Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
...κοροβάγκου η Χριστίνα...
TETSUO ορμααααα.Η ωρα ηρθε
...κοροβάγκου η Χριστίνα...
Αυτο με τη σταση απο πανω δεν ειναι καθολου δεδομενο πλεον.Γι'αυτο σε οσους σας αρεσει καλο ειναι να το ρωτατε απο πριν.Μαλιστα καποιες το χρεωνουν και κανενα δεκαρικακι πανω.Μεσα στα μειον της απαραδεκτης Δωρας που αναφερω παραπανω ειναι και αυτο.deker ακου τα για το σπιτι που ειχες την απορια.ΜΑΚΡΙΑ!Ρε μαγκες αυτη που δουλευει βραδυ στην Προμηθεως στο σπιτι απεναντι απ'το μπλε την εχει παρει κανεις?την ψηλη ξανθια που κανει και παρτουζα εννοωΕ ρε γαμωτο, περασα απο Μυλο για χριστινα ηταν κλειστα και πηγα Νικ Ουρανου τερμα κατω. Για τον φιλο μποτοφιλο η γκομενα φορουσε ασπρες μποτες μεχρι το γονατο. Φορουσε απιστευτο φορεμα ασπρο διχτυωτο και εχει πολυ ωραιο σωμα η τυπισα. ΤΟ μονο μειον της επειδη και εκει κατεληξα και κατεθεσα ηταν η πιπα της. Κατα τα αλλα φοραει και σκουλαρικακι στον αφαλο εχει πολυ ωραιο σωμα. Επισης η τσατσα ειχε πολυ πλακα, μου θυμισε εκεινα τα κουκλακια που παιζαμε παλια που ειχανε τα αστεια τα μαλλια προς τα πανω λες και τα εχεις βαλει στιν πριζα με τα μωβ,ασπρα και αλλα χρωματα μαλλια. Μου ειπε ολο το προγραμμα κανει πολλα. μεχρι και γλυφομουνι με 60ε (μακρια!) οπως επισης και με 150ε τζακουζι και 30 λεπτα προγραμμα. ΑΑ και κατι ακομα πολυ μειον. της ειπα στην αρχη να ερθει απο πανω και μου λεει δν εχει απο πανω το προγραμμα που πηρες. Εγω κλασικα το απλο πηρα με τα 40.
ΥΓ σημερα ενδεχεται να παω να δω την χριστινα μιας και τωρα που με ενημερωσατε ξερω που ειναι. ελπιζω μονο να δουλευει σημερα το βραδυ!!!
Πισω και αριστερα απο το city gate οπως κοιτας απο Γιαννιτσων.φιλε αλ κατεχακη ποιο μπουρδελο εννοεις?
-26ης το σπιτι ανοιξε αλλα μαλλον θα ξανακλεισει επειδη δουλευει η Δωρα Ελληνιδα milf απαραδεκτη
-Νικηφ.Ουρανου τερμα κατω ωραιο ξανθο μικρο μωρο απο 40ε με διαφορα προγραμματακια
-Νικηφ.Ουρανου(σπιτι εκκλησια)ωραια ξανθια με 150ε δινει κωλο.Νομιζω δουλευε παλια στο La femme πρωινα
-Κοροβαγκου η Χριστινα.εμφανισιακα δε τρελαθηκα αλλα απ,οτι λετε ειναι καλη μεσα
-Κεφαλληνιας.Η Γερμανιδα Νικη.Δεν την ειδα δεν την ξερω η τσατσα μου ειπε να περιμενω κανενα 20λεπτο και εφυγα
-La femme.ομορφη μελαχρινη στα προτυπα της Λουνα περιπου
-Ερως.Η Σαρα.Τι να λεμε τωρα?θα μπορουσα να τη γλειφω για κανενα μηνα!!!
-Ανδρεου Γεωργιου τελευταιο σπιτι στα φαναρια.Ομορφη αδυνατη ξανθια Τσεχα 40ε.Κανει και κατι ψευτοπρογραμματακια
-Κωλλετη.Η τρελοΤζενη.στο σαλονι μου ειπε Γεια σας!Τι ευγενικο κοριτσι
-Μαντζαρου κλειστο.
-Κατεχακη.Χτυπαω το κουδουνι κατα τις 3.30 το πρωι.Μου ανοιγει μια κυρια και μου λεει 40.Της λεω να δω την κοπελα,μου λεει εγω ειμαι η κοπελα.
Ε ρε γαμωτο, περασα απο Μυλο για χριστινα ηταν κλειστα και πηγα Νικ Ουρανου τερμα κατω. Για τον φιλο μποτοφιλο η γκομενα φορουσε ασπρες μποτες μεχρι το γονατο. Φορουσε απιστευτο φορεμα ασπρο διχτυωτο και εχει πολυ ωραιο σωμα η τυπισα. ΤΟ μονο μειον της επειδη και εκει κατεληξα και κατεθεσα ηταν η πιπα της. Κατα τα αλλα φοραει και σκουλαρικακι στον αφαλο εχει πολυ ωραιο σωμα. Επισης η τσατσα ειχε πολυ πλακα, μου θυμισε εκεινα τα κουκλακια που παιζαμε παλια που ειχανε τα αστεια τα μαλλια προς τα πανω λες και τα εχεις βαλει στιν πριζα με τα μωβ,ασπρα και αλλα χρωματα μαλλια. Μου ειπε ολο το προγραμμα κανει πολλα. μεχρι και γλυφομουνι με 60ε (μακρια!) οπως επισης και με 150ε τζακουζι και 30 λεπτα προγραμμα. ΑΑ και κατι ακομα πολυ μειον. της ειπα στην αρχη να ερθει απο πανω και μου λεει δν εχει απο πανω το προγραμμα που πηρες. Εγω κλασικα το απλο πηρα με τα 40.
ΥΓ σημερα ενδεχεται να παω να δω την χριστινα μιας και τωρα που με ενημερωσατε ξερω που ειναι. ελπιζω μονο να δουλευει σημερα το βραδυ!!!
δηλαδη η μονη που κυκλοφορει με μποτουλες σ αυτο το ψωφοκρυο βρισκεται τερμα κατω στη νικηφορου ουρανου? (μετα την εκκλησια να υπο8εσω?)
τστστσ κ μου 8ελουν κ 40αρια μετα οι ξυπολητες!
Για τους φίλους deker & humax:καλησπέρα κι από μένα παίδες!
Είμαι Σαλονικιός και μένω Θεσσαλονίκη. Λόγω δουλειάς βέβαια περνώ κάποιες εβομάδες του χρόνου και στην Αθήνα, αλλά αυτό δεν έχει καμμιά σημασία (απορώ μάλιστα πώς σου δημιουργήθηκε η σύγχυση, φίλε deker..).Μιλώ αποκλειστικά για Θεσσαλονίκη. Αφού παρακολουθείτε το site, ε, δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία για να διαπιστώσει κανείς ότι η Αθήνα έχει τα πάντα! Για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια..
Εγώ απλά είπα: ότι όποτε χρειάστηκα καλό μουνάκι, ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, το βρήκα & εύκολα... Μέχρι και 19χρονο(βάσει του διαβατηρίου της, όχι λόγια)μωράκι απο Ρωσία πήρα (και αχρησιμοποίητο μάλιστα!).Όταν βρω κάτι καλό που το γουστάρω και με ικανοποιεί, δεν ψάχνω για άλλο.Μόνο αν το βαρεθώ ή την κοπανήσει..Και δεν διαθέτω πολλά: από 80-100 ευρώ.
Αυτά για να μη γίνομαι κουραστικός...
Καλή χρονιά, παίδες! Με υγεία κι όλα τ' άλλα κουτσοβολεύονται!
Για τον αγαπητό φιλαράκο teris3: σου αρέσει, δεν σου αρέσει, καλό μου παιδί, κοννέ (με ένα ή με δύο ν)-όπως το εννοείς εσύ-δεν έχω.Και το καταλαβαίνεις ότι αν είχα δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να το πω...Βρες μου έμα κίνητρο για να το κάνω...
Είπα και σε pm σε άλλους φίλους ότι βρίσκεις στην πόλη μας τα ωραία, αρκεί νάχεις φιλαράκια που να ασχολούνται με το άθλημα...Απλά είναι τα πράγματα...Τουλάχιστον για μας τους 50+...
Καί πάλι αίσιον και ευτυχές το νέον έτος, αδέρφια!!