ρε μαγκες για αυτην τη χριστινα κοροβαγκου δεν εχετε πει πολλα γιατι? πολυ αξιολογο πλασμα πολυ χαμογελο και ολα πολυ ...μπραβο τησ!!! χθεσ την γνωρισα και σιγουρα καποια στιγμη 8α κσανα παω!!! ακουσα απο ενα παλικαρι οτι στο ερωσ 16 ή καπου εκει κοντα τελος παντων παιζει μια με πολυ μεγαλο στη8ος την εψαξα χθεσ αλλα δεν την βρηκα ,,, ξερει κανεισ που ακριβωσ ειναι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (4 μέλη και 51 επισκέπτες)
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Κι ομως rizla το κεφαλαιο Χριστινα εχει αναλυθει εκτενως σε προηγουμενες σελιδες...
Επισκέπτης
Γουόπ! Γιαααα πείτε για τις βυζάρες.. δεν είναι κ πολλά εκεί στη γειτονιά του Έρως ξέρεις, αλλά έτσι όπως το λες δεν βοηθάς και ιδιαίτερα. Άν γίνόσουν λίγο πιο κατατοπιστικός (πχ βάρδια πρωί η απόγευμα) θα βοηθούσε. ;)
ειναι απογευμα μου ειπε μετα τισ 8 ή μετα τισ ενια μου το ειπε πριν 2 ωσ τρεισ βδομαδεσ και δεν ειναι το τελευταιο διπλα απτο φαναρι ειναι η το ερωσ η καποιο εκει διπλα δηλαδη 3 ωσ 4 συνολο να εχει εκει καποιοσ απο αυτα.και μου ειπε πωσ ειναι καινουριο και το χτιζανε η το σοβαντιζανε μεσα στο χειμωνα τοτε που κοβοτανε το ρευμα
Επισκέπτης
Ίσως βρήκα την βυζαρού σου σ'αυτό που είναι πιο κάτω από τον Μύλο. ΑΝ ΚΑΙ! Αν μια γκόμενα έχει πλαστικό βυζί δεν είναι το ίδιο με την νάτουραλ φυσική βυζάρα
Απλά έπρεπε να πάω στην Έφη..
Απλά έπρεπε να πάω στην Έφη..
Επισκέπτης
Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου) βραδινή βάρδια.
Πιστεύω ότι εννοείς αυτήν.
Πιστεύω ότι εννοείς αυτήν.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.722
- Πόντοι
- 25.165
Παω να δω τι στο καλο ειναι το footjob. επιστρεφω συντομα. rexs ελπιζω να αξιζει!
Μια βολτα σημερα προσ κωλεττη στισ 2 το μεσημερι;βλεπω τελευταια δεν εχουν σταθερη τσατσα,ολο αλλαζουν,ηταν μια πολυ γιαγια,συμπαθητικη.Η Αφρουλα ηταν μεσα στο δωματιο,σε ενα τεταρτο μπαινει μεσα...με πηγε διπλα στον καθρεπτη...ελα λεει να σε χαιδεψω...μου εκανε κατι κουνηματα με το κωλαρακι τησ,μετα ανεβηκε στο κρεβατι και μου εκανε πιπα με το γλυκο στοματακι τησ ενω εγω επαιρνα ματι στον καθρεπτη :o :o μετα απο λιγο εκατσε απο πανω μου αλλα αναποδα ,σε 3 λεπτα καναμε κ παλι καμασουτρα παρτε ματι...
Συνημμένα
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 423
- Πόντοι
- 26
Μια βολτα σημερα προσ κωλεττη στισ 2 το μεσημερι;βλεπω τελευταια δεν εχουν σταθερη τσατσα,ολο αλλαζουν,ηταν μια πολυ γιαγια,συμπαθητικη.Η Αφρουλα ηταν μεσα στο δωματιο,σε ενα τεταρτο μπαινει μεσα...με πηγε διπλα στον καθρεπτη...ελα λεει να σε χαιδεψω...μου εκανε κατι κουνηματα με το κωλαρακι τησ,μετα ανεβηκε στο κρεβατι και μου εκανε πιπα με το γλυκο στοματακι τησ ενω εγω επαιρνα ματι στον καθρεπτη :o :o μετα απο λιγο εκατσε απο πανω μου αλλα αναποδα ,σε 3 λεπτα καναμε κ παλι καμασουτρα παρτε ματι...
Ρε φιλε,πως εγινε ετσι η Αφρουλα;;;;;
Πολυ καλοοοο! Απο ποδαρακια τησ Αφρουλασ...δεν εχω λογια! (αν φορεσει κατι stocking πολυ )Παω να δω τι στο καλο ειναι το footjob. επιστρεφω συντομα. rexs ελπιζω να αξιζει!
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
γεια σου ρεξ με το καμα σουτρα σου ;)
σημερα πηρα κ εγω αφρουλα πως κ δε συναντηθηκαμε
λοιπον παιχτη να σαι καλα μ εκανες κ ζηλεψα εκανα κ εγω γαλλικο κουραστικο μεν αλλα αξιζε
αφρουλα εισαι κ η πρωτη!!!!
σημερα πηρα κ εγω αφρουλα πως κ δε συναντηθηκαμε
λοιπον παιχτη να σαι καλα μ εκανες κ ζηλεψα εκανα κ εγω γαλλικο κουραστικο μεν αλλα αξιζε
αφρουλα εισαι κ η πρωτη!!!!
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 423
- Πόντοι
- 26
Ε....ειναι μονο κατι εικονεσ απο καμασουτρα φιλε,η Αφρουλα εχει αλα μπουκλε μαλλι σημερα,τωρα οταν θα πηγαινω στην Αφρουλα θα δοκιμαζω μια μια σταση απο καμασουτρα
Την γνωριζω την Αφρουλα,πλακα σου εκανα !!!!
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Rexs ο ακροβατης
Μονο παιδια μην καψετε ολη την ενεργεια της Αφρουλας.Αφηστε κατι και για μενα
μην ανησυχεισ Blastbeat...εσενα σε περιμενει...για να σε φτιαξει... η Αφρουλα ειναι δυνατο μωροRexs ο ακροβατης
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
μην ανησυχεισ Blastbeat...εσενα σε περιμενει...για να σε φτιαξει... η Αφρουλα ειναι δυνατο μωρο
Yeah!!! Καυλωσα τωρα
Ειπαμε απο Δευτερα ξαναδουλευει?
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Ε ναι,εννοειται μην το αφησουμε με την απορια το κοριτσι.Στην αρχη θα τεσταρω τη διαισθηση της για λιγο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις