Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μετρια η κατασταση χθες απο τας πορνιδιας στα μπουρδελοσπιταν...

και εγω δεν φημιζομαι για την καλη μου μνηνη
αλλα οπως τα λεει ο συναγωνιστης alfistas ειναι τα πραγματα.

αφου γυρισαμε ολη την περιοχη του μυλου και τα δυο καινουργια...το ενα οντος ειναι πολυ καρανταν (η εκλησια) με ολα τα χρωματα τις ηριδος στον εξωτερικο διακοσμο και με την τσατσα να μην μπορει να πει την λεξι τΣΑκουΣι :) :) :) :)

εγω προτημησα την σταθερη αξια σαρα στο 16 η οποια προσφερε αξιοπρεπως τις υπηρεσιες τις χωρις καμοια αντισταση κατα τις αρχης σε χουφτωματα στασεις κτλ με το κλασικο 40ρι!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
καλα βαρδαρη δεν το συζητω ....δεν τηρουν τους κανονες ηγειηνης τα μαγαζια με συνεπεια το κοινο να κατουραει στους τοιχους :2funny: :2funny: :2funny:

γνωρισαμε και τον συναγωνιστη deker ο οποιος εψαχνε ενα προτακουστο μερος για εμας..το "φυλακιο"?????????

sos!!!! αναβαθμηση αμεσα στα σπιτια του μυλου απο κοπελες...
δεν μπορει να πηγαινεις στο La fame και να σου βγαινει το πορνιδιο σαν κιουσπα με την μυτη και να μην κανεις μεταβολη..........

ο αγωνας συνεχιζεται!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βλεπω alfista k simera δεν χανετε χρονο κ βοηθατε τους συναγωνιστες.θελω χαρη,παιζει να μου βρειτε κανα τηλ απο ωραιο μωρο?στειλ τε pm.κ στην επομενη τσαρκα βγαλτε καμια ανακοινωση να την κανουμε μαζι.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
μετρια η κατασταση χθες απο τας πορνιδιας στα μπουρδελοσπιταν...

και εγω δεν φημιζομαι για την καλη μου μνηνη
αλλα οπως τα λεει ο συναγωνιστης alfistas ειναι τα πραγματα.

αφου γυρισαμε ολη την περιοχη του μυλου και τα δυο καινουργια...το ενα οντος ειναι πολυ καρανταν (η εκλησια) με ολα τα χρωματα τις ηριδος στον εξωτερικο διακοσμο και με την τσατσα να μην μπορει να πει την λεξι τΣΑκουΣι :) :) :) :)

εγω προτημησα την σταθερη αξια σαρα στο 16 η οποια προσφερε αξιοπρεπως τις υπηρεσιες τις χωρις καμοια αντισταση κατα τις αρχης σε χουφτωματα στασεις κτλ με το κλασικο 40ρι!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
καλα βαρδαρη δεν το συζητω ....δεν τηρουν τους κανονες ηγειηνης τα μαγαζια με συνεπεια το κοινο να κατουραει στους τοιχους :2funny: :2funny: :2funny:

γνωρισαμε και τον συναγωνιστη deker ο οποιος εψαχνε ενα προτακουστο μερος για εμας..το "φυλακιο"?????????

sos!!!! αναβαθμηση αμεσα στα σπιτια του μυλου απο κοπελες...
δεν μπορει να πηγαινεις στο La fame και να σου βγαινει το πορνιδιο σαν κιουσπα με την μυτη και να μην κανεις μεταβολη..........

ο αγωνας συνεχιζεται!

Mπραβο συναγωνιστες.Πολυ γελιο ειχε η τσαρκα σας με πολλα highlights.Ιδιως αυτο με τον γαμπρο και το μπατσελορ φακ :2funny: :2funny: η το "διωξτε τον Καραγκουνη"  :2funny: :2funny: :2funny:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
καλα ναι το μπατσελορ θεικο,
και τα σκηνικα που λεει ο simera ειχαν τρομερο γελιο.Στο μπλε ρδελο του βαρδαριου ενας μεθυστακας τον ειχε παρει το παραπονο και φωναζε οτι τα μαγαζια δεν τηρουν τις υγειονομικες διαταξεις γιατι δεν του προσφεραν τουαλετα να κατουρησει και η τανα τον επιανε απο το χερακι να τον βγαλει εξω για να κατουρησει τον τοιχο.Αυτη ειναι εξυπηρετηση :2funny: :2funny:δεν ξερω αν με κανα εξτρα τιπ του τον τιναξε κιολας :2funny:
καλα και στην εκκλησια στο ουρανου η γιαγια με παρκινσον να παιδευεται να πει την λεξη τζακουζι και να μην της βγαινει με τιποτα :2funny:
φιλε deker τα τηλεφωνα στην θεσσαλονικη ειναι σπανιοτατο ειδος, κατι σαν τις ευγενικες τσατσαδες φαντασου, και οποιος τα εχει τα φυλαει σαν κορη οφθαλμου.εγω προσωπικα δεν εχω κατι αν και υπαρχει ενδεχομενο να βρω μεσα στον μηνα,οποτε και θα ενημερωσω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
θα περιμενω γιατι οντως τα τηλ ειναι πολυτιμα στην πολη μας κ εγω δεν ειναι λιγες φορες που προσπαθησα να βρω.τις δυο τα καταφερα,το θεμα ειναι κ τι καταφερα.μονο τα γυαλινα ματια τους ελειπαν

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Τα παραπάνω 10Ε είναι μούφα απλά για να σου τα φάνε, η τσατσα δεν το λεεί καν στην πουτάνα οτί πλήρωσες παράπάνω.
Δυστυχωσ ειναι η αληθεια,μια φορα εδωσα 50ε για να κατσω λιγο περισσοτερα η κοπελα δεν ειχε ιδεα.... :rolleyes: καλα που τησ το ειπα,με κοιτουσε περιεργα και φυσικα καταλαβα οτι η τσατσα δεν ειπε τιποτα ουτε για χρονο,ουτε για τα λεφτα.Κωλεττη σημερα κλειστα και το πρωι και το βραδυ :-

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες!!! Εχω καιρο να ποσταρω στο thread η αληθεια ειναι, αλλα παρακολουθω ανελλιπώς τα δικα σας ποστ... Βασικα θα θελα να ξεκινησουμε αν θελετε και σεις κατι σαν μια ατυπη ψηφοφορια για το 'Ποιό μαγαζί στην πόλη μας είναι το πιο περιποιημένο και διαθέτει το καλύτερο περιβάλλον για οίκο ανοχής/στούντιο'... Εγω προσωπικα ψηφιζω το Έρως16 και το La femme(απλα και μονο σαν χωρο, γιατι οι γκομενες που φερνει ειναι κακασχημες!)! Στο Έρως16 οποιος εχει δοκιμασει να μπει και σε δωματιο πιστευω θα συμφωνησει μαζι μου...Τα δωματια του ειναι σαν ξενοδοχειου... :)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.025
Πόντοι
2.356
Καλησπερα κυριοι συναδελφοι και μη. Μολις γυρισα απο ......ρδελοτσαρκα και καταθεση στο ερως στη Σαρα απαιχτη οπως παντα η κοπελα αριστη πιπα μετα απο πανω και στο τελος στα 4 εκει ειναι ολα τα λεφτα. Απο βαρδαρη τπτ το ιδιαιτερο, το αναρθογραφο κλειστο απεναντι η Ευγενεια το μονο που α3ιζε διπλα ι γνωστη 3ανθεια που κουνιεται και λυγιεται οταν βγαινει, τερμα κατω προμηθεως μια καινουρια ψιλη μετρια πραγματα, απεναντι απο αυτο με το ηχητικο εχουμε επιστροφη της Λαουρα πιο πανω στη προμηθεως πριν τη μοναστηριου η Πετρουλα αυτη που δε ξερει να κανει στροφη σαν αλογο ενα πραμα, στο αλουμινατο δε πηγα γιατι με εμαθε η τσατσα και στραβομουτσουνιαζει πιο κατω στη γωνια μια μελαχροινουλα μετρια πραγματα, φεβγουμε για μαντζαρου η αναστασια καλο μωρο με πολυ καλο κουνημα στην υποδοχη αλλα την ειχα παρει στο ερως και ολο ηταν μη και μη, κατεχακη μια ψιλη μελαχροινη ιταλιδα μαπα το καρπουζι, 40 λεει ι τσατσα παει, αλλα μπες εσυ με 30 λες και κολησα στα λεφτα, μετα μπορει να γυρισω τη λεω  ;) κωλετη κλειστο  κεφαληνιας η γνωστη hi xitler... αυτα τα νεα για σημερα και sorry για τις ελιψεις που εχω απλα βαριομουνα να τα γυρισω ολα αν κ ξερουμε πανω κατω τι παιζει

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.025
Πόντοι
2.356
κατι που ηθελα να ρωτησω και την εψαχνα μηπως ειδε κανεις τη μαυρουλα που ηταν απεναντι απο το ανορθογραφο οχι τη σαντρα την αλλη επειδη μερα δε παω ποτε μηπως την ειδε κανεις?

konteros81

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Γνωριζει κανεις συναγωνιστης αν δουλευει αυριο πρωι η Αφρο στην κωλλετη, εχω ακουσει τοσα πολλα καλα λογια που θα ειναι αμαρτια να μην την επισκεφτω  :dancing:
Ξερετε τι ωρα ανοιγει, να παω μπουγατσουλα στο κοριτσι μας  :rockon: :rockon: :rockon:

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Μολισ γυρισα απο κωλεττη...ηταν μια μαυρουλα,καλουτσικη,δεν μπηκα .Η Αφρουλα επιστρεφει σε 7 μερεσ. :grin:

Επισκέπτης
Ωπ, για δώσε μια καλύτερη-λεπτομερέστερη περιγραφή για το καινούργιο αίμα της Κωλεττή!

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια δεν την ξερω,ουτε μπηκα;μια μαυρη κοπελα,μετρια,η τσατσα λεει η Λιλα ειναι αν δεν κανω λαθοσ,αυτα...

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Μαγκες τσαρκα κυριακη βραδυ,κατα τις 1:30.ΚΩΛΛΕΤΗ η εφη,σταθερη αξια και μου φανηκε ομορφοτερη απο ποτε,στη ΚΟΡΟΒΑΓΚΟΥ η αννα μαρια,αυτη τι γινεται μια φορα φοραει γυαλια και μια δε φοραει;αυτην την ειχα παρει παλια στον βαρθαρη και θυμαμαι ηταν αρκετα καλη,αλλα τωρα δεν γραφετε κ  πολυ καλα λογια για αυτην,στο ΕΡΩΣ η σαρα η οποια ηταν πολυ αλαγμενη δεν γουσταρα καθολου το στυλακι της τσατσας ομως.ΑΛΟΥΜΙΝΑΤΟ δε μπηκα γιατι το θεωρω αθλιο το σπιτι,στο ΜΑΡΙΝΟΣΠΙΤΟ ηταν ενα πολυ ωραιο γκομενακι,ξανθουλα με πολυ ωραιο βυζακι,ξερουμε κατι για αυτην;Στη προμηθεως τερμα πανω μια μιλφ δεν ξερω αν ειναι αυτη η χριστινα αλλα απαλευτη!!Στη προμηθεως στο 14 η ΘΕΑ ΛΑΟΥΡΑ που την κυριακη εμαθα οτι την λενε ετσι,ενω την εχω παρει αλλες 2 φορες.Αυτη τη γουσταρω τρελα,φοβερη πιπα,πολυ ωραιο στησιμο στο πισωκολλητο και οταν πηγα εγω απο πανω που ειναι και αγαπημενη μου σταση σε αφηνει να κανεις παιχνιδι εσυ οπως θελεις.Και το μελαχροινο κατω κατω στην προμηθεως φοβερο μουνι,τι πηρε κανεις;Η ΛΑΟΥΡΑ εκανε και γυμνο τσιμπουκι,αυτο ρε παιδια οσοι το παιρνουν δεν φοβουνται;;;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε konteros81 οπως ειπα κ λιγο πιο πανω η αφρουλα δουλευει δευτερα με τεταρτη πρωινα,τωρα αν θα λειπει για 7 μερες μπορει το κοριτσι να επαθε υπερκοποση κ νε εχει παρει αδεια..........

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
Η Σαρα ειναι η γνωστη ξανθια θεα???Η Λαουρα οντως κανει κατι τετοια ακυρα οπως μεσα στο καλοκαιρι ειχε το προγραμμα και πιτσιλισμα στα βυζια!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Aυτη η Λιλα δεν λεει τπτ.Την ειχα παρει παλιοτερα απεναντι απο το ανορθογραφο μαζι με τον baster2.Παγοκωλονα δεν τη ξερει τι δουλεια.Νομιζει οτι απλα πρεπει να μεινει ακινιτη και να τον χωνουμε τπτ αλλο.
Μια μικρη διορθωση gio19 αυτη ηταν η Λορα που επετρεπε βυζομπαλοπιτσιλισμα χαχαχα οχι η Λαουρα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.025
Πόντοι
2.356
αν εχει πετυχει καποιος κατι καλο εκτος των ρδελων αν θελει ας ερθει πμ να μου το πει ολο φολες ειναι και τραβεστια οποτε οποιος εχει τη καλη διαθεση ασ το πει  :) α και κατι αλο μια βουλγαρα θοδωρα μηπως την ειδε κανεις γιατι χαθηκε καπου στη καμαρα ηταν παλια

tofi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα και από εμένα. η ευγενία απέναντι από ανορθόγραφο, που αναφέρθηκε παραπάνω, είναι η ίδια που πριν κανα χρόνο "έβγαινε" στο αλουμινάτο? (ψιλοκρύα, αλλά αριστοτεχνική πίπα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom