Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ κοιτα να σωσεις τα λεφτα σου φιλε,απλα ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ απο την Αλισα.

ρε συ, κάτι σαν την μπεατρίς το κόβω (βασικά σαν τις περισσότερες πλεον)
δλδ να πείς στον ευατό σου, οκ το γάμισα κι αυτό....

γιατί με αυτές που έμειναν δεν το κόβω να νοιώσεις και κάτι παραπάνω...

είδα εχθές στην πέτρου ερημίτη και την ροξάνη(αν θυμάμαι σωστά το όνομα) που είχα δοκιμάσει λιγο καιρό πριν

κανας άλλος δεν τη δοκίμασε να πει άποψη;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ρε συ, κάτι σαν την μπεατρίς το κόβω (βασικά σαν τις περισσότερες πλεον)
δλδ να πείς στον ευατό σου, οκ το γάμισα κι αυτό....

γιατί με αυτές που έμειναν δεν το κόβω να νοιώσεις και κάτι παραπάνω...

είδα εχθές στην πέτρου ερημίτη και την ροξάνη(αν θυμάμαι σωστά το όνομα) που είχα δοκιμάσει λιγο καιρό πριν

κανας άλλος δεν τη δοκίμασε να πει άποψη;
Ρωξαννη ή αλλιως Αφροδιτη (Βιλλων) ή αλλιως Τζεσσικα (Φριξου 15 κ Μινωταυρου 16) γνωστο εμφανισιμο κομοδινο! Καποτε κ με 25€ εμπαινες μεσα σαυτην! :grin:

tom_for_the_watch

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
119
Πόντοι
0
Η Μαρια που αναφερονται πολλοι και δουλευει στο Las Vegas γνωριζουμε σε ποια βαρδια δουλευει;

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Ρωξαννη ή αλλιως Αφροδιτη (Βιλλων) ή αλλιως Τζεσσικα (Φριξου 15 κ Μινωταυρου 16) γνωστο εμφανισιμο κομοδινο! Καποτε κ με 25€ εμπαινες μεσα σαυτην! :grin:

είσαι σίγουρος; μια λεπτή ψιλή ξανθιά που δεν μιλάει καθόλου ελληνικά;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ κοιτα να σωσεις τα λεφτα σου φιλε,απλα ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ απο την Αλισα.

Δεν άντεξα, πάει κι αυτή.  Όντως δεν αξίζει το κοριτσάκι, αλλά πήγα έχοντας στο μυαλό μου ότι θα είναι έτσι, οπότε δεν με χάλασε ιδιαίτερα.
Αλλά πηδάς ένα ωραίο μουνάκι με ωραίο σώμα και φοβερές Βύζαντας τις οποίες δεν ήθελε να τις ακουμπάω, φυσικά εγώ έπιασε και έγλυψε.
Έλεγε μαλακίες στα Ρώσικα (η τι άλλο μιλάει) απαντούσα κι εγώ με μαλακιες στα ελληνικά.

Με λίγα λόγια δεν αξίζει, δεν γουστάρει αυτό που κάνει, αλλά μου καρφώθηκε να το γαμίσω....

Αυτά

Παρεπιπτόντως στο Venus στη μινωταύρου γιατί πάντα όσες περάσαν από εκεί έχουν ένα θυμωμένο ύφος;  έχει ένα ωραίο Μουνάκι ήταν και την Τετάρτη νομίζω, Ε αυτή κι αν είναι ξενερωμενη με αυτό που κάνει. Ενώ γούσταρα να μπω λες και σου λέει τι θέλεις τώρα;;;;;  Πάνε αλλού!!

anal-lytis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
261
Πόντοι
281
Καλησπέρα, πέρασμα προχθές από τις βίλες, πήγα στα καινούρια paradise 1-2 πολύ ωραίοι χώροι χλίδα, και άνετο πάρκινγκ, αλλά μόνο αυτά, γιατί από κοπέλες... μαύρο. Στο 1ο ήταν η Τζέσι είναι καιρό Θεσσαλονίκη, σίγουρα οι περισσότεροι την ξέρετε, εμένα δεν μάρεσε και την έκανα, ε λέω θα μπώ στο δίπλα θα είναι η μπεατρις που την είχα δει από τις φωτό και μου είχε αρέσει....αλλά η κοπελιά με τις φώτο μέρα με την νύχτα, πάρα πολύ αδύνατη για τα γούστα μου και προσωπάκι που δεν βλέπετε. Έφυγα και από εκεί και κατέληξα στο red diamond όπου ήταν η Γκαμπριέλα, όπου είπα να την τιμήσω, αρκετά καλή, θα αναφέρω περισσότερα στην κριτική μου.

punisher7

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2017
Like
4
Πόντοι
0
στην θεσσαλονικη δεν χρειαζεται να πας σε μπουρδελο.εχουν τις πιο ομορφες γυναικες τις ελλαδος.πανυψηλες...

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
ναι αναμεσα στους κουβαδες εχει και μερικες τετοιες  :wanker:

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
249
Πόντοι
281
Δεν άντεξα, πάει κι αυτή.  Όντως δεν αξίζει το κοριτσάκι, αλλά πήγα έχοντας στο μυαλό μου ότι θα είναι έτσι, οπότε δεν με χάλασε ιδιαίτερα.
Αλλά πηδάς ένα ωραίο μουνάκι με ωραίο σώμα και φοβερές Βύζαντας τις οποίες δεν ήθελε να τις ακουμπάω, φυσικά εγώ έπιασε και έγλυψε.
Έλεγε μαλακίες στα Ρώσικα (η τι άλλο μιλάει) απαντούσα κι εγώ με μαλακιες στα ελληνικά.

Με λίγα λόγια δεν αξίζει, δεν γουστάρει αυτό που κάνει, αλλά μου καρφώθηκε να το γαμίσω....

Αυτά

Παρεπιπτόντως στο Venus στη μινωταύρου γιατί πάντα όσες περάσαν από εκεί έχουν ένα θυμωμένο ύφος;  έχει ένα ωραίο Μουνάκι ήταν και την Τετάρτη νομίζω, Ε αυτή κι αν είναι ξενερωμενη με αυτό που κάνει. Ενώ γούσταρα να μπω λες και σου λέει τι θέλεις τώρα;;;;;  Πάνε αλλού!!

Ναι ρε φιλε και εμενα τα ιδια,εχω γραψει κριτικη γι αυτην!!!! σε ολα μη,κλασικα τα ρωσσικα..χαχα..οτι να ναι το κοριτσι.

Nikosrio

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καμία καινούρια καλή ζουμερή έχουμε;; έρχομαι αύριο και θα ήθελα να μάθω τι παίζει!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165

geozz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2015
Κριτικές
9
Like
208
Πόντοι
280
Λοιπόν έχουμε και λέμε.Σημερα πήρα τα αποτελέσματα της καλλιέργειας σπέρματος,η οποία βγήκε θετική.Εχω 2 σταφυλόκοκκους,μόνιμη προστατιτιδα και πλεματοουρια ή όπως το πε τέλος πάντων ο γιατρός.Και 39 πυρετό ανέβασα σήμερα.Τρεις αντιβιωσεις(+ άλλες τρεις,μια για το έντερο,παναντολ και σιρλοτον όποτε θα ανεβάζω πυρετό) επι 2 μήνες και ξανά καλλιέργεια σπέρματος όταν τελειώσω τις αντιβιωσεις για να δούμε αν εξαλιφθηκαν τα μικρόβια.Και όλα αυτά από ένα γυμνό στοματικό,από την Καρινα όπου δυστυχώς τσίμπησα στο 40αρι με χυσιμο στο στόμα.Οποτε μαύρο σ αυτήν,μη τσιμπήσετε και σεις.Ειναι βραδινή και θα τη βρείτε ή στο πρωτελευταιο,το κόκκινο της Νικηφόρου Ουρανού ή στο καινούργιο το μικρό στη Πέτρου Ερημίτη 5.Ψηλη Ουκρανή,μαύρα μαλλιά,ασπουλιαρικο δέρμα και περίπου καμια 25αρια ηλικία
Φίλε μου υπομονή και καλά ξεμπερδέματα. Άλλο κακό να μην σε βρει και να επιστρέψεις δυνατά!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Βολτα σημερα το μεσημερι με διπλη καταθεση στις ερημες πορνογειτονιες...ηθελα να την γραψω live για οσους αυθεντικους μπουρδελιαρηδες ενδιαφερονταν αλλα δυστυχως προσφατα αλλαξα κωδικο στο σαϊτ και δε το ειχα στο κινητο...
Εχουμε και λεμε...

-Τριδυμο 1.Μιλφ Αναστασια Ρωσσιδα με βυζαρες αλλα με αμφιλεγομενες κριτικες
-Τριδυμο 2.Μιλφ Συλβια Ουγγαρεζα η γνωστη με τα βρωμικα κολπα...λεω την τσατσα κωλο δινει αυτη την εποχη?...και μου λεει αν τον εχεις μικρο  :- δεν ηξερα τη σωστη απαντηση και εφυγα
-Τριδυμο 3.Χριστινα μινιον μετρια πραματα μεσα
-Φριξου 14.Ιζαμπελα Τσεχοσλοβακα αλλα ηταν σε προγραμμα δε την ειδα
-Φριξου 14α.Μονικα μιλφ απο Μεξικο,Περου και διαφορες αλλες εθνικοτητες.Γυμνο με χυσιμο στο στομα ή στη μαπα με 40ε αλλα μετρια μεσα
-Φριξου 13α.Τζουλια η γνωστη παλια γυφτισσα,πολυ περιποιημενη και ομορφη σημερα,παλια περνουσα καλα μαζι της
-Φριξου 15.Βικυ ειπε η τσατσα και απο την περιγραφη καταλαβα οτι ηταν η ξανθια Βικτωρια η νταρντανουλα,πολυ καλη κοπελα και δυνατη στο δωματιο
-Las Vegas 1.Αφροδιτη μιλφ γυναικαρα μελαχρινη με βυζαρες,ειχε και το μαλλι πιασμενο πισω σημερα  :bigdick: :bigdick:...αλλα μονο αρνητικες κριτικες
-Las Vegas 2.Μαρια Μολδαβη,μελαχρινο νεαρο κοριτσι συμπαθητικο και αδυνατο
-Las Vegas 3.η παλια Ρουμανα Ντονα με τον τσαττσο παρεα
-Ερημιτη 2.Η Νικη το χοντρομπαζο Ελληνιδα με τα μεγαλα βυζια
-Ερημιτη 2α.Η Μιρα η μουναρα και το βραδυ θα παει η Σαντρα...αλλαξαν βαρδιες δηλαδη
-Ερημιτη 5.Μαρια Ουκρανη φουλ γυμνο στα 40ε  :grin:.Οι τρομολαγνοι της παρεας καλο ειναι να καταλαβαινουν τι τους λενε μιας και η τσατσα εννοει οτι τη χυνεις και στο στομα...εγω βεβαια την εχυσα στη μαπα αφου ηταν η δευτερη καταθεση μου σημερα.Αβγαλτο κοριτσι,δε μιλαει καθολου ελληνικα αλλα τελοσπαντων γι'αυτο που την πληρωσα το πηρα...νυχτα εδω παει η Ρωξανη η χοντρη
-Νικ.Ουρανου 26.η γνωστη μιλφ Ειρηνη...νυχτα εδω παει η Καρινα η ουκρανη που τα ρουφαει ολα
-Νικ.Ουρανου 24.η γνωση Ρουμανα Ελενα με τις ματαρες...νυχτα εδω θα ειναι η Ρωξανη? ή Ρεββεκα? μου ειπε η τσατσα.Τελοσπαντων μια απο τις δυο  :grin:
-Νικ.Ουρανου 8.η Αθηνα η ελληνιδα βυζαρου μου ειπαν
-Free house.στο ενα ηταν σιγουρα η γνωστη μιλφ Μονικα αλλα στο αλλο ΔΕΝ ΗΤΑΝ η Νατασα  :'(...ηθελα το μωρακι μου σημερα για εκει ξεκινησα
-Μινωταυρου 12.Αγγελικη ελληνιδα ξανθο κοντοπουτανο μιλφ αλλα με υψηλες τιμες δηλαδη 50ε 69 και 80ε κωλο
-Νικ.Ουρανου 1.Σισσυ κοκκινομαλα προμιλφ θα ελεγα,τιποτα το ιδιαιτερο
Μινωταυρου 3 δε μου ανοιξανε...επισης ανοιχτα ητανε τα Νικ.Ουρανου 28,Κεφαλληνιας και το Μινωταρου 16 αλλα σε αυτα δε μπηκα καθολου.
Τα υπολοιπα που δεν αναφερονται ηταν κλειστα εκτος απο τις Βιλλες που το προγραμμα τους αναφερεται στο αλλο σαϊτ ετσι κι αλλιως οποτε δεν ειχε νοημα να παω

Πρωτη καταθεση στη μιλφ Ειρηνη οπου την ξεκωλιασα για πολλη ωρα και χαλαρα...ακολουθησε η μπουρδελοτσαρκα ψιλοειχα ορεξη ακομα,δεν ενθουσιαστηκα και πολυ να πω την αληθεια και τελικα επεστρεψα Ερημιτη 5 στη Μαρια Ουκρανη που τα ρουφαει ολα με 40ε...πραγματι δινει εμφαση στη πιπα και μπορει να σε τελειωσει ανετα ετσι,ομως δεν υπαρχει γενικοτερος ενθουσιασμος οποτε δε θελησα να τη γαμησω αλλα οταν βαρεθηκα την πιπα πια την καβαλησα απο πανω,τον επαιξα μες τη μουρη της και την εχυσα μπολικα στην ομορφη και αηδιασμενη φατσα της

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ρε Αλ η Μαρια η Ουκρανη πως ειναι;; με μπερδεψες με τις Μαριες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
να πω και κατι που το ελεγα και παλιοτερα και το παρατηρησα και σημερα...ειχα πολυ καιρο να κανω πρωινη τσαρκα και διαπιστωνω οτι και παλι στην πρωινη βαρδια παιζουν πιο πολλα στανταρακια

Δηλαδη Ειρηνη και Μονικα για σκληρα γουστα...επισης μιλφ Συλβια κανει καλα κολπα μεσα αμα εχει κεφια παιρνει και χυσιμο στη μαπα και δινει κωλο...
οι αθορυβες Τζουλια και Βικτωρια στη Φριξου ειναι πολυ καλες περιπτωσεις μεσα...
η Ελενα εχει κι αυτη την αξία της και το κοινό της..
βλεπω στο αλλο σαιτ οτι δουλευε και η γνωστη Βικτωρια σε μια απο τις βιλλες...
τωρα ετυχε να μη δουλευει η Νατασα σημερα αλλα αν δουλευε και αν δουλευε και η Γαληνη πουθενα θα ειχαμε μια πολυ δυνατη πρωινη ομαδα με πολλα στανταρακια που αντιστοιχα δε συνανταμε στη νυχτερινη βαρδια...

διαχρονικα η πρωινη βαρδια εχει πιο καλες κοπελες απο αποψη υπηρεσιων.

Επισης για οσους δε γνωριζουν ή ειναι ντροπαλα αγορια απο δω και περα οι Κυριακες ειναι η χαρα της μπουρδελοτσαρκας,δε κυκλοφοραει ψυχη,εισαι πιο χαλαρος στο δωματιο, οι κοπελες βαρανε μυγες και κανουν και προσφορες στα προγραμματα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
new entry ε? 40αρι και της λερωνεις την μαπα ...ενδιαφερον
επισημα δε το λεει,μονο το χυσιμο στο στομα λεει η τσατσα και το λεει και φουλ γυμνο...
αλλα μεσα δε χρειστηκε και πολυ για να την πεισω...
ειχε ομως μια φατσα οταν τον επαιζα  μες τη μουρη της...χαζογελουσε αλλα με αηδιασμενο υφος λες και μυριζε καμια ψοφια γατα  :2funny:

στην ουσια αυτες που παιρνουν χυσιμο στο στομα,το παιρνουν ευκολα και στη μαπα...οπως η Μονικα η Μεξικανα αλλα και η μιλφ Συλβια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom