Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.615
Πόντοι
25.165
Εμένα η Τζένη μου είχε πεί ότι είναι από Κοζάνη χαχα τουρκοσουρδοπουτανο.

Δεν ηξερα οτι υπαρχουν ατομα που της πιανουν και συζητηση, μπραβο για το κουραγιο σου παντως. Και ρε παιδια εγω νομιζω βρηκα την Εφη, αφου μιλουσα για την Εφη στον μπλαστμπεατ!! τεσπα!! εκει θα κολησουμε τωρα??! παντως ανυπομονω για ομαδικη!!!

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
για Σαρα τη γνωστη ξανθια π ειναι τρελα..την ειχα πετυχει στο ερως 16!ποτε δουλευει....??

dkechag

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αδερφια,στο Ερως της Ανδρεου Γεωργιου πριν καμια βδομαδα πετυχα περιπου κατα τις 10 μμ ,μια καστανοξανθη ,δεν θυμαμαι το ονομα της ,λιγο γεματουλα αλλα μεσα στο δωματιο ειναι ολα α λεφτα!!! Πιπα χωρις χερια μονο στομα και ενα πισοκωλητο απιστευτο ,κουνιοταν και εσπρωχνε την κωλαρα της πανω στο π... μου συνεχεια!! Την συνιστω ανεπιφυλακατα ιδιως στα αδερφια που γουσταρουν κωλαρες!!

darkabio

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
4
Πόντοι
0
καλησπέρα κύριοι...επίσκεψη προχθές βράδυ στην κωλέττη. μέσα η έφη με ανανεωμένο look στο μαλλάκι...καρέ παρακαλώ!
δεν πέρασα γιατι είχε κόσμο. ψάχνω για μια όμορφη μαυρούλα, ποιο έχει να προτείνει κάτι καλό? αγωνιστικούς χαιρετισμούς...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε darkabio προχθες οπως εγραψα εκανα κ εγω βολτα,οντως στην εφη μπορει να περιμεναμε κ μαζι,ειχε παρα πολυ κοσμο κ το νεο λοοκ της δεν μου αρεσε,καλη μαυρουλα απο αποψη ομορφιας εχει στο μπλε στο βαρδαρη,μεσα δεν ξερω πως ειναι κ απ οσο εχω διαβασει δεν εχει καταθεσει κανενας γνωμη οποτε δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου

Zigkolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και απο μενα.Καινουριος στο κλαμπ! Δεν εχω παει σε μπουρδελο να καταθεσω , μονο για τσαρκα. Θα ηθελα να ρωτησω ποσο παει για ...πιπα μονο. Δεν ξερω γιατι αλλα κολλαω να παω σε μποθρδελο.Ποιεσ ειναι οι τιμες για πιπα μονο?Εχετε να μου προτηνεται κατι καλο? Ευχαριστω!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε ζιγκολο δεν εχει τιμες μονο για πιπα.οταν μπεις στο δωματιο κανεις οτι θες αλλα δινεις η 30 η 40  ευρω,αναλογα που θα πας.αν δεν εχεις μπει σε δωματιο μην μπεις ποτε,θα δωσεις πολλα λεφτα αν το αρχισεις το αθλημα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
α κ που σαι,καλωσηρθες στην παρεα μας

Zigkolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω πολυ φιλε deker.! Απο περιεργεια ηθελα να παω αλλα μονο για πιπα.Δηλαδη το κανουν πολλοι αυτο? Να μπαινουν μονο για πιπα? Καλως σασ βρηκα!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν ξερω ρε φιλε τι κανουν οταν μπαινουν μεσα,δεν μπαινω μαζι τους,αλλα λογικα δεν μπαινουν μονο για πιπα,να δωσεις 40 ευρω για μια πιπα με σκουφακι ειναι πολυ κριμα

Zigkolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σωστη η αποψη σου...Δεν αξιζει τοσα λεφτα....Τι θα προτεινες εσυ ? Πιατσα? Μασαζ? Για πες!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κοιτα να δεις,αναλογα με το ποσα λεφτα μπορεις να δωσεις κ τι γουστα εχεις.αν σ αρεσει η φαση του ορθιου κ του αμαξιου να κανεις μια βολτα απο τη γιαννιτσων αν κ αξιζει να διαβασεις τα οσα εχουν υποθε,δηλαδη δεν εχει γυναικες αλλα εχει πλεον μονο τραβελια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αν σ αρεσει κ μπορεις να δωσεις 50 ευρω για το αμαξι,κανε μια βολτα.αν θες μπουρδελο,ειναι πιο ευκολα τα πραγματα κ εχεις περισσοτερες επιλογες.επειδη ομως ζεις σε μια πολη που δεν εχει τα τρελα μωρα πρεπει να ριξεις λιγο τα στανταρ σου.τωρα οσον αφορα τα μασατζιδικα θα πρεπει να επενδυσεις πολλα χρηματα για να κανεις τον κυκλο σου κ να μπορεσεις να φας επιτελου ς εκει μεσα

Zigkolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ασε...Αν δεις στα τελευταια σχολια , εχω κανει και εγω...Μονο τραβελια....Ουτε μισο ευρο δεν δινω για αυτες.... :headbang:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δουλευουν με στενο κυκλο κ προσεχουν πολυ οποτε δεν θα πας πρωτη φορα κ θα σου ανοιξουν τα ποδια.επισης για να φας πρεπει να δωσεις κ 100 ευρουλακια περιπου τη φορα.αποψη μου ειναι απο τη στιγμη που δεν εχεις την τρελα που εχουμε αρκετοι εδω μεσα,μην μπαινεις καν στον κοπο να δοκιμασεις.αλλιως δοκιμαζεις τα παντα κ εσυ επιλεγεις τι σου αρεσει κ το κανεις χομπι.τα υπολοιπα τα εχεις απλα για μια αλλαγη στη ζωη σου

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ετσι ειμαι κ εγω,δεν θα εδινα ποτε χρηματα για τραβελια αλλα το να πεις ποτε ειναι πολυ βαρια κουβεντα,ποτε μη λες ποτε.εσυ πως το σκεφτεσαι το ολο σκηνικο?

Zigkolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγω να σου πω εχω σχεση αρκετο καιρο.Αλλα παντα ειχα την περιεργεια. Οχι ομως τραβελι.Αν ηξερα οτι στη γιαννιτσων εχει κατι καλο ,για γυναικα μιλαω παντα , θα πηγαινα.Ετσι στο χαβαλε.Στο αμαξι δηλαδη...Αλλα τζιφος..  :'(

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
για Σαρα τη γνωστη ξανθια π ειναι τρελα..την ειχα πετυχει στο ερως 16!ποτε δουλευει....??

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν ειμαι κ πολυ φαν του ερως οποτε δεν μπορω να σου απαντησω.λοιπον, φιλε ζιγκολο σ αφηνω γιατι εχω κατι δουλειες,καλες αποφασεις κ αν χρειαστεις κατι στειλε μου pm

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom