Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
η μιρελα ειναι ακομα στην θεσσαλονικη παιδια?
Το Μιρελακι μασ ειναι βραδινη στην Φριξου 14 αν δεν κανω λαθοσ.
η μιρελα ειναι ακομα στην θεσσαλονικη παιδια?
Το Μιρελακι μασ ειναι βραδινη στην Φριξου 14 αν δεν κανω λαθοσ.
Αν και μεγαλυτεροσ σαβουρησ απο μενα αποκλειεται να ειναι.Οσο αφορα γυναικεσ παντα.Στην πράξη,οχι λογια του αέρα..
Αν και μεγαλυτεροσ σαβουρησ απο μενα αποκλειεται να ειναι.Οσο αφορα γυναικεσ παντα.
Μπουξο δαγκωτόΚαλημερα Χυσεα,μη ξεχάσεις να ψηφίσεις τον καλο μας φίλο Φακιρη
υθΧρόνια πολλά έστω και ετεροχρονισμένα και θερμοί χαιρετισμόι σε μποτοφιλο,καραμαν,Πατσίνο,γκειμοβερ,blasbeat και tetsuo
Χρόνια πολλά έστω και ετεροχρονισμένα και θερμοί χαιρετισμόι σε μποτοφιλο,καραμαν,Πατσίνο,γκειμοβερ,blasbeat και tetsuo
ρεκτη μου θυμασαι με ποιον μπερδεψες το αμορε της?Η Γαληνη οχι απλα εχει αμορε αλλα αρραβωνιαστηκε κιολας! Ας ελπισουμε να επιστρεψει αμεσα στις μποτοεπαλξεις κ να μη ξηγηθει οπως η σιμονα αλα ιονατ
ο αγαπητικος αν τον δεις ειναι σαν ορθιο γαμωτο...βλαχοφατσα βουλγαρου και κακασχημος...Ρε "κουφαλες" ολα τα ξερετε πια!!Σε λιγο θα ξερετε και ποσο τον εχει ο αγαπητικος της!Ευγε!! ΤΝΧ
Ιρεκτη μου θυμασαι με ποιον μπερδεψες το αμορε της?
ο αγαπητικος αν τον δεις ειναι σαν ορθιο γαμωτο...βλαχοφατσα βουλγαρου και κακασχημος...
Λετε να 'ναι ο νταβας της..;
Θυμαμαι μια αλλη βουλγαρα βυζαρου που 'ταν για λιγο καιρο στο Λα φαμ, νομιζω Αλεξανδρα τη λεγανε...
Που 'χα δει στο fb της τον γκομενο της, κι ηταν ενας τυπος που εμοιαζε με βουλγαρο μαφιοζο...
Φουσκωτος κ σκατοφατσα κι ελεγα οτι αυτος θα την εβγαλε στο κουρμπετι...
που τη θυμηθηκες ρε παιχταρα μου αυτη!!!
κατα την αποψη μου απο τα ωραιοτερα βυζια που εχουν περασει
αν δε κανω λαθος ειχε δουλεψει και σε μαζατζιδικο μετα...
εκτοτε αγνοειτε
Φιλε μου η Μιρελα δουλευει νυχτα στην Φριξου 13 η 13Αη μιρελα ειναι ακομα στην θεσσαλονικη παιδια?
Ακαποτα ? ΧαχαχαχαΣκορπιεστελιο εισαι για καμια παρτουζα με την Μερτσυ?
πατουριιι τρελοοο!!Φιλε μου η Μιρελα δουλευει νυχτα στην Φριξου 13 η 13Α
πατουριιι τρελοοο!!
Να κανονίσουμε την κοπή της πίτας.... Μετά τον χρονιάπατουριιι τρελοοο!!
Να κανονίσουμε την κοπή της πίτας.... Μετά την χρονιά