You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)
ηταν θεμα ρυθμισεις το οποιο διορθωσα μολις τωραρε φιλε simera,πως τα καταφερνεις κ ποσταριες ενω δειχνει οτι εισαι αποσυνδεμενος?ο μαγος χουντινι εισαι?
ευχαριστω για την υποδειξη
demonologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
piatsa ποσα κατεθεσες? κανε μια κριτικη για το σπιτακι αυτο.καλημερα σε ολους τους συναδελφους-αμετανοητους πουτανιαρηδες!μηπως γνωριζει κανεις που βρισκεται η τζορτζια που δουλευε σε εκεινο στην κεφαλληνιας?την ειχα δοκιμασει πριν κανα διμηνο περιπου.40αρα μιλφ με κοντο μαλλι βυζαρες κολλαρα και το βασικοτερο καθαρη...για τους λατρεις των μιλφ πολυ δυνατο εμφανησιακα και με πιασιματα.εχουν ειπωθει αρνητικες αναφορες για την συγκεκριμενη κοπελιτσα...παντως εγω αν και αρκετα περπατημενος σε τετοιου ειδους μαγαζια εντυπωσιαστικα,για μπουρδελο πολυ πολυ καλη περιποιηση.μπαινοντας στο δωματιο μου ζητησε να πλυνω τα χερια και τον κυριο χαμηλα...επειτα αρχισε να μου τον χαιδευει και να τον παιζει ριχνοντας baby oil(πρωτογνωρο για μπουρδελο),τρελα μιλαμε...επειτα ξαπλωσε διπλα μου αφηνωντας με να πιανω και να γλυφω τις βυζαρες τις. πολυ καλη πιπα και σεξ σε οτι σταση ηθελα(δεν εκανα και πολλες με τετοια καβλα εχυσα γρηγορα)...πολυ ικανοποιημενος για μπουρδελο που τελευταια σπανια πηγαινω,γιατι και ακριβα ειναι και οι γκομενες μετριοτατες στην πλειοψηφεια τους
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Την τεταρτη το απογευμα ηταν στην Προμηθεως πανω πανω.Πραγματι εμφανισιακα ειναι ωραια η τρελοιταλιδα milf αλλα για 120 ευρω που την πηρα εγω πριν δυο μηνες στο Μυλο διπλα δεν αξιζε.Με παρεσυραν οι καμπυλες τηςκαλημερα σε ολους τους συναδελφους-αμετανοητους πουτανιαρηδες!μηπως γνωριζει κανεις που βρισκεται η τζορτζια που δουλευε σε εκεινο στην κεφαλληνιας?την ειχα δοκιμασει πριν κανα διμηνο περιπου.40αρα μιλφ με κοντο μαλλι βυζαρες κολλαρα και το βασικοτερο καθαρη...για τους λατρεις των μιλφ πολυ δυνατο εμφανησιακα και με πιασιματα.εχουν ειπωθει αρνητικες αναφορες για την συγκεκριμενη κοπελιτσα...παντως εγω αν και αρκετα περπατημενος σε τετοιου ειδους μαγαζια εντυπωσιαστικα,για μπουρδελο πολυ πολυ καλη περιποιηση.μπαινοντας στο δωματιο μου ζητησε να πλυνω τα χερια και τον κυριο χαμηλα...επειτα αρχισε να μου τον χαιδευει και να τον παιζει ριχνοντας baby oil(πρωτογνωρο για μπουρδελο),τρελα μιλαμε...επειτα ξαπλωσε διπλα μου αφηνωντας με να πιανω και να γλυφω τις βυζαρες τις. πολυ καλη πιπα και σεξ σε οτι σταση ηθελα(δεν εκανα και πολλες με τετοια καβλα εχυσα γρηγορα)...πολυ ικανοποιημενος για μπουρδελο που τελευταια σπανια πηγαινω,γιατι και ακριβα ειναι και οι γκομενες μετριοτατες στην πλειοψηφεια τους
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ρε συνμπουρδελιάρηδες Θεσσαλονικής γράψτε και καμία κριτική μην βαριέστε που ζήτε,να ενημερωνόμαστε και εμείς οι καινούργιοι!!!!
Υ.Γ.Αν βαριέστε τόσο πολύ τηλεγραφηκά:Γάμησα καλά/δεν γάμησα καλά stop την χ και βαθμολογία!!!
Υ.Γ.Αν βαριέστε τόσο πολύ τηλεγραφηκά:Γάμησα καλά/δεν γάμησα καλά stop την χ και βαθμολογία!!!
Thessalonikios33
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαγκες ερωτηση..εχει καποιος κανενα καλο τηλεφωνο ?
Η γνωριζει καποιος για 1 διδιμο απο κοριτσια απο αγγελια..
160Ε λεει..
Η γνωριζει καποιος για 1 διδιμο απο κοριτσια απο αγγελια..
160Ε λεει..
demonologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
διαβαζωντας την κριτικη του zafeirakos για την μαιρη απο μπλε προμηθεους αναρωτηθηκα ποια εχει αντικαταστησει την συναδελφο της σουζαννα που αποτι εμαθα εφυγε απο ελλαδα.ξερει κανεις κατι σχετικο?
Επισκέπτης
διαβαζωντας την κριτικη του zafeirakos για την μαιρη απο μπλε προμηθεους αναρωτηθηκα ποια εχει αντικαταστησει την συναδελφο της σουζαννα που αποτι εμαθα εφυγε απο ελλαδα.ξερει κανεις κατι σχετικο?
Διάφορες από τότε που έφυγε αλλά καμία δεν στεργίωνει. Τώρα τα βράδια είναι μια μαύρη την οποία δεν έχω δει ακόμα. Το κενό που άφησε η Σούζυ είναι πολύ μεγάλο!!
παιδια,η μαυρη που ειναι στο μπλε ειναι ισως οτι καλυτερο εχει να επιδειξει η μαυρη φυλη στα σπιτακια του βαρδαρη,ειναι πιτσιρικα,ωραιο βυζακι κ ωραιο κωλαρακι.δεν μπορω να πω αν ειναι καλη μεσα γιατι δεν εχω μπει αλλα σε σχεση με τις αλλες για μενα ειναι καλυτερη με διαφορα
Επισκέπτης
Τρώω πρίζωμα τώρα deker με το ποστ σου...αν έχει κάποιος περισότερες λεπτομέριες από την μαυρούλα ας μας πει παρακαλώ
demonologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παντως δεν ειναι η γειτονισσα της η λιλη - την εχω παρει μια ντουζινα φορες- που ηταν και για ενα διαστημα στο κωλλετη.αλλα αυτο μαλλον εχει χιλιοειπωθει σωστα?χιχι.
καλημερα παιδες,χθες εκανα μια βολτα απο τα σπιτακια πρωτα της περιοχης μυλου κ μετα απο βαρδαρη γιατι ειχα ορεξη να καταθεσω......στην περιοχη μυλου τιποτα το καινουριο μα τιποτα ομως κ το σπιτακι της χριστινας ηταν κλειστο.στο βαρδαρη,στο πρωτο τερμα πανω κοντα στην εγνατια μια γιαγια,στο μπλε η μαυρουλα που λεγαμε κανα δυο σελιδες πιο πισω κ απεναντυ σχεδον η ξανθια ψηλη που κανει κ παρτουζες.στο τερμα κατω δεν μπηκα στον κοπο να περιμενω ειχε 20 ατομα για να δουν.στο πρωτο καθως στριβεις ηταν η μιρελλα,την ειχα ξανα δει,δεν εχω μπει ποτε κ θελω να ακουσω για αυτην αποψεις,στο διπλα ακριβως μια μαυρουλα νταρντανα κ απεναντυ στη σαφφους μια ψηλη γεματουλα μελαχρινη η οποια δεν μου αρεσε,ειναι παλια.τα υπολοιπα ειχαν τις ιδιες κοπελες αλλα παμε στο ζουμι της υποθεσης....σ αυτο το χαμηλο στη γωνια με τα πρασινα πατζουρια εκανε την εμφανιση της μια κοντουλα κ γλυκια κοπελιτσα,ετσι τουλαχιστον μου φανηκε οταν την πρωτοειδα,οποτε μπηκα,ηταν κ 30 ευρω κ λεω δε γαμιεται?τεσπα,η γκομενα εχει αθλιο βυζι,η πιπα της ηταν χαλια,δεν μπορουσε να μου τον σηκωσει κ μου ελεγε οτι φταιω εγω,οποτε της λεω,σε βλεπω απο την ωρα που μπηκες εισαι χαλια,ενα χαμογελο ενα κατι δεν ειδα,χαλαρωσε κ κανε μου καλη πιπα γιατι θα παρω τα λεεφτα μου πισω.με τα χιλια ζορια κ αφου σταματησε 3 φορες για να μου κανει κατι γκριματσες μου τον σηκωσε.τετοιο ξενερωτο πηδημα δεν εχω κανει ποτε στην ζωη μου.τη γαμουσα κ ηταν σαν να γαμαω την μπριζα,ελεος.η γκομενα παιρνει μηδεν.στο τελος με πιανει κ μου λεει η τσατσα δε θα δωσεις κ κατι για μενα τετοιες μερες?ειχε καμια 5-6 ατομα μεσα κ της λεω,εσυ πρπει να μου δωσεις για να συνελθω απο το σοκ κ φωναζα οτι ειναι για τον πουτσο η γκομενα.εφυγαν ολοι με εβρισε κ η πουτανα.αλικη το ονομα της,μακρυα κ αγαπημενοι......
κ κατι ακομα,αυτο που ειχε τα σκαλοπατια τα σιδερενια για να ανεβεις εχει αλλαξει εισοδο,επιτελους εγινε πιο ανθρωπινο κ αλλαξε κ γυναικα,δε λεω κοπελα γιατι ειναι κ αυτη γιαγια.......ειχε την κοπελιτσα απο πατρα για οσους την πηραν ξερουν κ τωρα εφερε ενα μπαζο
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Ετσι την πατησα εγω πριν λιγες μερες στο σπιτι απεναντι απ'το ανορθογραφο.Ελληνιδα Σισσυ γυρω στα 32,μεταγραφη απο Αθηνα μολις μια βδομαδα εδω απ'οτι λεει.Φορουσε μποτες ΑΛΛΑ απαραδεκτη πιπα ισα ισα τον ακουμπουσε στα χειλη,και στησιματα κατα τετοιον τροπο που να μην μπορεις να της τον χωσεις οπως θες.Ανυπαρκτο βυζι και πεσμενος κωλος με εμφανη κυτταριτιδα.40ε πεταμενα.Κατι δεν παει καλα με τις Ελληνιδες ιεροδουλες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις