You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
στοχευμενη επισκεψη στη μιρα μετα απο την τελευταια κριτικη της και ετοιμος να παρω μεγαλο προγραμμα, φτανω και το μαγαζι κλειστο. Στισ βιλλες ολα κλαματα για τα δικα μου γουστα, εκανα μια γυρα τα μαγαζια, πολλες τις διαφημιζαν και για καινουργιες. Δεν κρατησα ονοματα γιατι τοσα πολλα μπαζα μαζεμενα σε βραδινη βαρδια απορω αν υπαρχει λογος να ξανακατεβω βραδυ... Εκτος απο 2-3 ονοματα που ακουγονται νομιζω η πρωινη βαρδια υπερτερη με μεγαλη μεγαλη διαφορα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 11.585
Πηγα προχτες καρφωτος στην Λαρα, αφου ειχα δει οτι δουλευει στο προγραμμα, βγηκε χαμογελαστη απο το κουζινακι και την πληρωσα αμεσως, τελευταια φορα την ειχα πληρωσει οταν δουλευε στο lasvegas, απο τοτε εχει αλλαξει εμφανησιακα, εχει χασει μερικα κιλακια και μαζι εχει χασει λιγο βυζακι και αυτην την φαρδοκωλαρα της η οποια παλι ειναι σε εφαμιλο σχηματακι. Στο δωματιο την βρηκα ανεβασμενη, ευδιαθετη, και σαφως αναβαθμισμενη σε σχεση με το παρελθον. Βεβαια δεν εκανε παπαδες, αλλα ηταν πολυ καλητερη σε σχεση με παλια.
Τωρα για απο βδομαδα κατα μεγαλο ποσοστο θα ακολουθησω το προγραμμα το alpacino, θα εχω πορνοεβδομαδα.!!!
Εβαλα καποιες στην Λιστα μου, θελω την Αφροδιτη, Βικτωρια, Τζεσυ, Σοφια, και ισως την Μιρα που ανεφερε ο συναθλητης παραπανω, ετσι με τα γυαλακια της...
Αν δεν τις πετυχω θα αναγκαστω να βολευτω με γενοσιμα.!!
Τωρα για απο βδομαδα κατα μεγαλο ποσοστο θα ακολουθησω το προγραμμα το alpacino, θα εχω πορνοεβδομαδα.!!!
Εβαλα καποιες στην Λιστα μου, θελω την Αφροδιτη, Βικτωρια, Τζεσυ, Σοφια, και ισως την Μιρα που ανεφερε ο συναθλητης παραπανω, ετσι με τα γυαλακια της...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
μπα δεν έχω τηλέφωνο του μαγαζιού αλλά μου είπε ότι αυτό το διάστημα δουλεύει εκεί πάντα πρωινήAl Pacino εχεις να μου στειλεις. τηλ απο το Μινωταυρου 3 για να δω αν δουλευει η Συλβια;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Ρε τι καύλες είναι αυτές ??η ζέστη μας ξύπνησε φαίνεται...Τωρα για απο βδομαδα κατα μεγαλο ποσοστο θα ακολουθησω το προγραμμα το alpacino, θα εχω πορνοεβδομαδα.!!!
Εγώ ήθελα να γαμήσω και Νταϊάνα,Γαλήνη και Αντριάννα αλλά δε πρόλαβα....και Ειρήνη απ'τον κώλο σκέφτηκα κάποια στιγμή που τον έπαιζα αλλά και Καρίνα για χύσιμο στο στόμα
Βασικά ήθελα να τις γαμήσω σχεδόν όλες αυτή τη βδομάδα αλλά δε πρόλαβα, συνεχίζουμε από Τετάρτη με τη βοήθεια της Παναγίας
Καλό 15Αύγουστο σε όλους και καλά μπάνια εύχομαι
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 1.076
πρωινη δουλευει παντα η μονικα απο τις 10 μεχρι τις 7.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.679
- Πόντοι
- 38.177
Πέρασα πριν λίγο από το καινούριο στην τσουκαλά,αφού τα γύρισα όλα και είδα όλες τις σαύρες με τον Μπουξο,κατέληξα στη Μιχαελα,ενα ωραιο μιλφακι που τα έδωσε ολα!!!μας ήρθε λέει από Κρήτη αν και είναι Ουκρανη,μιλάει πολύ καλά την ελληνική,τρελό αρχιδογλειψιμο και υπέροχη πίπα,δεκτική σε όλες τις στάσεις και τον έβαζε βαθιά με δική της Πρωτοβουλία!! !
Είχα απωθημένο ένα μιλφακι,μετά απ'αυτό που έπαθα το πρωι (μάτι παντου) στο δρόμο.
Είχα απωθημένο ένα μιλφακι,μετά απ'αυτό που έπαθα το πρωι (μάτι παντου) στο δρόμο.
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
μελαχρινη ή ξανθια?? καμια περιγραφη....Πέρασα πριν λίγο από το καινούριο στην τσουκαλά,αφού τα γύρισα όλα και είδα όλες τις σαύρες με τον Μπουξο,κατέληξα στη Μιχαελα,ενα ωραιο μιλφακι που τα έδωσε ολα!!!μας ήρθε λέει από Κρήτη αν και είναι Ουκρανη,μιλάει πολύ καλά την ελληνική,τρελό αρχιδογλειψιμο και υπέροχη πίπα,δεκτική σε όλες τις στάσεις και τον έβαζε βαθιά με δική της Πρωτοβουλία!! !
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Μετα την περιηγηση μας στο one salonika το αυτιστικο(azazel ) μου ηθελε τσαρκα στους 40°C!
Las vegas: Λιλλυ. Πρεπει να εβαλε βυζακια το μωρο. Ξεγελαει στο σαλοναρισμα το κομοδινο!
Las vegas: Χριστινα. Αλλη μια που δεν μαζεψε τα απαιτουμενα ενσημα για συνταξη! Ομολογω πως ηταν τερμα ευγενικη στο φευγα μας που αναφωνησε :"κανω καλη περιποιηση"
Μινωταυρου 14 κ 16 δεν μας ανοιξαν...
Μινωταυρου 3: Συλβια. Και αυτη μαζευει ενσημα!
Μινωταυρου με Νικ. Ουρανου γωνια: Αγγελικη. Το μωρο αυτο δεν θα μου ξεφυγει,θα δοκιμαστει συντομα!
Νικ.24: Αννα. Το ωραιο πιπινακι απο την ρουμανια! Η τσατσα μολις μας ειδε : "βρε βρε σαν τα χιονια," Τις πονουσαν τα ποδαρακια της.... :-*
Godiva: Μαρια. Κοκκινομαλλα,ψιλοαβγαλτο κοριτσακι απο Ουκρανια. Τοσο φρεσκο μωρο σαν το γαλα ενα πραγμα. :-*
Τριδυμο Νο1: Τανια. Ελεος...ηταν να μπει στο δωματιο και κρατουσε το gel το μπουκαλι στα χερια της!
Τριδυμο Νο3: Αννουλα. Ωραιο μωρακι με τα βυζακια του περα δωθε...
Φριξου 13: Βικτωρια. Βγηκε και αυτο το μωρο τοπλες( )...το μωρο μας πηρε χαμπαρι "εχω να σας δω 7 μερες? 'η 5 μερες?"!
Φριξου 15: Βικυ. Νταρντανομωρο με ωραιο χαμογελο! Τι παιζει μεσα με αυτην ενας θεος ξερει!
Φριξου 14Β: Ρωξαννα. Ο ορισμος του μπαζοτσουβαλιου! και δεν φορουσε κ εσωρουχο κιολας!
Red light: Σοφια. Αρχοντικη γυναικα ..στο βγαζει στο κοιτασμα της οτι θα περασεις καλα με αυτο το μιλφ!
Villa erotika: Κατερινα. Σε προγραμμα.
Red diamond: Εμμανουελα. Η μουναρα της πρωινης βαρδιας! Τορπιλες( ) Μαυρισμα..Υψος( )
Paradise (1): Τζεσσυ.
Paradise (2): Αμαρυλλις. Ωραιο κοριτσακι νεανικο,λεπτουλικο,με μαυρο μακρυ μαλλι μπουκλε κ πεταχτο κωλαρακι! Το αυτιστικο μου μολις ακουσε 70€ γυμνο του πεσαν τα αυτακια! Καλα σε μενα μου πεσε επιτοπου!
Τσουκαλα (Καινουργιο): Μικαελα. Ουκρανικο μιλφ, με μαυρο μαλλι,κανονικου αναστηματος,βυζακια στητα 2-3 νουμερο! Βγηκε τοπλες το μωρο κ με μαυρο κορδονακι! τον λεω .." αντε μπες τελευταιο ειναι αυτο που βλεπουμε"
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!! Με Ρασβαν Λουτσεσκου το ΣΗΚΩΝΩ!
Las vegas: Λιλλυ. Πρεπει να εβαλε βυζακια το μωρο. Ξεγελαει στο σαλοναρισμα το κομοδινο!
Las vegas: Χριστινα. Αλλη μια που δεν μαζεψε τα απαιτουμενα ενσημα για συνταξη! Ομολογω πως ηταν τερμα ευγενικη στο φευγα μας που αναφωνησε :"κανω καλη περιποιηση"
Μινωταυρου με Νικ. Ουρανου γωνια: Αγγελικη. Το μωρο αυτο δεν θα μου ξεφυγει,θα δοκιμαστει συντομα!
Νικ.24: Αννα. Το ωραιο πιπινακι απο την ρουμανια! Η τσατσα μολις μας ειδε : "βρε βρε σαν τα χιονια," Τις πονουσαν τα ποδαρακια της.... :-*
Godiva: Μαρια. Κοκκινομαλλα,ψιλοαβγαλτο κοριτσακι απο Ουκρανια. Τοσο φρεσκο μωρο σαν το γαλα ενα πραγμα. :-*
Τριδυμο Νο1: Τανια. Ελεος...ηταν να μπει στο δωματιο και κρατουσε το gel το μπουκαλι στα χερια της!
Φριξου 13: Βικτωρια. Βγηκε και αυτο το μωρο τοπλες( )...το μωρο μας πηρε χαμπαρι "εχω να σας δω 7 μερες? 'η 5 μερες?"!
Φριξου 15: Βικυ. Νταρντανομωρο με ωραιο χαμογελο! Τι παιζει μεσα με αυτην ενας θεος ξερει!
Φριξου 14Β: Ρωξαννα. Ο ορισμος του μπαζοτσουβαλιου! και δεν φορουσε κ εσωρουχο κιολας!
Red light: Σοφια. Αρχοντικη γυναικα ..στο βγαζει στο κοιτασμα της οτι θα περασεις καλα με αυτο το μιλφ!
Red diamond: Εμμανουελα. Η μουναρα της πρωινης βαρδιας! Τορπιλες( ) Μαυρισμα..Υψος( )
Paradise (2): Αμαρυλλις. Ωραιο κοριτσακι νεανικο,λεπτουλικο,με μαυρο μακρυ μαλλι μπουκλε κ πεταχτο κωλαρακι! Το αυτιστικο μου μολις ακουσε 70€ γυμνο του πεσαν τα αυτακια! Καλα σε μενα μου πεσε επιτοπου!
Τσουκαλα (Καινουργιο): Μικαελα. Ουκρανικο μιλφ, με μαυρο μαλλι,κανονικου αναστηματος,βυζακια στητα 2-3 νουμερο! Βγηκε τοπλες το μωρο κ με μαυρο κορδονακι! τον λεω .." αντε μπες τελευταιο ειναι αυτο που βλεπουμε"
oblivion31
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.883
- Πόντοι
- 446
Πέρασα σήμερα απ το καινούργιο bella donna και απ το πρόγραμμα του site των βιλλών γνώριζα πως ήταν η Βανέσα αλλά δεν πέρασα (μια και την έχω πάρει αρκετές φορές) ειναι απ τα στανταρακια μου και απλά ήθελα να την δώ στην αναμονή πριν βγεί απ το δωμάτιο στο σαλόνι έχει μια μεγάλη tv όπου έπαιζε βίντεο με την ίδια να είναι σε μια παραλία γυμνή και πέρνει κάτι καυλιάρικες πόζες με ανοιχτά πόδια κλπ οπότε έχω μια εντύπωση οι ίσως αυτό το Bella donna να είναι δικό της η μπορεί να το έχει μαζί και με άλλες κοπέλες απ τις βίλλες.Πάντως η τσατσά είναι και πολύ μουνί ξανθιά με τσιμπουκόχειλα.
Μετα την περιηγηση μας στο one salonika το αυτιστικο(azazel ) μου ηθελε τσαρκα στους 40°C!
Mπούχε, αναφέρεις στο Paradise 1 μια Τζέσσυ. Είναι η παλιά γνωστή από τις βίλλες, η ξανθιά άβυζη που ήταν πολύ καλή στο δωμάτιο ?
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Το μαγαζι μια γυναικα το εχει καμια σχεση με τις τωρινες κοπελες! Δεν μπορω να το πω ομως!Πέρασα σήμερα απ το καινούργιο bella donna και απ το πρόγραμμα του site των βιλλών γνώριζα πως ήταν η Βανέσα αλλά δεν πέρασα (μια και την έχω πάρει αρκετές φορές) ειναι απ τα στανταρακια μου και απλά ήθελα να την δώ στην αναμονή πριν βγεί απ το δωμάτιο στο σαλόνι έχει μια μεγάλη tv όπου έπαιζε βίντεο με την ίδια να είναι σε μια παραλία γυμνή και πέρνει κάτι καυλιάρικες πόζες με ανοιχτά πόδια κλπ οπότε έχω μια εντύπωση οι ίσως αυτό το Bella donna να είναι δικό της η μπορεί να το έχει μαζί και με άλλες κοπέλες απ τις βίλλες.Πάντως η τσατσά είναι και πολύ μουνί ξανθιά με τσιμπουκόχειλα.
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Mπούχε, αναφέρεις στο Paradise 1 μια Τζέσσυ. Είναι η παλιά γνωστή από τις βίλλες, η ξανθιά άβυζη που ήταν πολύ καλή στο δωμάτιο ?
με έφτιαξες ψηλε. θενκς
johnnyfive23
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
τιποτα καλο αυτη την ωρα?
σκεφτομαι για αμαρυλλις και σαρα αργοτερα στις βιλλες αλλα δεν βλεπω τοσο θετικα σχολια παροτι φαινονται ωραιες στο σαλοναρισμα..τι λετε ?
σκεφτομαι για αμαρυλλις και σαρα αργοτερα στις βιλλες αλλα δεν βλεπω τοσο θετικα σχολια παροτι φαινονται ωραιες στο σαλοναρισμα..τι λετε ?
johnnyfive23
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
η αφροδιτη που εχει καλα σχολια στην κωλεττη δουλευει?
moikan3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
οχιη αφροδιτη που εχει καλα σχολια στην κωλεττη δουλευει?
johnnyfive23
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
ευχαριστω.παιζει και μονικα και νατασσα τσαρινα στο μινωταυρου...χμμ το σκεφτομαι!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις