Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
έχει δοκιμάσει κανείς Μπεατρίς απο το paradise?  αν ναι περιμένω γνώμη
εχω γραψει , και θα ανεβαζα κριτικη αλλα δεν ειχε thread...2 κιλα κρεμα στο νιμου που δεν νιώθεις...μετριοτης ... α πιπα  :jerking:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Στο Vis9 ήτανε προηγουμενως.Για παλαιότερα δεν θυμάμαι
ηταν πιο παλια 3δυμα αλλα αν θυμαμαι χωρις βυζι τοτε ...το εβαλε μου ειχε πει ενας πλαστικος εδώ δυνατος

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Λαρα εγραψα κριτικη πριν κανα μηνα...

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Γαμιαδες μου.!!!!!!! Καλησπεραν.!

Εχω αποτοξινωθει πληρως απο τις πουτανες, και σημερα σκεφτομαι να κυλιστω παλι στους δρομους της πληρωμενης ιδωνης.!!  :grin:

Στις βιλες βλεπω τα ιδια και τα ιδια, εξω δεν ξερω την τυφλα μου τι παιζει, οποτε εχει κανενας να προτινει κανενα καλο μωρο με...βυζαρες, γιατι ειμαι στερημενος απο βυζαρες.!!  :tits: :grin:
τα σεβη μου

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Τις 2 πρωτες τις εχω παρει, η τριτη αν ειναι η Αλινα που ηταν στο Ν.Ουρανου 26, δεν κανει, αν ειναι αλλη ορμαω.!!

:hi:
H Aλικη πλεον δουλευει στο venus angels(Μινωταυρου 16) βραδυ. Περασα χθες μετα απο χρονια με πολυ καλες εντυπωσεις. Θελει να εχει την πρωτοβουλια των κινησεων αλλα προσπαθει δυνατα για να περασεις καλα. Οι βυζαρες της παραμενουν στητες και τουμπανο  :tits2:  :tits:

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Η Αφροδίτη λέει τίποτα γενικά; Η είναι αναλόγως σε τι μέρα θα τη πετύχω; Πηγα κατά τις 12 και την είδα(αν ήταν όντως αυτή) και έπαθα πλάκα εμφανισιακά.Αλλα σαν να εμφανίστηκε κάπως ψυχρή στο σαλόνι και δεν ήθελα να το ρισκάρω.Φαρδια κωλαρα αλλά Κιμ Καρντασιαν(όπως ανέφερε και ένας συναγωνιστής σε κριτική),μαύρο μαλλί ίσιο,βυζι 2,5αρι το δα κάτω από το διάφανο μαύρο κολλητό μπλουζάκι που φορούσε και η τσατσα είπε ότι είναι από Ισπανία.Αυτο μου κανε εντύπωση και σκεφτόμουν αν ήταν όντως αυτή.Αναφερομαι σ αυτήν που είναι Πέτρου Ερημίτη 2...Εν τέλη την έβγαλα με Θεία Μόνικα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Η Αφροδίτη λέει τίποτα γενικά; Η είναι αναλόγως σε τι μέρα θα τη πετύχω; Πηγα κατά τις 12 και την είδα(αν ήταν όντως αυτή) και έπαθα πλάκα εμφανισιακά.Αλλα σαν να εμφανίστηκε κάπως ψυχρή στο σαλόνι και δεν ήθελα να το ρισκάρω.Φαρδια κωλαρα αλλά Κιμ Καρντασιαν(όπως ανέφερε και ένας συναγωνιστής σε κριτική),μαύρο μαλλί ίσιο,βυζι 2,5αρι το δα κάτω από το διάφανο μαύρο κολλητό μπλουζάκι που φορούσε και η τσατσα είπε ότι είναι από Ισπανία.Αυτο μου κανε εντύπωση και σκεφτόμουν αν ήταν όντως αυτή.Αναφερομαι σ αυτήν που είναι Πέτρου Ερημίτη 2...Εν τέλη την έβγαλα με Θεία Μόνικα
τι Κιμ καρντασιαν ρε παιδια η καζανο-φακλανα;;;

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.650
Πόντοι
716

Σε ποιο ηταν αυτη και τι βαρδια;

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Σε ποιο ηταν αυτη και τι βαρδια;
ΜΕΣΗΜΈΡΙ ΠΕΤΡ. ΕΡΗΜΊΤΗ2 πρωί ....Σε γενικές γραμμές,δεν είναι κακή,...αλλά μην περιμένεις τρελά γούστα....εχει προκαταρκτικά κατι απαλά γλειψίματα σε στήθος,προσπαθεί να έχει τον έλεγχο,εχει και χιούμορ,γενικά καλό παιδί η Αφροδίτη....αλλά δεν κάνει κάτι φοβερά για να την θυμάσαι......αν σου αρέσουν οι νταρντάνες γυναίκες τότε θα περάσεις καλούτσικα......αλλα δεν ειναι σπο τις  περιπτώσεις που φεύγεις και το μυαλό σου είναι ακόμα εκεί......Είναι ενα  κλίκ πιο νταρντάνα απο την Ινα....αλλά ειναι σχετικά καλή(αν σου αρέσουν τέτοιοι σωματότυποι)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Χτες βραδυ εκανα την εξορμιση μου, τελικα γυρισα 2-3 μαγαζακια βαση προγραμματος της βιλας, να δω μερικες και μπορει να κατεληγα στην Λαρα για ακομα μια φορα. Ξεκινησα απο το καινουριο παραρτημα της βιλας στο Ν.Ουρανου 4, το οποιο ειναι 2 σπιτακια στο ενα δουλευε η Μαρισα, βγηκε τοπλες με τις πεσμενες βυζαρες τις φορα παρτιδα να με δελεαζουν, μεσα σε ενα αθλιο κορμακι που δεν την κολακευε, και στο αλλο δουλευε η Μπεατρις, πιπινακι γαλακτος με κολαρακι σφριγυλο μικρο, ωραιο προσωπακι μαθητριας, αλλα βυζακι μικρο μου φανηκε. Απο εκει εφυγα πηγα Κοροβαγκου 5, να δω την Λορενα, ωραιο σωματακι, αλλα δεν μου αρεσε στο προσωπο που μου φανηκε πρισμενη, βυζακι φαινοταν να εχει καλουτσικο μεσαιο, αλλα δεν. Απο εκει πηγα Μινωταυρου 16 να δω την Αλικη, ωραιο μαγκιορικο βλεμα, αλλα το βυζι τουμπανο σιλικονη, βγηκε αβυζη φορα παρτιδα, δεν με κλικαρε. Τελευταια σταση Ν.Ουρανου 1Α, θυμαμαι δουλευε ενα πιπινακι ομορφο, δεν θυμαμαι ονομα, Χριστινα καπως.?? ο alpacino την ξερει, θυμαμαι αναφεροταν σε αυτη, την ειχε πηδηξει ο κολητος μου ενα βραδυ, με μετριες εντυπωσεις, αλλα δεν ηταν  εκει, στην θεση της βρηκα μια Σισυ.!! Ψιλομπαζακι τιποτα το ιδιαιτερο, για να την πληρωσεις, κοινη κοπελα με παραπανησια κιλακια στα σημεια...
Και τελος κατεληξα στην μπαταλο την Μαρισα, για τις βυζαρες της.!! :tits: Βουλγαρα-Ελληνιδα δηλωνει, ωραιο προσωπακι, αλλα μεσα στο δωματιο ψιλοαγγαρεια, αν και χαμογελαστο το 23χρονο, απο την μεση και κατω αχαρο σωμα, με κολαρα πλαδαρη, δεν θα την ξαναπληρωνα ουτε με μαχαιρι τσιχαντιστη στο λαιμο....

Τελικα οσο πιο πολυ ντορος γινεται για το 40αρι της βιλας και για μποικονταζ και αποχες κτλ, εγω βλεπω τοσο πιο δυνατο γινεται το 40αρι τους με τις μπαταλες τους, ποσα μαγαζια.?? 6-7 μεχρι στιγμης μετρανε οι βιλες.?? Αρα δεν φταιει το 40αρι...

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
165
Πόντοι
11
έχει δοκιμάσει κανείς Μπεατρίς απο το paradise?  αν ναι περιμένω γνώμη

Απο εμφάνιση είναι σαν τη διπλανη γειτόνισσα πιπινογκόμενα . Αδύνατη μικρό σφικτό κωλαράκι. Την είχα πάρει σε πρόγραμμα με γλύψιμο και της έγλειφα την κωλοτρυπίδα για κανα 10αλεπτο. Βογγούσε και γούσταρε. Δεν ειναι για πολλά όμως

str19mak69

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, προχτές έκανα μια μικρή τσάρκα και είδα στο Νικηφόρου 28 ένα ωραίο μελαχρινό με 2αράκι βυζί ονόματι Ρεμπέκα.Την έχει πάρει κανείς να μου πει εντυπώσεις?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165
Χτες βραδυ εκανα την εξορμιση μου, τελικα γυρισα 2-3 μαγαζακια βαση προγραμματος της βιλας, να δω μερικες και μπορει να κατεληγα στην Λαρα για ακομα μια φορα. Ξεκινησα απο το καινουριο παραρτημα της βιλας στο Ν.Ουρανου 4, το οποιο ειναι 2 σπιτακια στο ενα δουλευε η Μαρισα, βγηκε τοπλες με τις πεσμενες βυζαρες τις φορα παρτιδα να με δελεαζουν, μεσα σε ενα αθλιο κορμακι που δεν την κολακευε, και στο αλλο δουλευε η Μπεατρις, πιπινακι γαλακτος με κολαρακι σφριγυλο μικρο, ωραιο προσωπακι μαθητριας, αλλα βυζακι μικρο μου φανηκε. Απο εκει εφυγα πηγα Κοροβαγκου 5, να δω την Λορενα, ωραιο σωματακι, αλλα δεν μου αρεσε στο προσωπο που μου φανηκε πρισμενη, βυζακι φαινοταν να εχει καλουτσικο μεσαιο, αλλα δεν. Απο εκει πηγα Μινωταυρου 16 να δω την Αλικη, ωραιο μαγκιορικο βλεμα, αλλα το βυζι τουμπανο σιλικονη, βγηκε αβυζη φορα παρτιδα, δεν με κλικαρε. Τελευταια σταση Ν.Ουρανου 1Α, θυμαμαι δουλευε ενα πιπινακι ομορφο, δεν θυμαμαι ονομα, Χριστινα καπως.?? ο alpacino την ξερει, θυμαμαι αναφεροταν σε αυτη, την ειχε πηδηξει ο κολητος μου ενα βραδυ, με μετριες εντυπωσεις, αλλα δεν ηταν  εκει, στην θεση της βρηκα μια Σισυ.!! Ψιλομπαζακι τιποτα το ιδιαιτερο, για να την πληρωσεις, κοινη κοπελα με παραπανησια κιλακια στα σημεια...
Και τελος κατεληξα στην μπαταλο την Μαρισα, για τις βυζαρες της.!! :tits: Βουλγαρα-Ελληνιδα δηλωνει, ωραιο προσωπακι, αλλα μεσα στο δωματιο ψιλοαγγαρεια, αν και χαμογελαστο το 23χρονο, απο την μεση και κατω αχαρο σωμα, με κολαρα πλαδαρη, δεν θα την ξαναπληρωνα ουτε με μαχαιρι τσιχαντιστη στο λαιμο....

Τελικα οσο πιο πολυ ντορος γινεται για το 40αρι της βιλας και για μποικονταζ και αποχες κτλ, εγω βλεπω τοσο πιο δυνατο γινεται το 40αρι τους με τις μπαταλες τους, ποσα μαγαζια.?? 6-7 μεχρι στιγμης μετρανε οι βιλες.?? Αρα δεν φταιει το 40αρι...

Νομιζω καλυτερα θα την εβγαζες με την λαρα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.677
Πόντοι
38.177
Καλησπέρα σε όλους, προχτές έκανα μια μικρή τσάρκα και είδα στο Νικηφόρου 28 ένα ωραίο μελαχρινό με 2αράκι βυζί ονόματι Ρεμπέκα.Την έχει πάρει κανείς να μου πει εντυπώσεις?

Βαρα άφοβα,καλο Ρουμανακι,έχει και πρόγραμμα με 50€ για cim  

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Πριν απο λιγες μερες περασα για τριτη φορα με την Σοφια την Ρουμανα των Βιλων εδωσα 60 ε το λαθος μου ειναι που δεν την πειρα περισσοτερες φορες ειναι πολυ γλυκια σαρανταρα με απιθανο κορμι φιλια πολλα παντου οτι κανει το ζει πιπα αριστη

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
έχει δοκιμάσει κανείς Μπεατρίς απο το paradise?  αν ναι περιμένω γνώμη

τελικά δεν άντεξα... δοκίμασα...    μάπα το καρπούζι
ξεπέτα σε όλα, και στην πίπα και στο σέξ.

και φυσικά δεν είναι και κάτι τόσο τρομερό εμφανησιακά μόλις την δείς απο πολύ κοντά.

η επόμενη που με βλέπω να δοκιμάζω αν και πάλι μόνο κακές κριτικιές διάβασα είναι η αλίισα απο Studio Free House

εν κατακλείδι το μόνο που αξίζει πλεον στα μπουρδέλα-studio είναι το φαγητό μετά στην μαμά τερέζα.....

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
249
Πόντοι
281
τελικά δεν άντεξα... δοκίμασα...    μάπα το καρπούζι
ξεπέτα σε όλα, και στην πίπα και στο σέξ.

και φυσικά δεν είναι και κάτι τόσο τρομερό εμφανησιακά μόλις την δείς απο πολύ κοντά.

η επόμενη που με βλέπω να δοκιμάζω αν και πάλι μόνο κακές κριτικιές διάβασα είναι η αλίισα απο Studio Free House

εν κατακλείδι το μόνο που αξίζει πλεον στα μπουρδέλα-studio είναι το φαγητό μετά στην μαμά τερέζα.....

ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ κοιτα να σωσεις τα λεφτα σου φιλε,απλα ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ απο την Αλισα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom