Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86

Συνημμένα

• IMG-20170527-WA0001.jpg
    IMG-20170527-WA0001.jpg
    111,2 KB · Εμφανίσεις: 23

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Πέρασμα πριν λίγο από τη Ρουμανα eleonora που θέλει να λέγετε ότι είναι από τη Μολδαβία(γελάνε και οι πετρες)
Πίπα με καποτα αδιάφορη,ένα τόνο κρέμα και μουνι πηγάδι!!!
Οι λακαμαδες από τις βίλες αν νομίζουν ότι θα δουλέψουν με τις γυφτορουμανες είναι γελασμένοι.
Φέρτε κανένα σωστο-σοβαρό μουνι και αφήστε τα πειράματα για τους Αθηναίους!!!

μόλις με έσωσες, και ετοιμαζόμουν σιγα σιγά να πάω σήμερα στην πρωινή βάρδια :(

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Πέρασμα πριν λίγο από τη Ρουμανα eleonora που θέλει να λέγετε ότι είναι από τη Μολδαβία(γελάνε και οι πετρες)
Πίπα με καποτα αδιάφορη,ένα τόνο κρέμα και μουνι πηγάδι!!!
Οι λακαμαδες από τις βίλες αν νομίζουν ότι θα δουλέψουν με τις γυφτορουμανες είναι γελασμένοι.
Φέρτε κανένα σωστο-σοβαρό μουνι και αφήστε τα πειράματα για τους Αθηναίους!!!
Να σαι καλα φίλε...μας γλιτωσες γιατί έτοιμος ήμουν...!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Γαμιαδες μου.!!!!!!! Καλησπεραν.!

Εχω αποτοξινωθει πληρως απο τις πουτανες, και σημερα σκεφτομαι να κυλιστω παλι στους δρομους της πληρωμενης ιδωνης.!!  :grin:

Στις βιλες βλεπω τα ιδια και τα ιδια, εξω δεν ξερω την τυφλα μου τι παιζει, οποτε εχει κανενας να προτινει κανενα καλο μωρο με...βυζαρες, γιατι ειμαι στερημενος απο βυζαρες.!!  :tits: :grin:

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071

Εχω αποτοξινωθει πληρως απο τις πουτανες, και σημερα σκεφτομαι να κυλιστω παλι στους δρομους της πληρωμενης ιδωνης.!!  :grin:

Στις βιλες βλεπω τα ιδια και τα ιδια, εξω δεν ξερω την τυφλα μου τι παιζει, οποτε εχει κανενας να προτινει κανενα καλο μωρο με...βυζαρες, γιατι ειμαι στερημενος απο βυζαρες.!!  :tits: :grin:

Χριστινα Ρουμανα Μιλφ Φριξου 14Β,Ελενα Ρουμανα Νικηφορου Ουρανου 24(γωνιακο με Μινωταυρου,πρασινο) και Αλινα/Αλικη Νικηφορου Ουρανου 6.Βεβαια για τη τελευταια αν και δεν περασα εγω προσωπικα καλα,εχει και θετικες κριτικες γι αυτο και την αναφερω.Σιγουρα θα βρεις και κανα δυο τρεις ακομα.Βραδινες ειναι αυτες που ανεφερα παραπανω

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Χριστινα Ρουμανα Μιλφ Φριξου 14Β,Ελενα Ρουμανα Νικηφορου Ουρανου 24(γωνιακο με Μινωταυρου,πρασινο) και Αλινα/Αλικη Νικηφορου Ουρανου 6.Βεβαια για τη τελευταια αν και δεν περασα εγω προσωπικα καλα,εχει και θετικες κριτικες γι αυτο και την αναφερω.Σιγουρα θα βρεις και κανα δυο τρεις ακομα.Βραδινες ειναι αυτες που ανεφερα παραπανω
Μπράβο στον νέο  :thumbsup:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36

Εχω αποτοξινωθει πληρως απο τις πουτανες, και σημερα σκεφτομαι να κυλιστω παλι στους δρομους της πληρωμενης ιδωνης.!!  :grin:

Στις βιλες βλεπω τα ιδια και τα ιδια, εξω δεν ξερω την τυφλα μου τι παιζει, οποτε εχει κανενας να προτινει κανενα καλο μωρο με...βυζαρες, γιατι ειμαι στερημενος απο βυζαρες.!!  :tits: :grin:
Γεια σου ρε αλάνι και τώρα πριν λίγο καιρό αναρωτιόμουν που είσαι. Διάβαζα συχνά τις αναφορές σου, όταν λες ότι έκανες αποτοξίνωση, εννοείς μάλλον ότι είχες γκομενα και τώρα την έβγαλες στη σέντρα. :grin:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165

Πανε στην Λαρα απο βιλλες, θεικο βυζι!

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
έχει δοκιμάσει κανείς Μπεατρίς απο το paradise?  αν ναι περιμένω γνώμη

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316

πιτσιρίκα αδύνατη μαυριδερή ρουμάνα κοντά στο 1,70 μέτριο βυζάκι νο2, ποιο αδύνατη απο τις φωτό (εκεί φαίνεται μια απόλυτη υπεκωλάρα) μέτρια προς ικανοποιητική πίπα, τπτ εξωφρενικό στο σεξ. 

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Τις 2 πρωτες τις εχω παρει, η τριτη αν ειναι η Αλινα που ηταν στο Ν.Ουρανου 26, δεν κανει, αν ειναι αλλη ορμαω.!!

Γεια σου ρε αλάνι και τώρα πριν λίγο καιρό αναρωτιόμουν που είσαι. Διάβαζα συχνά τις αναφορές σου, όταν λες ότι έκανες αποτοξίνωση, εννοείς μάλλον ότι είχες γκομενα και τώρα την έβγαλες στη σέντρα. :grin:

Για ολους καποια στιγμη φτανει ο κορεσμος...

Πανε στην Λαρα απο βιλλες, θεικο βυζι!

Λες.?? Λαρα ξανα.???  :think: Την εχεις παρει στα κοντα.?? Εχει αλλαξει καθολου εμφανησιακα.??
Ελεγα κατι καινουριο μπας και παιζει, γιατι δεν ειμαι για βολτα/ψαξιμο, δεν υπαρχει χρονος.

Καλο φενεται, για να δουμε.??? :coffee:

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Τις 2 πρωτες τις εχω παρει, η τριτη αν ειναι η Αλινα που ηταν στο Ν.Ουρανου 26, δεν κανει, αν ειναι αλλη ορμαω.!!

Στο Vis9 ήτανε προηγουμενως.Για παλαιότερα δεν θυμάμαι

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1

Οντως και γω εχω μεινει ικανοποιημενος με τις υπηρεσίες της αν και περασα με το απλο(40ευρω).αληθεια με 60ευρω τι προγραμμα κανει?
Τρομερο 69 με ανεση χρονου γουσταρει να την ρουφας το μουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom