teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
και τα δυο εχουν τη σημασια τους...
Η κριτικη στον καταλογο μενει σαν αρχειο και καλο ειναι να ειναι γραμμενη πιο προσεκτικα και με περισσοτερες λεπτομερειες ομως και μια μικρη περιγραφη εδω ειναι παντα πιο ζωντανη και μπορει να φανει πιο χρησιμη σε καποιους βιαστικους...
Στο θεμα μπορω να μπω 10 φορες τη μερα για μια γρηγορη ματια αλλα τις κριτικες μπορει να κατσω και να τις διαβασω μαζεμενες 3 μερες μετα αφοτου γραφτηκαν
Εγω εγραψα πρωτη κριτικη 2 χρονια μετα που εγινα μελος γιατι θεωρουσα οτι δεν εχει νοημα και εγραφα μονο στο θρεντ.Μπορει καποιοι να σκεφτονται ακομα ετσι
Σίγουρα,αλλά καλό είναι να ανεβάζουν και κριτικές αναφέροντας πιο αναλυτικά τα πράγματα.Τώρα αν πας και φύγεις δυσαρεστημένος το θεωρώ απαραίτητο να το γράψεις και στο θρεντ.Σίγουρα άμα θέλω να πάω και γω μετά και διαβάσω στο θρεντ ότι η εν λόγω κοπέλα δεν ήταν καλή,θα με σώσει.Κυρίως εφόσον εμφανισιακά με κερδίσει ή ξέρω γω θέλω να πάω γιατί έχω διαβάσει θετικές κριτικές γι αυτήν και κάποιος προηγουμένως λίγο πριν δεν πέρασε το ίδιο καλά.Από κει και πέρα αν φύγεις με θετικές εντυπώσεις,πιστεύω δεν είναι απαραίτητο να το γράψεις.Γιατί και να μη το ξέρα θα τα σκάγα εφόσον δεν πάω για κάποια συγκεκριμένη και τσαρκάρω,διαλέγοντας όποια μου κάνει κλικ.Γιατί φυσικά μετράει και η προσωπική εμπειρία.Υπάρχουν κοπέλες,που συγκεντρώνουν θετικότατα σχόλια και είναι κάποιοι ελάχιστοι που έχουν αρνητικές εντυπώσεις γι αυτές.Το ίδιο και αντιστρόφως