Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (3 μέλη και 52 επισκέπτες)

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
να πω και κατι που το ελεγα και παλιοτερα και το παρατηρησα και σημερα...ειχα πολυ καιρο να κανω πρωινη τσαρκα και διαπιστωνω οτι και παλι στην πρωινη βαρδια παιζουν πιο πολλα στανταρακια

Δηλαδη Ειρηνη και Μονικα για σκληρα γουστα...επισης μιλφ Συλβια κανει καλα κολπα μεσα αμα εχει κεφια παιρνει και χυσιμο στη μαπα και δινει κωλο...
οι αθορυβες Τζουλια και Βικτωρια στη Φριξου ειναι πολυ καλες περιπτωσεις μεσα...
η Ελενα εχει κι αυτη την αξία της και το κοινό της..
βλεπω στο αλλο σαιτ οτι δουλευε και η γνωστη Βικτωρια σε μια απο τις βιλλες...
τωρα ετυχε να μη δουλευει η Νατασα σημερα αλλα αν δουλευε και αν δουλευε και η Γαληνη πουθενα θα ειχαμε μια πολυ δυνατη πρωινη ομαδα με πολλα στανταρακια που αντιστοιχα δε συνανταμε στη νυχτερινη βαρδια...

διαχρονικα η πρωινη βαρδια εχει πιο καλες κοπελες απο αποψη υπηρεσιων.

Επισης για οσους δε γνωριζουν ή ειναι ντροπαλα αγορια απο δω και περα οι Κυριακες ειναι η χαρα της μπουρδελοτσαρκας,δε κυκλοφοραει ψυχη,εισαι πιο χαλαρος στο δωματιο, οι κοπελες βαρανε μυγες και κανουν και προσφορες στα προγραμματα
Θα είναι αύριο άραγε η Νατάσσα;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
ρε σεις το ξεχασα  :headbang:...σαν συνεχεια της μεσημεριανης αναφορας μου συμπληρωνω

-Μινωταυρου 14.Τζενη απο Ιταλια...δεν ηξερα οτι εχει και ιταλιδες γυφτισσες  :2funny:...Ομως πανυψηλο μοντελισιο κοριτσι,με ωραια βυζια καλοστεκουμενα που ειχε πεταμενα εξω,μια περιεργη εξωτικη ομορφια και σκουρο δερμα αλλα οχι εντελως μαυρη.Ξεχωριστη σαν παρουσια μπορω να πω

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.677
Πόντοι
38.177
ρε σεις το ξεχασα  :headbang:...σαν συνεχεια της μεσημεριανης αναφορας μου συμπληρωνω

-Μινωταυρου 14.Τζενη απο Ιταλια...δεν ηξερα οτι εχει και ιταλιδες γυφτισσες  :2funny:...Ομως πανυψηλο μοντελισιο κοριτσι,με ωραια βυζια καλοστεκουμενα που ειχε πεταμενα εξω,μια περιεργη εξωτικη ομορφια και σκουρο δερμα αλλα οχι εντελως μαυρη.Ξεχωριστη σαν παρουσια μπορω να πω

Πέρασε ο Τζιμιαδης πριν λίγο και αγάπησε πάλι...
Είπε αύριο θα την κλείσει για 5αωρο  :think:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μα καλα εγω ενα τηλ. εκανα! Πως μαζευτηκαν ολα τα αυτιστκα της Πιατσας? :2funny: :2funny: :rockon:

Βραδυνη τσαρκα μαζι με:
Jimiadis...το μικρο pame gia alla αγαπησε παλι! :smitten:
Vikings...μετα απο 15 κλωνους που ειχε το μωρο βαρεθηκε πλεον! :grin: Τζενη πηγες μλκ μου? :knockinb:
Azazel...ενημερωθηκε για το ποτε δουλευει η Μιρα το αυτιστικο μου! :2funny:
pame gia alla....το μωρο πειναει συνεχεια! :grin:
black adder....σωσσιας του Ραπτοπουλου σε αυτιστικη εκδοση! :2funny: :grin:

Bad girls: Εμμα. Αυτο το ρουμανακι μουνεψε αρκετα μπορω να πω! :kissass2:
Studio lux Νικ.1Α: Κριστυ. Το κοκκινομαλικο τσουβαλακι μου που το γαμουσα ως Σονια στις Βιλλες! :grin:
Paradise (1): Τζεσυ. Φορουσε και ροζ σετ εσωρουχων η γκαβλα... :kissass2:
Paradise (2): Μπεατρις. Τσατσα:"η Μπεατρις το μωρο μου, για να την παρετε και οι τρεις!!!" :2funny:..Εδω μπηκαμε μονο τρεις! :gay:
Red diamond: Σοφια. Εχει φτιαξει καλο ονομα κ εχει δικια της πελατεια!
Φριξου 13: Μιρελλα. ... :kissass:
Φριξου 13Α: Τζουλια. η γνωστη γυφτορουμανα, που μονο η πιπα της αξιξει! :pipa1:
Φριξου 15: Βικυ. Ρωσικο νταρντανομωρο ,δεν εχει αναφερθει κατι γι αυτην! :orchestra:
Φριξου 14Β(inside): Χριστινα. Η ρουμανα με τις ξεχειλισμενες βυζαρες! Το μαυρο μελος δεν φαινοταν στο σαλονι! :grin:
Φριξου 14Α: Βιολεττα. σε καποιους αρεσει η συγκεκριμενη. :think:

Στα τριδυμα αναρωτηθηκαμε ολοι αν εχουμε δει τπτ καλο εδω και χρονια?( :think:) κ την καναμε!  :birdman:... Αυτο παει στην ξανθια κοντοστουπα ανατολικης προελευσης που κοιτουσε απο το παραθυρακι του Νο2!

Νικ.22( vis9): Ραισα. Θα θελα να δοκιμασω καποια στιγμη την φολιτσα μου! :grin:
Νικ.24: Ρωξαννη. Αυτο το ξανθο πλασματακι...πρεπει( :wanker:)
Freehouse(1): Αλισα. Το ουκρανικο μωρο σε προγραμμα. :grin:
Freehouse(2): Αντριαννα. Αδιαφορη στα 25€ ξεκινουσε! :grin:
Μινωταυρου με Νικ. Ουρανου γωνια: Ελενα. Το ουκρανικο μωρακι με το βλεμμα στα χαμμενα,παντως εχει ενα κωλαρακι κολαση! :kissass:
Μινωταυρου 14: Ελενη. Απο ρουμανια το μωρο αρκετα τσουβαλα, με λιγη μαυρισμενη επιδερμιδα ,με ωραιες μεγαλες φυσικες βυζαρες και ωραιο προσωπο..Θα ανεβει κριτικη για το μωρο αυτο! :wanker: :grin:
Πετρου Ερημιτη 1: Ρωξαννα. Η αλλη γνωστη γυφτορουμανα ...ξεχειλιζαν ολα πλεον με αυτες τις καμπυλες που εχει!
Πετρου Ερημιτη 3: Νικολ.( :tits:)
Η τσατσα εμεινε παγωτο απο τον λαο! :rockon:
Πετρου Ερημιτη 2: Ρεβεκκα.Ευδιαθετο γυφτορουμανακι και αρκετα εμφανισιμο! :grin:
Πετρου Ερημιτη 4: Σαντρα. με το gel παραμασχαλα και τα εσωρουχα που φορουσε το μωρο θυμιζαν μαγιουδακι( :boobies:)..η αγαπημενη μας τσατσα μολις μας βλεπει: "Σαντρα αυτοι ολοι γραφουν κακα λογακια στο internet" :2funny: :2funny: γι αυτην την γυναικα ! :respect:
Las vegas: Μανταλινα. Μια πιο μινιον εκδοση της Μαριας που δουλευει στο ιδιο! :grin:
Las vegas: Τζενη. Οντως ειναι Ιταλιδα το μωρο,αφου της μιλησε ο φουρναρης ιταλικα! :2funny: Παντως το μωρο σε ομορφια παει να πιασει τα standard της Μπαρμπαρας ( :kissass2:) 'η αλλιως barbie! :grin:
Μελαμψη επιδερμιδα ,βυζακια στητα με ρωγες που τρυπανε μπαλονι ,μακρυ μαυρο μαλλι κ 2 μετρα ποδια! :rockon: Εχει και το υφος του αβγαλτου μωρου... :erection:
Μαυρο μελος:"θα πηγαινα στο μωρο,αλλα ουτε με αεροστατο δεν μου σηκωνεται!" :2funny: :2funny: :2funny:
Μινωταυρου 3: Ντομινικ. Αλλο ενα μικρο μωρακι απο Ουγγαρια....( :tits2:)

Υ.γ.: Η χθεσινη μερα θυμισε λιγο απο τα Επη που γιναν 2 χρονια ασταματητα! :rockon:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!! :rockon: :rockon: :rockon: Ειπα σε φιλαρακι που ειναι λιγο αυτιστικο να τον παω σε ταβερνα στην Ξηροκρηνη ..."θα σε παω μλκ μου να γλυφεις κ τα βρωμοδαχτυλα σου "..και τι μου λεει:"Μπουχε η Ξηροκρηνη ειναι κοντα στην Κρηνη?? :2funny: :2funny:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
σ...ωραιος μεσσιε Μπουχος...για το πετσινο μαστραπα κερασες τιποτα;;

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
36
Ωραίες αναφορές  :thumbsup: και πρωί και βράδυ. Μινώταυρου 12 ποιο είναι? και ποια Αγγελική μιλφ είναι αυτή?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Μα καλα εγω ενα τηλ. εκανα! Πως μαζευτηκαν ολα τα αυτιστκα της Πιατσας? :2funny: :2funny: :rockon:

Βραδυνη τσαρκα μαζι με:
Vikings...μετα απο 15 κλωνους που ειχε το μωρο βαρεθηκε πλεον! :grin: Τζενη πηγες μλκ μου? :knockinb:

Studio lux Νικ.1Α: Κριστυ. Το κοκκινομαλικο τσουβαλακι μου που το γαμουσα ως Σονια στις Βιλλες! :grin:
Paradise (2): Μπεατρις. Τσατσα:"η Μπεατρις το μωρο μου, για να την παρετε και οι τρεις!!!" :2funny:..Εδω μπηκαμε μονο τρεις! :gay:
Φριξου 15: Βικυ. Ρωσικο νταρντανομωρο ,δεν εχει αναφερθει κατι γι αυτην! :orchestra:
Φριξου 14Β(inside): Χριστινα. Η ρουμανα με τις ξεχειλισμενες βυζαρες! Το μαυρο μελος δεν φαινοταν στο σαλονι! :grin:

Στα τριδυμα αναρωτηθηκαμε ολοι αν εχουμε δει τπτ καλο εδω και χρονια?( :think:) κ την καναμε!  :birdman:... Αυτο παει στην ξανθια κοντοστουπα ανατολικης προελευσης που κοιτουσε απο το παραθυρακι του Νο2!

Μινωταυρου με Νικ. Ουρανου γωνια: Ελενα. Το ουκρανικο μωρακι με το βλεμμα στα χαμμενα,παντως εχει ενα κωλαρακι κολαση! :kissass:
Μινωταυρου 14: Ελενη. Απο ρουμανια το μωρο αρκετα τσουβαλα, με λιγη μαυρισμενη επιδερμιδα ,με ωραιες μεγαλες φυσικες βυζαρες και ωραιο προσωπο..Θα ανεβει κριτικη για το μωρο αυτο! :wanker: :grin:
Πετρου Ερημιτη 1: Ρωξαννα. Η αλλη γνωστη γυφτορουμανα ...ξεχειλιζαν ολα πλεον με αυτες τις καμπυλες που εχει!
Πετρου Ερημιτη 2: Ρεβεκκα.Ευδιαθετο γυφτορουμανακι και αρκετα εμφανισιμο! :grin:
Πετρου Ερημιτη 4: Σαντρα. με το gel παραμασχαλα και τα εσωρουχα που φορουσε το μωρο θυμιζαν μαγιουδακι( :boobies:)..η αγαπημενη μας τσατσα μολις μας βλεπει: "Σαντρα αυτοι ολοι γραφουν κακα λογακια στο internet" :2funny: :2funny: γι αυτην την γυναικα ! :respect:
Las vegas: Μανταλινα. Μια πιο μινιον εκδοση της Μαριας που δουλευει στο ιδιο! :grin:
Las vegas: Τζενη. Οντως ειναι Ιταλιδα το μωρο,αφου της μιλησε ο φουρναρης ιταλικα! :2funny: Παντως το μωρο σε ομορφια παει να πιασει τα standard της Μπαρμπαρας ( :kissass2:) 'η αλλιως barbie! :grin:
Μελαμψη επιδερμιδα ,βυζακια στητα με ρωγες που τρυπανε μπαλονι ,μακρυ μαυρο μαλλι κ 2 μετρα ποδια! :rockon: Εχει και το υφος του αβγαλτου μωρου... :erection:
Μαυρο μελος:"θα πηγαινα στο μωρο,αλλα ουτε με αεροστατο δεν μου σηκωνεται!" :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.γ.: Η χθεσινη μερα θυμισε λιγο απο τα Επη που γιναν 2 χρονια ασταματητα! :rockon:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!! :rockon: :rockon: :rockon: Ειπα σε φιλαρακι που ειναι λιγο αυτιστικο να τον παω σε ταβερνα στην Ξηροκρηνη ..."θα σε παω μλκ μου να γλυφεις κ τα βρωμοδαχτυλα σου "..και τι μου λεει:"Μπουχε η Ξηροκρηνη ειναι κοντα στην Κρηνη?? :2funny: :2funny:
επιτελους μια αναφορα απο τα παλια...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
ρε σεις το ξεχασα  :headbang:...σαν συνεχεια της μεσημεριανης αναφορας μου συμπληρωνω

-Μινωταυρου 14.Τζενη απο Ιταλια...δεν ηξερα οτι εχει και ιταλιδες γυφτισσες  :2funny:...Ομως πανυψηλο μοντελισιο κοριτσι,με ωραια βυζια καλοστεκουμενα που ειχε πεταμενα εξω,μια περιεργη εξωτικη ομορφια και σκουρο δερμα αλλα οχι εντελως μαυρη.Ξεχωριστη σαν παρουσια μπορω να πω
μιλησα μαζι της ιταλικα και απαντουσε σε απταιστη γλωσσα..απο μιλανο ειπε οτι ειναι ...την ρωτησα για την αψιδα της ειρηνης την οποια γνωριζε κανονικα...τωρα αν εχει διαβασει τοσο για να το παιξει ιταλιδα δεν γνωριζω...το μωρο παντως τεσταριστηκε και τα σπαει...σας την προτεινω ανεπιφυλακτα..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
μιλησα μαζι της ιταλικα και απαντουσε σε απταιστη γλωσσα..απο μιλανο ειπε οτι ειναι ...την ρωτησα για την αψιδα της ειρηνης την οποια γνωριζε κανονικα...τωρα αν εχει διαβασει τοσο για να το παιξει ιταλιδα δεν γνωριζω...το μωρο παντως τεσταριστηκε και τα σπαει...σας την προτεινω ανεπιφυλακτα..
μωρε μπραβο...μονο για Ιταλιδα δε θα την εκανα.
Ειναι σιγουρα ξεχωριστη παρουσια αν και μενα δε μου αρεσουν τα τοσο σκουρα δερματα αλλα και να θελουμε να τη γαμησουμε δε τη φτανουμε  :2funny:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Ειναι σιγουρα ξεχωριστη παρουσια αν και μενα δε μου αρεσουν τα τοσο σκουρα δερματα αλλα και να θελουμε να τη γαμησουμε δε τη φτανουμε  :2funny:
και εγω την προσπερασα λογω υψους , δεν μου αρεσουν οι ψηλες ...παντως η τσατσα απόρησε που την εκανα ...τετοιο μωρο και φευγεις;; μου λεει

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846

Βραδυνη τσαρκα μαζι με:
pame gia alla....το μωρο πειναει συνεχεια! :grin:.γιατι αυτιστικο πριν λιγο ειχα ρηξη 5 κιλα ιδρωτα :happy: :happy:

Μαυρο μελος:"θα πηγαινα στο μωρο,αλλα ουτε με αεροστατο δεν μου σηκωνεται!" :2funny: :2funny: :2funny:γιατι ειχε ρηξη δυο μπαλακια στημ γαμπριελα.δεν τα λεσ αυτα βρε αυτιστικο' :tn04: :tn04:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Σιγα μην ειναι.....  ισως δουλευε εκει καποια χρονια

argyropelekanos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
4
Like
415
Πόντοι
26

Βραδυνη τσαρκα μαζι με:

Στα τριδυμα αναρωτηθηκαμε ολοι αν εχουμε δει τπτ καλο εδω και χρονια?( :think:) κ την καναμε!  :birdman:... Αυτο παει στην ξανθια κοντοστουπα ανατολικης προελευσης που κοιτουσε απο το παραθυρακι του Νο2!

παρα πολυ ωραια ενημερωση ευγε!!!
πως κ δε σας πετυχα ???

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
και κανει και καλο κρεβατι...ειναι για τρελο γλυψιμο

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Σιγα μην ειναι.....  ισως δουλευε εκει καποια χρονια
δεν μας πολυενδιαφερει αυτο...κανει καλο γαμησι και μονο αυτο με αφορα..δεν παει να ειναι και απο τη γουαδαλαχαρα!!

casual55

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό τη σελίδα αλλά γράφω πρώτη φορά, έχω κάποιες εμπειρίες στα στούντιο της πόλης και θα τις παραθέτω σιγά σιγά, τις παλιές ετεροχρονισμένα, τις νέες αμέσως. Θα αναφέρω μόνο πως τον λίγο καιρό που επισκέπτομαι τα σπιτάκια, το στανταράκι μου είναι η Βανέσσα από βίλλες.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Καλησπέρα Παίδες!

Σήμερα μένω Θεσσαλονίκη και έλεγα να....κάνω ένα δωράκι στην πάρτι μου....
Ψάχνω κοντό, λεπτό και γενικά μινιόν φάση με... καλή περιποίηση στο 25-30αρι....
Έχετε κάμια πρόταση?!?!

Ευχαριστώ όπως και να έχει!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.081
Πόντοι
34.538
Καλησπέρα Παίδες!

Σήμερα μένω Θεσσαλονίκη και έλεγα να....κάνω ένα δωράκι στην πάρτι μου....
Ψάχνω κοντό, λεπτό και γενικά μινιόν φάση με... καλή περιποίηση στο 25-30αρι....
Έχετε κάμια πρόταση?!?!

Ευχαριστώ όπως και να έχει!
Κουβαρντα σε κοβω..
Κονομησαμε!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom