Παρασκευή 3/10 βράδυ .Το Libido πάλι ανεβασμένο και έτσι λόγω ρεπό της Αφρούλας επίσκεψη με το φιλαράκι
μου στις 9.30 στο άλλο μεγάλο αστέρι της πόλης μας την Έφη (3η φορά ). Αναμονή στο σαλόνι ,μετά στο δωμάτιο .
Τέλος επιτέλους μπαίνει μέσα η κούκλα ,όλο χάρη ,διάθεση και αέρα. Λίγες κουβέντες στην αρχή και αρχίζει το
ερωτικό παιχνίδι .Προκαταρκτικά χαδάκια , μετά μαγικές στιγμές με το στόμα ,παιχνίδι με κολπάκια με την κοπέλα
από πάνω ,εναλλαγή στάσεων με μεγάλη προθυμία και στο τέλος τελείωμα με μένα από πάνω(την αγαπημένη μου
στάση) με την κοπέλα να με φτιάχνει αγρίως με κάτι λογάκια που μου είπε. Στο τέλος κουβέντα με την κοπέλα .
Συμπερασματικά η Έφη προσφέρει πολύ GFE ,δημιουργεί ωραία ερωτική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο ,χαλαρά ,
είναι πολύ σέξυ και απλή κοπέλα ,και μιλάει πολύ ωραία και σε ανεβάζει .Σε ευχαριστώ Εφάρα .Ελπίζω
να με θυμάσαι καλύτερα την άλλη φορά .Φιλάκια κοπελάρα .Τα λέμε πάλι σύντομα .Νάσαι πάντα καλά .
Υ/Γ: Sorry Άφρω που σε «απάτησα» .Σε πάω με χίλια κοριτσάρα ,το ξέρεις .Τα λέμε μαζί Δευτέρα Μεσημέρι.
Φιλάκια. .Καλή Ξεκούραση <μωρό> .