Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
χρονια πολλα...στην νικηφορου ουρανου απεναντι απο το πορτο σεντερ δουλευει ενα πολυ καλο...ξερει κανεις τπτ??ας ενημερωσει,οπως και για την μαυρουλα στο Βαρδαρη στην Τανταλου απεναντι απο ερως και για το μιλφ στο πρασινο....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Εχουμε και λεμε για χθες βραδυ
-26ης το σπιτι ανοιξε αλλα μαλλον θα ξανακλεισει επειδη δουλευει η Δωρα Ελληνιδα milf απαραδεκτη
-Νικηφ.Ουρανου τερμα κατω ωραιο ξανθο μικρο μωρο απο 40ε με διαφορα προγραμματακια
-Νικηφ.Ουρανου(σπιτι εκκλησια)ωραια ξανθια με 150ε δινει κωλο.Νομιζω δουλευε παλια στο La femme πρωινα
-Κοροβαγκου η Χριστινα.εμφανισιακα δε τρελαθηκα αλλα απ,οτι λετε ειναι καλη μεσα
-Κεφαλληνιας.Η Γερμανιδα Νικη.Δεν την ειδα δεν την ξερω η τσατσα μου ειπε να περιμενω κανενα 20λεπτο και εφυγα
-La femme.ομορφη μελαχρινη στα προτυπα της Λουνα περιπου
-Ερως.Η Σαρα.Τι να λεμε τωρα?θα μπορουσα να τη γλειφω για κανενα μηνα!!!
-Ανδρεου Γεωργιου τελευταιο σπιτι στα φαναρια.Ομορφη αδυνατη ξανθια Τσεχα 40ε.Κανει και κατι ψευτοπρογραμματακια
-Κωλλετη.Η τρελοΤζενη.στο σαλονι μου ειπε Γεια σας!Τι ευγενικο κοριτσι
-Μαντζαρου κλειστο.
-Κατεχακη.Χτυπαω το κουδουνι κατα τις 3.30 το πρωι.Μου ανοιγει μια κυρια και μου λεει 40.Της λεω να δω την κοπελα,μου λεει εγω ειμαι η κοπελα.τους πετυχα στο κλεισιμο.Ελληνιδα milf λοιπον καβλωτικη θα ελεγα.Αλλα ελληνιδα.με οτι σημαινει αυτο
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι χρεωνουν σαν εξτρα το ισπανικο σε γκομενες οι οποιες ειναι αβυζες!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.995
Πόντοι
2.356
σωστος ο al καιρο ειχαμε να ακουσουμε τετοια ενημερωση, απο ολες μονο η σαρα δλδ αξιζε παλια κ σταθερη αξια με λιγα λογια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
al φιλε πριν 5 μερες εγραψα οτι ανοιξε το σπιτακι στην 26ης,σημερα ειπες κ την κοπελα γιατι δεν ειχα μπει,οποτε δεν προκειται κ να μπω οσο ειναι αυτη,να σαι καλα που δεν εχασα το χρονο μου.η χριστινα ειναι οντως πολυ καλη μεσα,η γερμανιδα η αρφοδιτη,ωραια γκομενα αλλα ειναι η γκεσταπο η ιδια.ασε που εχει βυζαρες σιλικονατες αλλα ετσι οπως καθεται δεν μπορεις ουτε να δεις ουτε να πιασεις.χαλια,απλα πουλαει γιατι ειναι ωραια γκομενα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.609
Πόντοι
25.165
Ε ρε γαμωτο, περασα απο Μυλο για χριστινα ηταν κλειστα και πηγα Νικ Ουρανου τερμα κατω. Για τον φιλο μποτοφιλο η γκομενα φορουσε ασπρες μποτες μεχρι το γονατο. Φορουσε απιστευτο φορεμα ασπρο διχτυωτο και εχει πολυ ωραιο σωμα η τυπισα. ΤΟ μονο μειον της επειδη και εκει κατεληξα και κατεθεσα ηταν η πιπα της. Κατα τα αλλα φοραει και σκουλαρικακι στον αφαλο εχει πολυ ωραιο σωμα. Επισης η τσατσα ειχε πολυ πλακα, μου θυμισε εκεινα τα κουκλακια που παιζαμε παλια που ειχανε τα αστεια τα μαλλια προς τα πανω λες και τα εχεις βαλει στιν πριζα με τα μωβ,ασπρα και αλλα χρωματα μαλλια. Μου ειπε ολο το προγραμμα κανει πολλα. μεχρι και γλυφομουνι με 60ε (μακρια!) οπως επισης και με 150ε τζακουζι και 30 λεπτα προγραμμα. ΑΑ και κατι ακομα πολυ μειον. της ειπα στην αρχη να ερθει απο πανω και μου λεει δν εχει απο πανω το προγραμμα που πηρες. Εγω κλασικα το απλο πηρα με τα 40.

ΥΓ σημερα ενδεχεται να παω να δω την χριστινα μιας και τωρα που με ενημερωσατε ξερω που ειναι. ελπιζω μονο να δουλευει σημερα το βραδυ!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Ε ρε γαμωτο, περασα απο Μυλο για χριστινα ηταν κλειστα και πηγα Νικ Ουρανου τερμα κατω. Για τον φιλο μποτοφιλο η γκομενα φορουσε ασπρες μποτες μεχρι το γονατο. Φορουσε απιστευτο φορεμα ασπρο διχτυωτο και εχει πολυ ωραιο σωμα η τυπισα. ΤΟ μονο μειον της επειδη και εκει κατεληξα και κατεθεσα ηταν η πιπα της. Κατα τα αλλα φοραει και σκουλαρικακι στον αφαλο εχει πολυ ωραιο σωμα. Επισης η τσατσα ειχε πολυ πλακα, μου θυμισε εκεινα τα κουκλακια που παιζαμε παλια που ειχανε τα αστεια τα μαλλια προς τα πανω λες και τα εχεις βαλει στιν πριζα με τα μωβ,ασπρα και αλλα χρωματα μαλλια. Μου ειπε ολο το προγραμμα κανει πολλα. μεχρι και γλυφομουνι με 60ε (μακρια!) οπως επισης και με 150ε τζακουζι και 30 λεπτα προγραμμα. ΑΑ και κατι ακομα πολυ μειον. της ειπα στην αρχη να ερθει απο πανω και μου λεει δν εχει απο πανω το προγραμμα που πηρες. Εγω κλασικα το απλο πηρα με τα 40.

ΥΓ σημερα ενδεχεται να παω να δω την χριστινα μιας και τωρα που με ενημερωσατε ξερω που ειναι. ελπιζω μονο να δουλευει σημερα το βραδυ!!!
Αυτο με τη σταση απο πανω δεν ειναι καθολου δεδομενο πλεον.Γι'αυτο σε οσους σας αρεσει καλο ειναι να το ρωτατε απο πριν.Μαλιστα καποιες το χρεωνουν και κανενα δεκαρικακι πανω.Μεσα στα μειον της απαραδεκτης Δωρας που αναφερω παραπανω ειναι και αυτο.deker ακου τα για το σπιτι που ειχες την απορια.ΜΑΚΡΙΑ!Ρε μαγκες αυτη που δουλευει βραδυ στην Προμηθεως στο σπιτι απεναντι απ'το μπλε την εχει παρει κανεις?την ψηλη ξανθια που κανει και παρτουζα εννοω

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
δηλαδη η μονη που κυκλοφορει με μποτουλες σ αυτο το ψωφοκρυο βρισκεται τερμα κατω στη νικηφορου ουρανου? (μετα την εκκλησια να υπο8εσω?)
τστστσ κ μου 8ελουν κ 40αρια μετα οι ξυπολητες!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τα ακουω φιλε al,τα ακουω γι αυτο κ δεν προκειται να παω.η ξανθια που κανει παρτουζες ειναι ψηλοπαγακι μεσα,δεν εχω μπει αλλα σε κανα δυο βολτες ρωτησα ατομα που μολις ειχαν βγει κ αυτη ηταν η απαντηση τους.

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
η κοπελα αυτη στην προμηθεως ειναι η γνωστη Λαουρα.πολυ ωραια παρουσια αλλα πολυ κρυα στο δωματιο.δν θα την προτεινα.για Σαρα ειναι κορυφη...θελω να μ πειτε για την μαυρουλα στην τανταλου και για το μιλφ στο γωνιακο..

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα και καλη χρονια! Σημερα πηγα στην κωλεττη,ηταν η Σαρα αδυνατουλα.Βασικα πηγα να μαθω αν γυρισε η Αφρουλα και αν δουλευε η Εφη,η Εφη ειναι αδιαθετη ετσι ειπε η τσατσα.Επισησ φευγοντασ μπηκε ενασ μπαρμπασ και ρωτουσε την Αναστασια η τσατσα ειπε οτι εφυγε στη Ρωσια.Δεν εκατσα γιατι μολισ ακουσα απο το δωματιο...αα..οο :S εφυγα,δεν αρεσει αυτο το ψευτικο σε ολουσ,αλλα γενικα ειναι καλη.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
-26ης το σπιτι ανοιξε αλλα μαλλον θα ξανακλεισει επειδη δουλευει η Δωρα Ελληνιδα milf απαραδεκτη
-Νικηφ.Ουρανου τερμα κατω ωραιο ξανθο μικρο μωρο απο 40ε με διαφορα προγραμματακια
-Νικηφ.Ουρανου(σπιτι εκκλησια)ωραια ξανθια με 150ε δινει κωλο.Νομιζω δουλευε παλια στο La femme πρωινα
-Κοροβαγκου η Χριστινα.εμφανισιακα δε τρελαθηκα αλλα απ,οτι λετε ειναι καλη μεσα
-Κεφαλληνιας.Η Γερμανιδα Νικη.Δεν την ειδα δεν την ξερω η τσατσα μου ειπε να περιμενω κανενα 20λεπτο και εφυγα
-La femme.ομορφη μελαχρινη στα προτυπα της Λουνα περιπου
-Ερως.Η Σαρα.Τι να λεμε τωρα?θα μπορουσα να τη γλειφω για κανενα μηνα!!!
-Ανδρεου Γεωργιου τελευταιο σπιτι στα φαναρια.Ομορφη αδυνατη ξανθια Τσεχα 40ε.Κανει και κατι ψευτοπρογραμματακια
-Κωλλετη.Η τρελοΤζενη.στο σαλονι μου ειπε Γεια σας!Τι ευγενικο κοριτσι
-Μαντζαρου κλειστο.
-Κατεχακη.Χτυπαω το κουδουνι κατα τις 3.30 το πρωι.Μου ανοιγει μια κυρια και μου λεει 40.Της λεω να δω την κοπελα,μου λεει εγω ειμαι η κοπελα.

Ωραία ενημέρωση... γιατί εγώ πήγα Βαρδάρη χθες...

Μόνο μείον ακούω... Άσε που η τσατσά ήταν παλιά της δουλειάς... γι' αυτό έχει πλάκα! Ήταν πολύ παλιά απέναντι από το μπλε στον Βαρδάρη σ' ένα που έκλεισε που ανέβαινες σκαλιά... αν θυμάται κανένας...

δηλαδη η μονη που κυκλοφορει με μποτουλες σ αυτο το ψωφοκρυο βρισκεται τερμα κατω στη νικηφορου ουρανου? (μετα την εκκλησια να υπο8εσω?)
τστστσ κ μου 8ελουν κ 40αρια μετα οι ξυπολητες!

Φίλε Mpotofile οι περισσότερες στον Βαρδάρη μπότες φορούσαν... μάλλον από το ψοφόκρυο! Αλλά δεν είναι κάτι στάνταρ!

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Για τους φίλους deker & humax:καλησπέρα κι από μένα παίδες!
Είμαι Σαλονικιός και μένω Θεσσαλονίκη. Λόγω δουλειάς βέβαια περνώ κάποιες εβομάδες του χρόνου και στην Αθήνα, αλλά αυτό δεν έχει καμμιά σημασία (απορώ μάλιστα πώς σου δημιουργήθηκε η σύγχυση, φίλε deker..).Μιλώ αποκλειστικά για Θεσσαλονίκη. Αφού παρακολουθείτε το site, ε, δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία για να διαπιστώσει κανείς ότι η Αθήνα έχει τα πάντα! Για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια..
Εγώ απλά είπα: ότι όποτε χρειάστηκα καλό μουνάκι, ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, το βρήκα & εύκολα... Μέχρι και 19χρονο(βάσει του διαβατηρίου της, όχι λόγια)μωράκι απο Ρωσία πήρα (και αχρησιμοποίητο μάλιστα!).Όταν βρω κάτι καλό που το γουστάρω και με ικανοποιεί, δεν ψάχνω για άλλο.Μόνο αν το βαρεθώ ή την κοπανήσει..Και δεν διαθέτω πολλά: από 80-100 ευρώ.
Αυτά για να μη γίνομαι κουραστικός...

Μάλλον ζούμε σε διαφορετική πόλη...
Είναι ξεκάθαρο ότι έχεις ΚΟΝΝΕ, στην Θεσσαλονίκη απλά δεν γίνονται αυτά που περιγράφεις χςρίς κοννέ...

ioan4591

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Καλή χρονιά, παίδες! Με υγεία κι όλα τ' άλλα κουτσοβολεύονται!
Για τον αγαπητό φιλαράκο teris3: σου αρέσει, δεν σου αρέσει, καλό μου παιδί, κοννέ (με ένα ή με δύο ν)-όπως το εννοείς εσύ-δεν έχω.Και το καταλαβαίνεις ότι αν είχα δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να το πω...Βρες μου έμα κίνητρο για να το κάνω...
Είπα και σε pm σε άλλους φίλους ότι βρίσκεις στην πόλη μας τα ωραία, αρκεί νάχεις φιλαράκια που να ασχολούνται με το άθλημα...Απλά είναι τα πράγματα...Τουλάχιστον για μας τους 50+...
Καί πάλι αίσιον και ευτυχές το νέον έτος, αδέρφια!!

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Καλή χρονιά, παίδες! Με υγεία κι όλα τ' άλλα κουτσοβολεύονται!
Για τον αγαπητό φιλαράκο teris3: σου αρέσει, δεν σου αρέσει, καλό μου παιδί, κοννέ (με ένα ή με δύο ν)-όπως το εννοείς εσύ-δεν έχω.Και το καταλαβαίνεις ότι αν είχα δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να το πω...Βρες μου έμα κίνητρο για να το κάνω...
Είπα και σε pm σε άλλους φίλους ότι βρίσκεις στην πόλη μας τα ωραία, αρκεί νάχεις φιλαράκια που να ασχολούνται με το άθλημα...Απλά είναι τα πράγματα...Τουλάχιστον για μας τους 50+...
Καί πάλι αίσιον και ευτυχές το νέον έτος, αδέρφια!!

Γεια σου φιλαράκο ioan4591...
Λογικά κοννέ πρέπει να γράφεται με 2 ν κατά το αγγλικό connection....

χαίρομαι που με επιβεβαιώνεις ότι έχεις κοννέ υπό την έννοια που το λέω και εγώ, δηλαδή όταν πχ θέλησες να βρεις ένα Ρωσιδάκι να σου έρθει σπίτι σου να περάσεις καλά, δεν έψαξες πχ στις εφημερίδες ή σε sites στο Internet(όπου δεν θα έβρισκες άλλωστε τίποτα) αλλά πήρες ένα νούμερο τηλεφώνου από κάποιον γνωστό/φίλο που μπόρεσε προφανώς να σε συστήσει για να σου έρθει το κορίτσι σπίτι...
Αυτό ακριβώς που εσένα εκείνη την στιγμή σου φάνηκε τόσο απλό, δηλαδή έκανες μια κλήση και εξυπηρετήθηκες, πίστεψέ με, ως παλιότερος στο forum ότι υπάρχουν άλλοι που μήνες δεν μπορούν να το καταφέρουν, είτε γιατί δεν μπορούν ακριβώς καν να έχουν αυτόν τον τηλεφωνικό αριθμό είτε γιατί και αν με κάποιον τρόπο τον βρουν, δεν υπάρχει κάποιος να τους συστήσει και τελικά δεν γίνεται τίποτα...Νομίζω φάνηκε και από τα pm που δέχτηκες αμέσως από μέλη του forum...

Σου συνιστώ τέλος αν έχεις κοννέ, να "έχεις πρόβλημα" να το πεις γιατί η ασυνομία παραμονεύει και βλέπει και αυτό το site και κυνηγούν ανελέητα....

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.995
Πόντοι
2.356
Καλημερα και καλη χρονια να εχουμε υγεια πανω απ'ολα, τελικα το συμπερασμα ειναι πως στην ελλαδα χωρις κοννε (μεσον) δε γινεται τπτ, καλα να περναμε κ καλα ....μισια  ;)

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Καλη χρονια σε ολους.Χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια.Το 2009 να φερει στον καθενα οτι του στερησε το 2008.
Πολλες θερμες ευχες και σε ολα τα κοριτσια μας που παρακολουθουνε το site.Χρονια πολλα κοριτσια.Οι επιθυμιες σας....οι ευχες μου.

Συναδελφοι,πριν λιγες μερες σε πολυ μικρη αποσταση απο το σπιτι της οδου Μαντζαρου 1Α βρηκα ενα κινητο τηλεφωνο.Μηπως το εχασε καποιος απο εσας? Αν ναι,να επικοινωνησει μαζι μου μεσω π.μ. για τα περαιτερω.

ioan4591

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Φίλε teris3,
είναι η τελευταία φορά που επανέρχομαι στο θέμα.Επιγραμματικά λέω τα παρακάτω:
-διαφορετικό πράγμα εννοούμε λέγοντας κοννέ.Σ' αυτό συνίσταται η "διαφωνία μας".Εγώ με τον όρο αυτό εννοώ κάτι πιο "σύνθετο" και όχι τα φιλαράκια μου με τους οποίους ανταλλάσσουμε τηλέφωνα
-δεν δέχθηκα καταιγισμό προσωπικών μηνυμάτων, όπως φαντάστηκες: ένα μέλος μου ζήτησε τηλέφωνο (φυσικά και του εξήγησα ότι δεν μπορώ να του δώσω, αφού δεν γνωριζόμαστε...πάντως, σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή σου, γηράσκω αεί διδασκόμενος...), ενώ ένας ακόμη έστειλε ένα pm για πλακίτσα...
-επιμένω στην άποψή μου ότι ένα οποιοδήποτε κοινωνικό άτομο πανεύκολα μπορεί να βρεί καλή παρέα για όμορφες στιγμές, άποψη που είναι βιωμένη,αν με καταλαβαίνεις...
-τέλος, με απογοήτευσες που δεν μου ανταπέδωσες τις ευχές χρονιάρες μέρες...Αν το θεωρείς κάτι άσκοπο, περιττό και τυπικό, το σέβομαι μεν, θα μου επιτρέψεις όμως να σου πω ότι δεν είναι έτσι!Με τις ευχές αυτές τις μέρες, δείχνεις αυτοσεβασμό.Το κάνεις για σένα, φίλε μου, όχι για τον άλλο!Είναι αυτονόητη συμπεριφορά ανθρώπου ενταγμένου σε κοινωνία με ήθη, έθιμα και παραδόσεις...Μάθημα;Ναι, γιατί όχι;
Χωρίς φόβο και πάθος...

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
καλη χρονια σε ολους παιδια με υγεια πανω απο ολα και ολα τα αλλα ερχοντε