Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

ZORO1

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Like
8
Πόντοι
0
Al Pacino εχεις να μου στειλεις. τηλ απο το Μινωταυρου 3 για να δω αν δουλευει η Συλβια;

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
στοχευμενη επισκεψη στη μιρα μετα απο την τελευταια κριτικη της και ετοιμος να παρω μεγαλο προγραμμα, φτανω και το μαγαζι κλειστο. Στισ βιλλες ολα κλαματα για τα δικα μου γουστα, εκανα μια γυρα τα μαγαζια, πολλες τις διαφημιζαν και για καινουργιες. Δεν κρατησα ονοματα γιατι τοσα πολλα μπαζα μαζεμενα σε βραδινη βαρδια απορω αν υπαρχει λογος να ξανακατεβω βραδυ... Εκτος απο 2-3 ονοματα που ακουγονται νομιζω η πρωινη βαρδια υπερτερη με μεγαλη μεγαλη διαφορα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.780
Πόντοι
11.585
Πηγα προχτες καρφωτος στην Λαρα, αφου ειχα δει οτι δουλευει στο προγραμμα, βγηκε χαμογελαστη απο το κουζινακι και την πληρωσα αμεσως, τελευταια φορα την ειχα πληρωσει οταν δουλευε στο lasvegas, απο τοτε εχει αλλαξει εμφανησιακα, εχει χασει μερικα κιλακια και μαζι εχει χασει λιγο βυζακι και αυτην την φαρδοκωλαρα της η οποια παλι ειναι σε εφαμιλο σχηματακι. Στο δωματιο την βρηκα ανεβασμενη, ευδιαθετη, και σαφως αναβαθμισμενη σε σχεση με το παρελθον. Βεβαια δεν εκανε παπαδες, αλλα ηταν πολυ καλητερη σε σχεση με παλια.

Τωρα για απο βδομαδα κατα μεγαλο ποσοστο θα ακολουθησω το προγραμμα το alpacino, θα εχω πορνοεβδομαδα.!!!  :grin:
Εβαλα καποιες στην Λιστα μου, θελω την Αφροδιτη, Βικτωρια, Τζεσυ, Σοφια, και ισως την Μιρα που ανεφερε ο συναθλητης παραπανω, ετσι με τα γυαλακια της... :grin:
Αν δεν τις πετυχω θα αναγκαστω να βολευτω με γενοσιμα.!!  :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Al Pacino εχεις να μου στειλεις. τηλ απο το Μινωταυρου 3 για να δω αν δουλευει η Συλβια;
μπα δεν έχω τηλέφωνο του μαγαζιού αλλά μου είπε ότι αυτό το διάστημα δουλεύει εκεί πάντα πρωινή

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Τωρα για απο βδομαδα κατα μεγαλο ποσοστο θα ακολουθησω το προγραμμα το alpacino, θα εχω πορνοεβδομαδα.!!!  :grin:
Εβαλα καποιες στην Λιστα μου, θελω την Αφροδιτη, Βικτωρια, Τζεσυ, Σοφια, και ισως την Μιρα που ανεφερε ο συναθλητης παραπανω, ετσι με τα γυαλακια της... :grin:
Αν δεν τις πετυχω θα αναγκαστω να βολευτω με γενοσιμα.!!  :2funny:
Ρε τι καύλες είναι αυτές ??η ζέστη μας ξύπνησε φαίνεται...
Εγώ ήθελα να γαμήσω και Νταϊάνα,Γαλήνη και Αντριάννα αλλά δε πρόλαβα....και Ειρήνη απ'τον κώλο σκέφτηκα κάποια στιγμή που τον έπαιζα αλλά και Καρίνα για χύσιμο στο στόμα  :2funny: :2funny:
Βασικά ήθελα να τις γαμήσω σχεδόν όλες αυτή τη βδομάδα αλλά δε πρόλαβα, συνεχίζουμε από Τετάρτη με τη βοήθεια της Παναγίας  :grin:

Καλό 15Αύγουστο σε όλους και καλά μπάνια εύχομαι  :rockon:

csl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ξερουμε ωρες που δουλευει η μονικα στο freehouse,η καποιο τηλ αμα γνωριζει κανεις για να παρω τηλ;ευχαριστω.

csl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ευχαριστω παρα πολυ φιλε,ωραια αυριο σαββατο να την επισκεφτω θελω.ευχαριστω και παλι.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Πέρασα πριν λίγο από το καινούριο στην τσουκαλά,αφού τα γύρισα όλα και είδα όλες τις σαύρες με τον Μπουξο,κατέληξα στη Μιχαελα,ενα ωραιο μιλφακι που τα έδωσε ολα!!!μας ήρθε λέει από Κρήτη αν και είναι Ουκρανη,μιλάει πολύ καλά την ελληνική,τρελό αρχιδογλειψιμο και υπέροχη πίπα,δεκτική σε όλες τις στάσεις και τον έβαζε βαθιά με δική της Πρωτοβουλία!! !
Είχα απωθημένο ένα μιλφακι,μετά απ'αυτό που έπαθα το πρωι (μάτι παντου) στο δρόμο.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Πέρασα πριν λίγο από το καινούριο στην τσουκαλά,αφού τα γύρισα όλα και είδα όλες τις σαύρες με τον Μπουξο,κατέληξα στη Μιχαελα,ενα ωραιο μιλφακι που τα έδωσε ολα!!!μας ήρθε λέει από Κρήτη αν και είναι Ουκρανη,μιλάει πολύ καλά την ελληνική,τρελό αρχιδογλειψιμο και υπέροχη πίπα,δεκτική σε όλες τις στάσεις και τον έβαζε βαθιά με δική της Πρωτοβουλία!! !
Είχα απωθημένο ένα μιλφακι,μετά απ'αυτό που έπαθα το πρωι (μάτι παντου) στο δρόμο.
μελαχρινη ή ξανθια?? καμια περιγραφη....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μετα την περιηγηση μας στο one salonika το αυτιστικο(azazel ) μου ηθελε τσαρκα στους 40°C! :worship:

Las vegas: Λιλλυ. Πρεπει να εβαλε βυζακια το μωρο. :boobies: Ξεγελαει στο σαλοναρισμα το κομοδινο! :grin:
Las vegas: Χριστινα. Αλλη μια που δεν μαζεψε τα απαιτουμενα ενσημα για συνταξη! :vomit: Ομολογω πως ηταν τερμα ευγενικη στο φευγα μας που αναφωνησε :"κανω καλη περιποιηση" :grin:
Μινωταυρου 14 κ 16 δεν μας ανοιξαν... :headbang:
Μινωταυρου 3: Συλβια. Και αυτη μαζευει ενσημα! :vomit:
Μινωταυρου με Νικ. Ουρανου γωνια: Αγγελικη. Το μωρο αυτο δεν θα μου ξεφυγει,θα δοκιμαστει συντομα! :grin:
Νικ.24: Αννα. Το ωραιο πιπινακι απο την ρουμανια! :kissass: Η τσατσα μολις μας ειδε : "βρε βρε σαν τα χιονια," :2funny: Τις πονουσαν τα ποδαρακια της.... :-*
Godiva: Μαρια. Κοκκινομαλλα,ψιλοαβγαλτο κοριτσακι απο Ουκρανια. Τοσο φρεσκο μωρο σαν το γαλα ενα πραγμα. :-*
Τριδυμο Νο1: Τανια. Ελεος...ηταν να μπει στο δωματιο και κρατουσε το gel το μπουκαλι στα χερια της! :vomit:
Τριδυμο Νο3: Αννουλα. Ωραιο μωρακι με τα βυζακια του περα δωθε... :boobies:
Φριξου 13: Βικτωρια. Βγηκε και αυτο το μωρο τοπλες( :boobies:)...το μωρο μας πηρε χαμπαρι "εχω να σας δω 7 μερες? 'η 5 μερες?"! :grin:
Φριξου 15: Βικυ. Νταρντανομωρο με ωραιο χαμογελο! Τι παιζει μεσα με αυτην ενας θεος ξερει!
Φριξου 14Β: Ρωξαννα. Ο ορισμος του μπαζοτσουβαλιου! :vomit: και δεν φορουσε κ εσωρουχο κιολας! :new_shocked:
Red light: Σοφια. Αρχοντικη γυναικα ..στο βγαζει στο κοιτασμα της οτι θα περασεις καλα με αυτο το μιλφ! :pipa1:
Villa erotika: Κατερινα. Σε προγραμμα.
Red diamond: Εμμανουελα. Η μουναρα της πρωινης βαρδιας! :wanker: Τορπιλες( :tits:) Μαυρισμα..Υψος( :kissass2:)
Paradise (1): Τζεσσυ. :kissass:
Paradise (2): Αμαρυλλις. Ωραιο κοριτσακι νεανικο,λεπτουλικο,με μαυρο μακρυ μαλλι μπουκλε κ πεταχτο κωλαρακι! Το αυτιστικο μου μολις ακουσε 70€ γυμνο του πεσαν τα αυτακια! :gay: Καλα σε μενα μου πεσε επιτοπου! :2funny:
Τσουκαλα (Καινουργιο): Μικαελα. Ουκρανικο μιλφ, με μαυρο μαλλι,κανονικου αναστηματος,βυζακια στητα 2-3 νουμερο! Βγηκε τοπλες το μωρο κ με μαυρο κορδονακι! :kissass: τον λεω .." αντε μπες τελευταιο ειναι αυτο που βλεπουμε"  :rockon:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!! :rockon: :rockon: :rockon: Με Ρασβαν Λουτσεσκου το ΣΗΚΩΝΩ! :headbaning2:

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Πέρασα σήμερα απ το καινούργιο  bella donna και απ το πρόγραμμα του site των βιλλών γνώριζα πως ήταν η Βανέσα αλλά δεν πέρασα (μια και την έχω πάρει αρκετές φορές) ειναι απ τα στανταρακια μου  :kissass:  :zfuck: και απλά ήθελα να την δώ στην αναμονή πριν βγεί απ το δωμάτιο στο σαλόνι έχει μια μεγάλη tv όπου έπαιζε βίντεο με την ίδια να είναι σε μια παραλία γυμνή και πέρνει κάτι καυλιάρικες πόζες με ανοιχτά πόδια κλπ οπότε έχω μια εντύπωση οι ίσως αυτό το Bella donna να είναι δικό της η μπορεί να το έχει μαζί και με άλλες κοπέλες απ τις βίλλες.Πάντως η τσατσά είναι και πολύ μουνί ξανθιά με τσιμπουκόχειλα.  :pipa2:

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.143
Πόντοι
371
Μετα την περιηγηση μας στο one salonika το αυτιστικο(azazel ) μου ηθελε τσαρκα στους 40°C! :worship:

Las vegas: Λιλλυ. Πρεπει να εβαλε βυζακια το μωρο. :boobies: Ξεγελαει στο σαλοναρισμα το κομοδινο! :grin:
Las vegas: Χριστινα. Αλλη μια που δεν μαζεψε τα απαιτουμενα ενσημα για συνταξη! :vomit: Ομολογω πως ηταν τερμα ευγενικη στο φευγα μας που αναφωνησε :"κανω καλη περιποιηση" :grin:
Μινωταυρου 14 κ 16 δεν μας ανοιξαν... :headbang:
Μινωταυρου 3: Συλβια. Και αυτη μαζευει ενσημα! :vomit:
Μινωταυρου με Νικ. Ουρανου γωνια: Αγγελικη. Το μωρο αυτο δεν θα μου ξεφυγει,θα δοκιμαστει συντομα! :grin:
Νικ.24: Αννα. Το ωραιο πιπινακι απο την ρουμανια! :kissass: Η τσατσα μολις μας ειδε : "βρε βρε σαν τα χιονια," :2funny: Τις πονουσαν τα ποδαρακια της.... :-*
Godiva: Μαρια. Κοκκινομαλλα,ψιλοαβγαλτο κοριτσακι απο Ουκρανια. Τοσο φρεσκο μωρο σαν το γαλα ενα πραγμα. :-*
Τριδυμο Νο1: Τανια. Ελεος...ηταν να μπει στο δωματιο και κρατουσε το gel το μπουκαλι στα χερια της! :vomit:
Τριδυμο Νο3: Αννουλα. Ωραιο μωρακι με τα βυζακια του περα δωθε... :boobies:
Φριξου 13: Βικτωρια. Βγηκε και αυτο το μωρο τοπλες( :boobies:)...το μωρο μας πηρε χαμπαρι "εχω να σας δω 7 μερες? 'η 5 μερες?"! :grin:
Φριξου 15: Βικυ. Νταρντανομωρο με ωραιο χαμογελο! Τι παιζει μεσα με αυτην ενας θεος ξερει!
Φριξου 14Β: Ρωξαννα. Ο ορισμος του μπαζοτσουβαλιου! :vomit: και δεν φορουσε κ εσωρουχο κιολας! :new_shocked:
Red light: Σοφια. Αρχοντικη γυναικα ..στο βγαζει στο κοιτασμα της οτι θα περασεις καλα με αυτο το μιλφ! :pipa1:
Villa erotika: Κατερινα. Σε προγραμμα.
Red diamond: Εμμανουελα. Η μουναρα της πρωινης βαρδιας! :wanker: Τορπιλες( :tits:) Μαυρισμα..Υψος( :kissass2:)
Paradise (1): Τζεσσυ. :kissass:
Paradise (2): Αμαρυλλις. Ωραιο κοριτσακι νεανικο,λεπτουλικο,με μαυρο μακρυ μαλλι μπουκλε κ πεταχτο κωλαρακι! Το αυτιστικο μου μολις ακουσε 70€ γυμνο του πεσαν τα αυτακια! :gay: Καλα σε μενα μου πεσε επιτοπου! :2funny:
Τσουκαλα (Καινουργιο): Μικαελα. Ουκρανικο μιλφ, με μαυρο μαλλι,κανονικου αναστηματος,βυζακια στητα 2-3 νουμερο! Βγηκε τοπλες το μωρο κ με μαυρο κορδονακι! :kissass: τον λεω .." αντε μπες τελευταιο ειναι αυτο που βλεπουμε"  :rockon:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!! :rockon: :rockon: :rockon: Με Ρασβαν Λουτσεσκου το ΣΗΚΩΝΩ! :headbaning2:

Mπούχε, αναφέρεις στο Paradise 1 μια Τζέσσυ. Είναι η παλιά γνωστή από τις βίλλες, η ξανθιά άβυζη που ήταν πολύ καλή στο δωμάτιο ?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Πέρασα σήμερα απ το καινούργιο  bella donna και απ το πρόγραμμα του site των βιλλών γνώριζα πως ήταν η Βανέσα αλλά δεν πέρασα (μια και την έχω πάρει αρκετές φορές) ειναι απ τα στανταρακια μου  :kissass:  :zfuck: και απλά ήθελα να την δώ στην αναμονή πριν βγεί απ το δωμάτιο στο σαλόνι έχει μια μεγάλη tv όπου έπαιζε βίντεο με την ίδια να είναι σε μια παραλία γυμνή και πέρνει κάτι καυλιάρικες πόζες με ανοιχτά πόδια κλπ οπότε έχω μια εντύπωση οι ίσως αυτό το Bella donna να είναι δικό της η μπορεί να το έχει μαζί και με άλλες κοπέλες απ τις βίλλες.Πάντως η τσατσά είναι και πολύ μουνί ξανθιά με τσιμπουκόχειλα.  :pipa2:
Το μαγαζι μια γυναικα το εχει καμια σχεση με τις τωρινες κοπελες! Δεν μπορω να το πω ομως! :grin:

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
τιποτα καλο αυτη την ωρα?

σκεφτομαι για αμαρυλλις και σαρα αργοτερα στις βιλλες αλλα δεν βλεπω τοσο θετικα σχολια παροτι φαινονται ωραιες στο σαλοναρισμα..τι λετε ?

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
η αφροδιτη που εχει καλα σχολια στην κωλεττη δουλευει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom