Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Σε συγχωρω. Υπαγε εν ειρηνη  :grin:  ;)
Φιλε μου καλε,καλε μου φιλε rexs.Μην μου στεναχωριεσαι.Δεν τρεχει τιποτα.
Εγω θεωρησα οτι αναφερθηκες σε μενα γιατι τις επιμαχες λεξεις (αγγελος,νεραϊδα) της ειπα εγω.Επισημανες καποιο λαθος και καλα εκανες και το ανεφερες.Λιγο μου κακοφανηκε ο τροπος που το εκανες.Αυτο ειναι ολο.Ειμαι σιγουρος οτι δεν το εκανες μα κακη προθεση.Το εχω ξεχασει κιολας!
Παρεα ειμαστε.Λεμε τις παπαριες μας,ανταλλασουμε αποψεις,συμφωνουμε,διαφωνουμε.Γι αυτο ειναι το φορουμ.Για μενα εχει ληξει αυτο το θεμα.

rrizzllaa

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε αλανια το λαμαρινακι μασ τι κανει??? καιρο εχω να παω ξερει κανεισ αν δουλεει πσκ??? και τι ωρεσ??? αν παει κανεις ασ τη ρωτισει και να τισ πει πως ερχετε ο ρριζζλλαα ο μπλε.ΑΑΑ και μη κραζεστε, κλαιν μαιν ,εδω λεμε να μη μαλωνουμε για γυνεκες γιατι ειναι μλκ ΚΑΙ μαλωνουμε για τα πορνιδια??? οποιος εχει τηλ απο πρωιν ποπηασ δοκιμασει την μαρια καινουρια πολυ καλη βορειοελλαδητησα 35αρα μελαχρινη 4-5 στη8οσ φυσικο και κολο ατελιωτο και και πιπα ολα τα λευτα ...και μαλλι μαυρο ζγουρο ωσ το κολο , σορρυ που ειμαι εκτοσ θεματοσ απλα μια ινφο για μια μιλφο στην πολη σασ!!!!!!!

tribesman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
guys καλησπερα,πρωτο φορα στο φορουμ. Η8ελα να ρωτησω αθτη η αφρουλα απο κωλλετη τι ωρες εργαζεται να κανουμε και μεις μια επισκεψουλα? Ειναι αληθεια τοσο καλη?
Επισις η Αναστασια απο Μανταρου ειναι η ιδια Αναστασια που δουλευε βραδυνα στο Ερωσ το πρωτο καιρο που ξαναλειτουργεισε (ξανθια,κοντη με απιστευτους βυζους και κωλο)?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.023
Πόντοι
2.356
guys καλησπερα,πρωτο φορα στο φορουμ. Η8ελα να ρωτησω αθτη η αφρουλα απο κωλλετη τι ωρες εργαζεται να κανουμε και μεις μια επισκεψουλα? Ειναι αληθεια τοσο καλη?
Επισις η Αναστασια απο Μανταρου ειναι η ιδια Αναστασια που δουλευε βραδυνα στο Ερωσ το πρωτο καιρο που ξαναλειτουργεισε (ξανθια,κοντη με απιστευτους βυζους και κωλο)?
Η Αφρούλα δουλεύει δευτερα τρίτη τεταρτη πρωινά ως τις 7 νομίζω όσο για το αν ειναι καλη εχουν γινει αρκετα σχολια και ι Αναστασια ειναι  όντως αυτή που λες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδια νομιζω πως κανα δυο σελιδες πιθο πριν ειχα πει τη γνωμη μου  για την αναστασια.ειναι πλεον αισχος κ απο συμμετοχη κ απο ορεξη κ απο συμπεριφορα κ δεν νομιζω πως ετυχε λογω ημερας αλλα το ειπαν κ αλλοι.τερτη περασα απο αφρο γιατι θα πω την αμαρτια μου,δεν εχω παρει ακομα, κ δενη ηταν.ρωτησα κ μου ειπε απο βδομαδα κανονικα.οποτε οντως δευτερα με τεταρτη πρωινη βαρδια

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.023
Πόντοι
2.356
Eχω πει k γω την άποψη μου για την αναστασία μέσα είναι κομοδίνο έτσι απλά, για να μη επαναλαμβάνομαι

Επισκέπτης
Μπορείτε να αρχίσετε να ξεχνάτε την Σουζάνα οι όσοι φαν. Σύμφωνα με πληροφορίες κρέμασε τα παπούτσια.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

μαλλον θες να πεις κρεμασε το στρινγκακι .  :boobies:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Αφήστε βρε παιδιά τα μίση και πιάστε το γ**μήσι... και ενημερώστε κανένας αν πήγε τελευταίες μέρες... Να πάω σήμερα ή πάλι τα ίδια;

Πάντως απέναντι από το ανορθόγραφο, η Μιρέλλα αν θυμάμαι καλά, πάει καλά... σύντομα τη βλέπω στα Νέα Ξυλάδικα σε φουλ προγράμματα!

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Μπορείτε να αρχίσετε να ξεχνάτε την Σουζάνα οι όσοι φαν. Σύμφωνα με πληροφορίες κρέμασε τα παπούτσια.
:2funny: :2funny: τι επαθε η Σουζανα? Προφανωσ ησουν και εσυ εκει ε? :2funny: :2funny:             

Ελα Blastbeat αυτο το αβαταρ  :o.... αυτο το σωμα... αχ κατι μου θυμιζει...χαχα..αν αλλαξει τα μαλλια..τι λεσ? :2funny: :2funny:

johnyguitar

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα σήμερα βράδυ από Κωλλέτη .Ήταν η Έφη .Όλα καλά ,όλα ωραία όπως πάντα βέβαια .

Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
αννα-μαρια εμφανιση καλη ,επιδοσεις μαπα.πηρα με μασσαζ ηρθε ετριψε τα χερια της αγκομαχησε και εφυγε.ΜΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑ

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ελα Blastbeat αυτο το αβαταρ  :o.... αυτο το σωμα... αχ κατι μου θυμιζει...χαχα..αν αλλαξει τα μαλλια..τι λεσ? :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: ΩΧ δεν το ειχα σκεφτει...Ναι τα μαλλια και αν ειχε πιο γλυκο κωλαρακι...θα εμοιαζε :2funny: :2funny:

triodio

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
0
ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ με τις τιμές??
τραγικό στην σαλονίκη πληρώνουμε 40 euro για τα μπάζα που πολλές είναι 5 και βάλε χρονια οι ίδιες (όπως αυτή στην κοροβαγκου) την ίδια ώρα που στην αθηνα με 20-25 βρίσκεις αρκετά καλές

κάτι πρέπει να γίνει, δεν είναι και ο πιο τακτικός θαμώνας αλλα θυμάμαι παλιά είχε πολλή πιο πολύ κόσμο, τώρα το σκέφτεσαι γιατί τις περισσότερες φορες δεν είναι καμια ιδιαιτερα οραια η sexy και αν το σκεφτείς μόλις τελειώσεις ότι έδωσες 40 euro νιώθεις ότι σε κωλοπιασανε

πιο πολύ είναι η φάση της μπουρδελοκαταστασης που σε ωθεί, παρα το ότι αξίζει το 5 λεπτό.
έχει τύχη παρα πολλές φορες που πήγα με φίλους, όσο και να ήθελες να πας να νιώθεις πραγματικά ότι δεν αξίζανε ειδικά με αυτές τις τιμές,

τουλάχιστον αν φέρνανε καμια καλύτερη, η να περιποιούνταν περισσότερο
ΈΧΟΥΝ κάνει κυριολεκτικά καρτελ όπως με το γαλα

το υπουργείο ανάπτυξης με τα 40 μετρα του να παρέμβει !

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Συναγωνιστές

Ξέρει κανένας αύριο Σάββατο  πρωί ποια δουλεύει στην Κωλέτη???

Επισκέπτης
Ρεξ, σταματάει. Οτι γαμήσαμε γαμήσαμε χαχα. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, από το πουτανιλίκι βγάζουν τρελά λεφτά δεν το έχω τόσο απίθανο να ξαναγυρίσει.

rrizzllaa

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες αυριο  και μεθαυριο τι ωρες δουλευει η μαρινα???

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ριζλα φιλε σου εστειλα pm πριν απο κανα δυο μερες.δωσε καμια πληροφορια για την 35αρα που ειπες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom