Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
412
Πόντοι
21
Αν πληρώνουν σε ευρώ γτ όχι,; Σε -ρδελα πάμε όχι μπουτίκ μοντέλων. Αν το 50% ειναι πλέον αλλοδαποί με αυτους θα δουλέψουν. Αν πριμένουν να συντηρηθούν από τα 30 μέλη του μπου και τους επισκέπτες του....και τα πιτσιρίκια που κανουν μπουρδελοτσαρκα τα π/σ τζάμπα κατεβαίνουν για δουλειά.. Κάποιες πολύ πιασμένες δουλεύουν με προγράμματα και ραντεβου.
Αν σε ενα μπαρακι εβλεπες συνεχεια πακιστανους και γυφτους θα πηγαινες για ποτο..?? Ακριβως το ιδιο ειναι και στα μπουρδελα οταν καποιες κοπελες περνουν τους πακιστανογυφτους ο καλος ο κοσμος φευγει....
Πχ. Εχω πετυχει βραδυ στην καρινα να ειναι ολο το τσιφλικι των γυφτων..3 δωματια γεματα και 6-7 γυφτους στο σαλονι ολοι περιμεναν για ακαποτο τσιμπουκι και η καρινα εμπενε απο δωματιο σε δωματιο χωρις να κανει μπανιο....
Φυσικα εφυγα παρολο που μου αρεσε εμφανισιακα η κοπελα...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.737
Πόντοι
736
Η εβελινα ηταν...!!! Ζητουσε εξτρα λεφτα μεσα στο δωματιο για ακαποτο γαμησι, το εμαθαν οι νταβαδες και την εδιωξαν.
Σε εμένα πάντως όσες φορές πήγα στα τρίδυμα με Εβελίνα (θα είναι καμιά 20αριά σύνολο τα τελευταία δέκα χρόνια) δεν μου ζήτησε έξτρα λεφτά για οτιδήποτε , ίσα ίσα που κάποια πράγματα που την είχα πει οτι μου αρέσουν και άλλες τα χρέωναν η Εβελίνα μου τα έκανε δωρεάν.

Είχα την εντύπωση πάντως πως όταν συμβαίνουν τα ακάποτα συνήθως συμβαίνουν γιατί οι πελάτες τα ζητάνε και όχι οι ιερόδουλες. Γιατί εκτός απο την Εβελίνα ούτε κάποια άλλη μου πρότεινε ποτέ ακάποτο.

• Like
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.450
Πόντοι
456
Αν σε ενα μπαρακι εβλεπες συνεχεια πακιστανους και γυφτους θα πηγαινες για ποτο..?? Ακριβως το ιδιο ειναι και στα μπουρδελα οταν καποιες κοπελες περνουν τους πακιστανογυφτους ο καλος ο κοσμος φευγει....
Πχ. Εχω πετυχει βραδυ στην καρινα να ειναι ολο το τσιφλικι των γυφτων..3 δωματια γεματα και 6-7 γυφτους στο σαλονι ολοι περιμεναν για ακαποτο τσιμπουκι και η καρινα εμπενε απο δωματιο σε δωματιο χωρις να κανει μπανιο....
Φυσικα εφυγα παρολο που μου αρεσε εμφανισιακα η κοπελα...
Εντάξει προσωπικά δεν με απασχολεί τόσο αυτό. Από τη στιγμή που ξεπέρασα ότι στις κουβέρτες που ξαπλώνω είναι πιθανόν να έχουν γαμήσει καμιά 100ρια άτομα χωρίς να έχουν αλλαχτει....και ότι πιθανόν κάποιες από τις κοπέλες με το που τελειώνουν να αλλάζουν δωμάτια χωρίς καν να πλυθούν... Συνειδητοποιημένα πηγαίνω στα -δελα

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.450
Πόντοι
456
Σε εμένα πάντως όσες φορές πήγα στα τρίδυμα με Εβελίνα (θα είναι καμιά 20αριά σύνολο τα τελευταία δέκα χρόνια) δεν μου ζήτησε έξτρα λεφτά για οτιδήποτε , ίσα ίσα που κάποια πράγματα που την είχα πει οτι μου αρέσουν και άλλες τα χρέωναν η Εβελίνα μου τα έκανε δωρεάν.

Είχα την εντύπωση πάντως πως όταν συμβαίνουν τα ακάποτα συνήθως συμβαίνουν γιατί οι πελάτες τα ζητάνε και όχι οι ιερόδουλες. Γιατί εκτός απο την Εβελίνα ούτε κάποια άλλη μου πρότεινε ποτέ ακάποτο.
Oύτε σε εμένα ζήτησε ποτέ έξτρα για οποιαδήποτε υπηρεσία πλέον αυτών που κανονίσαμε πριν μπω. Κάποιο εξτραδάκι μπορεί να το έδινε δωρεάν επειδή ήμουν σχετικά τακτικός πελάτης. Κανένα έξτρα όμως δεν αφορούσε ακάποτο γαμήσι. Ούτε οι κοπέλες θέλουν να αρρωστήσουν ούτε να χαλάσουν το όνομα στην πιάτσα. Πόσο μάλλον αν ήδη έχουν δημιουργήσει κάποια σταθερή πελατεία. Είμαι πολύ επιφυλακτικός στο να υιοθετήσω κουτσομπολιά που μεταφέρονται από τις σεξεργάτριες των ιδρυμάτων.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
412
Πόντοι
21

Τα ακαποτα παντα τα ζητανε οι πελατες το θεμα ειναι αμα τα δεχονται οι κοπελες...ολες καποια στιγμη θα κανουν ακαποτο ειτε με γκομενο ειτε με πελατη που τον ξερουν καλα και τον εμπιστευονται απλα δεν πρεπει να γινει συστημα..........η Εβελινα το ειχε κανει συστημα για εξτρα λεφτα και εφτασε στα αυτια των νταβαδων και εφαγε σουτ!!

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.556
Πόντοι
32.165
Τα ακαποτα παντα τα ζητανε οι πελατες το θεμα ειναι αμα τα δεχονται οι κοπελες...ολες καποια στιγμη θα κανουν ακαποτο ειτε με γκομενο ειτε με πελατη που τον ξερουν καλα και τον εμπιστευονται απλα δεν πρεπει να γινει συστημα..........η Εβελινα το ειχε κανει συστημα για εξτρα λεφτα και εφτασε στα αυτια των νταβαδων και εφαγε σουτ!!
Καλα μην το λες. Αλλες το καναν απο μονες τους για να κρατησουν πελατες.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
681
Πόντοι
366
Ελενα-Εβελινα δουλευουν βραδυ, καμια φορα κανουν και μια μερα πρωι.. οπως χθες.
Αυτη που συναντησες στο πισω στουντιο στα τριδυμα ειναι η πιο καλτ μορφη τις περιοχης, η Βασω!
οσοι την ξερουν καταλαβαινουν τι λεω..
Για τζοανα θα διαφωνησω, ειναι ομορφη κοπελα!
Ελενα την πρασινοματα λετε ή αλλη Ελενα;
Που μπορουμε να την βρουμε τημ Ελενα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom