Καλα παιδια γουστα ειναι αυτα,ολοι μασ δεν μπορουμε να εχουμε ιδια γουστα;μια φορα που πηγαμε με τον φιλο μου στα σπιτακια...εμενα ασ πουμε δεν μ αρεσε τοσο η κοπελα ενω στον φιλο μου αρεσε πολυ ;).Τωρα για το βαρδαρη που λεμε ουτε εγω παω,τελευταια στο μπλε σπιτι πηγα;ανυπομονω να ερθει η δευτερα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Συνάδελφοι έχω να πατήσω στο Βαρδάρη από αρχές καλοκαιριού.Έχω δε να καταθέσω στη Θεσνίκη γενικότερα περισσότερο από ένα χρόνο...Μ'αυτές τις τιμές και με αυτή τη συμπεριφορά τουλάχιστον εγώ δεν πρόκειται να ξαναπατήσω.Το πολύ πολύ αν βρίσκομαι στη Θεσνίκη και πετύχω κάποια του γούστου μου (δηλ.χοντρή ή βυζαρού) τότε θα το σκεφτώ πολύ....30άρια & 40άρια ρε παιδιά για 2λεπτα ή 3λεπτα γαμήσια?Όχι πια....
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
την εχω παρει εγω κανα 2/3 φορες αλλα με 80ε πιπα οχι καλη μετρια αλλα μετα στηνεται στα 4 κ κανεις μονος παιχνιδι οπου γουσταρεις τον βαζεις και φυσικα απο πισω βογγαει αληθινα. εμενα παντως μου αρεσε κ θα ξαναπαω α και δε βιαζεται ποτε, γουστα ειναι αυτα παντως εχει ενα κωλαρακι θανατοςΑυτη την μαυρουλα απεναντι απο το ανορθογραφο την εχει παρει κανεις?
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.499
- Πόντοι
- 216
Χτές βράδυ πήρα την Σάρα την ξανθιά στο Έρως16 στον Μύλο.
Το καλύτερο τσιμπούκι με διαφορά απο όλες.Δεν ήθελα να σταματήσει με τίποτα.
Μετά έκανε ότι ζήτησα απλά δεν μηλούσε σχεδόν καθόλου. Φαινόταν να μην το ευχαριστιέται.
Καλή περίπτωση πάντος.
Το καλύτερο τσιμπούκι με διαφορά απο όλες.Δεν ήθελα να σταματήσει με τίποτα.
Μετά έκανε ότι ζήτησα απλά δεν μηλούσε σχεδόν καθόλου. Φαινόταν να μην το ευχαριστιέται.
Καλή περίπτωση πάντος.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Το βάζω κι εδώ απ' την ανανέωση στο site:
Νέες καταχωρήσεις (οίκοι ανοχής - Θεσσαλονίκη):
www.bourdela.com/content/view/1900/225/]Μαντζάρου 1Α[/url] και www.bourdela.com/content/view/1901/225/]Νικηφόρου Ουρανού 1Β[/url].
Ευχαριστούμε τον big_boy!
Νέες καταχωρήσεις (οίκοι ανοχής - Θεσσαλονίκη):
www.bourdela.com/content/view/1900/225/]Μαντζάρου 1Α[/url] και www.bourdela.com/content/view/1901/225/]Νικηφόρου Ουρανού 1Β[/url].
Ευχαριστούμε τον big_boy!
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Παντως αυτο στη Νικηφ.Ουρανου οντως ειναι σαν εκκλησια...
Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ποσα γκελ λες να κανει αν την πεταξεις στη θαλασσα;απο κοντα ειναι λιγο διαφορετικη αλλα και παλι ειναι καπως πλακουτση.Αφηστε το δεν ξερω...
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Ξερω γω?Παντως αυτο που ξερω ειναι πως θα εφτανε στον πατο γρηγορα ετσι οπως θα την πεταγα
Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Αστη την κοπελιτσα ειναι πολυ καλη . Στην εκπαιδευση είναι ακομη.Ξερω γω?Παντως αυτο που ξερω ειναι πως θα εφτανε στον πατο γρηγορα ετσι οπως θα την πεταγα
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Ειναι πολυ ανεβασμενες οι μετοχες της ομως και ο ομιλος Blastbeat δεν μπορει να αναλαβει. :S
Θα ψαξουμε για ταλεντα σε αλλες περιοχες πιο φθηνα
Θα ψαξουμε για ταλεντα σε αλλες περιοχες πιο φθηνα
Επισκέπτης
Σήμερα προσπάθησα να βρώ αυτά τα 2 καινούργια χωρίς τύχη τριγυρνούσα κ περπατούσα σαν το μαλάκα τελικά κουράστηκα γύρισα βαρδάρη κ γάμησα τη Σουζάνα. Σήμερα τελείως κομοδίνο άκομα πιο σκυθρωπή απ'όσο είναι κανονικά.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Φιλε στις καταχωρησεις των σπιτιων εχει και τα ακρινη σημεια πανω στο χαρτη.Για ριξε μια ματια.
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Στο Νικηφόρου Ουρανού παίζει η ΥπερΣτέλλα (μάλλον), Στο άλλο τι παίζει?
Στο Μαντζάρου τι ... θα ''μαντζάρει'' κάποιος αν το επισκευθεί?
Κι εγώ έχω αρκετό καιρό να καταθέσω λόγω ΔΕΘ και ακρίβειας.
Στο Μαντζάρου τι ... θα ''μαντζάρει'' κάποιος αν το επισκευθεί?
Κι εγώ έχω αρκετό καιρό να καταθέσω λόγω ΔΕΘ και ακρίβειας.
Επιτελουσ πηγα σημερα στην Αφρουλα;δοκιμασα το footjob...οταν ηρθε η Αφρουλα μεσα στο δωματιο καταλαβα οτι ηδη ξερει για αυτο που ηθελα να τησ το πω.Οταν τησ ειπα για το footjob δεν μου αρνηθηκε...χαμογελασε και μου ειπε οτι το ξερει εδω και μερεσ;μου ειπε τωρα σε ενα λεπτο επιστρεφω,ηρθε πηρε δυο προφυλακτικα,εγω ειχα αγωνια γιατι δεν ηξερα απο αυτα(μονο συμβουλεσ απο τον Blastbeat).Με ρωτησε αν θελω να κανουμε στην αρχη η στο τελοσ το footjob(ηθελα και να γαμ..)τησ ειπα στην αρχη.Μου εβαλε το προφυλακτικο με γλυκα χειλακια τησ...λιγο πιπα και μετα με τα ποδαρακια τησ αρχισε να με χαιδευει τα μπαλακια :o και το κ... ηταν πολυ περιεργα και...υπεροχα :-* εκει το καταλαβε οτι ημουν ντουροσ...σταματησε,αλλαξε το προφυλακτικο και ταυτοχρονα με χαιδευε παντου,μου εκανε ακομα λιγο πιπα(αυτη το ηθελε),σταματησε,γυρισε στα τεσσερα,πριν βαλει το κ... μεσα μου εκανε "πινελακι" γυρω γυρω στο μουνακι τησ,και μετα ...απολαυση,μετα σταματησα εγω,την πηρα στα χερια μου και καναμε "γαλλικο" ημουν τρελλαμενοσ και την γαμ... δυνατα...εκει το μωρο εβγαλε ενα ααχ...καταλαβα οτι την πονεσα( sorry Αφρουλα)και φυσικα εφυγα πολυ χαρουμενοσ...ακομα κ τωρα τρεμουν τα ποδια μου... .Για το "συμβαν" που εζησα να ευχαριστησω την Αφρουλα,τον Blastbeat για το video και συμβουλεσ,τον Τρελο Αγορι σαν ειδημονα...
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Ειδες τελικα που ειναι αλλη αισθηση το footjob?
Eνα μεγαλο μπραβο και στην Αφρο που εξηγηθηξε μια χαρα.Αλλα γιατι να βαλει αλλη καποτα γμτ?
Ακαποτα εχει αλλη αισθηση
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Ειδες τελικα που ειναι αλλη αισθηση το footjob?
Eνα μεγαλο μπραβο και στην Αφρο που εξηγηθηξε μια χαρα.Αλλα γιατι να βαλει αλλη καποτα γμτ?
Ακαποτα εχει αλλη αισθηση
Με φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να αφρουλίσεις μεγάλε-μεγάλε!!! Θα μυρίσει ποδαρίλα το καβλέτο!!!
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Με φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να αφρουλίσεις μεγάλε-μεγάλε!!! Θα μυρίσει ποδαρίλα το καβλέτο!!!
Ειναι η επομενη καταθεση η Αφρο,εννοειται
Ακαποτο μπορει να παρεις την μπιχλα απο τον προηγουμενο που εκανε footjob. Εξαλου τα ποδια μπορουν να εχουν επανω ενα σωρο μικροβια αν δεν τα πλυνεις.
Ναι σωστος το πρωτο δεν το ειχα σκεφτει.Για το δευτερο καπου υποχωρω :S :S .Μαλακια το ξερω αλλα πηρα ακαποτο footjob στο Μεταξουργειο στην Αθηνα.Στην Κωλετη δεν θα παρω?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις