You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
A καλα συγγνωμη.Απλα το καλοκαιρι ελεγαν για τη Λορα στην Κατεχακη οτι το κανε αυτο.Τωρα αν ηταν η Λαουρα τελικα δεν ξερω.
Λορα - Μελαχρινη,ψιλονταρτνανα,ωραιο βυζι και κωλαρα,σφιχτο ρωσικο σωμα.Η φατσα της ειναι καπως σαν κινεζα,τετοιο συναισθημα μου βγαζει.Εχω καιρο να τη δω.
Λαουρα - Προμηθεως 14.Ψηλη ξανθια γκομεναρα,βυζαρες και κωλαρα.Ωραια μαπα αλλα ειναι πολυ ξενερωτη και στο δωματιο απογοητευση στους περισσοτερους τα εχουμε ξαναπει ενα δισεκατομυριο φορες με αρχη τον Νοεμβρη του 2008
Λορα - Μελαχρινη,ψιλονταρτνανα,ωραιο βυζι και κωλαρα,σφιχτο ρωσικο σωμα.Η φατσα της ειναι καπως σαν κινεζα,τετοιο συναισθημα μου βγαζει.Εχω καιρο να τη δω.
Λαουρα - Προμηθεως 14.Ψηλη ξανθια γκομεναρα,βυζαρες και κωλαρα.Ωραια μαπα αλλα ειναι πολυ ξενερωτη και στο δωματιο απογοητευση στους περισσοτερους τα εχουμε ξαναπει ενα δισεκατομυριο φορες με αρχη τον Νοεμβρη του 2008
Χτες επαιξε επισκεψη Κωλετη....Λιλυ μαυρο καλουτσικο μωρο αλλα στο δωματιο κομο.....οταν ρωτησα τι εχει μου λεει σε ντρεπομαι γιατι μου αρεσεις.....τι λακαμιες ειναι αυτες? το χει συστημα μηπως? α....πριν κανα δυο βδομαδες στην κοροβαγγου πηρα μια βορειοηπειρωτησα....εξω στο ημιφως φανηκε καλη αλλα μετα.....τρομαξα λιγακι....παντως η αληθεια ειναι οτι σκιστικε για να το ευχαριστιθω....με τα ισπανικα τησ κ τα ολα της...
Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
gio19 η Σαρα 'εμφανιζεται' στο Ερως16 πλεον, καθε βραδυ...Εγγυημενη απολαυση οπως παντα....
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
καλησπέρα και από εμένα. η ευγενία απέναντι από ανορθόγραφο, που αναφέρθηκε παραπάνω, είναι η ίδια που πριν κανα χρόνο "έβγαινε" στο αλουμινάτο? (ψιλοκρύα, αλλά αριστοτεχνική πίπα)
Η ίδια είναι... έκανα επι τόπια έρευνα χθες το βράδυ... βέβαια με την Ευγενία είμαστε παλιοί "γνωστοί" (πως τυχαίνει και τις παίρνω τις πρώτες μέρες που έρχονται!) δηλαδή πριν καμμιά πεντάρα χρόνια περίπου...
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.023
- Πόντοι
- 2.356
πολυ ησυχια επεσε δευτερη μερα τωρα, ναι οντως ανοιξε σαπφους 20 νεο ρδελο με ενα καλο μελαχροινακι δε τη δοκιμασα αλλα εμφανησιακα ειναι καλο η τσατσα λεει 30 παει αλλα με 50 ειναι πιο χαλαρη δε πιστευω να τα δωσει κανεις ειναι πεταμενα λεφτα τα 50, αυτα προς το παρων νεοτερα αυριο η μεθαυριο που θα πεσει καταθεση, παντως ειχαμε ενα πολυ ησυχο σ/κ
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 17.085
Το σπίτι που ξανάνοιξε στη Σαπφούς 20 προστέθηκε στον www.bourdela.com/content/view/2009/225/]κατάλογο[/url].
Επισκέπτης
Σ'αυτό το σπίτι γνώρισα την Εύα!!!!
Τι μου θυμισες τωρα.....Ευα.....Σ'αυτό το σπίτι γνώρισα την Εύα!!!!
Απλα φοβερη...!
Καλα παιδια σημερα στην κωλεττη τι ηταν αυτο η ωρα 6 το απογευμα βλεπω δεκα ατομα να περιμενουν και η τσατσα να λεει να μην περιμενουμε γιατι η κοπελα δεν προλαβαινει.Εγω παντωσ εκατσα και περιμενα,βγηκε η Αφρουλα και λεει οχι αλλο...τελικα μπηκα,ολα αψογα οπωσ παντα αλλα στο τελοσ η Αφρουλα παραλιγο να κοιμοτανε(εκει που τελειωσα κοιταω στον καθρεπτη... βλεπω κλειστα ματια) και τησ λεω τι επαθεσ? και μου λεει η κουραση βγαινει
new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 95
- Πόντοι
- 1
Σαββατο βραδυ 11 οκτωβριου. Κεφαλληνιας 8. δεξια απο το μυλο. Georgia ιταλιδα. milf. Μ Α Κ Ρ Ι Α. πλαστικο βυζι που δεν σου αφηνει να αγγιξεις! οχι μονο πολυ βαρεμενη αλλα και αγενης και πολυ αποτομη.Δεν σεβεται τον πελατη καθολου! ειναι και 40 ευρω. δεν κανει πισοκολλητο και ειναι αγρια. Εχω να πω τα χειροτερα. προσοχη.
μετα πηγα στην Λαουρα. Κεφαλληνιας 14. καλη γκομενα εμφανισιακα αλλα πολυ ξενερωτη. απο τις πιο βαρεμενες που εχω παει.αγγαρεια.βιαζεται και λιγο παραπανω απο τις αλλες.ΠΡΟΣΟΧΗ.μην παρασυρθειτε απο την καλη εμφανιση!!!!!!!!!!
μετα πηγα στην Λαουρα. Κεφαλληνιας 14. καλη γκομενα εμφανισιακα αλλα πολυ ξενερωτη. απο τις πιο βαρεμενες που εχω παει.αγγαρεια.βιαζεται και λιγο παραπανω απο τις αλλες.ΠΡΟΣΟΧΗ.μην παρασυρθειτε απο την καλη εμφανιση!!!!!!!!!!
Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Μπά εγω λεω να γνωρισω την λαουρα. Παντως εγω εχω καιρο να δοκιμασω καινουργια κοπελα. Οι τιμες σε σχεση με το τι προσφερουν εχουν ξεφυγει. Απορω δινεις 40 ευρω και αντι να εχεις μια ευχαριστη εμπειρια παιρνεις ακριβως το αντιθετο, εγω δεν αντεχω πια το scouting, ρε γαμωτο κατανοειτε το 40 που σε μερικα σπιτια ειναι για 8λεπτο??? 40 ευρω ρε και πριν απο εσενα μπορει να ηταν κανενας γερος η μεθυσμενος. Βουλγαρια , αθηνα και cg ειναι πιο συμφερον. Οι κοπελες που παω ειναι στανταρ αλλα με τοσες επισκεψεις οτε γκομενες να τις ειχα!
παιδες εμενα η γκομεναα που ειναι στο καινουριο στο βαρδαρη κατι μου λεει.μηπως ηταν πριν απο κανα δυο χρονια απο την πανω μερια της εγνατιας πισω απο το καπσις μμε τους φαρους?
δεν μπορω να θυμηθω αλλα δε θα μου ξεφυγει.παντως ειναι ωραιο μωρο το μελαχρινο.στην πρωινη βαρδια δεν πηγα ακομα αλλα οταν παω κ αν κανω καταθεση σε ενα απο τα δυο θα σας εχω νεοτερα
δεν μπορω να θυμηθω αλλα δε θα μου ξεφυγει.παντως ειναι ωραιο μωρο το μελαχρινο.στην πρωινη βαρδια δεν πηγα ακομα αλλα οταν παω κ αν κανω καταθεση σε ενα απο τα δυο θα σας εχω νεοτερα
Επισκέπτης
Από κορμί τι λέει αυτό το καινούργιο το μελαχροινό; Και τις βάρδιες παίζουν; Αντέ κουφάλες αμα δεν πάει κανείς συντομά με βλέπω να παίρνω πρώτος τζούρα (αμά μου κάτσει καλά στο μάτι πάντα).
Επισκέπτης
Τελικά δεν κρατήθηκα κ πήγα για ένα scouting σήμερα το πρωί. Ανακύκλωση πουτανών στον Βαρδάρη γενικότερα, αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως ήταν στο πράσινο σπίτι κ δεν ήταν η πουτάνα!! (παρεπιπτόντως ήταν μια καινούργια καλούλα ξανθία), αυτό που μου έκανε εντύπωση λοίπον ήταν η τσατσά. Πολύ μικρή ηλικιακά (γύρω στα 40) με μια απίστευτη αισθησιακή φώνη και γλυκό πρόσωπο. Αφού με τον φίλο μου όταν βγήκαμε καταλάβαμε οτί και οι δύο σκεφτόμασταν το ίδιο πράγμα όταν μας μιλούσε..
Κατά δεύτερον τώρα λέω να πάω να δώσω στην Λάουρα κανένα απογευματό-βραδάκι, το περίεργο στην όλη φάση είναι ότι λέτε ότι είναι παλιά αλλά εγώ δεν μπορώ να σκέφτω καμία με ανάλογη περιγραφή, είναι σίγουρο ότι όχι απλά θα την θυμόμουν αλλά θα την είχα τιμήσει κιόλας. Όσο για το κρύα τι να λέει.. κ η Σουζάνα κρύα είναι κ τόσα λεφτά τη δώσαμε.
Δυστυχώς δεν είμαστε Αθήνα εμείς.
Κατά δεύτερον τώρα λέω να πάω να δώσω στην Λάουρα κανένα απογευματό-βραδάκι, το περίεργο στην όλη φάση είναι ότι λέτε ότι είναι παλιά αλλά εγώ δεν μπορώ να σκέφτω καμία με ανάλογη περιγραφή, είναι σίγουρο ότι όχι απλά θα την θυμόμουν αλλά θα την είχα τιμήσει κιόλας. Όσο για το κρύα τι να λέει.. κ η Σουζάνα κρύα είναι κ τόσα λεφτά τη δώσαμε.
Δυστυχώς δεν είμαστε Αθήνα εμείς.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38