Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (6 μέλη και 49 επισκέπτες)

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
με τακουνια η χωρις?

johnyguitar

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα 15/9 το μεσημέρι στην Άφρω για 6η φορά .Η κοπέλα είναι φανταστική .Εκτός από ότι είναι γκομενάρα και κάνει φοβερό σεξ , είναι επίσης και ψυχάρα .Είχε βέβαια πολύ κόσμο ,αλλά χαλάλι .Αφρούλα σε πάω πολύ .Τα
ξαναλέμε πάλι πολύ σύντομα .Φιλάκια .

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια η κοπελα επλυνε τα ποδια τησ,αφου εφυγε για λιγο,οταν γυρισε μου ηρθε μια :smitten:σαν αρωμα...;με πρωτο προφυλακτικο μου εκανε μονο footjob,μετα το εβγαλε και μου εβαλε αλλο πρπφυλακτικο,οχι διπλο. :grin:

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
η αφρω που λετε ειναι στην Κωλετη??
Ξερει κανεις τι ωρα αρχιζει βαρδια η κοπελα?

Επισκέπτης
Την Δευτέρα ήταν πρωινή προφανώς θα την πετυχείς αν κάνεις μια βολτούλα πριν το απόγευμα.

konteros81

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Μαιανδρου 1Α απεναντι απο το παλιο caligulla, Αναστασια πολυ καλη περιποιηση και ωραιο μωρο (Ρωσια)
Οσοι πιστοι προσελθετε... :thumbsup:

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Μαιανδρου 1Α απεναντι απο το παλιο caligulla, Αναστασια πολυ καλη περιποιηση και ωραιο μωρο (Ρωσια)
Οσοι πιστοι προσελθετε... :thumbsup:
θα σου ερθουμε κοντερος να εισαι εκει απεξω να περνεις παρουσιες

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Πηγα σημερα μετα απο καιρο Κωλλετη και πηρα την Αφρουλα. Γνωστη περιποιηση ολα αψογα με εκανε να δακρυσω και παλι με την ιππασια της και εφυγα ευτυχισμενος. Η αναμονη ειναι απιστευτη χρειαζεται μηχανημα με χαρτακια προταιρεοτητας. Χτες ειχα παει παλι αλλα εφυγα γιατι υπολογισα οτι θα περιμενα καμια ωρα!!! Πριν την Κωλλετη περασα απο Ερως και La Femme, στο πρωτο ηταν μια Αφροδιτη ντερεκω στο δευτερο μια αδυνατουλα ελληνιδα με ψιλοβαριεστημενο υφος δεν συγκρατησα ονομα ειπα να δοκιμασω αλλα το υφος της με απετρεψε και καλυτερα γιατι περιποιηση σαν της Αφρουλα δυσκολα βρισκεις. Ασε που εχω δει ολη την παραολυμπιαδα στο χωλ περιμενοντας, η τσατσα μετραει τα μετταλια που περνουμε....

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ με ρωτησαν πωσ γινεται το "γαλλικο" αυτο βρηκα...D να ξερετε οτι ειναι δυσκολη σταση,ονομαζεται επισησ σαν 84(καμασουτρα)

Συνημμένα

• 84.jpg
    84.jpg
    5,9 KB · Εμφανίσεις: 21

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Πολυ με ρωτησαν πωσ γινεται το "γαλλικο" αυτο βρηκα...D να ξερετε οτι ειναι δυσκολη σταση,ονομαζεται επισησ σαν 84(καμασουτρα)

Man,αυτο ειναι γυμναστικη.LOL. :2funny: :2funny:Τη θελουμε τη μεση μας,δεν ειμαστε για τετοια :grin: :grin:

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: πρωτα εκανα στα τεσσερα :grin: στο τελοσ την πηγα στον τοιχο...εκει εδωσα μαχη για ενα λεπτο ομωσ :2funny: :2funny: ακομα τα ποδια μου με πονανεεεε... :2funny: :2funny:

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ΑΞΙΟΣ  ο rex4 παντα τετοια συναγωνιστη.

θα επισκευτω και εγω αφρουλα ;)

paraksenos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μολις γυρισα απο το καινουριο που ανοιξε στη νικηφορου,το σαν εκκλησια.Τετοια φολα δεν εχω φαει στη ζωη μου,μια μελαχροινη κοπελα μαλλον γυφτισα σχετικα καλη εμφανιση αλλα στο κρεβατι να την βαρας με σφυρι.πρωτη φορα στα χρονικα εφυγα οπου φυγει φυγει.κλαμμενα τα 40,προφυλαχτειτε οσο ειναι καιρος.ευτυχως που υπηρχαν και αλλα εκει γυρω και μπορεσα να καταθεσω αξιοπρεπως αν και μου βγηκε λιγο ακριβα η ολη τσαρκα.

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Η αλλη ειναι πολυ μικρη,παρτε ματι :grin:

Συνημμένα

• 35_1.jpg
    35_1.jpg
    57,3 KB · Εμφανίσεις: 21

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστες μου! λεω να παω να καταθεσω στα ρδελα σε λιγο και επειδη η αφρουλα που λετε ολοι εμαθα οτι δουλευει πρωι,μηπως εχει κανεις να προτεινει κανεις τπτ για να μη τα γυρναω ολα τα ρδελα τζαμπα??

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Παιδα στις καταχωρησεις των σπιτιων στον καταλογο υπαρχει ΚΑΙ χαρτης.Ριξτε μια ματια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom