Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

perikliz

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Like
2
Πόντοι
0
καλησπέρα μάγκες νέος στην παρέα...θα ανέβει κριτική σύντομα...μήπως μπορεί να μου απαντήσει κανείς  που δουλεύει η Στέφη που ήταν Νικ.Ουρανού 28 στο πράσινο και σε ποια βάρδια?

giomotor

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
26
Πόντοι
0
ετσι για να κινειται το νημα....αδιαφορη βολτα
Ξυλινο Μινωταυρου: Ντεα
ΛΒεγκας: Αννα (καλο! ξανθο με ξυρισμενο κεφαλι ση δεξια μερια) , Μαρια (καλό και με καλες κριτικες) , μια χαρουμενη ξανθια (καλη)
Ερημιτη2: Ρωξανα (πολλα κιλα)
Ερημιτη3: Λουιζα (καλο, πηρε λιγα κιλακια)
Τριδυμα: Καρλα (καλο με κακες κριτικες), Αναστασια (σκυλι του πολεμου), μαλλον η Χριστινα η τυπου σαρβαιβορ μετα απο 5 μηνες
Καινουριο με την αυλη (οχι αυτο με τις Μονικα - Νατασσα): Ανοιχτο το 1 απο τα 2, Τζεσυ(καλο)
ΝΟυρανου 1Α: Τανια (Γκιλφ)

αμα ξερει κανενας που παιζει κανα καλο μιλφ+ και μας πει θα ειναι μεγας ευεργετης!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.462
Πόντοι
34.538
ετσι για να κινειται το νημα....αδιαφορη βολτα
Ξυλινο Μινωταυρου: Ντεα
ΛΒεγκας: Αννα (καλο! ξανθο με ξυρισμενο κεφαλι ση δεξια μερια) , Μαρια (καλό και με καλες κριτικες) , μια χαρουμενη ξανθια (καλη)
Ερημιτη2: Ρωξανα (πολλα κιλα)
Ερημιτη3: Λουιζα (καλο, πηρε λιγα κιλακια)
Τριδυμα: Καρλα (καλο με κακες κριτικες), Αναστασια (σκυλι του πολεμου), μαλλον η Χριστινα η τυπου σαρβαιβορ μετα απο 5 μηνες
Καινουριο με την αυλη (οχι αυτο με τις Μονικα - Νατασσα): Ανοιχτο το 1 απο τα 2, Τζεσυ(καλο)
ΝΟυρανου 1Α: Τανια (Γκιλφ)

αμα ξερει κανενας που παιζει κανα καλο μιλφ+ και μας πει θα ειναι μεγας ευεργετης!
Γιατι αδιαφορη βολτα ρε φιλε..
Στα δεκα σπιτια που πηγες ,ειδες πεντε καλα..με τα λεγομενα σου..

Μια χαρα...τι περιμενες να δεις δλδ?Την ΜΕΝΕΓΑΚΗ??

• Like
Αντιδράσεις: kavler

giomotor

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
26
Πόντοι
0
συγνωμη ρε μεγαλε που σε συγχυσαμε με την πλεονεξια μας και το ανικανοποιητο...Οσο για τον χαρακτηρισμο "αδιαφορη", τον εκανα γιατι α. εμενα δε με ενδιαφερουν οι κατηγοριες (ωραιες κατα τα αλλα) των συγκεκριμενων κοριτσιων γιατι ετσι, και β. δεν ειδα και η ενημερωση μου δεν περιλαμβανει κατι καινουριο για να προκαλεσει το ενδιαφερον των υπολοιπων. Και παλι σορρυ που εχουμε και αποψη...αλλη φορα στεγνη ενημερωση

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.462
Πόντοι
34.538
συγνωμη ρε μεγαλε που σε συγχυσαμε με την πλεονεξια μας και το ανικανοποιητο...Οσο για τον χαρακτηρισμο "αδιαφορη", τον εκανα γιατι α. εμενα δε με ενδιαφερουν οι κατηγοριες (ωραιες κατα τα αλλα) των συγκεκριμενων κοριτσιων γιατι ετσι, και β. δεν ειδα και η ενημερωση μου δεν περιλαμβανει κατι καινουριο για να προκαλεσει το ενδιαφερον των υπολοιπων. Και παλι σορρυ που εχουμε και αποψη...αλλη φορα στεγνη ενημερωση
Δεν υπαρχει λογος να αρπαζεσαι..
Απλα οταν βλεπει καποιος 5-6 καλα κομματια,
δεν λεει λογικα...αδιαφορη βολτα..κατι ειδε..

Τωρα αν εσυ εχεις αλλο κριτηριο,οκ..δεν θα μαλωσουμε..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Βολτα πριν λιγο και Επιτυχημενη καταθεση στην Ντεα οπου ακολουθει και κριτικη!!Εχω βαλει στο ματι την Αννα απο Βεγκας μερια την ξανθια με τα τατουαζ απο τη μεγαλη των πλαβι σχολη :erection:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Δεν υπαρχει λογος να αρπαζεσαι..
Απλα οταν βλεπει καποιος 5-6 καλα κομματια,
δεν λεει λογικα...αδιαφορη βολτα..κατι ειδε..

Τωρα αν εσυ εχεις αλλο κριτηριο,οκ..δεν θα μαλωσουμε..

Σ'όποιο θρεντ και να πας,τα κάνεις πουτανα,κάτσε,χάζευε και μη μιλάς!!!
:grin:  :birdman:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.462
Πόντοι
34.538

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
[quote author=giomotor notid=170388

[/quote]τα λεμε 10 χρονια αλλα ας τα ξαναπουμε...
ειναι οι κλασσικες αξίες πλεον Ειρηνη πρωινη στο Νικ.Ουρανου 26,η Μονικα πρωινη στο free house,Nικολ βραδυνη στο Φριξου 13 ή στο Ερημιτη 3.
απο κει και περα καλη επιλογη ειναι και η Συλβια παντα πρωινη πιθανως στο Μινωταυρου 3 ή καπου στην Ερημιτη,με την εννοια οτι δινει κωλο στα 50ε,τη χυνεις και στη μαπα αμα γουσταρει...γενικα δινει δωρακια

και πολυ ωραια μιλφ ειναι και η Αναστασια που ειδες αλλα αυτη εχει αμφιλεγομενες γνωμες εδω και χρονια γι'αυτο και δε την εχω παρει να σου πω τι παιζει και αν αξιζει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
τα λεμε 10 χρονια αλλα ας τα ξαναπουμε...
ειναι οι κλασσικες αξίες πλεον Ειρηνη πρωινη στο Νικ.Ουρανου 26,η Μονικα πρωινη στο free house,Nικολ βραδυνη στο Φριξου 13 ή στο Ερημιτη 3.
απο κει και περα καλη επιλογη ειναι και η Συλβια παντα πρωινη πιθανως στο Μινωταυρου 3 ή καπου στην Ερημιτη,με την εννοια οτι δινει κωλο στα 50ε,τη χυνεις και στη μαπα αμα γουσταρει...γενικα δινει δωρακια

και πολυ ωραια μιλφ ειναι και η Αναστασια που ειδες αλλα αυτη εχει αμφιλεγομενες γνωμες εδω και χρονια γι'αυτο και δε την εχω παρει να σου πω τι παιζει και αν αξιζει

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.776
Πόντοι
10.326
S1L1aP.gif

Μινι βραδυνη Τσαρκα!!! :grin: Αρκετα και παλι σπιτακια κλειστα. Ετοιμο το σπιτακι λαχανι χρωματος στο μερος της παλιας εκκλησιας! :o Κιολας ?? Με κοντεινερ ετοιμο το φερανε! :grin:

Πετρου Ερημιτη 2: Σαντρα. Κοντοπουτανο μωρακι με ωραια χαρακτηριστικα και πεταχτο κωλαρακι! ( :kissass2:) Ειχε στο σαλονι 5 Παοκτσακια(ηταν με φορμες του ΠΑΟΚ :rockon:)..το καναν το μαγαζι μπουρδελο! :grin:
Απεναντι θα ειχε Νικολ και Τζαστιν οποτε δεν εκανα καν τον κοπο να μπω!
Venus angels: Χριστινα. Η μαυριδερη βουλγαρα με το ωραιο σωματακι! Κωλαρακι στα (70€). :grin: Το μωρο εχει κανει περασμα απο το youtube λογω του Ανθιμου Ανανιαδη .(πρωτη φορα μπηκε σε μπουρδελο ο μλκ μου) :2funny:
Μινωταυρου 14: Τζουλια. Με μαυρο μαλλι μακρυ. Χαριτωμενο μωρο με αρκετα πιασιματακια. :kissass2: ...Ηταν και η τσατσα με το λιγδωμενο μαλλι με το που μπηκα με λεει:"την τζουλια εχω την ξερεις?-"Που να ξερω 6 Τζουλιες υπαρχουν!( :grin:)
Μινωταυρου με Νικ. Ουρανου γωνια: Ελενη. Το ουκρανικο μωρακι με το ξανθο καρρε μαλλακι ,που εινα για gfe καταστασεις! :grin:
Las vegas: Βαλεντινα. Με μαυρο μαλλι καρρε ,γνωστη απο τα Τριδυμα. Μπηκα μεσα μαζι με 2 Τουρκους χοντρους νταλικερηδες...ηταν μπροστα μου τα βουνα και χαιρετησαν το μωρακι με "hello", ακουγεται απο πισω και η δικια μου φωνη αναφωνοντας και εγω hellooo( :grin:) μου βγηκε αυθορμητα και το αγγλικο σε μενα! :2funny: :2funny: :2funny:
Las vegas: Ντονα. Θερμη χειραψια με το μωρο! :boobies:
Las vegas: Ινα. Με μαυρο αγορε μαλλι . Ευδιαθετη στο σαλοναρισμα με φοβερη κωλαρα ( :kissass2:)...ηταν αβαφη ομως και δεν μπηκα! :grin: Σαν Αγγλιδα μου την συστησανε.
Νικ.4 (paradise): Μπεατρις. Η κοπελα με λιγα λογια μοιαζει την κατσαριδα της Πιατσας( :rockon:) μονο που δεν εχει ταττου! :grin: Μαγαζαρα μου φανηκε ...το σαλονι θυμιζει bad girls ! Παντως ο εξωτερικος χωρος θυμιζει Αρενα! :orchestra:

Στα αλλα ηξερα περιπου τι θα δω! :grin:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!! :rockon: :rockon: :rockon: Λειπω στα κοριτσια και το νιωθω! :smitten: :grin:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
106
Like
13.276
Πόντοι
32.165
περασμα σημερα πηγαινα καρφωτος για τσαρινα αλλα δεν ηταν εκει θα ειναι απο δευτερα. περασα ομως παρα πολυ καλα με τζεσυ απο το καινουριο στουντιο παρανταις το οποιο μου ειπε ειναι δικο της και θα φερει καινουριες κοπελες. επισης μου ειπε οτι ετοιμαζει και δευτερο στουντιο. θα γραψω κριτικη μολις βρω χρονο αλλα λεω απο τωρα οτι περασα πολυ καλα.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Η Τζεσυ για καποιο λογο ποτε δε μαρεσε. Μια φορα την πηρα και ζοριστηκα να τελειωσω. Αυτες οι καινουργιες οι Μπεατρις και Ρομπερτα λενε τιποτα;

MBOY

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
13
Like
756
Πόντοι
2.225
ειδε κανεις ντεα βραδυνη σημερα αν ναι που;

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Η Τζεσυ για καποιο λογο ποτε δε μαρεσε. Μια φορα την πηρα και ζοριστηκα να τελειωσω. Αυτες οι καινουργιες οι Μπεατρις και Ρομπερτα λενε τιποτα;
Η Μπεατρις ειναι πολυ καλη πιπινακι γυρω στα 21 με πολυ ωραιο μοντελε σωματακι και στηθος αρκετα καλο που το χουφτωνεις και το ευχαριστιεσαι.Περασα την περασμενη εβδομαδα και μολις την ειδα σκεφτηκα να την δοκιμασω και ειναι γλυκητατη και πολυ δεχτικη σε χαδια και φιλια στο σωμα της.Την Ρομπερτα την ειδα αλλα δεν περασα παντως ειναι αρκετα εμφανισιμη με μεγαλο σχετικα στηθος και ωραιο κορμι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom