Βολτα σημερα το μεσημερι με διπλη καταθεση στις ερημες πορνογειτονιες...ηθελα να την γραψω live για οσους αυθεντικους μπουρδελιαρηδες ενδιαφερονταν αλλα δυστυχως προσφατα αλλαξα κωδικο στο σαϊτ και δε το ειχα στο κινητο...
Εχουμε και λεμε...
-Τριδυμο 1.Μιλφ Αναστασια Ρωσσιδα με βυζαρες αλλα με αμφιλεγομενες κριτικες
-Τριδυμο 2.Μιλφ Συλβια Ουγγαρεζα η γνωστη με τα βρωμικα κολπα...λεω την τσατσα κωλο δινει αυτη την εποχη?...και μου λεει αν τον εχεις μικρο :- δεν ηξερα τη σωστη απαντηση και εφυγα
-Τριδυμο 3.Χριστινα μινιον μετρια πραματα μεσα
-Φριξου 14.Ιζαμπελα Τσεχοσλοβακα αλλα ηταν σε προγραμμα δε την ειδα
-Φριξου 14α.Μονικα μιλφ απο Μεξικο,Περου και διαφορες αλλες εθνικοτητες.Γυμνο με χυσιμο στο στομα ή στη μαπα με 40ε αλλα μετρια μεσα
-Φριξου 13α.Τζουλια η γνωστη παλια γυφτισσα,πολυ περιποιημενη και ομορφη σημερα,παλια περνουσα καλα μαζι της
-Φριξου 15.Βικυ ειπε η τσατσα και απο την περιγραφη καταλαβα οτι ηταν η ξανθια Βικτωρια η νταρντανουλα,πολυ καλη κοπελα και δυνατη στο δωματιο
-Las Vegas 1.Αφροδιτη μιλφ γυναικαρα μελαχρινη με βυζαρες,ειχε και το μαλλι πιασμενο πισω σημερα
...αλλα μονο αρνητικες κριτικες
-Las Vegas 2.Μαρια Μολδαβη,μελαχρινο νεαρο κοριτσι συμπαθητικο και αδυνατο
-Las Vegas 3.η παλια Ρουμανα Ντονα με τον τσαττσο παρεα
-Ερημιτη 2.Η Νικη το χοντρομπαζο Ελληνιδα με τα μεγαλα βυζια
-Ερημιτη 2α.Η Μιρα η μουναρα και το βραδυ θα παει η Σαντρα...αλλαξαν βαρδιες δηλαδη
-Ερημιτη 5.Μαρια Ουκρανη φουλ γυμνο στα 40ε
.Οι τρομολαγνοι της παρεας καλο ειναι να καταλαβαινουν τι τους λενε μιας και η τσατσα εννοει οτι τη χυνεις και στο στομα...εγω βεβαια την εχυσα στη μαπα αφου ηταν η δευτερη καταθεση μου σημερα.Αβγαλτο κοριτσι,δε μιλαει καθολου ελληνικα αλλα τελοσπαντων γι'αυτο που την πληρωσα το πηρα...νυχτα εδω παει η Ρωξανη η χοντρη
-Νικ.Ουρανου 26.η γνωστη μιλφ Ειρηνη...νυχτα εδω παει η Καρινα η ουκρανη που τα ρουφαει ολα
-Νικ.Ουρανου 24.η γνωση Ρουμανα Ελενα με τις ματαρες...νυχτα εδω θα ειναι η Ρωξανη? ή Ρεββεκα? μου ειπε η τσατσα.Τελοσπαντων μια απο τις δυο
-Νικ.Ουρανου 8.η Αθηνα η ελληνιδα βυζαρου μου ειπαν
-Free house.στο ενα ηταν σιγουρα η γνωστη μιλφ Μονικα αλλα στο αλλο ΔΕΝ ΗΤΑΝ η Νατασα :'(...ηθελα το μωρακι μου σημερα για εκει ξεκινησα
-Μινωταυρου 12.Αγγελικη ελληνιδα ξανθο κοντοπουτανο μιλφ αλλα με υψηλες τιμες δηλαδη 50ε 69 και 80ε κωλο
-Νικ.Ουρανου 1.Σισσυ κοκκινομαλα προμιλφ θα ελεγα,τιποτα το ιδιαιτερο
Μινωταυρου 3 δε μου ανοιξανε...επισης ανοιχτα ητανε τα Νικ.Ουρανου 28,Κεφαλληνιας και το Μινωταρου 16 αλλα σε αυτα δε μπηκα καθολου.
Τα υπολοιπα που δεν αναφερονται ηταν κλειστα εκτος απο τις Βιλλες που το προγραμμα τους αναφερεται στο αλλο σαϊτ ετσι κι αλλιως οποτε δεν ειχε νοημα να παω
Πρωτη καταθεση στη μιλφ Ειρηνη οπου την ξεκωλιασα για πολλη ωρα και χαλαρα...ακολουθησε η μπουρδελοτσαρκα ψιλοειχα ορεξη ακομα,δεν ενθουσιαστηκα και πολυ να πω την αληθεια και τελικα επεστρεψα Ερημιτη 5 στη Μαρια Ουκρανη που τα ρουφαει ολα με 40ε...πραγματι δινει εμφαση στη πιπα και μπορει να σε τελειωσει ανετα ετσι,ομως δεν υπαρχει γενικοτερος ενθουσιασμος οποτε δε θελησα να τη γαμησω αλλα οταν βαρεθηκα την πιπα πια την καβαλησα απο πανω,τον επαιξα μες τη μουρη της και την εχυσα μπολικα στην ομορφη και αηδιασμενη φατσα της