Χτες βραδυ εκανα την εξορμιση μου, τελικα γυρισα 2-3 μαγαζακια βαση προγραμματος της βιλας, να δω μερικες και μπορει να κατεληγα στην Λαρα για ακομα μια φορα. Ξεκινησα απο το καινουριο παραρτημα της βιλας στο
Ν.Ουρανου 4, το οποιο ειναι 2 σπιτακια στο ενα δουλευε η Μαρισα, βγηκε τοπλες με τις πεσμενες βυζαρες τις φορα παρτιδα να με δελεαζουν, μεσα σε ενα αθλιο κορμακι που δεν την κολακευε, και στο αλλο δουλευε η Μπεατρις, πιπινακι γαλακτος με κολαρακι σφριγυλο μικρο, ωραιο προσωπακι μαθητριας, αλλα βυζακι μικρο μου φανηκε. Απο εκει εφυγα πηγα
Κοροβαγκου 5, να δω την Λορενα, ωραιο σωματακι, αλλα δεν μου αρεσε στο προσωπο που μου φανηκε πρισμενη, βυζακι φαινοταν να εχει καλουτσικο μεσαιο, αλλα δεν. Απο εκει πηγα
Μινωταυρου 16 να δω την Αλικη, ωραιο μαγκιορικο βλεμα, αλλα το βυζι τουμπανο σιλικονη, βγηκε αβυζη φορα παρτιδα, δεν με κλικαρε. Τελευταια σταση
Ν.Ουρανου 1Α, θυμαμαι δουλευε ενα πιπινακι ομορφο, δεν θυμαμαι ονομα, Χριστινα καπως.?? ο alpacino την ξερει, θυμαμαι αναφεροταν σε αυτη, την ειχε πηδηξει ο κολητος μου ενα βραδυ, με μετριες εντυπωσεις, αλλα δεν ηταν εκει, στην θεση της βρηκα μια Σισυ.!! Ψιλομπαζακι τιποτα το ιδιαιτερο, για να την πληρωσεις, κοινη κοπελα με παραπανησια κιλακια στα σημεια...
Και τελος κατεληξα στην μπαταλο την Μαρισα, για τις βυζαρες της.!!
Βουλγαρα-Ελληνιδα δηλωνει, ωραιο προσωπακι, αλλα μεσα στο δωματιο ψιλοαγγαρεια, αν και χαμογελαστο το 23χρονο, απο την μεση και κατω αχαρο σωμα, με κολαρα πλαδαρη, δεν θα την ξαναπληρωνα ουτε με μαχαιρι τσιχαντιστη στο λαιμο....
Τελικα οσο πιο πολυ ντορος γινεται για το 40αρι της βιλας και για μποικονταζ και αποχες κτλ, εγω βλεπω τοσο πιο δυνατο γινεται το 40αρι τους με τις μπαταλες τους, ποσα μαγαζια.?? 6-7 μεχρι στιγμης μετρανε οι βιλες.?? Αρα δεν φταιει το 40αρι...