scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Απίστευτο αλλά ναι. Χειρότερη από την Μερτσυ !!!!βρέθηκε και χειρότερη από την μερτσυ;
Απίστευτο αλλά ναι. Χειρότερη από την Μερτσυ !!!!βρέθηκε και χειρότερη από την μερτσυ;
Ακόμα χειρότερα... Γεμίσαμε ΙΚΕΑ τελικά...Ολοκαίνουργια !!! Πιτσιρίκα τύπου Φλωριτας. Παραπλανηθηκα με το κάλεσμα της στο σαλόνι και έφαγα μια βραστή πατάτα μέσα. Στην αναφορά έγραψα τα μισά, φαντάσου.
Και σε μένα με μπότες ήταν αλλά..... Μποτοφιλε μακριά θα κλαις με μαύρο δάκρυ. Τραυματική εμπειρίαΣυμφωνώ και επαυξάνω. Πριν απο 3-4 ημέρες όμως (που έφαγα εγώ την δική μου φόλα με αυτήν), ήταν με μπότες (και στο σαλόνι και στο στίβο μάχης), οπότε ίσως να ενδιαφέρει τον συμπαίκτη Μποτόφιλο.
Της το είπα να αλλάξει δουλειά και ξίνισε τα μούτραΑκόμα χειρότερα... Γεμίσαμε ΙΚΕΑ τελικά...
Περαστικά φίλε.ειμαι αρρωστος φιλος...απο βδομαδα φτιαχνω την πιτα...θα ενημερωσω μερα-ωρα-τοποθεσια μεσοβδομαδα...
βρηκα το προφιλ της! Να ανεβασω καμια φοτο?Της το είπα να αλλάξει δουλειά και ξίνισε τα μούτρα
τι ρωτας ρε....αργησεςβρηκα το προφιλ της! Να ανεβασω καμια φοτο?
Περαστικά Jim.ειμαι αρρωστος φιλος...απο βδομαδα φτιαχνω την πιτα...θα ενημερωσω μερα-ωρα-τοποθεσια μεσοβδομαδα...
Μην ξαναβάλεις φωτό από facebook. Το έχουμε πει χίλιες φορές.Πολύ καλύτερη από τη γαλήνη καπνίζει λιγότερο άρα δεν βρωμάει
Παλιόπαιδοβρηκα το προφιλ της! Να ανεβασω καμια φοτο?
Σκεφτομουν την εφη σημερα και τις ωραιες στιγμες που περασα μαζι της.Αντε να ξαναγυρισει στο ποστο της,δεν βαρεθηκε να καθεται..χαχα!
Jimako γεινε καλα να παμε να σφιξουμε το Μιρελακι.Περαστικα φιλε.ειμαι αρρωστος φιλος...απο βδομαδα φτιαχνω την πιτα...θα ενημερωσω μερα-ωρα-τοποθεσια μεσοβδομαδα...
ουσιαστικά είναι ο νταβατζής της αφού είναι χωρίς δουλειά εδώ στην ελλάδα και τον έχει σπιτωσει αυτή και τον συντηρεί. Μάλιστα η ηλίθια στην αρχή τον έβαλε στο σπίτι που έμενε με τη μάνα της καιτη μουναρα την αδερφή της και ο τύπος ήταν αραχτός όλη μέρα εκεί. Μία που το ανέφερα η αδερφή της ανήλικη ακόμα αλλά είναι κλάσεις κλάσεις ανώτερη από τη γαλήνη και αρκετά ζωηρή. Αζαζελ εσύ πού συχνάζεις στο dogs είμαι σίγουρος ότι την ξέρεις
Μην ξαναβάλεις φωτό από facebook. Το έχουμε πει χίλιες φορές.
Ρε παιδιά εγώ δεν πρόλαβα να δω την αδερφή της Γαλήνης γιατί ο admin το διέγραψε μπορείτε να το στείλετε σε pm η τη διεύθυνση πάλι σε pm να τη δω να με φύγει η απορία?
Εγώ πάλι είχα αντίστροφη πορεία από τη δική σου, γράφτηκα στο site με σκοπό να ανεβάζω κριτικές, και ξεκίνησα να το κάνω αυτό κατ΄ αρχήν για τον εαυτό μου περισσότερο, έγραφα την κάθε μου εμπειρία και την μοιραζόμουν με τα υπόλοιπα παιδιά στο site και μου άρεζε, συν τω χρόνω έκανα και φιλίες και κατάλαβα πως διηγωντας τις εμπειρίες μου βοηθούσα συναθλητές αλλά ακόμη και κορίτσια στη δουλειά τους, ταυτόχρονα άρχισα να διαβάζω και εγώ και η αλήθεια είναι πως πέρα από το ότι έγινα σοφότερος και άνοιξε το μυαλό μου ακόμη περισσότερο, οι επιλογές μου μέσα από τις κριτικές έγιναν ακόμη καλύτερες, και έγραφα πολύ εξαντλώντας κάθε μου έμπνευση, και πέρασα καλά ομολογώ μέσα από αυτό το παιγνίδι ανταλλαγών εμπειριών.
Ακόμη και τώρα που έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου γύρω από αυτό το παιχνίδι και η συμμετοχή μου στα δρώμενα δεν είναι καθημερινή, δεν είναι λίγες οι φορές που ανατρέχω και εγώ στο παρελθόν και διαβάζω τα όσα έχω γράψει αναπολώντας ένδοξες και μη στιγμές του παρελθόντος.
Και βέβαια όλα τα ωραία έχουν κάποτε ένα τέλος, όσον αφορά βέβαια το συγγραφικό μου έργο, οι φιλίες όμως που έκανα μέσα από αυτό το site και οι άνθρωποι που είχα την τιμή να γνωρίσω θα μείνουν παντοτινές.
Και φυσικά η δράση συνεχίζεται, μέχρι τελικής πτώσεως και σαν αναγνώστης περισσότερο πλέον της νέας γενιάς στην οποία εύχομαι τα καλύτερα θα συνεχίζω
δεν την πετυχες πουθενα, γιατι το μαγαζι που δουλευει σημερα ηταν κλειστο!Μαγκες η μιρελα δεν δουλευει σημερα; Δεν την πετυχα πουθενα !
σταματα ρε χεστη...εγω δεν το ηξερα οτι δεν επιτρεπεται!!
Ο λαος θελει μπαναρισμα για να βαλει μυαλο