Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
95
Πόντοι
1
παιδια καλη χρονια!!

ευχομαι σε ολους να αποκτησουν μια ευτυχισμενη σχεση και να κοψουν το αθλημα!
συμβουλες:

1]μακρια απο τη μαυρη στο σπιτι της τανταλου 8α. δινει και κωλο πολυ φθηνα με 40 ευρω, αλλα πολυ κουρασμενη ειναι , χωρις συμμετοχη. δεν αξιζει.

2]μακρια και απο την αναστασια στο σαπφους 20.καθολου συμμετοχη και αγενης.Makria.

3] πετρα λεγεται η κοπελα. απο τη μπραντισλαβα ειναι. στο τελευταιο πανω στην προμηθεως. Κωλαρα. οχι ιδιαιτερα ομορφη. μικρα βυζια, αλλα πολυ καλη στο δωματιο. ευγενικη, προχαρη, και τον τρωει χωρις διαμαρτυριες. πολυ καλη συμμετοχη.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
χρονια πολλα καλη χρονια και καλα μουνια στον πουτσο μας...η μαλλον πρωτα να ευχηθω καλα μουνια στην πολη μας :grin: γιατι υπαρχει ελειμα!

αντι για καλητερα καθε χρονο ημαστε και χειροτερα!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κ παλι χρονια πολλα απο μενα κ καλη χρονια.οτι επιθυμει ο καθενας μας μακαρι να πραγματοποιηθει κ πανω απ ολα υγεια.ioan συγνωμη που το επαναφερω,αλλα τετοια κονε ολοι λιγο πλυ τα εχουν αν κ εγω δεν θα τα ελεγα κονε οπως ειπες κ εσυ.να μαστε καλα κ να περναμε ακομα καλυτερα

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ξερει κανεις κατι για καποια Νικη που δουλευε καποτε στην 26ης? διαβασα καπου για αυτην αλλα δεν την εχω δει ποτε σε κανενα μπουρδελο η στουντιο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ξερει κανεις κατι για καποια Νικη που δουλευε καποτε στην 26ης? διαβασα καπου για αυτην αλλα δεν την εχω δει ποτε σε κανενα μπουρδελο η στουντιο.
ξερεις αν δουλευε τα πρωινα πριν τη Δωρα πριν απο κανενα 6μηνο ισως κ πιο πολυ?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξερω τιποτα για αυτην απλα διαβασα καπου καποια παλια μυνηματα που μιλουσαν για αυτην.
λενε οτι ειναι ουκρανη και πολυ καλη.αλλα εγω ξερω οτι αυτο εχει κλεισει εδω και πολυ καιρο και τι συγκεκριμενη δεν την εχω πετυχει ποτε σε κανενα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν ξερω τιποτα για αυτην απλα διαβασα καπου καποια παλια μυνηματα που μιλουσαν για αυτην.
λενε οτι ειναι ουκρανη και πολυ καλη.αλλα εγω ξερω οτι αυτο εχει κλεισει εδω και πολυ καιρο και τι συγκεκριμενη δεν την εχω πετυχει ποτε σε κανενα
μαλλον δεν μπορω να βοηθησω ουτε κ εγω φιλε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οκ ευχαριστω παντος .αμα ξερει κανεις τιποτα για αυτην ας ενημερωσει . :helpplea:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ταλιμπάνια του σεξ Καλή Χρονιά!

Απόψε το βράδυ θα πυροβολήσω στον βαρδάρη, ή θα το κρατήσω για αύριο το πρωι για Αφρούλα ή Χριστίνα (Κοροβάγκου).

Τι με συμβουλεύετε?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
παιδια καλη χρονια!! ευχομαι σε ολους να αποκτησουν μια ευτυχισμενη σχεση και να κοψουν το αθλημα!
paixtroni, επειδή είσαι νέος στο forum (καλως ήρθες) και ενδεχομένως νεαρούλης στην ηλικία, επέτρεψέ μου να σου πω σχετικά με αυτό που ευχήθηκες, οτι το ένα ΔΕΝ αναιρεί το άλλο! Μην σκέφτεσαι σαν γυναίκα - περισσότερες πληροφορίες κλικ στο www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,39351.0]Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;[/url]

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

Απόψε το βράδυ θα πυροβολήσω στον βαρδάρη, ή θα το κρατήσω για αύριο το πρωι για Αφρούλα ή Χριστίνα (Κοροβάγκου).

Τι με συμβουλεύετε?
φιλε κανε μια βολτα σημερα κ αν σ αρεσεε κατι ορμα.αυριο το πρωι η χριστινα δεν νομιζω να ειναι εκει αλλα η αφρουλα αν τελειωσει η αδεια της θα ειναι.......

Kostikas_

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
η χριστίνα δούλευε μέχρι προ-παραμονή...
επιστρέφει 7-8 του μηνός, απότι μου είπε...

Επισκέπτης
Η Νίκη ήταν αστέρι. Εγώ είχα πάει μαζί της 3-4 φορές. Σούπερ περιποίηση μου είπε μια τσατσά ότι έφυγε Ουκρανία δυστυχώς όμως.

sungrass

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά σε όλους παίδες.
Αν και παρακολουθώ το site εδώ και πολύ καιρό (απο την εποχή του .com) και σας ευχαριστώ για την άψογη ενημέρωση , ειναι η πρώτη φορά που επιχειρώ να γράψω και να σας ρωτήσω 1-2 "πραγματάκια".
Θα σας πώ την "αμαρτία" μου...είμαι λάτρης του στοματικού (ποιός μακάκας δεν είναι??  :uglystupid:) γιαυτό μάγκες τα φώτα σας. Παίζει τίποτα καλό πάνω σε αυτόν τον...τομέα. Όπως και να το κανουμε είστε πιο γυρισμένοι απο μενα.
Και πάλι τα χρόνια μου πολλά και οτι καλύτερο για το 2009

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δηλαδη αυτη η νικη δεν δουλευει πλεον πουθενα?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Αν και παρακολουθώ το site εδώ και πολύ καιρό (απο την εποχή του .com) και σας ευχαριστώ για την άψογη ενημέρωση , ειναι η πρώτη φορά που επιχειρώ να γράψω και να σας ρωτήσω 1-2 "πραγματάκια".
Θα σας πώ την "αμαρτία" μου...είμαι λάτρης του στοματικού (ποιός μακάκας δεν είναι??  :uglystupid:) γιαυτό μάγκες τα φώτα σας. Παίζει τίποτα καλό πάνω σε αυτόν τον...τομέα. Όπως και να το κανουμε είστε πιο γυρισμένοι απο μενα.
Kαλως ηρθες στην παρεα μας,γι'αυτο που ζητας μονος σου θα το βρης καλυτερα γιατι διαφορετικα γουστα εχει ο καθενας μας

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.995
Πόντοι
2.356
Χρονια πολλα κ καλως ηρθες στη παρεα μας sungrass, το δευτερο πραγματακι ξεχασες να ρωτησεις.

Επισκέπτης
Η Νίκη έχει περίπου 3-4 μήνες που εξαφανίστηκε φίλε, είχε δουλέψει για μια μικρή περίοδο στο αλουμινάτο κ όταν ρώτησα μια τσατσά από εκεί που είναι (αφού την είχα πάρει εκεί πριν καναδυό βδομάδες) μου έιπε πως έφυγε Ουκρανία.

Το καλύτερο τσιμπούκι atm πιστεύω πως το κερδίζει η Έφη. Δουλεύει στην Κωλέττη η κοπέλα αυτή για το παληκάρι που ρώτησε. (ΑΑΑΑΑΑΑΧ ΕΥΑ)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065

Τι με συμβουλεύετε?

Πςςςςςςςς το τρελο αγορι επεστρεψε...Που ειχες χαθει συναγωνιστη? Μας ελειψες.
Αντε περιμενουμε ξανα πορνοριβιους :rockon:

Τη Νικη την ειχα παρει περυσι τον Μαιο νομιζω τελευταια φορα.Τον Σεπτεμβρη που βρηκα την τσατσα της -"καταπληκτικοφαντασικη" τσατσα- και τη ρωτησα ειπε πως θα ξαναεπιστρεψει σε λιγο καιρο στο 26ης.

Καλη Σεξοχρονια να εχουμε :knockinb: :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom