scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Από Παρασκευή θα φτιάξει ο καιρόςΚατά το 2018 δηλαδή μας βλέπω να την κόβουμε.
Από Παρασκευή θα φτιάξει ο καιρόςΚατά το 2018 δηλαδή μας βλέπω να την κόβουμε.
Πρωινή βάρδια δούλευε?2η επισκεψη σημερα στην Βανεσα - Λουση. Η αληθεια ειναι οτι δεν ηταν οπως την 1η. Ενω θα περιμενε κανεις να ειναι πιο ανετη μετα την 1η φορα με καποιον, σημερα ηταν πιο κουμπωμενη, απεφευγε τα φιλια που τα εδινε την προηγουμενη φορα, και γενικως εβγαζε κατι πιο ψυχρο. Αντιστοιχα πχ με την Βικτωρια απο βιλλες που με τις 2-3 φορες που πηγα στην αρχη μετα πηδιομασταν σαν να την ειχα γκομενα. Δε λεω οτι δε το ευχαριστηθηκα, απλα ηταν καθαρα και μονο επειδη ειναι μουναρα, και επειδη πηγα προετοιμασμενος και αντεξα αρκετη ωρα. Σημερα εφαγε κιτρινη καρτα, την επομενη θα φαει κοκκινη
Δεν θα είχε ιδιαίτερη όρεξη, τα κάνει όλα, είναι η (κόρη) της Εμμας !!!Βγήκα βόλτα απόψε που μαλάκωσε λίγο το κρυο, ψάχνοντας την Αντριάννα. Το Ν .Ουρανού 28 ήταν κλειστό. Η Αντριάννα τις μέρες αυτές δουλεύει στο Πέτρου Ερημίτη 2 . Στο κυρίως θέμα είναι μια πολύ εργατική κοπέλα με φουλ διάθεση να ικανοποιήσει τον πελάτη που όμως δεν κάνει τα τρελά έξτρα πχ τύπου Εμμας δηλαδή δεν τα παίρνει στο στόμα.Στο γλειφομούνι τραβήχτηκε λίγο απότομα, θέλω κιάλλο της είπα, μην το ερωτευτείς κιόλας μου είπε. 27/1 είπε θα φύγει για 1 εβδομάδα. Γενικά η κοπέλα νομίζω αξίζει και τιμάει το κάθε ευρώ που παίρνει.
Μόνο βράδυΠρωινή βάρδια δούλευε?
Μόνο βράδυ
Εγώ μόνο βράδυ την βλέπω, αν έκανε και κανένα πρωινό δεν το ξέρωΑφου αλλοι ελεγαν τις περασμενες βδομαδες οτι την πετυχαν πρωι..
Jimiadi παμε στο Μιρελακι να τησ δοσουμε τισ μπαγκετεσ μασ?πατουριιι τρελοοο!!
Ναι ή μέχρι 8 ανάλογα το μαγαζί.Οταν λεμε πρωι εννοουμε μεχρι και 7 το απογευμα που εχει νυχτωσει δηλαδη. Μαλλον εκει ειναι το μπερδεμα. Κι εγω απογευμα τη πετυχα δηλαδη πρωινη
έτσι νόμιζα και γω παλιά αλλάΌταν πηγαίνετε για κατάθεση,καλό είναι να γράφετε κριτικές.Εδώ είναι θρεντ για απορίες και συζητήσεις,οπότε είναι κάπως ανούσιο να τα γράφετε από τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάσεις κριτική
έτσι νόμιζα και γω παλιά αλλά
Πρώτον ειδικά οι Θεσσαλονικείς παίχτες είχα αντιληφθεί ότι σπάνια διάβαζαν κριτικές και πιο συχνά διάβαζαν το ιστορικό τούτο θρεντ
Δεύτερον οι κριτικές αργούσαν να δημοσιευτουν ενώ η ανάπτυξη εδώ μιας κατάθεσης γινόταν ταχύτατα συνήθως καμια ωρίτσα μετά οπότε μπορεί να έσωζε ή να πληροφορουσε θετικά έναν συναγωνιστη
Τρίτον μερικά ακόμα και ιστορικά μέλη δεν πολυγραφαν κριτικές παλιά αλλά ενημέρωσεις εδώ
Σύμφωνω βέβαια ότι ένα αρχείο κριτικών καλό είναι να υπάρχει να δημιουργείται και να συντηρείται με τις προσπάθειες όλων γιατί ως εργαλείο είναι χρήσιμο ειδικά άμα περάσει καιρός από παλιές καταθέσεις....Πολλές φορές και γω ο ίδιος ανατρέχω σε κριτικές μου για να θυμηθώ λεπτομέρειες που αλλιώς θα τις είχα ξεχάσει
και τα δυο εχουν τη σημασια τους...Είτε γρήγορα ανέβει μια κριτική είτε αργά,διαβάζεται και μάλιστα πιο εύκολα απ ότι εδώ στο θρεντ.Εδώ θα μπω για να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα μπουρδέλα και τις πουτάνες,να λύσω κάποια απορία και να συζητήσουμε κάτι.Από τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάσεις κριτική,δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να τη γράψεις εδώ.Οι περισσότεροι δεν δίνουν σημασία ούτως ή άλλως.
Χώρια το ότι υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάσεις κριτική,δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να γράψεις τη κατάθεση σου εδώ,γιατί συζητάμε πράγματα και θα ναι σαν να μη την έγραψες με τα σχόλια που ανεβαίνουν εδώ κάθε μέρα.Άμα θέλω να ψάξω πληροφορίες για κάποια κοπέλα,μέσω των κριτικών θα τη ψάξω,όχι στο θρεντ.Τις κριτικές τις ανεβάζουμε κυρίως για να βοηθάμε άλλους συναγωνιστές.Το να το γράψεις εδώ,θα το διαβάσουν στη χειρότερη περίπτωση το 1/3 απ αυτών που διαβάζουν κριτικές.Κρίμα είναι
και τα δυο εχουν τη σημασια τους...
Η κριτικη στον καταλογο μενει σαν αρχειο και καλο ειναι να ειναι γραμμενη πιο προσεκτικα και με περισσοτερες λεπτομερειες ομως και μια μικρη περιγραφη εδω ειναι παντα πιο ζωντανη και μπορει να φανει πιο χρησιμη σε καποιους βιαστικους...
Στο θεμα μπορω να μπω 10 φορες τη μερα για μια γρηγορη ματια αλλα τις κριτικες μπορει να κατσω και να τις διαβασω μαζεμενες 3 μερες μετα αφοτου γραφτηκαν
Εγω εγραψα πρωτη κριτικη 2 χρονια μετα που εγινα μελος γιατι θεωρουσα οτι δεν εχει νοημα και εγραφα μονο στο θρεντ.Μπορει καποιοι να σκεφτονται ακομα ετσι