Λοιπον εκανα μια μικρη βολτα αποψε και επειδη ειχα δει απο πριν το προγραμμα πηγα για Μονικα στο Red Diamond που ημουν σιγουρος οτι ειναι η παλια Εμμανουελα απο Ερως...αλλα αυτη ειναι αλλη κοπελα,πιο γεματη,πιο μοντελισια και σιγουρα πιο ομορφη αλλα εγω ηθελα την αλλη...Δεν ειναι αυτη οπως εχει γραφτει εδω μεσα και ημουν σιγουρος κι εγω
στα υπολοιπα...
-Νικ.Ουρανου 1α.το δυνατο πιπινι Χριστινα-Παολινα,σκουρυνε το μαλλι δε τη γνωρισα.Πολυ μετριες κριτικες αλλα μ'εμενα οταν την πηρα ηταν φιλοτιμη τουλαχιστον αλλα απειρη
-Νικ.Ουρανου 28.η Σαντρα με την κωλαρα,ομορφο μελαχρινο κοριτσι,πολυ μετρια μεσα οταν την γαμησα...απο αυριο νυχτα επιστρεφει η πιπινοΑντριαννα ειπε η τσατσα
-Τριδυμο 1.μελαχρινο γυφτακι Καρλα,ωραιο κορμακι και συμπαθητικη φατσα
-Τριδυμο 2.η Εβελινα κουνελινα,δε μου ειχε αρεσει καθολου οταν τη γαμησα
-Τριδυμο 3.η Χριστινα η μικροσκοπικη,αυτη καπως τρωγεται ας πουμε
-Φριξου 15.Λινα απο Ρωσσια,ομορφο μελαγχολικο πιπινακι
-Φριξου 14β.Βιολετα,ομορφο ξανθο πιπινι,πρεπει να εχει δουλεψει παλια Αν.Γεωργιου 30
και τελικα καταληγω Μινωταυρου 12 στο ασπρο σπιτι στην Ουκρανη Ελενα,ξανθο γλυκο κοριτσι με ασπρη αφρατη κωλαρα,μικρα στητα βυζακια,πολυ ωρα στο δωματιο....νταξει βγαζει μια προθυμια αλλα ειναι δυσκολη γενικα,δηλαδη δε θελει να της γλειφεις τα βυζια γιατι γαργαλιεται,δε φιλαει,δε γλειφει αρχιδια,λιγο τα στησιματα της ειναι περιεργα,αργοστροφη πιπα,γενικα της λειπει η φλογα που θελω εγω.
Καλα περασα δηλαδη αλλα την ηθελα λιγο πιο ζωηρη,ειναι καλο κοριτσι και αμα χαλαρωσει λιγο πιστευω εχει να δωσει πολλα