papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
πως γκένεν αυτό/? Μετακομισε Αθήνα ?στο ειπε η ιδια η Γαληνη?
πως γκένεν αυτό/? Μετακομισε Αθήνα ?στο ειπε η ιδια η Γαληνη?
πως γκένεν αυτό/? Μετακομισε Αθήνα ?
Συνάντηση μετά από 19 χρόνια με τα μεγαλύτερα βυζιά που νομίζω πέρασαν ποτέ από την πόλη...
Λόγω ηλικίας προφανώς σε πολλούς δεν λέει τίποτα. άλλωστε ενδείκνυται μόνο για λάτρεις μεγάλων και πολύ μεγάλων ηλικιών
Εγώ την ήξερα σαν Έλσα τότε, χρησιμοποιεί το Τάνια τωρα για αυτό τόσο καιρό που διαβάζω το όνομά της Δεν κατάλαβα ότι επρόκειτο για την ίδια...
ακόμα και σε αρκετά προχωρημένη ηλικία το βυζί της μπορεί να συγκινήσει κάθε βυζολαγνο...
το μονο σιγουρο και ισως 55+.Που 'ναι αυτη κ τι ωρες..; Και για τι ηλικια μιλαμε..; Πανω απο 45..;
οι πουτανες μλκ μου ερχονται και παρερχονται. Οι μονοι που θα μεινουμε για παντα εκει, ειμαστε ΕΜΕΙΣ!5 μερες ακομα θα ειναι η βικτωρια στο αθλημα..μετα στοπ...οσοι θελετε αναμνηστικο γαμησακι τρεξτε!!
ποια ειναι η αριστερή ή η δεξιά? Δουλεύει ακομα ή σταματησε?
Μετακομισε θεσσαλονικη το μωρο και θα ζησει μονιμα λογικα εδω! Απλως στα πρωτα της βηματα δοκιμαστηκε και στην tv.
5 μερες ακομα θα ειναι η βικτωρια στο αθλημα..μετα στοπ...οσοι θελετε αναμνηστικο γαμησακι τρεξτε!!
δεν πιανει στη πολη μας αυτο και εσυ το ξερεις πολυ καλα,το εχεις βιωσει και το βλεπεις απο τα χρονια του βαρδαριου να συμβαινει...οι καλες φευγουν και οι δγακοι εγχονται!!οι πουτανες μλκ μου ερχονται και παρερχονται. Οι μονοι που θα μεινουμε για παντα εκει, ειμαστε ΕΜΕΙΣ!
Που 'ναι αυτη κ τι ωρες..; Και για τι ηλικια μιλαμε..; Πανω απο 45..;
Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο Jimiadi οι καλες και απο εμφανιση αλλα και απο υπηρεσιες και οτι κανουν στο δωματιο φευγουν και μενουνε εδω οι δεινοσαυροι, εδω σε προηγουμενο post καπιοιος ειχε βγαλει φωτο με τις βυζαρες απο ενα πουρο μα τι πουρο και αλλοι ρωτουσαν το ποια ειναι.Μα καλα τοσ α χρονια δουλευει αυτη δεν την ξερουν εδω μεσα ποια ειναι αλλα δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο (μια φορα την πηρα) μονο βυζαρες εχει για αρμεγμα χουφτωμα και ισπανικο δεν λεει και πολλα ειναι και καποιας ηλικιας.δεν πιανει στη πολη μας αυτο και εσυ το ξερεις πολυ καλα,το εχεις βιωσει και το βλεπεις απο τα χρονια του βαρδαριου να συμβαινει...οι καλες φευγουν και οι δγακοι εγχονται!!
δεν χρειαζεται καν αυτο. μιας και σταματαει θα πω οτι στο απλο προγραμμα παντα μου εκανε δωρο πρωκτικο και τωρα τελευταια επειδη με συμπαθει οπως ειπε μου εκανε και ακαποτα. οποτε τρελο vmf. θα παω να την τιμησο σε κανα 4ωρο.Κανει και καμια εκπτωση με το κρεμασμα της καποτας στον τοιχο;;; χααχαχαχ
δεν χρειαζεται καν αυτο. μιας και σταματαει θα πω οτι στο απλο προγραμμα παντα μου εκανε δωρο πρωκτικο και τωρα τελευταια επειδη με συμπαθει οπως ειπε μου εκανε και ακαποτα (πίπα). οποτε τρελο vmf. θα παω να την τιμησο σε κανα 4ωρο.