμα  (Αντριάνα), αν ειμαι στην περιοχή ίσως το τιμήσω

Σάρα και μπεατρις είναι για τον πούτσο,δεν αξίζουν ούτε για 10€.
Η Αντριάνα που είδες είναι η παλιά μαμά Αντριάνα,θα πας να δώσεις 40€ για να γαμησεις μια γυναίκα που είναι 35+  :think:  :S

anal-lytis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
261
Πόντοι
281
Σάρα και μπεατρις είναι για τον πούτσο,δεν αξίζουν ούτε για 10€.
Η Αντριάνα που είδες είναι η παλιά μαμά Αντριάνα,θα πας να δώσεις 40€ για να γαμησεις μια γυναίκα που είναι 35+  :think:  :S

Μπα δεν την ξέρω την Αντριάνα, αλλά για να το λες έτσι θα είναι.
Γούστα είναι αυτά, αν σου το βγάλε στο σαλόνι να μπεις μπαινεις....αλλιώς τον πουλο αρμ και μεταβολή

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Χθες βράδυ έκανα μια βόλτα, που να μην έκανα.. Πολύ ξενέρα.
Δεν θα κάτσω να σχολιάσω το κάθε μπάζο και γυφτάκι που βρήκα μπροστά μου, όπως κάνουμε συνήθως εμείς οι μεγάλοι γαμιάδες του σάη.. μεγάλα γίδια είμαστε που δίνουμε τα λεφτά μας αλλά τέσπα..

Πάμε λοιπόν μόνο σε αυτές που ίσως, θα μπορούσα να κάνω κάνα ψυχικό ποτέ..
-Νικηφόρου Ουρανού Πράσινο: Έλενα Ρουμάνα, βαμένη και περιποιημένη στην εντέλεια. Εγκρίνεται.
-Νικηφόρου Ουρανού Λευκό: Ελένη Ουκρανή. Περισσότερα για αυτήν σε ξεχωριστό post ή review.
-Μινωταύρου: Μια Ουκρανή μελαχρινή καλούτσικη φαινόταν. Θα μπορούσα να περάσω αν είχα τρομερές αγαμίες μόνο.
-Las Vegas: Η Αφροδίτη σιγά το μοντέλ ρε τύποι και μου φαίνεται ξινή. Οπότε μένει η Μανταλίνα η οποία δεν τη λες πανέμορφη αλλά μοιάζει πολύ γλυκό κοριτσάκι.
-Ερημίτη: Μια Βανέσσα Τσέχα μέτρια εμφανησιακά αλλά προδιαθέτει θετικά για διάθεση στο κρεβάτι. Έχει φτηνά προγράμματα, αν όμως ισχύει αυτό που άκουσα ότι το απλό της είναι στα 40, ε πάμε καλά?
-Φρίξου: Βιολέτα και Μιρέλα. Τι να ασχοληθεί κανείς. Οκ Μιρέλα ίσως, αλλά και πάλι δεν είναι για όλους. Σίγουρα όχι για 'μένα.
-Εκκλησία: Μια Ουκρανή Βανέσσα, όχι αυτή από βίλες.. Καλούτσικη περίπτωση.. Και μια Λίνα εντελώς οριακά αποδεκτή από ομορφιά.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΑΖΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΛΑΝΤΖΑ. Καληνύχτα Θεσσαλονίκη.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.808
Πόντοι
3.665
Χτες βόλτα κι εγώ το βράδυ, πολύ δράμα η κατάσταση...

Δεν αναφέρω ξανά τα μαγαζιά, μιας και τα ανέφερε πιο πάνω ο Menathor, και στα άλλα είναι στο γνωστό site αναρτημένα τα roster.

Μπήκα προσωπικά στο Εφόσπιτο με την Αλεξάνδρα, μια Ρουμάνα, κάπου στα 25-30, μινιόν, αλλά με διαφορετικό αέρα από τις περισσότερες, με διάθεση να ικανοποιήσει.  Φιλί στην υποδοχή, και όμορφο σαλονάρισμα, για τα δικά μου γούστα.  Μπήκα με προγραμματάκι για ελεύθερο στοματικό και λίγο παραπάνω χρόνο.  Η κοπέλα ήταν ευδιάθετη, χαμογελαστή, με όμορφη τεχνική, για τα δικά μου γούστα στο στοματικό, δλδ λίγο έντονο και χωρίς χέρια.  Στο :knockinb: αρκετά καλή για τα γούστα μου, δεκτική στο γλείψιμο, και φαίνεται να αντέχει στο σφυροκόπημα και να το γουστάρει. Μάλιστα πήρε και πρωτοβουλία για αλλαγή στάσης και αυτήν από πάνω, που έδωσε ρεσιτάλ... Θα ξανατιμηθεί, και μιας κ είναι μινιόν, σκέφτομαι την επόμενη φορά το στήσιμο στον τοίχο και όρθιο :knockinb:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Χτες βόλτα κι εγώ το βράδυ, πολύ δράμα η κατάσταση...

Δεν αναφέρω ξανά τα μαγαζιά, μιας και τα ανέφερε πιο πάνω ο Menathor, και στα άλλα είναι στο γνωστό site αναρτημένα τα roster.

Μπήκα προσωπικά στο Εφόσπιτο με την Αλεξάνδρα, μια Ρουμάνα, κάπου στα 25-30, μινιόν, αλλά με διαφορετικό αέρα από τις περισσότερες, με διάθεση να ικανοποιήσει.  Φιλί στην υποδοχή, και όμορφο σαλονάρισμα, για τα δικά μου γούστα.  Μπήκα με προγραμματάκι για ελεύθερο στοματικό και λίγο παραπάνω χρόνο.  Η κοπέλα ήταν ευδιάθετη, χαμογελαστή, με όμορφη τεχνική, για τα δικά μου γούστα στο στοματικό, δλδ λίγο έντονο και χωρίς χέρια.  Στο :knockinb: αρκετά καλή για τα γούστα μου, δεκτική στο γλείψιμο, και φαίνεται να αντέχει στο σφυροκόπημα και να το γουστάρει. Μάλιστα πήρε και πρωτοβουλία για αλλαγή στάσης και αυτήν από πάνω, που έδωσε ρεσιτάλ... Θα ξανατιμηθεί, και μιας κ είναι μινιόν, σκέφτομαι την επόμενη φορά το στήσιμο στον τοίχο και όρθιο :knockinb:
κανει και φουλ με λωκο, αλλα στα 70 ....

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.808
Πόντοι
3.665
κανει και φουλ με λωκο, αλλα στα 70 ....
Δεν είμαι λάτρης του λωκό Κώστα, αλλά thanks για το tip ;) Μινιόν η ρουφιάνα, αλλά με στράγγιξε, διάολε, από την εποχή της Candy και της Τουμπανίεθ έχω να νιώσω έτσι σε σπιτάκι... (εξαίρεση αποτελούν οι στάνταρ Αφροδίτη, Μόνικα, Νατάσα Τσαρίνα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom