You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Έχω μπερδευτεί παιδιά και θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας για να ξεμπλέξω. Η Τζένη αυτή που δουλεύει στην Κωλέττη είναι αυτή που δούλευε στην ''εκκλησία'' και παλαιότερα απέναντι από το ανορθόγραφο? Μπορούμε επίσης να έχουμε λίγες πληροφορίες για την Κορίνα? (Εμφάνιση - Συμπεριφορά)
Από την μεριά μου τώρα σας ενημερώνω ότι η Λούνα έβαλε πλαστικούς βύζους, φαίνεται καλύτερα στο σαλόνι τώρα και σκάει μύτη φορόντας τους.. κριμα. Καλά η μαυρούλα στο μπλέ έχει και γαμώ τις κωλάρες.. δεν δοκίμασα ακόμα πώς είναι στο δωμάτιο, αύριο μάλλον θα την τιμήσω. Θα κοιτάξω να δώ τι παίζει κ στην 26ης και θα ενημερώσω.
Από την μεριά μου τώρα σας ενημερώνω ότι η Λούνα έβαλε πλαστικούς βύζους, φαίνεται καλύτερα στο σαλόνι τώρα και σκάει μύτη φορόντας τους.. κριμα. Καλά η μαυρούλα στο μπλέ έχει και γαμώ τις κωλάρες.. δεν δοκίμασα ακόμα πώς είναι στο δωμάτιο, αύριο μάλλον θα την τιμήσω. Θα κοιτάξω να δώ τι παίζει κ στην 26ης και θα ενημερώσω.
Επισκέπτης
στο κεφαλληνιας η κορινα (που ητανε στο la femme)!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.612
- Πόντοι
- 25.165
Χαχαχαχα ε δεν το πιστευω οτι το κανανε αυτο. Κωλεττη και Τζενη μαζι? 2 σε 1 ? Το καλυτερο σπιτακι με την χειροτερη κοπελα?? Ε,αυτα δεν γινονται πραγματικα. Εσκασα στο γελιο.
χθες ηταν να παω βουλγαρια οπως ειχα πει αλλα δεν εκατσε,ειχαμε κλεισει κ δωματια.ασχετο.οποτε αφου εμεινα εδω πηγα μια βολτα,τα ιδια παντου,παντου ομως,τιποτα καινουριο,η πλακα ηταν στην τρελοτζενη.το ηξερα οτι ειχε παει εκει κ γινοταν πανικος απο κοσμο κ μολις την εβλεπαν εφευγαν ολοιτρεχοντας.......τεσπα....θα το διορθωσουν οταν ερθει το εφακιΧαχαχαχα ε δεν το πιστευω οτι το κανανε αυτο. Κωλεττη και Τζενη μαζι? 2 σε 1 ? Το καλυτερο σπιτακι με την χειροτερη κοπελα?? Ε,αυτα δεν γινονται πραγματικα. Εσκασα στο γελιο.
Επισκέπτης
Τελικά αναβάλλω την ενημέρωση για την μαυρούλα. Πήγα σήμερα το πρωί μια βόλτα και ενέδωσα στην Λούνα (La Famme) μετά από πολύ κίνηση που έφαγα στη μάπα έπρεπε να ξεδώσω κάπου. Η τσατσά μου είπε ότι η μαύρη θα είναι ως τις 3 του μηνός. Από τον τόνο της φωνής της υποπτεύομαι να μου έλεγε μαλακίες, σας λέω πάντως τι άκουσα.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.612
- Πόντοι
- 25.165
Σας παρακαλω πειτε μου λιγακι για αυτην την Χριστινα στον Μυλο. Ο Μπλαστμπεατ μου ειχε πει καποτε καλα λογια αλλα ολως τυχεως οποτε περναω απο εκει ειτε κλειστα θα ειναι ειτε δν θα δουλευει η χριστινα. αν δουλευει σημερα αν ξερει καποιος οτι θα ειναι εκει 100% πειτε μου!!
Χρόνια πολλά σ' όλους τους φαν του αγοραίου έρωτα! Σε αντίθεση με την Αθήνα, φίλοι από Θεσσαλονίκη,είναι πασίγνωστο ότι εδώ δεν υπάρχει η ποικιλία και οι πολλές επιλογές στον χώρο.Δεν καταλαβαίνω γιατί να το "παλεύετε" με τις ελεεινές μπουρδελοτρόφιμες και δεν ψάχνετε για cg ή ημερήσιες εκδρομούλες στη γείτονα Βουλγαρία;Μη βιαστεί κανείς να πει εξυπνάδες, δεν έχω καμμιά τέτοια πρόθεση, απλά: αφού εγώ ο παντρεμένος 52άρης-που δεν την ψάχνω πλέον την δουλειά-βρίσκω γυναικάρες αφρό εδώ με € 100 και όλα τα γούστα, σεις τα νέα παιδιά δεν μπορείτε να βρείτε? Κι όσο για το οικονομικό, θάλεγα ότι προτιμότερο μία φορά στις 15 μέρες και να το ευχαριστηθεί η ψυχούλα σου, παρά η μιζέρια των 30 ή 40 στο μπουρδέλο..
Αυτά,εντελώς καλοπροαίρετα και Καλή μας χρονιά!
Αυτά,εντελώς καλοπροαίρετα και Καλή μας χρονιά!
φιλε tetsuo το χριστινακι ειναι ψηλο με κωλαρα κ σιλικονατες βυζαρες,στο δωματιο φωτια για μενα κ το εχω ξαναπει κ χθες δουλευε απο τις 8 το απογευμα μεχρι τις 4 τα χαραματα.σημερα κατα 99% παλι το ιδιο.με 40 ευρω το απλο,με 50 παει κ απο πανω κ για μενα το καλυτερο με 60ε εχει κ ισπανικο οπου χανεσαι μεσα στις βυζαρες.καλα να περασεις κ περιμενω νεα
astrolavos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
συμφωνω απολυτα με τον ioan4591 γιατι ειναι ακριβως ετσι οπως τα λεει
Για τους φίλους deker & humax:καλησπέρα κι από μένα παίδες!
Είμαι Σαλονικιός και μένω Θεσσαλονίκη. Λόγω δουλειάς βέβαια περνώ κάποιες εβομάδες του χρόνου και στην Αθήνα, αλλά αυτό δεν έχει καμμιά σημασία (απορώ μάλιστα πώς σου δημιουργήθηκε η σύγχυση, φίλε deker..).Μιλώ αποκλειστικά για Θεσσαλονίκη. Αφού παρακολουθείτε το site, ε, δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία για να διαπιστώσει κανείς ότι η Αθήνα έχει τα πάντα! Για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια..
Εγώ απλά είπα: ότι όποτε χρειάστηκα καλό μουνάκι, ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, το βρήκα & εύκολα... Μέχρι και 19χρονο(βάσει του διαβατηρίου της, όχι λόγια)μωράκι απο Ρωσία πήρα (και αχρησιμοποίητο μάλιστα!).Όταν βρω κάτι καλό που το γουστάρω και με ικανοποιεί, δεν ψάχνω για άλλο.Μόνο αν το βαρεθώ ή την κοπανήσει..Και δεν διαθέτω πολλά: από 80-100 ευρώ.
Αυτά για να μη γίνομαι κουραστικός...
Είμαι Σαλονικιός και μένω Θεσσαλονίκη. Λόγω δουλειάς βέβαια περνώ κάποιες εβομάδες του χρόνου και στην Αθήνα, αλλά αυτό δεν έχει καμμιά σημασία (απορώ μάλιστα πώς σου δημιουργήθηκε η σύγχυση, φίλε deker..).Μιλώ αποκλειστικά για Θεσσαλονίκη. Αφού παρακολουθείτε το site, ε, δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία για να διαπιστώσει κανείς ότι η Αθήνα έχει τα πάντα! Για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια..
Εγώ απλά είπα: ότι όποτε χρειάστηκα καλό μουνάκι, ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, το βρήκα & εύκολα... Μέχρι και 19χρονο(βάσει του διαβατηρίου της, όχι λόγια)μωράκι απο Ρωσία πήρα (και αχρησιμοποίητο μάλιστα!).Όταν βρω κάτι καλό που το γουστάρω και με ικανοποιεί, δεν ψάχνω για άλλο.Μόνο αν το βαρεθώ ή την κοπανήσει..Και δεν διαθέτω πολλά: από 80-100 ευρώ.
Αυτά για να μη γίνομαι κουραστικός...
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
ioan μια χαρά τα λες... απλά το θέμα είναι ότι πρέπει να έχει κονέ. Ή να κάνεις τις κατάλληλες γνωριμίες χωρίς να τις κρεμάσεις κιόλας (μην είσαι αγενής και πολλά άλλα..)
Αν δεν έχεις κονέ εντάξει είναι και η Βουλγαρία αλλά εκεί παίζει και λίγο ανασφάλεια από θέμα υγείας και απο θέμα περιουσιακών στοιχείων (έχω ακούσει για περιπτώσεις που κάποιος γνωστός πήγε με αμάξι και γύρισε με τρένο)...
Αν δεν έχεις κονέ εντάξει είναι και η Βουλγαρία αλλά εκεί παίζει και λίγο ανασφάλεια από θέμα υγείας και απο θέμα περιουσιακών στοιχείων (έχω ακούσει για περιπτώσεις που κάποιος γνωστός πήγε με αμάξι και γύρισε με τρένο)...
συμφωνω ρε παιδια κ γω εχω καποια κονε αλλα δεν ειναι παντα η πιο οικονομικη λυση.για βουλγαρια το εχω πει,παω χρονια οποτε εχω καλα κομματια απο πανω,στα σπιτακια μ αρεσει να πηγαινω γι αυτο κ κανω τις βολτες μου.ειμαι αρκετα μικροτερος σε ηλικια χωρις αυτο να σημαινει κατι αλλα δεν εχω την οικονομικη ανεση να δινω καθε 15 μερες απο 100 ευρω.οσο για την αθηνα σπουδαζει ο αδερφος μου οποτε παω συχνα κ ξερω τι παιζει πολυ καλα.γι αυτο κ υπαρχει αυτη η κλαψα γιατι δεν μπορουμε να γινουμε αθηνα κ δεν θα γινουμε ευκολα
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.432
- Πόντοι
- 7.095
Χρονια πολλα...
σορρυ αλλα δε συνηθιζω να γραφω...
απλα αυτη τη φορα θα πω οτι....
η μαυρουλα ηταν σα να πας με ενα μαυρο επιπλο
οσο για τη τζενη εγω δεν την ηξερα μιας κ πηγαινα μονο στουντιο
δεν ηταν σουπερ ουτε μουφα
αλλα πολλες αγκαλιτσες ηθελε....
τελος στην προμηθεως ψηλα η αλινα ηταν καλη για τα 30 που μου ειπε
αλλα στους επομενους ελεγε 40 η τσατσα ( οταν της ειπα 30 λεει εμεις με 40 δουλευουμε , λεω 30 αλλιως φευγω... )
αυτα περιληπτικα
σορρυ αλλα δε συνηθιζω να γραφω...
απλα αυτη τη φορα θα πω οτι....
η μαυρουλα ηταν σα να πας με ενα μαυρο επιπλο
οσο για τη τζενη εγω δεν την ηξερα μιας κ πηγαινα μονο στουντιο
δεν ηταν σουπερ ουτε μουφα
αλλα πολλες αγκαλιτσες ηθελε....
τελος στην προμηθεως ψηλα η αλινα ηταν καλη για τα 30 που μου ειπε
αλλα στους επομενους ελεγε 40 η τσατσα ( οταν της ειπα 30 λεει εμεις με 40 δουλευουμε , λεω 30 αλλιως φευγω... )
αυτα περιληπτικα
gagarin άργησες λίγο να ενημερώσεις και την πάτησα άσχημα....Κύριοι μακρυά απο την μαυρούλα στη Προμηθέως, απλά δεν υπάρχει στο δωμάτιο...Έχω καιρό να πάθω τέτοια πλάκα, η γκόμενα βαριόταν που ζούσε,δε μιλούσε,δε κουνιόταν, δε βογγούσε,δεν έβγαλε ούτε το σουτιέν...απορώ με τον εαυτό μου που έχυσα τελικά.Στο τέλος καθώς έβαζε το στρινγκάκι της μου έριξε κ ένα ρέψιμο οπότε με αποχεραίτισε με τον καλύτερο τρόπο.Τι να πω ρε παιδιά, πραγματικά ΜΑΥΡΑ χάλια.
Κατά τα άλλα,απο μια mini βόλτα που είχα πριν απο την παρωδία έχουμε κ λέμε κωλέττη η τρελοτζένη,κοροβάγκου η Χριστίνα, έρως η Σάρα όλες στα 40 ευρώ...βαρδάρι επιστροφή στο 30 αρι..
αγωνιστικούς χαιρετισμούς κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Κατά τα άλλα,απο μια mini βόλτα που είχα πριν απο την παρωδία έχουμε κ λέμε κωλέττη η τρελοτζένη,κοροβάγκου η Χριστίνα, έρως η Σάρα όλες στα 40 ευρώ...βαρδάρι επιστροφή στο 30 αρι..
αγωνιστικούς χαιρετισμούς κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά