Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πλακα με κανετε που ειναι καλουτσικη η μαυροτσουκαλη η ελεωνορα? Πιο gyspy πεθαινεισ... ασε που δεν προτεινεται ουτε αυτη ουτε στο διπλανο που ηταν η μαριζα για gfe κτλ. Ουτε ακαποτο ουτε φιλια. Η αλλη διπλα η μαριζα εκανε και μια γκριματσα εμετου οταν την ρωτησα αμα κανει φιλια. Γενικοτερα ολο το jurassic park στα μεγαλεια του χθες βραδυ οπου και να μπηκα δεν ενθουσιαστηκα καθολου ομως.

ασε που εγω κατεβηκα γιατι ειδα φωτοσ απο την αλλη σελιδα και δεν αντιπροσωπευουν και πολυ την πραγματικοτητα.

bluecheese

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους!!
Για την Ελεονορα που λετε τωρα συγκεκριμενα, δεν εχω εμπειρια.. Αυτη παντως που μου ειχ κανει τρομερη εντυπωση και περασα πολυ καλα μαζι στης ειναι η Γκαμπριελλα. Το κοριτσι ειναι πολυ μπροστα σε ολα!! Εμφανιση, πιπα , συμμετοχη, gf φαση!!

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Καλησπερα σε ολους!!
Για την Ελεονορα που λετε τωρα συγκεκριμενα, δεν εχω εμπειρια.. Αυτη παντως που μου ειχ κανει τρομερη εντυπωση και περασα πολυ καλα μαζι στης ειναι η Γκαμπριελλα. Το κοριτσι ειναι πολυ μπροστα σε ολα!! Εμφανιση, πιπα , συμμετοχη, gf φαση!!

Ποιά είναι η Γκαμπριέλλα ρε φίλε? Αυτή από τη Ζήνα?

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
πως λεγεται το αλλο σαιτ που εχει φωτο απο τανες και κατάλογο μαγαζιών κλπ?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ολα τα αυτιστικα μαζεμενα! :2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πρωινή επίσκεψη στο Φρίξου 15 όπου στη σκιά της Έφης  :grin: :smiley6600: πήδησα το όμορφο ουκρανικό  κομοδινάκι Έλενα,  :erection:  ρε που την ξέρω ρε που την ξέρω αυτήν και τελικά βουαλά, κατά διαλολική σύμπτωση ένα ακριβώς χρόνο πριν, ανατρέχοντας στο πορνοημερολόγιο μου (ήτανε 5/6/2016) εκεί στο βρωμερό και τρισάθλιο Ταντάλου 9 με την πόντια τσατσά (καλή της ώρα της καυλιάρας και σπαζαρχίδως μαζί), την είχα πηδήσει, και έκτοτε όσο κι αν την αναζήτησα δεν την πέτυχα, άλλαξε και το μαλλί από ίσιο πράσο σε σπαστό, η βυζάρα βυζάρα πάντως και το κορμί φιδίσιο, πέρασα καλά παρόλα αυτά, και καλά την πήδησα, με ξεθέωσε το πουτανάκι,  :P :P :P για μια φορά ήτανε καλή και όχι μόνο ίσως όμως, είναι από τα ερωτεύσιμα κομοδινάκια εκεί όπου αν πας τέρμα καυλωμένος όπως ήμουνα εγώ σήμερα το πρωί μετά από έξι μέρες πλήρους απραξίας, περνάς καλά.  :zfuck: :zfuck:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.650
Πόντοι
716
Πρωινή επίσκεψη στο Φρίξου 15 όπου στη σκιά της Έφης  :grin: :smiley6600: πήδησα το όμορφο ουκρανικό  κομοδινάκι Έλενα,  :erection:  ρε που την ξέρω ρε που την ξέρω αυτήν και τελικά βουαλά, κατά διαλολική σύμπτωση ένα ακριβώς χρόνο πριν, ανατρέχοντας στο πορνοημερολόγιο μου (ήτανε 5/6/2016) εκεί στο βρωμερό και τρισάθλιο Ταντάλου 9 με την πόντια τσατσά (καλή της ώρα της καυλιάρας και σπαζαρχίδως μαζί), την είχα πηδήσει, και έκτοτε όσο κι αν την αναζήτησα δεν την πέτυχα, άλλαξε και το μαλλί από ίσιο πράσο σε σπαστό, η βυζάρα βυζάρα πάντως και το κορμί φιδίσιο, πέρασα καλά παρόλα αυτά, και καλά την πήδησα, με ξεθέωσε το πουτανάκι,  :P :P :P για μια φορά ήτανε καλή και όχι μόνο ίσως όμως, είναι από τα ερωτεύσιμα κομοδινάκια εκεί όπου αν πας τέρμα καυλωμένος όπως ήμουνα εγώ σήμερα το πρωί μετά από έξι μέρες πλήρους απραξίας, περνάς καλά.  :zfuck: :zfuck:

Τι βαρδια ειναι αυτη φιλε; Ολο την ακουω και δεν την εχω δει καν τη συγκεκριμενη

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.673
Πόντοι
38.177
Πέρασμα πριν λίγο από τη Ρουμανα eleonora που θέλει να λέγετε ότι είναι από τη Μολδαβία(γελάνε και οι πετρες)
Πίπα με καποτα αδιάφορη,ένα τόνο κρέμα και μουνι πηγάδι!!!
Οι λακαμαδες από τις βίλες αν νομίζουν ότι θα δουλέψουν με τις γυφτορουμανες είναι γελασμένοι.
Φέρτε κανένα σωστο-σοβαρό μουνι και αφήστε τα πειράματα για τους Αθηναίους!!!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.822
Πόντοι
6.265
Πέρασμα πριν λίγο από τη Ρουμανα eleonora που θέλει να λέγετε ότι είναι από τη Μολδαβία(γελάνε και οι πετρες)
Οι λακαμαδες από τις βίλες αν νομίζουν ότι θα δουλέψουν με τις γυφτορουμανες είναι γελασμένοι.

Περασαν οι εποχες των παχιων αγελαδων που ειχανε γερμανιδες-ισπανιδες-πολωνες
τωρα βουλγαρια-ρουμανια  οπως και οι αλλοι

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πρωινη την πετυχα εγω

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
ωραιο ανεκδοτο...δεν αλλαζουνε αυτοι..εδω φερανε πισω τη λαρα και την αντζελα και την βικτωρια αλλιως θα καταστρεφοντουσαν!!

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
:happy: :happy:
τελικα μαπα το καρπουζι.τι να σε κανω τρωγοταν ο κωλοσου :happy: :happy:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.673
Πόντοι
38.177
:happy: :happy:τελικα μαπα το καρπουζι.τι να σε κανω τρωγοταν ο κωλοσου :happy: :happy:

Εσυ δεν είσαι ο βαλτος που θα μπαναριστει από τους αντμιν???  :2funny:
Αρκετοί φάγαμε τη φόλα,το θέμα είναι ποιος έχει το κουράγιο και το θάρρος να το γράψει,για να προστατέψει τους υπόλοιπους!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom