panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Λογικα την Θεια Μονικα λεειπια Μονικα λετε; την ρωσιδα που δουλευε στο Godivα ή την Αλβανιδα ;;
Λογικα την Θεια Μονικα λεειπια Μονικα λετε; την ρωσιδα που δουλευε στο Godivα ή την Αλβανιδα ;;
αυτη απο το godiba ειναι τυπε.
Επειδη πολλοι μπερδευονται και ρωτανε εδω και με ρωτανε και σε πμ για τη Μονικα,πρεπει να πουμε οτι οι Μονικες ειναι 4 :o :o
1)Η γνωστη μιλφ Μονικα η Ρωσσιδα η οποια εδω και χρονια εχει μονο θετικες κριτικες και πλεον δουλευει μονο πρωινα στο Free House Μινωταυρου 10.
αυτη ξεκινησε απο τα Τριδυμα και επισης δουλεψε για πολυ καιρο στου Ερημιτη 2 αλλα και στο Godiva,αλλα και καποια μικροτερα περασματα απο αλλα μαγαζια
2)η προμιλφ Μονικα που συστηνεται ως Μεξικανα παλιοτερα ελεγε και απο Περου αν θυμαμαι σωστα ...Βεβαιως ειναι βαλκανικης καταγωγης και αυτη,μονιμα πρωινη στο Φριξου 13α ισως και στο 15 καποιες φορες.
Αυτη εμφανιστηκε και δουλευε πολυ καιρο παντα πρωινη στο Αν.Γεωργιου 21,ειναι μια ζουμερη γυναικα,τη μαυρισα ασχημα στην κριτικη μου ομως κανει βρωμικα κολπα οπως χυσιμο στη μαπα και στο στομα και σε καλες τιμες
3)Η αδυνατη ξανθια,νεαρη Μονικα απο τις Βιλλες που για αρκετα χρονια δουλευε ως Εμμανουελα σε διαφορα στουντιο αλλα και σε σπιτια του Βαρδαρη οπως το Σαπφους 20 που θυμαμαι σιγουρα,αλλα πρεπει να ξεκινησε απο τα σπιτια της Μαντζαρου. Μετα κατεληξε για αρκετο διαστημα στο Ανδρεου Γεωργιου 16 Ερως οπου τη γαμησα δυο φορες και η πρωτη απο τις 2 φορες ηταν ξεχωριστη εμπειρια,ριξαμε απιστευτο γαμησι και της εγραψα μια αποθεωτικη κριτικη.Η δευτερη φορα ηταν πιο μετρια και δε ξερω για ποιο λογο αλλα δε της εγραψα κριτικη.Παντως αν ειναι καυλωμενη και βρεις τα κουμπια της κανει τρελα γαμησια
4)Αναφερθηκε προσφατα αλλη μια Μονικα στο ασπρο σπιτι Μινωταυρου 12 στην πρωινη βαρδια.Δε την ειδα,δε την ξερω,δεν εχω αποψη
αρα δεν ειναι μια η Μονικα αλλα προφανως οταν αναφερεται το ονομα Μονικα κατα 90% εχει να κανει με τη γνωστη μιλφ Μονικα του Free house
χαχα σωστος ;)...και οι Τζουλιες ηταν πονεμενη ιστορια καποτεΆψογος με τις Μόνικες λείπει και ένα post με τις Χριστίνες γιατί και με αυτές έχουμε χάσει κατά κάποιο τρόπο τον λογαριασμό , πολύ παλιά αν θυμάσαι είχαμε χάσει την μπάλα με τις Βανέσες
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέΠηγα πριν κανα 2ωρο βολτα κατω και εχω να πω τα εξης..Σχεδον ολα στη Ν.ουρανου προς τα κατω ηταν κλειστα Στις βιλες στο Α'μια Σοφια προμιλφ και στο διπλα μια Κατερινα μελαχρινη καλουτσικη θα ελεγα και νομιζω διεκρινα σιδερακια στα δοντια..Οποτε Προσοχη στα Τσιμπουκια γιατι 'Κοβει' το κοριτσι.Το Αλλο ειναι πως πηγα να μπω στα Καινουργια τα Στουντιο 'Paradise'και ηταν μαζεμενοι στο Προαυλιο κατι ΡουμανοΓυφτοι Αντρες γυναικες παιδια και Ενας ειχε και καμερα και τραβουσε.Υπηρχε μια Βαβουρα και δεν μπηκα και μου κανανε και κατι Χειρονομιες και εφυγα..Ξαναπερναω μετα απο κανα 20λεπτο και Φορουσανε κατι Φουλ Face και κατι Οπλα μαλλον ΨΕΥΤΙΚΑ και βγαιναν Φωτογραφιες μεταξυ τους Φυσικα και δεν μπηκα και την Κοπανησα Γαμιωντας ....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πραγματα σε Καινουργιο Χωρο που θελουν να πηγαινουμε και να Αφηνουμε τα Λεφτα μας!!
Πηγα πριν κανα 2ωρο βολτα κατω και εχω να πω τα εξης..Σχεδον ολα στη Ν.ουρανου προς τα κατω ηταν κλειστα Στις βιλες στο Α'μια Σοφια προμιλφ και στο διπλα μια Κατερινα μελαχρινη καλουτσικη θα ελεγα και νομιζω διεκρινα σιδερακια στα δοντια..Οποτε Προσοχη στα Τσιμπουκια γιατι 'Κοβει' το κοριτσι.Το Αλλο ειναι πως πηγα να μπω στα Καινουργια τα Στουντιο 'Paradise'και ηταν μαζεμενοι στο Προαυλιο κατι ΡουμανοΓυφτοι Αντρες γυναικες παιδια και Ενας ειχε και καμερα και τραβουσε.Υπηρχε μια Βαβουρα και δεν μπηκα και μου κανανε και κατι Χειρονομιες και εφυγα..Ξαναπερναω μετα απο κανα 20λεπτο και Φορουσανε κατι Φουλ Face και κατι Οπλα μαλλον ΨΕΥΤΙΚΑ και βγαιναν Φωτογραφιες μεταξυ τους Φυσικα και δεν μπηκα και την Κοπανησα Γαμιωντας ....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πραγματα σε Καινουργιο Χωρο που θελουν να πηγαινουμε και να Αφηνουμε τα Λεφτα μας!!
το έγραψα τις προηγούμενες ημέρες ότι η Έλενα είναι εκτός Ελλάδας τώραΜια βδομαδα ειναι βραδυ και την επομενη πρωι, την πηρα την Τριτη το βραδυ αρα την επομενη βδομαδα θα ειναι πρωινη.
το έγραψα τις προηγούμενες ημέρες ότι η Έλενα είναι εκτός Ελλάδας τώρα
Πιστευω οτι αυτην την Κατερινα ελεγε γιατι δεν εχει και αλλη κοπελα με το ιδιο ονομα των βιλλων οπως και οτι ι συγκεκριμενη δουλευει στο villa erotica,οποτε γι αυτην ανεβασε κριτικη ο φιλος.Ισως θα μπερευτικε η θα νομιζε οτι ειναι Ρουμανα ενω ειναι Ουκρανη τουλαχιστον ετσι ειχε πει η τσατσα οταν την ειδα και απο εμφανιση ειναι αρκετα καλη ομως δεν μπηκα για να την δοκιμασω.Εχει ωραιο σωματακι και αναλογιες.Υπαρχει μια κριτικη του anal-lytis για την Κατερινα (βιλλες). Με εχει μπερδεψει ο φιλος...Η Κατερινα μιλαει σχετικα καλα ελληνικα, φυσικα μιλαει ουκρανικα (απο εκει ειναι) και ρωσικα, ρουμανικα οχι δεν ειναι ρουμανα, κορμι εχει καλο αλλα μοντελε δεν ειναι, και δεν ειναι τοσο νεουδι , δουλευει μηνες...τωρα τι να πω
λετε να μπερδευτηκε με αλλη;;
Είσαι μεγάλος μπουρδελομάχος !!!Η Κατερίνα είναι για Φυλής 20€ κ πολύ της είναι!
Μόλις γύρισα από φλωριτα στο λουξ 1.ρουμανα αχλαδοκωλα γύρω στα 30 με μικρό βυζί.δεν ξέρω πως μου ρθε και ενώ έκανα μεταβολή κατευθείαν μόλις την είδα λέω δεν γαμιεται και μπήκα.με το που ήρθε στο δωμάτιο μία ξυνιλα ήταν φανερή στα μούτρα της και κατευθείαν αρχίσαμε τα μη το ένα μη το άλλο. Πλεον δεν έχω ούτε τις αντοχές ούτε την υπομονή και με συνοπτικές διαδικασίες την ξαποστειλα ενώ αυτή είχε το πιο στραβωμένο μούτρο της.με το που βγήκα την άκουσα να φωνάζει ούτε της έδωσα σημασία και η ξανθιά 60αρα τσατσά μου έδωσε προς τιμήν της κατευθείαν τα χρήματα πίσω με ευγενεστατη συμπεριφορά.η γκόμενα δεν γουστάρει αυτό που κάνει και με ξενέρωσε.δεν ξέρω τι κριτικές έχει αλλά θα με ενδιέφερε πως πέρασαν άλλοι μαζί της