Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Νικ.Ουρανου 1Β(Εκκλησια) – Κλειστο

Στην εκκλησία της Νικολάου Ουρανού τα βράδια δουλεύει η Τζένη από τον Βαρδάρη... όποιος γουστάρει γέλιο και μέσα στο δωμάτιο και έξω περνάει!

Επισκέπτης
Αυτή η Τζένη πρέπει να είναι τρελή μούφα έτσι?

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Καταρχην ενα μπραβο στον blastbeat208 για τις περιγραφες του.ετσι πωσ τα εχεις γραψει η χριστινα στο τελευταιο της μοναστηριου πρεπει να ειναι αρκετα καλη περιπτωση.Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ στη κοραβαγκου καθε ποτε ειναι;Παντως να ξες οτι τη μαιρουλα την αδικεις,την κατασπρη μελαχροινη που λες,φιλε η γκομενα ειναι πολυ καλη μεσα,δεν βιασεται καθολου κανει τρελη πιπα κ γενικα περνας καλα.Την εχω 4 με 5 φορες κ σε ολλες περασα καλα.Καλο βραδυ.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Nαι paradise ειναι καλη περιπτωση η  Χριστινα στην Προμηθεως.Τουλαχιστον σε μενα εξηγηθηκε μια χαρα.Το θεμα ειναι πως οτι μπορει καποιον να τον χαλασει η μαπα της.Αλλα πιστευω πως αν κανεις μια  μικρη υποχωρηση ειναι οκ.
Βεβαια εγω εχω γινει καπως σκληροπυρηνικος τον τελευταιο καιρο και μου καρφωθηκε η ιδεα να γαμησω μιλφ :2funny: :2funny:
Tωρα για την Μαιρη τι να πω,δε την εχω παρει απλα δεν με τραβαει για καταθεση με τον τροπο που βγαινει στο σαλονι. :think:

!!!!!!  ΑCHTUNG !!!!!
Axiologiti αν δεις αυτο το ποστ πες λιγο αν αφησες τα 300 ευρω στη Νικη η πηρες πισω τα λεφτα σου τελικα.Πες την αληθεια πλζ...δεν ειναι κακο... :headbang: :sunglasses: :sunglasses:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Αυτή η Τζένη πρέπει να είναι τρελή μούφα έτσι?

Στην Τζένη μπορώ να θεωρηθώ από τους καλύτερους πελάτες... από την πρώτη μέρα που έπιασε δουλειά πήγα (τυχαία!) και τώρα τελευταία μου έλεγε που θα πάει... εμένα μου φέρεται μια χαρά και γουστάρω...

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, η Κεφαλληνίας πού βρίσκεται??

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Είναι δίπλα στην είσοδο του Μύλου...

Επισκέπτης
Blast πάνε Μαιρούλα ρε! Μεγάλη παράλειψη, είναι καλό κορίτσι κ δεν ξέρω το μουνί της είναι γαμάτο κ οι βυζάρες της φυσικά.

Axiologiti αν δεις αυτο το ποστ πες λιγο αν αφησες τα 300 ευρω στη Νικη η πηρες πισω τα λεφτα σου τελικα.Πες την αληθεια πλζ...δεν ειναι κακο... :headbang: :sunglasses: :sunglasses:

λολ! έχει τζίπ ο τύπος δεν πειράζει είναι ματσό.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ξερει κανενας μια κοπελα που βρισκεται στην βασ. ολγας και εχει αγγελια στον αγγελιοφορο αν αξιζει?εχει παει κανενας?

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
βόλτα ξημερώματα δευτέρας στις 06:30 περίπου.

προμηθέως τέρμα κάτω : δε θυμάμαι όνομα, μελαχροινό περίπου 22 ετών από ρουμανία, ψηλή καλό σώμα μικρό βυζί 40 έουρος

σαπφούς και προμηθέως : ελβίρα θεόμουνο, 1,70 αγαλματένιο σώμα ξανθό μαλλί. την είχα πάρει το καλοκαίρι με 30 τώρα δε ρώτησα, μέτρια πράγματα πάντως.

σαπφούς δίπλα : μαύρη, την είχα ξαναπάρει και έγραψα και κριτική.

αλουμινάτο, όταν μπήκα μάλωνε η γκόμενα με έναν πελάτη ''εγω το μουνί μου δε το δίνω τζάμπα'' του έλεγε, έφυγα και πέρασα μετά από λίγο, είχε έρθει και ο νταβας, απ ότι κατάλαβα η γκόμενα του έκανε τσιμπούκι, δε του σηκώθηκε και ήθελε τα λεφτά του πίσω, έφυγα δεν έδωσα συνέχεια.

αν κατέθετα κάπου θα ήταν σίγουρα στη μαύρη ή προμηθεως χαμηλα. τα άλλα σπίτια ήταν κλειστά.

johnyguitar

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και πάλι όλοι οι δρόμοι Δευτέρα μεσημέρι 29/9 με οδηγούν στο μεγάλο αστέρι της πόλεως  μας την ΑΦΡΟΥΛΑ (8η φορά ) .Κόσμος βέβαια όπως πάντα το σαλόνι ,μέχρις ότου αδειάζει δωμάτιο και μπαίνω επιτέλους στο δωμάτιο ,
με την γλυκιά αναμονή .Η προσμονή και η χαρά για τις επερχόμενες μαγικές
στιγμές μεγάλη .Και να επιτέλους μετά από κάποια αναμονή και έχοντας
υπολογίσει πότε έρχεται η σειρά μου ακούω τον ήχο των τακουνιών της
κοπέλας να ακούγεται και η καρδιά μου αρχίζει να κτυπάει πιο δυνατά.

Πράγματι ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα η κοριτσάρα .Με χαιρετάει όλο
γλύκα και φρεσκάδα ,καθόσον με γνωρίζει και αρχίζει το μαγικό της παιχνίδι .
Στην αρχή ξαπλώνει πάνω μου ,οπότε χαδάκια σε όλο το σώμα .Βελούδινο
με φοβερή μυρουδιά το σωματάκι της, Στην συνέχεια σιγά-σιγά μου βάζει
το προφυλακτικό και αρχίζει να μου τον παίρνει στο γλυκό στοματάκι της.
Φοβερά κόλπα όπως πάντα με τέχνη και υπομονή ,ξαφνικούς στροβιλισμούς
με την γλώσσα πότε στα πλάγια σαν πινέλο και αμέσως ξαφνικά στο κεφάλι.
Όλα τα λεφτά .Μετά κάποια λεπτά αρχίζει η δεύτερη φάση του σχεδίου πτήσης
της κοπέλας .Ανεβαίνει από πάνω και αρχίζει για όσους ξέρουν το <καρεκλάτο>.
Κινήσεις πάνω-κάτω της κοπέλας με μεγάλη διαδρομή ,ξαφνικές βυθίσεις προς εμένα
απίστευτη ηδονή και βέβαια λογάκια όλο πάθος από την κοπέλα .Και αυτό
κράτησε βέβαια κάποια λεπτά ,οπότε αλλάζουμε στάση με εμένα από πάνω,
για να ξεκουράσω την κοπέλα,

Ανοίγω τα πόδια αρκετά και μετά μικρή περιπλάνηση γύρω από το επίμαχο σημείο μπαίνω μέσα στην κοπέλα .Αρχίζω τις κινήσεις σιγά στην αρχή , πιο γρήγορα μετά ,πότε σκύβω κοντά στον λαιμό της λέγοντας της λογάκια .Αμέσως ανταποκρίνεται και αυτή με ωραία προστυχόλογα .Φτιάχνομαι αγρίως και αρχίζω
να σπρώχνω σαν τρελός ,ενώ παράλληλα έβλεπα το απίστευτο θέαμα στον
καθρέπτη .Αυτό ήταν .Έβλεπα να έρχεται η ποθητή ολοκλήρωση ,επιτάχυνα και
τελείωνα μέσα σε απίστευτη ηδονή, ενώ άρχισα  να ιδρώνω και να λαχανιάζω.
Συνέχισα για όσο ήθελα μέχρι να στραγγίσω τελείως .Η κοπέλα συμμετείχε με όλη της την δύναμη στο όλο σκηνικό .Ήταν τέλεια .

Κατόπιν μίλησα λίγο με την κοπέλα Ένοιωσα και πάλι υπέροχα .Όλα ήταν
φανταστικά .Η Άφρω δεν παίζεται .Είναι το κάτι άλλο .Περνάω κάθε φορά
περισσότερο καταπληκτικά μαζί της .Το σεξ μαζί της ,όπου είναι στην κυριολεξία
καθηγήτρια ,σε αναζωογονεί ,σου διώχνει όλο το άγχος .Αλλά και η όλη
συμπεριφορά της στο δωμάτιο σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να είσαι με την κοπέλα
σου .Σου ανεβάζει το ηθικό .Είναι ψυχή η γυναίκα δεν υπάρχει αμφιβολία.
Είναι φαινόμενο .

Τέλος αποχαιρετιστήκαμε με το κορίτσι .Ραντεβού πάλι το συντομότερο δυνατό.
Φιλάκια <μωρό> .Σε πάω με χίλια .Νάσαι  καλά κοριτσάρα .

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Xθεσινη τσαρκα απογευμα 5-8. :P Στην παρεα προστεθηκε και ο συναγωνιστης dokimazo.

Η μερα ξεκινησε φανταστικα με την πρωτη επισκεψη μου στην Αφρο  :rockon: .Δεν θα γραψω μεγαλη αναλυση.Ολα ηταν καταπληκτικα.Σεβασμος στον πελατη και παντα φιλικη διαθεση. ;) ;) +++Βραχιολακι στο ποδι+++  :rockon: :rockon:

Μετα περασαμε απο Βαρδαρη αλλα πετυχαμε αλλαγη βαρδιας -η περιοχη θυμιζε αντιπροσωπεια Mercedes- :2funny: :2funny:  οποτε καναμε μια βολτα και επιστρεψαμε.Αμεταβλητη κατασταση σε γενικες γραμμες.

Βαρδαρης

Προμηθεως

4 – Τζενη. Μελαχρινο μωρο,1.70,ωραια καυλιαρικη μαπα και πολυ καλο βυζι και κωλαρακι.40 ευρω δυστυχως

Προμηθεως 14 – Το ξανθο αλογο Λαουρα 30 ευρω.

Στο τελευταιο σπιτι πριν τη Μοναστηριου – Μιλφ Χριστινα(Ελλαδα).Ξανθια,1.70,καλο σωμα για την ηλικια,πολυ καλα ποδια με βραχιολακι ΥΕΑΗ.30 Eυρω .Την πηρα προχθες,πολυ καλη περιπτωση.

Τανταλου.

Αλουμινατο. – Η Βικυ.Παλιοτερα δουλευε στο Ερος.1.70,Ξανθια,οχι πολυ καλη φατσα αλλα αρκετα καλο σωμα.Εμφανιστηκε με κοκκινες ΜΠΟΤΟΥΛΕΣ!!! οποτε ο μιστισ μας δεν αντεξε και μπηκε.30 ευρω.

Μαρινοσπιτο – Το Μαρινακι.35 ευρω.

Ερος - Ξανθια κοπελα,ψιλονταρντανα,καλο βυζι αλλα μετριοτατος κωλος και μετριο σωμα.Καποιος στο σαλονι ειπε πως μοιαζει με την Εφη Θωδη οποτε υπηρξε απιστευτο γελιο. :2funny:35 ευρω.Ενας μπαρμπας απεξω 60+ που την πηρε ειπε οτι τον τρελανε και επεμεινε στα "απαλα χαδια" :2funny: :2funny:

Πρασινο - Η Ελενα.(Ουκρανια),Μαυρομαλα,1.65,μικρο βυζι που δεν φαινεται αλλα φοβερο σωμα και κωλαρα.Την ειχα παρει παλιοτερα στο ανορθογραφο και ηταν αισχος απο πλευρας αποδοσης.

Σαπφους.

Aνορθογραφο –  Αλλο ενα ψηλο μελαχρινο stripομωρο με καυλαρικη ρουμανικη μαπα,ωραιο βυζακι και κωλαρα.35 ευρω ομως.Βγηκε σχετικα χαρουμενη στο σαλονι αλλα για κανιουργια την κοβω.

Απεναντι . – Η Σαντρα,Μαυρη κοπελα,1.65 καπως εχει χαλασει πολυ και στο σαλονι βγηκε για ενα δευτερολεπτο.Επισης φορυσε ενα περιεργο φορεμα και δεν φαινοταν τπτ.
Ολα αυτα σε συνδιασμο με τα πεταχτα ζουλου μαλια πιο πολυ σε τρομαζαν παρα σε εκαναν να περασεις 40 ευρω!!!!!!

5 -  Η Υβετ,Ξανθο ουγγκιρκο μωρο.Πολυ ωραιο γκομενακι -πολυ λεπτη- και στο σαλονι βγαινει χαρουμενη αλλα στο δωματιο οσες φορες την εχω παρει δεν εχει εξηγηθει καλα.Τεσπα.40 ευρω

Παρατηρηθηκε παλι πτωτικη ταση στο Βαρδαρη αλλα δυστυχως υπαρχουν ακομα και 40αρια.
Υπηρξε ενα μικρο μπερδεμα στη συνενοηση και δεν βρεθηκαμε οσοι συναγωνιστες θα θελαμε.Next time... :rockon:

Σημερα πηγα παλι Αφρο οπου ηταν για αλλη μια φορα φανταστικα. :rockon:

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εχει κανεις υποψη του που ειναι μια μαυρουλα που εμφανιστηκε για λιγο απεναντι απο ανορθογραφο οπως και ποτε επιστρεφει η σαρα που επαιζε αλουμινατο και 
κωλλετη.

rrizzllaa

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια ας ειμαστε λογικοι ετσι κ αλλιως εχουμε κοινο συμφερον μην αμφισβητειτε τα λεγομενα σεβαστων συναγωνιστων οπως ο blastbeat που θυσιαζεται στην πρωτη γραμμη για να μας προσφερει φρεσκες πληροφοριες ενα χειροκροτημα παρακαλω!!  :thumbsup: :rockon:
αδερφια δεν αμφισβητω κανεναν απλα αυτο προσεξα και ειπα να το απησημανω για να μην  μπερδευτει και κανενας νεος,,, εγω τα σπιτακια τα ειχα κοψει τουλαχιστον για 3 χρονια και προτημουσα μονο τηλεφονακι ποπη και μου φερναν γκομανα σπιτι!!! απτα λεγομενα  και τον κοπο σεβαστων συναγωνιστων  σαν στον μπλαστ και κανα 2 αλλων εχω ψιθει και εχω επιστρεψει στα σπιτακια,, τωρα μη με ρωτατε τι αξιζει περισοτερο σπιτακι ή σπιτι μου αν εχεις οικονομηκη ανεση καλυτερα σπιτι σου κανεις μπανακι και περιμενεις ετοιμος,,θα ηθελα περισοτερες ινφο για χριστινα τελευταιο πριν μοναστηριου και ποια ειναι η ακριβης διευ8υνση, καιπου παιζουν τα μεγαλυτερα βυζια?? σορρυ που ρωταω τοσσα πολλα αλλα ειμαι 150 χλμ μακρια και κατεβαινω μια στο τοσο ,,, δεν ειμαι σε φαση να παω να ψαχνω, και οι αναφορες συναγωνιστων σαν τον μπλαστ με λυνουν τα χερια!!

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
και να σκεφτουμε οτι ο μπλαστ δεν ειναι καν απο θεσ/νικη!!!

χειροκροτημα τωρα!!!!!!! :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Ο βυζολάγνος πάει στο μπλέ φίλε σε Μαίρη / Σουζάνα. Μην περιμένεις βέβαια τίποτα ιδιαίτερο από περιποίηση (ειδικά από Σουζ). 40Ε

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Xθεσινη τσαρκα απογευμα 5-8. :P Στην παρεα προστεθηκε και ο συναγωνιστης dokimazo.

Έτσι... μην ξεχνάς να αναφέρεις to Footjob! LOL....

Επίσης την συμπεριφορά των τσατσάδων στον Βαρδάρη! Όπως το αμίμητο "Αυτούς περιμέναμε τώρα..."

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ενα μεγαλο ευχαριστω με την ευκαιρια σε παιδια οπως ο μπλαστμπιτ κ ο dokimazo k o reks που οπως κ οι κοπελες οπως η αφρουλα η εφη κ αλλες πολλες δεν κοιτανε μονο την παρτη τους σ'αυτη την εποχη που επικρατει ο ατομικισμος κ το πως 8α κερδισουμε απο τον αλλο,ειναι σημαντικο να καταλαβουμε ολοι οτι πανω απ ολα ειναι ο ανθρωπος κ οτι οταν ειμαστε ενταξει με τους αλλους τοτε ολοι κερδιζουμε κατι παραπανω απο αυτο,γινομαστε καλυτεροι κ εμεις...

αυτο ειχα να πω κ σορυ αν βγηκα λιγο οφτοπικ!  :grin:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
α κ επι την ευκαιρια να προσθεσω μια που δεν εχει γραφτει οτι η βικυ ειναι φοβερη κοπελα επειδη δεν εχει γραφτει κατι γι αυτη κ ειναι κριμα γιατι κ πολυ καλη κοπελα ειναι κ προσφερει αψογες υπηρεσιες (πολλες στασεις κτλ) κ το βασικοτερο φοραει μποτουλες χειμωνα καλοκαιρι!! :rockon:

υγ.1 Η Χριστινα στην Κοροβαγγου καλη κοπελα απλα οι υπηρεσιες της δε με τρελλαναν αντικειμενικα ωστοσο καταβαλλει φιλοτιμες προσπα8ειες
υγ.2 αφρο σορυ που σε απατησα!  :P :-*

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Φίλε μποτόφιλε... αν και λίγο Off-topic και εγώ χάρηκα που γνώρισα εσένα και τον BastBeat!

Άφρο πάντως πρώτη φορά πήγα... αλλά θα ξαναπάω for sure! Συνδύαζε άψογα υπηρεσίες, χαμόγελο και εξυπηρέτηση... δεν το έχω δει και σε πολλές κοπέλες αυτό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom