Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
Εσυ δεν είσαι ο βαλτος που θα μπαναριστει από τους αντμιν???
Εσυ δεν είσαι ο βαλτος που θα μπαναριστει από τους αντμιν???
Ολα τα αυτιστικα μαζεμενα!
τη παραξενοΕγώ πάντως συνεχίζω να βασανιζομαι
ποιανης κωλαρακι ειναι αυτο θυμησε μου :pΕγώ πάντως συνεχίζω να βασανιζομαι
Πέρασμα πριν λίγο από τη Ρουμανα eleonora που θέλει να λέγετε ότι είναι από τη Μολδαβία(γελάνε και οι πετρες)
Πίπα με καποτα αδιάφορη,ένα τόνο κρέμα και μουνι πηγάδι!!!
Οι λακαμαδες από τις βίλες αν νομίζουν ότι θα δουλέψουν με τις γυφτορουμανες είναι γελασμένοι.
Φέρτε κανένα σωστο-σοβαρό μουνι και αφήστε τα πειράματα για τους Αθηναίους!!!
Να σαι καλα φίλε...μας γλιτωσες γιατί έτοιμος ήμουν...!!!Πέρασμα πριν λίγο από τη Ρουμανα eleonora που θέλει να λέγετε ότι είναι από τη Μολδαβία(γελάνε και οι πετρες)
Πίπα με καποτα αδιάφορη,ένα τόνο κρέμα και μουνι πηγάδι!!!
Οι λακαμαδες από τις βίλες αν νομίζουν ότι θα δουλέψουν με τις γυφτορουμανες είναι γελασμένοι.
Φέρτε κανένα σωστο-σοβαρό μουνι και αφήστε τα πειράματα για τους Αθηναίους!!!
Εγώ πάντως συνεχίζω να βασανιζομαι
βασανισου ...Εγώ πάντως συνεχίζω να βασανιζομαι
Γαμιαδες μου.!!!!!!! Καλησπεραν.!
Εχω αποτοξινωθει πληρως απο τις πουτανες, και σημερα σκεφτομαι να κυλιστω παλι στους δρομους της πληρωμενης ιδωνης.!!
Στις βιλες βλεπω τα ιδια και τα ιδια, εξω δεν ξερω την τυφλα μου τι παιζει, οποτε εχει κανενας να προτινει κανενα καλο μωρο με...βυζαρες, γιατι ειμαι στερημενος απο βυζαρες.!!
Μπράβο στον νέοΧριστινα Ρουμανα Μιλφ Φριξου 14Β,Ελενα Ρουμανα Νικηφορου Ουρανου 24(γωνιακο με Μινωταυρου,πρασινο) και Αλινα/Αλικη Νικηφορου Ουρανου 6.Βεβαια για τη τελευταια αν και δεν περασα εγω προσωπικα καλα,εχει και θετικες κριτικες γι αυτο και την αναφερω.Σιγουρα θα βρεις και κανα δυο τρεις ακομα.Βραδινες ειναι αυτες που ανεφερα παραπανω
ποιανης κωλαρακι ειναι αυτο θυμησε μου :p
Γεια σου ρε αλάνι και τώρα πριν λίγο καιρό αναρωτιόμουν που είσαι. Διάβαζα συχνά τις αναφορές σου, όταν λες ότι έκανες αποτοξίνωση, εννοείς μάλλον ότι είχες γκομενα και τώρα την έβγαλες στη σέντρα.Γαμιαδες μου.!!!!!!! Καλησπεραν.!
Εχω αποτοξινωθει πληρως απο τις πουτανες, και σημερα σκεφτομαι να κυλιστω παλι στους δρομους της πληρωμενης ιδωνης.!!
Στις βιλες βλεπω τα ιδια και τα ιδια, εξω δεν ξερω την τυφλα μου τι παιζει, οποτε εχει κανενας να προτινει κανενα καλο μωρο με...βυζαρες, γιατι ειμαι στερημενος απο βυζαρες.!!
Πανε στην Λαρα απο βιλλες, θεικο βυζι!Γαμιαδες μου.!!!!!!! Καλησπεραν.!
έχει δοκιμάσει κανείς Μπεατρίς απο το paradise? αν ναι περιμένω γνώμη
Χριστινα Ρουμανα Μιλφ Φριξου 14Β,Ελενα Ρουμανα Νικηφορου Ουρανου 24(γωνιακο με Μινωταυρου,πρασινο) και Αλινα/Αλικη Νικηφορου Ουρανου 6.Βεβαια για τη τελευταια αν και δεν περασα εγω προσωπικα καλα,εχει και θετικες κριτικες γι αυτο και την αναφερω.Σιγουρα θα βρεις και κανα δυο τρεις ακομα.Βραδινες ειναι αυτες που ανεφερα παραπανω
Γεια σου ρε αλάνι και τώρα πριν λίγο καιρό αναρωτιόμουν που είσαι. Διάβαζα συχνά τις αναφορές σου, όταν λες ότι έκανες αποτοξίνωση, εννοείς μάλλον ότι είχες γκομενα και τώρα την έβγαλες στη σέντρα.
Πανε στην Λαρα απο βιλλες, θεικο βυζι!
έχει δοκιμάσει κανείς Μπεατρίς απο το paradise? αν ναι περιμένω γνώμη
Τις 2 πρωτες τις εχω παρει, η τριτη αν ειναι η Αλινα που ηταν στο Ν.Ουρανου 26, δεν κανει, αν ειναι αλλη ορμαω.!!
Τρομερο 69 με ανεση χρονου γουσταρει να την ρουφας το μουν
Οντως και γω εχω μεινει ικανοποιημενος με τις υπηρεσίες της αν και περασα με το απλο(40ευρω).αληθεια με 60ευρω τι προγραμμα κανει?