andreas1976thes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Σκατα το κανανε το kanesex.gr .....
Ποιος μαλακας το διαλεξε αυτο
Μόνο σκατά; Και σβηστήκανε τα πάντα!!
Σκατα το κανανε το kanesex.gr .....
Ποιος μαλακας το διαλεξε αυτο
Γιατι αδιαφορη βολτα ρε φιλε..ετσι για να κινειται το νημα....αδιαφορη βολτα
Ξυλινο Μινωταυρου: Ντεα
ΛΒεγκας: Αννα (καλο! ξανθο με ξυρισμενο κεφαλι ση δεξια μερια) , Μαρια (καλό και με καλες κριτικες) , μια χαρουμενη ξανθια (καλη)
Ερημιτη2: Ρωξανα (πολλα κιλα)
Ερημιτη3: Λουιζα (καλο, πηρε λιγα κιλακια)
Τριδυμα: Καρλα (καλο με κακες κριτικες), Αναστασια (σκυλι του πολεμου), μαλλον η Χριστινα η τυπου σαρβαιβορ μετα απο 5 μηνες
Καινουριο με την αυλη (οχι αυτο με τις Μονικα - Νατασσα): Ανοιχτο το 1 απο τα 2, Τζεσυ(καλο)
ΝΟυρανου 1Α: Τανια (Γκιλφ)
αμα ξερει κανενας που παιζει κανα καλο μιλφ+ και μας πει θα ειναι μεγας ευεργετης!
Δεν υπαρχει λογος να αρπαζεσαι..συγνωμη ρε μεγαλε που σε συγχυσαμε με την πλεονεξια μας και το ανικανοποιητο...Οσο για τον χαρακτηρισμο "αδιαφορη", τον εκανα γιατι α. εμενα δε με ενδιαφερουν οι κατηγοριες (ωραιες κατα τα αλλα) των συγκεκριμενων κοριτσιων γιατι ετσι, και β. δεν ειδα και η ενημερωση μου δεν περιλαμβανει κατι καινουριο για να προκαλεσει το ενδιαφερον των υπολοιπων. Και παλι σορρυ που εχουμε και αποψη...αλλη φορα στεγνη ενημερωση
Δεν υπαρχει λογος να αρπαζεσαι..
Απλα οταν βλεπει καποιος 5-6 καλα κομματια,
δεν λεει λογικα...αδιαφορη βολτα..κατι ειδε..
Τωρα αν εσυ εχεις αλλο κριτηριο,οκ..δεν θα μαλωσουμε..
Το φιλαρακι σου ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ τα κανει αυτα..Σ'όποιο θρεντ και να πας,τα κάνεις πουτανα,κάτσε,χάζευε και μη μιλάς!!!
Το φιλαρακι σου ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ τα κανει αυτα..
Εγω ειμαι καλο παιδι..
τα λεμε 10 χρονια αλλα ας τα ξαναπουμε...αμα ξερει κανενας που παιζει κανα καλο μιλφ+ και μας πει θα ειναι μεγας ευεργετης!
Το επιβεβαιώνω και εγώ.περασμα σημερα πηγαινα καρφωτος για τσαρινα αλλα δεν ηταν εκει θα ειναι απο Δευτέρα.
Η Μπεατρις ειναι πολυ καλη πιπινακι γυρω στα 21 με πολυ ωραιο μοντελε σωματακι και στηθος αρκετα καλο που το χουφτωνεις και το ευχαριστιεσαι.Περασα την περασμενη εβδομαδα και μολις την ειδα σκεφτηκα να την δοκιμασω και ειναι γλυκητατη και πολυ δεχτικη σε χαδια και φιλια στο σωμα της.Την Ρομπερτα την ειδα αλλα δεν περασα παντως ειναι αρκετα εμφανισιμη με μεγαλο σχετικα στηθος και ωραιο κορμι.Η Τζεσυ για καποιο λογο ποτε δε μαρεσε. Μια φορα την πηρα και ζοριστηκα να τελειωσω. Αυτες οι καινουργιες οι Μπεατρις και Ρομπερτα λενε τιποτα;