Επρεπε να ρωτησεισ και εσυ αν εισαι στα γουστα τησ...την δευτερα δοκιμασα την αφρουλα.....η αληθεια ειναι οτι αν δεν ειχαν ειπωθει τοσα δεν θα τολμουσα γιατι η εμφανιση τησ ειναι πολυ μακρια απτα ουστα μου.....η περιποιηση ομωσ αξιζε....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
Όταν θα αρχίσουν να μας πληρώνουν, θα τις ρωτάμεΕπρεπε να ρωτησεισ και εσυ αν εισαι στα γουστα τησ...
η αφρουλα απο εμφανιση οντος δεν ειναι για πολλων τα γουστα ΑΛΛΑ η συμπεριφορα και η περιποιηση ειναι οτι καλητερο μπορει να συναντησει κανεις σημερα σε ρδελο!
και για αυτο παροτι δεν ικανοποιει απο εμφανιση (αδυνατη ειναι οχι ασχημη) αρκετους (και εμενα) θα ξαναπηγαιναμε πολακις!
και για αυτο παροτι δεν ικανοποιει απο εμφανιση (αδυνατη ειναι οχι ασχημη) αρκετους (και εμενα) θα ξαναπηγαιναμε πολακις!
Αυτο το ειπαμε εδω και καιρο...γουστα ειναι αυτα,αλλοσ θελει αδυνατη αλλοσ με πιασιματα...
απλα συναγωνιστη η αφρουλα ειναι αρκετα αδυνατη!
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Μετά από πολύ καιρό είπα να ξανακάνω μια περιοδεία στο τετράγωνο του Βαρδάρη για να δω τι συμβαίνει.Η τουρνέ έγινε μεσημέρι Σαββάτου γύρω στις 15.00-15.30 και μετά από τα απαραίτητα ούζα.Η πρώτη εικόνα ήταν η ανοικοδόμηση που υπάρχει στην περιοχή και με βάζει σε πολλές σκέψεις σχετικά με την ύπαρξη των σπιτιών σε μερικά χρόνια….Αυτό βέβαια είναι άλλο θέμα οπότε περνάμε στο προκείμενο.
Ξεκίνησα από ανορθόγραφο σύμφωνα πάντα με την ορολογία του Trelo Agori.Περίμενα γύρω στα 15 λεπτά.Η κοπέλα δεν ήταν στο δωμάτιο αλλά παρόλα αυτά μας γείωνε και δεν έβγαινε επί τόση ώρα στο σαλόνι.Όταν εμφανίστηκε έβγαλε λίγο μόνο το ένα της πόδι από την κουρτίνα και έφυγε πίσω.Όσοι δεν κάθονταν ακριβώς μπροστά στην κουρτίνα,δεν είδαν τίποτα….Εγώ αυτό που είδα ήταν μια νταρντάνα μελαχρινή και ψηλή αλλά τόσο χοντροκομμένη που σε καμία περίπτωση δεν θα την τιμούσα.Έτσι κι αλλιώς τα βυζάκια ήταν μικρά οπότε το όλο concept δεν μου ήταν καθόλου δελεαστικό.Απέναντι τώρα έπαιζε μια 40άρα ελληνίδα που μας ζάλισε ότι χάνουμε γιατί δεν υπάρχει καλύτερη.Σφιχτοβαλμένα βυζιά μέσα στο σουτιέν προφανώς για να καλύπτουν την πτώση….Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά οι πολλές κουβέντες με ενοχλούν.Κάνε την εμφάνισή σου χωρίς ξινή φάτσα και όποιος εκτιμάει αυτό που βλέπει περνάει.Είναι απλά τα πράγματα!Λίγο παρακάτω στη Σαπφούς στη γωνία με Προμηθέως ήταν η Ήρα.Μου φάνηκε σαν ένα απλούστατο κορίτσι που συναντάς καθημερινά στο δρόμο.Ξεκινάω Προμηθέως από αριστερά κάτω.Ήταν μια ψηλή μελαχρινή με αρκετά κιλά , ωραία παχουλά μπούτια και κωλάρα αλλά….μόλις άκουσα 40 ευρώ ζεματίστηκα!!!Υπάρχουν άνθρωποι που αυτά τα 40 ευρώ για να τα βγάλουν σκίζονται για ένα 8ωρο……Η Προμηθέως γενικά ήταν κλειστή.Ανοιχτό ήταν όμως το μαγαζί ανεβαίνοντας αριστερά , αυτό με το ηχητικό εφφέ που έλεγε και ο master των περιγραφών.Η αλήθεια είναι ότι όποτε διάλεξα να επενδύσω εκεί τον οβολό μου δεν το μετάνιωσα.Τώρα ήταν μια νεαρή κοπελίτσα με άσπρο δέρμα και μεγάλα βυζιά τουλάχιστον όπως φαίνονταν μστριμωγμένα μέσα στο φορμάκι-εσώρουχο ροζ χρώματος που φορούσε.Το άφησα για επόμενη επιλογή γιατί μου κακοφαίνεται να πηδάω νεαρά κοριτσόπουλα….Στο τελευταίο πριν την Εγνατία αριστερά που κάποτε ήταν μια Βελγίδα τώρα έπαιζε μια ελληνίδα με μεγάλα βυζιά έξω (3,5 με 4) με ολοστρόγγυλες ρώγες ενώ κι αυτή πρέπει να είναι 40άρα και ψηλή!Έλεγε πολλά βέβαια όπως ότι το γαμήσι μαζί της σε πάει στα ουράνια κλπ κλπ….Έφυγα αλλά σκέφτηκα να ξαναγυρίσω αν δε βρω κάτι άλλο κοντά στα γούστα μου (χοντρές,μεγάλες,βυζαρούδες κλπ….).Πάω από Ταντάλου .Στο EROS η τσατσούλα κοιμόταν σε έναν καναπέ και μας παρουσίασε μια μαυρούλα ψόφια για τα γούστα μου.Στο αλουμινάτο δεν μπήκα καν γιατί το 40άρι είναι δεδομένο και δεν το συζητάω…Στο πράσινο της Ταντάλου μια αδυνατούλα νεαρή ενώ και στο γειτονικό της Σαπφούς που είχα να το δω ανοικτό εδώ και 4-5 χρόνια έπαιζε μια νεαρή και πολύ αδύνατη βαμμένη ξανθιά που προσωπικά αυτό το τελείως fake στυλ με ξενερώνει.Μετά από σκέψη αποφάσισα να καταθέσω στο πάνω της Προμηθέως πριν την Εγνατία.Μπαίνω λοιπόν καταθέτω το ζεστο 30άρι μου και γρήγορα έρχεται η κυρία στο δωμάτιο με τα βυζιά έξω.Ωραία βυζιά , ολοστρόγγυλα 3,5 με 4 όπως είπα παραπάνω και αφήνει και χούφτωμα.Η πίπα ήταν πολύ ωραία βαθιά αλλά βιαστική…..Κάθε τόσο τον έβγαζε απ’το στόμα και τον έπαιζε.Της λέω να έρθει από πάνω και καβαλάει.Σκέφτηκα «καλό αυτό!».Δεν πρόλαβα να την καρφώσω όμως 3-4 φορές και κατεβαίνει λέγοντας «και λίγο από πίσω».Εγώ ξενέρωσα βέβαια παρα πολύ….Στήνεται και ……..με πιάνει μια μπόχα συνάδελφοι…. λιποθυμία!!!!Μια κουραδίλα είχε πλημμυρίσει το δωμάτιο….Τα’παιξα!Δεν ξέρω από πού και πως αλλά η μπόχα ήταν ανυπόφορη…Στο πισωκολλητό ήταν καλά .Ο κώλος της ήταν μεγάλος όπως γουστάρω και τον έσφιγγα και τον μάλαζα για να χύσω αλλά μόλις το κατάλαβε ότι ξεφορτώνω βγήκε βιαστικά,ντύθηκε και έφυγε.
Γενικό συμπέρασμα : Ό,τι βρίσκεις με 15 ευρώ στην Αθήνα στη Θεσσαλονίκη κοστίζουν 30 και 40 και με συμπεριφορά απαράδεκτη.Την περιοχή του Μύλου δεν την επισκέφτηκα καν γιατί 40άρια και 50άρια δε βγάζω από την τσέπη μου για τέτοιες φάσεις.
Τέλος να πω ότι μπότες δεν φορούσε καμία απ’όλες που είδα ενώ δε θυμάμαι και ονόματα….
Ξεκίνησα από ανορθόγραφο σύμφωνα πάντα με την ορολογία του Trelo Agori.Περίμενα γύρω στα 15 λεπτά.Η κοπέλα δεν ήταν στο δωμάτιο αλλά παρόλα αυτά μας γείωνε και δεν έβγαινε επί τόση ώρα στο σαλόνι.Όταν εμφανίστηκε έβγαλε λίγο μόνο το ένα της πόδι από την κουρτίνα και έφυγε πίσω.Όσοι δεν κάθονταν ακριβώς μπροστά στην κουρτίνα,δεν είδαν τίποτα….Εγώ αυτό που είδα ήταν μια νταρντάνα μελαχρινή και ψηλή αλλά τόσο χοντροκομμένη που σε καμία περίπτωση δεν θα την τιμούσα.Έτσι κι αλλιώς τα βυζάκια ήταν μικρά οπότε το όλο concept δεν μου ήταν καθόλου δελεαστικό.Απέναντι τώρα έπαιζε μια 40άρα ελληνίδα που μας ζάλισε ότι χάνουμε γιατί δεν υπάρχει καλύτερη.Σφιχτοβαλμένα βυζιά μέσα στο σουτιέν προφανώς για να καλύπτουν την πτώση….Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά οι πολλές κουβέντες με ενοχλούν.Κάνε την εμφάνισή σου χωρίς ξινή φάτσα και όποιος εκτιμάει αυτό που βλέπει περνάει.Είναι απλά τα πράγματα!Λίγο παρακάτω στη Σαπφούς στη γωνία με Προμηθέως ήταν η Ήρα.Μου φάνηκε σαν ένα απλούστατο κορίτσι που συναντάς καθημερινά στο δρόμο.Ξεκινάω Προμηθέως από αριστερά κάτω.Ήταν μια ψηλή μελαχρινή με αρκετά κιλά , ωραία παχουλά μπούτια και κωλάρα αλλά….μόλις άκουσα 40 ευρώ ζεματίστηκα!!!Υπάρχουν άνθρωποι που αυτά τα 40 ευρώ για να τα βγάλουν σκίζονται για ένα 8ωρο……Η Προμηθέως γενικά ήταν κλειστή.Ανοιχτό ήταν όμως το μαγαζί ανεβαίνοντας αριστερά , αυτό με το ηχητικό εφφέ που έλεγε και ο master των περιγραφών.Η αλήθεια είναι ότι όποτε διάλεξα να επενδύσω εκεί τον οβολό μου δεν το μετάνιωσα.Τώρα ήταν μια νεαρή κοπελίτσα με άσπρο δέρμα και μεγάλα βυζιά τουλάχιστον όπως φαίνονταν μστριμωγμένα μέσα στο φορμάκι-εσώρουχο ροζ χρώματος που φορούσε.Το άφησα για επόμενη επιλογή γιατί μου κακοφαίνεται να πηδάω νεαρά κοριτσόπουλα….Στο τελευταίο πριν την Εγνατία αριστερά που κάποτε ήταν μια Βελγίδα τώρα έπαιζε μια ελληνίδα με μεγάλα βυζιά έξω (3,5 με 4) με ολοστρόγγυλες ρώγες ενώ κι αυτή πρέπει να είναι 40άρα και ψηλή!Έλεγε πολλά βέβαια όπως ότι το γαμήσι μαζί της σε πάει στα ουράνια κλπ κλπ….Έφυγα αλλά σκέφτηκα να ξαναγυρίσω αν δε βρω κάτι άλλο κοντά στα γούστα μου (χοντρές,μεγάλες,βυζαρούδες κλπ….).Πάω από Ταντάλου .Στο EROS η τσατσούλα κοιμόταν σε έναν καναπέ και μας παρουσίασε μια μαυρούλα ψόφια για τα γούστα μου.Στο αλουμινάτο δεν μπήκα καν γιατί το 40άρι είναι δεδομένο και δεν το συζητάω…Στο πράσινο της Ταντάλου μια αδυνατούλα νεαρή ενώ και στο γειτονικό της Σαπφούς που είχα να το δω ανοικτό εδώ και 4-5 χρόνια έπαιζε μια νεαρή και πολύ αδύνατη βαμμένη ξανθιά που προσωπικά αυτό το τελείως fake στυλ με ξενερώνει.Μετά από σκέψη αποφάσισα να καταθέσω στο πάνω της Προμηθέως πριν την Εγνατία.Μπαίνω λοιπόν καταθέτω το ζεστο 30άρι μου και γρήγορα έρχεται η κυρία στο δωμάτιο με τα βυζιά έξω.Ωραία βυζιά , ολοστρόγγυλα 3,5 με 4 όπως είπα παραπάνω και αφήνει και χούφτωμα.Η πίπα ήταν πολύ ωραία βαθιά αλλά βιαστική…..Κάθε τόσο τον έβγαζε απ’το στόμα και τον έπαιζε.Της λέω να έρθει από πάνω και καβαλάει.Σκέφτηκα «καλό αυτό!».Δεν πρόλαβα να την καρφώσω όμως 3-4 φορές και κατεβαίνει λέγοντας «και λίγο από πίσω».Εγώ ξενέρωσα βέβαια παρα πολύ….Στήνεται και ……..με πιάνει μια μπόχα συνάδελφοι…. λιποθυμία!!!!Μια κουραδίλα είχε πλημμυρίσει το δωμάτιο….Τα’παιξα!Δεν ξέρω από πού και πως αλλά η μπόχα ήταν ανυπόφορη…Στο πισωκολλητό ήταν καλά .Ο κώλος της ήταν μεγάλος όπως γουστάρω και τον έσφιγγα και τον μάλαζα για να χύσω αλλά μόλις το κατάλαβε ότι ξεφορτώνω βγήκε βιαστικά,ντύθηκε και έφυγε.
Γενικό συμπέρασμα : Ό,τι βρίσκεις με 15 ευρώ στην Αθήνα στη Θεσσαλονίκη κοστίζουν 30 και 40 και με συμπεριφορά απαράδεκτη.Την περιοχή του Μύλου δεν την επισκέφτηκα καν γιατί 40άρια και 50άρια δε βγάζω από την τσέπη μου για τέτοιες φάσεις.
Τέλος να πω ότι μπότες δεν φορούσε καμία απ’όλες που είδα ενώ δε θυμάμαι και ονόματα….
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Χαιρε αρχων τον πολλων κυβικων.Κριμα που δεν περασες καλα παντως.Μετά από πολύ καιρό είπα να ξανακάνω μια περιοδεία στο τετράγωνο του Βαρδάρη για να δω τι συμβαίνει.Η τουρνέ έγινε μεσημέρι Σαββάτου γύρω στις 15.00-15.30 και μετά από τα απαραίτητα ούζα.Η πρώτη εικόνα ήταν η ανοικοδόμηση που υπάρχει στην περιοχή και με βάζει σε πολλές σκέψεις σχετικά με την ύπαρξη των σπιτιών σε μερικά χρόνια….Αυτό βέβαια είναι άλλο θέμα οπότε περνάμε στο προκείμενο.
Μηπωσ καποιοσ ξερει που δουλευει η Δαναη? Γιατι ο φιλοσ μου την εχασε,ευχαριστω.
Αν και ο μπιγκ μπου ειναι αρμοδιος να απαντησει σ' αυτο,νομιζω πως αυτο τον καιρο ειναι στο Ανδρ.Γεργ.4.
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
Μηπωσ καποιοσ ξερει που δουλευει η Δαναη? Γιατι ο φιλοσ μου την εχασε,ευχαριστω.
η κοπελαρα μας η δαναη δουλευει πλεον ανδρεος γεωργιου 4!
tsontakia φιλε,ναι αυτη ειναι η κοπελα.μια ξανθουλα που το παιζει καυλοφατσα αλλα μαπα το καρπουζιρε φιλε αυτη η αναστασια ειναι μια κοντουλα ξανθια μακρια μαλια ομορφουλα με ωραια βυζακια?
δε φταιω εγω αν δεμ καταλαβαινεις τι λεω.κ γω μπαινω καθε μερα κ γραφω εντυπωσεις κτλ δεν το κανεις μονο εσυ.αλλα θα στο ξανα πω.δεν ειμαι ο μονος που ειπε μετρια λογια για τη συγκεκριμενη.στην τελικη ειμαι ο μονος που σου εδωσε απαντηση κ αν δε γουσταρεις να με ακουσεις να πας να δεις μονος σουΤο να έχει γράψει ένα άτομο ένα ποστ για το συγκεκριμένο θέμα δεν μου λέει κ πολλα φίλε. Το κάνε ψάξιμο, έλεος κτλ πές το σε κανέναν άλλο όχι έμενα που τσεκάρω το σάιτ επί καθημερινής βάσεως.
Επισκέπτης
Ότι να ναι λες τώρα. Και για να ξεκαθαρίζει το τοπίο ήθελα να μάθω για την πρωινή την Βικτώρια την όποια δοκίμασα και απογοητεύτηκα. Αμα βρεις ποστ γιαυτή κερδίζεις πασατέμπο.
Είναι μια μινιόν ρωσσοποντιούλα με ΠΕΤΡΙΝΑ βυζιά.. (και για να μην παρεξηγηθώ το πέτρινα το εννόω σαν αρνητικό, σιλικόνες ντεκαβλέ τελείως).
Είναι μια μινιόν ρωσσοποντιούλα με ΠΕΤΡΙΝΑ βυζιά.. (και για να μην παρεξηγηθώ το πέτρινα το εννόω σαν αρνητικό, σιλικόνες ντεκαβλέ τελείως).
Αν και ο μπιγκ μπου ειναι αρμοδιος να απαντησει σ' αυτο,νομιζω πως αυτο τον καιρο ειναι στο Ανδρ.Γεργ.4.
Με ζητησε κανεις ???
Ο mpotofilos απαντησε ηδη σ αυτο. Rexs πες τον φιλο σου οτι την βρηκαμε !!
Η Δαναη εθεαθη την περασμενη Παρασκευη βραδυ,Ανδρεου Γεωργιου 4.
Ειχα καιρο να την δω.Αλλαξε λουκ.Κοντινε και ισιωσε τα μαλλια της.Της πηγε,εγινε πιο ομορφη αλλα νομιζω οτι εγινε και πιο "αφρατη".Μου φανηκε πιο γεματουλα απ΄οτι ηταν.
Η τιμη 35 ευρα το απλο και με 50 μασαζ και ισπανικο.
Δεν γνωριζω τιποτα αλλο γιατι δεν μπηκα. Ειδον και απηλθον. Ειχα αλλη προτεραιοτητα... ;)
οτι να ναι δε λεω γιατι επρεπε να μας πεις κ για ποια αναφερεσαι,ετσι ακριβω ειναι κ η αναστασια,τεσπα δε βγαζει πουθενα αυτο κ δε γουσταρω να ασχοληθω οποτε καλη δυναμηΌτι να ναι λες τώρα. Και για να ξεκαθαρίζει το τοπίο ήθελα να μάθω για την πρωινή την Βικτώρια την όποια δοκίμασα και απογοητεύτηκα. Αμα βρεις ποστ γιαυτή κερδίζεις πασατέμπο.
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.815
- Πόντοι
- 6.265
Μετα απο καιρο μπορεσα να βρεθω θεσσαλονικη και με λιγο ελευθερο χρονο ως συνηθως,στοχος μου ηταν η επισκεψη στο σπιτι της ξεκωλλετη μιας και ολο για αυτο ακουμε τους τελευταιους μηνες!μετα απο μικρη δυσκολια το βρηκα!σαββατο μεσημερακι πλησιαζω μπαινω μεσα μια τσατσογρια με γυαλια αρχιζε να με πρηζει με τα κλασσικα,της λεω πια ειναι τωρα?
μου λεει -η μαρινα
κολλαω για λιγο περιμενα να ακουσω καμια απο τις αφροδιτη-εφη που διαβαζω(τι στον πουτσο λεω!)το σαλονακι ψιλοαδειο
την φωναζεικαι τοτε απογοητεμαι ακομα παραπανω!μια ξανθια κλασικη ρωσσοφατσα με σπαστο μαλι,τιποτα το ιδιαιτερο οχι ασχημη η χαλι αλλα δεν ενθουσιαστηκα
για λιγο το σκεφτομαι να την κανω,αν ειμουν βαρδαρη με το επομενο σπιτι διπλα θα ειχα φυγει σφαιρα αλλα εκει στην ερημια και με το ρολοι να με πιεζει πηρα την αποφαση να μεινω ο μαλακας,στην συνεχεια λεω στην γρια -40?
-ναι μου λεει αφου δεν παιρνεις αλλο προγραμμα
τι προγραμμα να παρω μωρη μου ηρθε να τις πω
τεσπα μπαινω μεσα
μετα απο κανα 5 λεπτο μπαινει μεσα
-ποσο χρονων εισαι της λεω -23
απο που εισαι? μοσχα,ποσο καιρο εισαι εδω?(!)βασικα ηθελα να μαθω αν ειχε ερθει πριν λιγο στο "μαγαζι" αλλα νομιζε ποσο καιρο στην ελλαδα
και αρχιζουμε στα του ματς
τσιμπουκακι αρκετα καλο και με γλυψιμο στα αρχιδια
μου την εσπασε γιατι οποτε πηγαινα να τις χαιδευω το κεφαλι δεν πολυηθελε και μου ελεγε "τι?" τι τι μωρη χαμουρα!
μετα χωρις να τις πω τιποτα σταματαει και με καβαλαει!!
εμ συγνωμη της λεω βλεπω ανεβηκες μονη σου!
με πηδηξε αρκετα καλα μπορω να πω το πουτανακι ετσι!εκανε και κολπακια στριφογυριζε και εκατσε και σκαμνακι για να μπαινει πιο δυνατα,αλλα οσες φορες πηγα να τις πιασω το μικρο της στηθος παλι μου ελεγε "τι" και παπαριες δεν ηθελε πολλα χαδια κλπ σπαστικο αυτο
μετα μου λεει να αλλαξουμε
αντε πανε στα 4 τις λεω
στηθηκε αρκετα χαμηλα και ηταν και το μαλλι της φουντωτο και δεν μπορουσα να δω το προσωπο της στο καθρεφτη καθαρα(η μικρες λεπτομερειες που κανουν την διαφορα!)
τελικα ετσι σαν αγγαρεια για μενα τελειωσα για να φευγω
τελικο συμπερσμα
δεν αξιζε σε καμια περιπτωση τα 40
αντε για 15 καλα θα ητανε
εχω παρει παλαιοτερα στο βαρδαρη κλασεις ανωτερα κομματια με 30 ευρα
απογοητευτηκα απο το συγκεκριμενο σπιτι που ακουγα πως προσφερε ποιοτητα στον καταναλωτη!
μου λεει -η μαρινα
κολλαω για λιγο περιμενα να ακουσω καμια απο τις αφροδιτη-εφη που διαβαζω(τι στον πουτσο λεω!)το σαλονακι ψιλοαδειο
την φωναζεικαι τοτε απογοητεμαι ακομα παραπανω!μια ξανθια κλασικη ρωσσοφατσα με σπαστο μαλι,τιποτα το ιδιαιτερο οχι ασχημη η χαλι αλλα δεν ενθουσιαστηκα
για λιγο το σκεφτομαι να την κανω,αν ειμουν βαρδαρη με το επομενο σπιτι διπλα θα ειχα φυγει σφαιρα αλλα εκει στην ερημια και με το ρολοι να με πιεζει πηρα την αποφαση να μεινω ο μαλακας,στην συνεχεια λεω στην γρια -40?
-ναι μου λεει αφου δεν παιρνεις αλλο προγραμμα
τι προγραμμα να παρω μωρη μου ηρθε να τις πω
τεσπα μπαινω μεσα
μετα απο κανα 5 λεπτο μπαινει μεσα
-ποσο χρονων εισαι της λεω -23
απο που εισαι? μοσχα,ποσο καιρο εισαι εδω?(!)βασικα ηθελα να μαθω αν ειχε ερθει πριν λιγο στο "μαγαζι" αλλα νομιζε ποσο καιρο στην ελλαδα
και αρχιζουμε στα του ματς
τσιμπουκακι αρκετα καλο και με γλυψιμο στα αρχιδια
μου την εσπασε γιατι οποτε πηγαινα να τις χαιδευω το κεφαλι δεν πολυηθελε και μου ελεγε "τι?" τι τι μωρη χαμουρα!
μετα χωρις να τις πω τιποτα σταματαει και με καβαλαει!!
εμ συγνωμη της λεω βλεπω ανεβηκες μονη σου!
με πηδηξε αρκετα καλα μπορω να πω το πουτανακι ετσι!εκανε και κολπακια στριφογυριζε και εκατσε και σκαμνακι για να μπαινει πιο δυνατα,αλλα οσες φορες πηγα να τις πιασω το μικρο της στηθος παλι μου ελεγε "τι" και παπαριες δεν ηθελε πολλα χαδια κλπ σπαστικο αυτο
μετα μου λεει να αλλαξουμε
αντε πανε στα 4 τις λεω
στηθηκε αρκετα χαμηλα και ηταν και το μαλλι της φουντωτο και δεν μπορουσα να δω το προσωπο της στο καθρεφτη καθαρα(η μικρες λεπτομερειες που κανουν την διαφορα!)
τελικα ετσι σαν αγγαρεια για μενα τελειωσα για να φευγω
τελικο συμπερσμα
δεν αξιζε σε καμια περιπτωση τα 40
αντε για 15 καλα θα ητανε
εχω παρει παλαιοτερα στο βαρδαρη κλασεις ανωτερα κομματια με 30 ευρα
απογοητευτηκα απο το συγκεκριμενο σπιτι που ακουγα πως προσφερε ποιοτητα στον καταναλωτη!
φιλε δε φταιει το σπιτι,φταιει η κοπελα.δεν ειπαμε ποσο τελεια ειναι η μαρινα αλλα η αφρουλα.τεσπα,το θεμα ειναι οτι εδωσες τζαμπα 40 ευρω.....αν κ δεν ειναι ερημια η περιοχη,ενα στενο πιο κατω μετα τις γραμμες του τρενου εχει μπολικο θεμα
ας μου επιτραπει να βαλω ενα λιθαρακι στην ενημερωση σας .
σημερα ξημερωματα στο σπιτι πριν το καλιγουλα , στο οποιο αποκαλειται ναος ή καπως ετσι .
υπηρχε ενα σοκολατακι . μικροκαμωμενη , αδυνατη , με γλυκο προσωπο και αρειανιδικα μακρυα ραστα μαλλια .
οι ... εραστες της σοκολατας μπορουν να σπευσουν .
40 το απλο και ανεβαινει .
δεν περασα μεσα .
αυτα .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K