Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

johnyguitar

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επιστροφή στις «Επάλξεις» σήμερα μεσημέρι 14/10 και που αλλού ,μετά τις ολιγοήμερες της διακοπές ,
στο FHANTOM του σεξ στην Άφρω . Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες
που μερικές ανέφερα παλιότερα .Η κοπέλα είναι απλά θεά , σε απογειώνει , σε
πηγαίνει για λίγο στους ουρανούς της ηδονής και του πάθους . Και στο τέλος
έρχεται η προσγείωση μέσα σε κορύφωση απίστευτης χαράς και ικανοποίησης.
Μετά είσαι σε κατάσταση <Νιρβάνα> ,όσο μάλιστα επαναφέρεις στην μνήμη σου το
όλο σκηνικό .Είναι φαινόμενο της φύσης η κοπέλα  με την προθυμία ,με την συμμετοχή της ,με
τις πρωτοβουλίες της . Είμαι λάτρης της κοπέλας . Σε ευχαριστώ Αφρούλα που με «ανέστησες».
Σε πάω όσο δεν παίρνει .Το ξέρεις . Με έχει τρελάνει επίσης ο χαρακτήρας σου. Νάσαι καλά
κοριτσάρα .Αγγίζεις το τέλειο .Πολλά φιλάκια «μωρό» .Τα λέμε πάλι το συντομότερο δυνατό

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
95
Πόντοι
1
14 οκτωβριου πρωι-μεσημερι 12 και μιση. πηγα στο ερως. σε αυτο που δουλευει η σαρα το βραδυ. Η κοπελα ξανθια. ΑΝΑΣTΑΣΙΑ στο ονομα. λιγο κοντη αλλα πολυ καλο σωμα. μπηκα στο δωματιο.ηρθε και τη ρωταω αν μπορει να βαλει στην τηλεοραση τσοντα. κατι ειπε σε αλλη γλωσσα και εφυγε τσατισμενη. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.τι αλλο θα κανουν ρε πουστη!! Ο τσατσος μου εδωσε τα 40 πισω και εφυγα. ΜΑΚΡΙΑ!!!!! ακομα και αν καθοταν ξενερωτο σεξ θα εκανε με τετοιο υφος.Τι αγενεια!!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.023
Πόντοι
2.356
14 οκτωβριου πρωι-μεσημερι 12 και μιση. πηγα στο ερως. σε αυτο που δουλευει η σαρα το βραδυ. Η κοπελα ξανθια. ΑΝΑΣTΑΣΙΑ στο ονομα. λιγο κοντη αλλα πολυ καλο σωμα. μπηκα στο δωματιο.ηρθε και τη ρωταω αν μπορει να βαλει στην τηλεοραση τσοντα. κατι ειπε σε αλλη γλωσσα και εφυγε τσατισμενη. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.τι αλλο θα κανουν ρε πουστη!! Ο τσατσος μου εδωσε τα 40 πισω και εφυγα. ΜΑΚΡΙΑ!!!!! ακομα και αν καθοταν ξενερωτο σεξ θα εκανε με τετοιο υφος.Τι αγενεια!!!
αν ειναι μια που παει σαν βαρκα στο σαλονι ειναι η Αναστασια, οντως μακρια ειναι ολο μη και μη

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Επιστροφή στις «Επάλξεις» σήμερα μεσημέρι 14/10 και που αλλού ,μετά τις ολιγοήμερες της διακοπές ,
στο FHANTOM του σεξ στην Άφρω . Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες
που μερικές ανέφερα παλιότερα .Η κοπέλα είναι απλά θεά , σε απογειώνει , σε
πηγαίνει για λίγο στους ουρανούς της ηδονής και του πάθους . Και στο τέλος
έρχεται η προσγείωση μέσα σε κορύφωση απίστευτης χαράς και ικανοποίησης.
Μετά είσαι σε κατάσταση <Νιρβάνα> ,όσο μάλιστα επαναφέρεις στην μνήμη σου το
όλο σκηνικό .Είναι φαινόμενο της φύσης η κοπέλα  με την προθυμία ,με την συμμετοχή της ,με
τις πρωτοβουλίες της . Είμαι λάτρης της κοπέλας . Σε ευχαριστώ Αφρούλα που με «ανέστησες».
Σε πάω όσο δεν παίρνει .Το ξέρεις . Με έχει τρελάνει επίσης ο χαρακτήρας σου. Νάσαι καλά
κοριτσάρα .Αγγίζεις το τέλειο .Πολλά φιλάκια «μωρό» .Τα λέμε πάλι το συντομότερο δυνατό

Ρε φιλε τωρα εσυ επιτηδες το κανεις αυτο το πραγμα?Εχει πει και η Εφη και η Αφρο πολλες φορες οτι τετοιες αναλυσεις τους κανουν κακο και δεν τις βοηθανε.Τι εχεις κολησει ξανα και ξανα και γραφεις μ'αυτο τον τροπο?Δεν ειναι και γυναικα σου στην τελικη.

johnyguitar

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φιλε τωρα εσυ επιτηδες το κανεις αυτο το πραγμα?Εχει πει και η Εφη και η Αφρο πολλες φορες οτι τετοιες αναλυσεις τους κανουν κακο και δεν τις βοηθανε.Τι εχεις κολησει ξανα και ξανα και γραφεις μ'αυτο τον τροπο?Δεν ειναι και γυναικα σου στην τελικη.
Ρε φίλε blastbeat208 εμένα κατ'ιδίαν εμένα δεν μου είπαν τέτοια πράγματα που λες .Αφού αυτές δεν έχουν πρόβλημα εσύ γιατί αντιδράς .Εγώ απλά γράφω αυτά που αισθάνομαι .Και είναι η όλη αλήθεια .Κανείς δεν μπορεί να κριτικάρει την αλήθεια .Αμφιβάλεις δηλαδή ότι είναι αστέρια ?

Επισκέπτης
Μην δίνεις σημασία ρε μπλάστ. Μπορεί να είναι βαλτός αν και δεν νομίζω γιατί τα κορίτσια δεν χρειάζονται να αποδείξουν την αξία τους πλέον η απλά να περιμένει να του πούν να τις κεράσει καφέ και να πάνε για ψώνια μαζί γράφοντας μέλια.

Κλείνω την παρένθεση μου τώρα και μοιράζομαι μαζί σας την σαστιμάρα μου!

Χτες λοιπόν παω για να γνωρίσω την Λάουρα αν κ τελικά γαμήσα την Λούνα στο Λαφάμ, την Λάουρα την γάμησε ένας φίλος μου και την είδα  :P είναι όντως γαμάτο γκομενάκι αλλά έχει μηδέν κώλο. Αυτό που μου έκανε τρελή εντύπωση όμως είναι ότι με 50Ε την χύνεις στα βυζιά πράγμα που ακούω πρώτη φόρα στην Θεσνίκη και...κρατηθείτε....120Ε παρτούζα με φίλο σου!!

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό που μου έκανε τρελή εντύπωση όμως είναι ότι με 50Ε την χύνεις στα βυζιά πράγμα που ακούω πρώτη φόρα στην Θεσνίκη και...κρατηθείτε....120Ε παρτούζα με φίλο σου!!

το ρωτισα και παρακατω αλλα απο μπερδεμα σε μπερδεμα πηγε η δουλεια

που εργαζεται το κοριτσι ετουτο που τα παιρνει αβερτα στο στηθος με το πενηνταρικο και με 120 που λες κανει ουζα?.........................

Επισκέπτης

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ρε φίλε blastbeat208 εμένα κατ'ιδίαν εμένα δεν μου είπαν τέτοια πράγματα που λες .Αφού αυτές δεν έχουν πρόβλημα εσύ γιατί αντιδράς .Εγώ απλά γράφω αυτά που αισθάνομαι .Και είναι η όλη αλήθεια .Κανείς δεν μπορεί να κριτικάρει την αλήθεια .Αμφιβάλεις δηλαδή ότι είναι αστέρια ?

Oυτε εμενα κατ' ιδιαν μου ειπαν τετοια πραγματα αλλα εχουν πει σε αλλα παιδια και το εχουν αναφερει στο φορουμ.Οτι αυτος ο πανικος γυρω απο το ονομα τους δεν τις βοηθαει.Μπορεις να ψαξεις λιγο το φορουμ γι' αυτο η να μιλισουν τα παιδια που το ειχαν αναφερει.
Τωρα για το αν ειναι αστερια το γνωριζω πολυ καλα.Αλλωστε ημουν και ο πρωτος εδω μεσα που πηρε την Εφη στην Κωλετη.Οταν ηταν 30 ευρω ακομα η ταριφα ;)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
παιδες ειρηνη υμιν,το οτι ειναι αστερια οι κοπελες πλεον το γνωριζουμε σχεδον ολοι κ αφρουλα θενξ κ για χθες που το απεδειξες ξανα,κατα τα αλλα οντως τα κοριτσια χαιρονται οταν παιρνουν καλες κριτικες αλλα παρακαλω τους συναγωνιστες να μη ξεφευγουν στις περιγραφες πχ fantom του σεξ γιατι ειναι σα να τις κοροιδευουν κ πιστευω αυτο ειναι το μονο που τις ενοχλει κατα τα αλλα πειτε την αποψη σας ελευ8ερα δημοκρατια εχουμε

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
sorry παιδες,ολοι ξερουμε την αξια τους αλλα δεν καταλαβα κατι. Τι ακριβως δεν τους αρεσει? οι πολυ καλες κριτικες ή τα προσωπικα σχολια τυπου μωρο μου, με τρελαινεις κτλ κτλ? γιατι αν ειναι το πρωτο ειναι ακυρο.Μηπως τους πληγωνουμε τα αισθηματα? Δεν ηξερα οτι ειναι τοσο ευαισθητες :2funny: :2funny:
τωρα αν δημιουργειται αλλου ειδους προβλημα, να το ξεκαθαρησουμε για να ειμαστε ΟΚ

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Mα ειναι τοσο απλο το θεμα...γιατι το κουραζουμε τοσο δεν καταλαβαινω.ΔΕΝ χρειαζονται υπερβολες απλα,τπτ αλλο.Καλες ειναι και οι κριτικες κλπ αλλα ολα εχουν ενα οριο.Απο ενα σημειο και μετα καταντα τραγικο και φαινεται σαν να τις κοροιδευουμε...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
κοιτα μπλαστ,σεβαστο αυτο που λες αλλα αν θες να σου πω την αληθεια,παρολο που δεν εχω γραψει ποτε τετοιου ειδους κριτικη, ποτε δεν μου φανηκε οτι οι συντροφοι που τα γραφαν κοροιδευαν τις κοπελες.το αντιθετο μαλιστα.και μου φαινεται ωραια αν και υπερβολικη οπως λες αυτη η εκφραστικοτητα. τωρα αν ενοχλουντε γιατι νομιζουν οτι κοροιδευουμε δεν με πολυενδιαφερει,και εξαλλου ρε μπλαστ εδω ειμαστε για να γραφουμε αποψεις και κριτικες, και καποιοι ετσι νομιζουν οτι γινοντε πιο περιγραφικοι.Τωα αν ειναι ΤΟΟΣΟΟΟ μεγαλο προβλημα ΟΚ παιδες,χαλαρωστε, τα κοριτσια στεναχωριουντε γιατι νομιζουν οτι τις κοροιδευετε  :( :( :(

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
επαγγελματία που να στεναχωριέται επειδή του κάνεις διαφήμιση πρώτη φορά ακούω.......

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Tεσπα επειδη μου φαινεται πως το θεμα πηγαινει σε αλλες διαστασεις χωρις να υπαρχει λογος και για να μην καταλαβαινει ο καθενας ο,τι θελει ας το σταματησουμε εδω.Δεν εχει κανενας κερδος απο τετοια κατασταση.
Επισης ειναι μαλακια να τραβαει τοσο αυτη η φαση απο κατι που ειπα εγω αλλα οχι με αρνητικο τροπο.Δεν ειμαι δικηγορος ουτε ειπα σε κανεναν να μην κανει κριτικη.Απλα επεσημανα κατι που ειχαν εκφρασει και αλλοι συναγωνιστες παλιοτερα...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
blast, εννοειτε ρε παλικαρι μου οτι δεν θα μαλωσουμε για τετοιες παπαριες.Χαβαλε κανουμε.Σορρυ αν φανηκε προσωπικο το θεμα,το ξερεις οτι καμμια σχεση, δεν το πηγαινα εκει.θα το ανελυα λιγο για να σου δοσω να καταλαβεις ακριβως τι ηθελα να πω,αλλα οκ, ας μην δωσουμε συνεχεια.
p.s. κτηνιατρε συμφωνω

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Mα ειναι τοσο απλο το θεμα...γιατι το κουραζουμε τοσο δεν καταλαβαινω.ΔΕΝ χρειαζονται υπερβολες απλα,τπτ αλλο.Καλες ειναι και οι κριτικες κλπ αλλα ολα εχουν ενα οριο.Απο ενα σημειο και μετα καταντα τραγικο και φαινεται σαν να τις κοροιδευουμε...
Πολυ σωστοσ Blastbeat!  :thumbsup: Παιδια ουτε η Αφρουλα ουτε η Εφη δεν εχουν προβλημα ΑΝ γραφουμε κανονικα μεχρι ενα σημειο ομωσ...οχι αγγελοι,νεραιδεσ....και τετοια :jerking: διοτι ειναι γελοιο! Κατι ξερουμε και εμεισ ;)

wioul

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδες για κωλεττη, σε ποια σταση του 31 να κατεβω :helpplea:???  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories