Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Τα studio Θεσσαλονίκης που αναγράφονται στο site λειτουργούν ακόμα αν ναι ποιο προτείνετε; :think:
Y.Γ.Έχω αρκετό καιρό να βγω μπουρδελότσαρκα και δεν βλέπω νέες κριτικές για αυτό αναρωτιέμαι.
:helpplea:

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Μια βολτα στο γνωστο σπιτακι πριν απο μια ωρα...ευτυχωσ προλαβα...φυσικα και το footjob :2funny: :2funny: γιατι κλεισανε...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
την Βερονικα στη Προμηθεως λεω.
ευχαριστω humax και dthanos!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
dthanos:ειναι δυνατον να ειδες την Βερονικα και να μην μπηκες?

Επισκέπτης
Μπορείτε να μου πείτε πού ακριβώς δουλεύει αυτή η Βερόνικα τι βάρδια και να κάνετε και μια σύντομη περιγραφή?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τερμα κατω στη Πρωμηθεως το τελευταιο σπιτι δουλευε και πριν το καλοκαιρι εκει.
ξανθια με ανταυγες ψυλη λεπτη με γαματο σωμα.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δες τις κριτικες στο σπιτακι Προμηθεως με Σαπφους

Επισκέπτης
Ενημέρωσις

[glow=red,2,300]La Famme:[/glow] Λούνα

Ωραίο κοριτσάκι, sexy προσωπάκι, πολύ σφιχτή, οκ κώλος, μικρό βυζί, χαμογελαστή.

[glow=red,2,300]Κωλέττη:[/glow] Έφη

Τοπ GFE πολύ καλή σε όλα της (προκαταρτικά-πίπα-γαμήσι). Από τις πολύ λίγες που τιμάν τα λεφτά τους.

[glow=red,2,300]Κοροβάγκου:[/glow] Άννα-Μαρία

Παλιά καραβάνα έχει βάλει αρκετά κιλά στην πάροδο του χρόνου την είχα πάρει πριν χρόνια δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα και δεν παίζει να ξαναδοκιμάσω.

[glow=red,2,300]Κεφαλληνιάς:[/glow] Νίκη

Η έκφυλη φαινομενικά γερμαναρού περιέργες βυζάρες οι οποίες είναι σιλικόνες αλλά δεν είναι σκληρές, οξύθυμη-θυμώνει έυκολα και αρχίζει τα γερμανικά καντήλια.

[glow=red,2,300]Σαπφόυς-Προμηθέως:[/glow] Βερόνικα

Την ήξερα από παλιά τελικά δεν είχα μπει ποτέ μέσα όμως, ΟΚ σωματάκι και όντως πολύ καλός κώλος ξέροντας οτί κομοδινίζει όμως δεν ψήθηκα να μπώ

[glow=red,2,300]Προμηθέως 25:[/glow] ?

Απαράδεκτη χιμπατζοειδής νταρντάνα, μπήκε στο σαλόνι σαν κουρδιστό ρομπότ, το μπουρδέλο βρώμαγε ελεεινά.

[glow=red,2,300]Ταντάλου 14 (αλουμινάτο): [/glow] ?

Καινούργια (?) ξανθιά αρκετά αδύνατη με φαινομενικά σιλικόν βύζο ο οποίος ήταν και μικρός, αρκέτα μεγάλη για τους λάτρεις των ώριμων.

[glow=red,2,300]Ταντάλου 9 (έρως):[/glow] ?

Μαυρούλα με ωραίο σωματάκι κ ένα κλικ καλύτερο κώλο, φαίνοταν να βαριέται πάντως.

[glow=red,2,300]Πράσινο:[/glow] ?

Ξανθό ωραίο κορμάκι καλή φατσούλα με τατουάζ στο χέρι κάπου.

[glow=red,2,300]Ανορθόγραφο:[/glow] ?

Μια λογικά καινούργια την οποία δεν είδα καλά φαίνοταν οκ παντως.

[glow=red,2,300]Απένταντι[/glow]: Μιρέλα

Ωραία κοπέλα την είχα πάρει πριν κάτι μήνες ψηλή λεπτή με πάρα πολυ ωραίο μικρό στητό αλλά ολόσφιχτο βυζι.

[glow=red,2,300]Μαντζάρου:[/glow] Αναστασία

Το γράφω 3η φόρα απο μαλακίες μου σβήστηκε 2 φορές....... :tickedoff: :tickedoff:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
:rockon: :rockon: respect.  :rockon: :rockon:
Δεν μας ειπες ομως,φορουσε καμια μποτες?-Σε προλαβα μποτα-
Μην ξεχναμε τον μυστι μας... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν πρόσεξα, την επόμενη φόρα θα μεριμνήσω κ για τον μύστη μας!  :2funny:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
μια μεγαλη καλησπερα σε ολους καλη νεα αρχη να ευχηθω και ελπιζω να μας βρουν ολοι οι παλιοι μας φιλοι εγω κατα λαθος το βρηκα σημερα, αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα

Επισκέπτης
Είμαι χαρούμενος που ξαναγράφω σε αυτό εδώ το thread, να είστε όλοι κάλα και καλά χυσίματα! Η περίοδος που το σαίτ ήταν down συνέπεσε με περίοδο αποχής μου από τα αγαπημένα μπουρδέλα οπότε περιμένω να διαβάσω πικάντικα νεα!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδια χαιρομαι πολυ που λειτουργει ξανα το site μας,καλη αρχη κ καλα να περναμε

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα σε ολους!καλη αρχη,η μαλλον καλη συνεχεια,και απο σημερα ελπιζω να πεσουν πολλες  πληροφωριες για θεσσαλονικη γιατι τοσο καιρο ημαστε σε μαυρα μεσανυχτα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παντως απο τις βολτες μου αυτον τον καιρο στα μπουρδελακια μας καταλαβα πως δεν εχουν αλλαξει κ πολλα.η χριστινα ελειπε για λιγο καιρο αλλα επεστρεψε,την αφρουλα δεν πετυχαινα παντα τις μερες που δουλευε γιατι ηταν με ρεπο κ στο βαρδαρη εχει κανα δυο καινουρια κοριτσια,στο ενα μπηκα,ειναι μια καλουτσικη απο πατρα,στο αλουμινατο ειναι,δεν ειναι τελεια αλλα με τις απουσιες των ημερων ηταν η καλυτερη μου επιλογη εκεινο το βραδυ

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.615
Πόντοι
25.165
Καλησπερα και απο μενα, να ευχηθω καλα χριστουγεννιατικα μαμισια. Εφη θα ξαναρχισεις να διαβαζεις το φορουμ, ας την ρωτησει καποιος εκ μερους μου και ας απαντησει. φιλια

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Καλησπερα και απο μενα, να ευχηθω καλα χριστουγεννιατικα μαμισια. Εφη θα ξαναρχισεις να διαβαζεις το φορουμ, ας την ρωτησει καποιος εκ μερους μου και ας απαντησει. φιλια
Νασε σιγουρος πως θα το διαβαζει παλι, γιατι κανα 2 φορες που πηγα αυτο λεγαμε, πως μας ελειψε και ψαχναμε κανενα αλλο παρομοιο, αν παει καποιος φιλος απλα να τις πει πως ανοιξε αυτα εφη φιλια πολλα  ;)

Επισκέπτης
Συνεχίζει πρωί η Έφη κ το απογευμά εκείνο το λεπτούλικο τσεχάκι?

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
πω πω παιδια ειμαι πολυ συγκινημενος που ξανανοιξε το φορουμ κοντευω να βαλω τα κλαματα απο τη χαρα μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom